{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

آکنتور اماده ریزش:

در روز بازگشایی گفتیم که خرید انجام نشه سهم ریزش هست که همونطور هم شد و ریزش تا 6500 هم ادامه داشت
    بعد از اون سهم تا 8000 ت دوباره صعود کرده و چند روزی هست که روی این قیمت معامله میشه

با توجه به واگرایی مخفی که در مک دی تشکیل شده انتظار ریزش داریم که میشه این ریزش رو موج 3 نزولی قرار داد و احتمالا تا 5500 هم ریزش ادامه داشته باشه

به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• 20reza
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 310

در 4 یا 5 پست قبلی تصویری دیده نمیشود ..
      این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
      لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

آکنتورH1.png

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

بکام:

این سهم رو وقتی 240 بود گفتیم تا 220الی 225 اصلاح دارد و بعد از ان سیگنال خرید ان را دادیم که همین اتفاق هم افتاد

اگر به چارت سهم نگاهی کنیم میبینم که بعد از یک پولبک به 220 قیمت توانسته تا 263 امروز رشد کند فعلا در 288 یک مقاومت در پیش دارد که باید دید توان شکست ان را دارد یا نه
            در واقع انچه مهم است این مقاومت نیست شرایط بازار است که احتمال عرضه در سهم را بالا میبرد
            به هر حال هدف سهم پر کردن گپ بلند مدت که در 412 تومان هست حال اگر بازار مجال بدهد با سرعت بیشتر و یا اگر شرایط بازار بحرانی بشود با یک اصلاح به سمت 225 دوباره روند سهم صعودی خواهد شد. ولی هدف 412 تومان به دست خواهد امد.

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
              غالبر:

سهمی که قبلا در نزدیکی 190 ت نوید ریزش حتی تند دادیم

ریزش تند نبود اما سطحی که نوید برگشت داده بودیم145 نزدیک شد 149 و برگشت داده شد

سوال اینجاست ایا قیمت 200 شکسته خواهد شد

در تصویر زیر مشاهد میکنید چه طور امروز سهم با برخورد با خط مقاومت قبلی نتوانست ان را بشکند
              اما
              احتمال دارد که در هفته پیش رو تا یک شنبه اینده سهم تا 208 ت هم رشد کند اما اگر هفته اینده بالای این عدد بسته شود تا حداقل 258 رشد ادامه خواهد داشت که احتمال این مورد کم است
              و اگر این اتفاق نیفتد دوباره ریزش تا 140 یا حتی 130 هم میتواند اتفاق بیفتد

به زودی تحلیل بنیادی بسیار مهم این سهم شگفتی افرین را درج خواهیم کرد سهمی که خیلی دور از قیمت 1200 نیست البته 1200 هدف سهم نیست اهداف بالاتر است

همانطور که گفتیم باز هم کندل ها با برخورد با این سطح مقاومتی مهم نتوانستند ان را بشکنند و سهم ریزشی شد البته تا یک شنبه هفته اینده هنوز فرصت هست که شکسته شود اما در صورتی که تا یکشنبه هفته اینده قیمت 185 شکسته نشود ریزش دوباره تا 140 تومان دور از انتظار نیست
              که با توجه به شرایط منفی بازار و اشباع خرید در شاخص گروه غذایی که اماده ریزش میشود انتظارها به سمت ریزش بیشتر است.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

چارت زیر مربوط به کابگن یکی از شگفتی های سبد مون هست که امروز مرز 70 رو شکست

دارندگان ببینند و لذت ببرن الگویی رو که ساخته

متذکر میشم این الگو طی هفت سال ریزش سهم ساخته شده و بعد با کمی صبوری ببینید چگونه بالا خواهد رفت

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

نکته اموزشی شماره 10:

چند وقت پیش توی یک کتابی میخوندم که میگفت روباه همیشه با یک نوع حلیه جدید به سراغ خارپشت میره تا اون رو شکار کنه و خارپشت همیشه یک نوع دفاع داره و اون اینکه که خودش رو جمع کنه و تیغ پرتاب کنه با اینکه روباه حلیه های بسیار فراوانی داره اما تقریبا همیشه شکست میخوره پس تو هم توی زندگیت مثل خارپشت باش با یک روش زندگی کن اما توی اون روش به درجه استادی برس

توی نکته های اموزشی قبل داستان روند و حجم معاملات گفتیم که با رشد قیمت باید حجم بره بالا

اینا رو گفتم که بگم متاسفانه خیلی ها توی خودرویی ها گیر کردن کسی رو سراغ دارم که با 10 سال سابقه توی بورس با اینکه بارها بهش هشدار دادم 2میلیون خاور 190 داره و کسی رو هم سراغ دارم که هفته پیش فقط به خاطر اینکه حجم معاملات پایین اومده 70 درصد سهم هایی که برج 8 خریده بود که حجم معاملات با اینکه شاخص ساکن بود بالا رفته رو خالی کرد که بیشترش خودرویی بود این ادم با اینکه 6 سال سابقه فعالیت توی بورس رو داره و سواد سیکل رو داره با 200 میلیون امده تو بازار و العان 8 میلیارد سرمایه داره و یک استراتژی داره حجم معاملات و قیمت اصلا کندل نمیدونه چی هست اصلا نیمدونه فلان شرکت چی تولید میکنه اما توی یه استراتژی به درجه استادی رسیده و همیشه موفق بوده

تو هم مثل خارپشت توی یه روش انقدر روی خودت کار کن که به درجه استادی برسی
                  موفق باشی

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

تحلیل بسیار مهم ونفت:

وقتی به چارت سهم با دقت نگاه کنید متوجه ایچاد یک الگوی مثلث افزایشی در چارت بلند مدت سهم میشید اگر از سال 2013 برای هر بار رشد و اصلاح سهم یک فیبو بزارید متوجه میشید که تمام صعود ها در داخل این مثلث بوده
                    اما
                    این بار که یک الگوی برگشتی طی هفته قبل در سهم ایجاد شده که نوید یک رشد هست اگر fib exp رو بزارید متوجه میشید که حداقل رشد که 61درصد رشد قبلی هست در قیمت 316 به اتمام میرسه که با این داستان الگو شکسته میشه که طبق قانون مثلث افزایشی و معلفه های دیگه(که از بازگو کردن آن ها معذوریم) سهم تا 2.61 درصد فیبو توان رشد خواهد داشت که به احتمال 99 درصد اتفاق خواهد افتاد که در قیمت 600 تومان خلاصه خواهد شد

بنابراین سهم فعلا تا 316 رشد خواهد داشت و بعد از ان با یک اصلاح تا 290 کندل ها خودر را در بالای سقف مثلث تثبیت کرده و بعد از ان استارت هدف 600 زده خواهد شد.

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

دوستان ونفت رو هم به سبد مون اضافه میکنیم

نظر

• asir
                        ستاره دار(4)
                        • Jan 2013
                        • 416

چارت زیر مربوط به کابگن یکی از شگفتی های سبد مون هست که امروز مرز 70 رو شکست

دارندگان ببینند و لذت ببرن الگویی رو که ساخته

متذکر میشم این الگو طی هفت سال ریزش سهم ساخته شده و بعد با کمی صبوری ببینید چگونه بالا خواهد رفت

کابگن در 387 ریال متوقف شده شما از چی صحبت میفرمایید ؟
                        حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

در اصل توسط asir پست شده است View Post
                          کابگن در 387 ریال متوقف شده شما از چی صحبت میفرمایید ؟

دوست عزیز اون قیمت شما برای زمانی هست که توی بورس بوده شما از سایت تی اس تی نگاه کن العان توی پایه اخرین قیمت 72 تومان هست

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

عملا موج 3 نزولی بازار همانطور که گفته بودیم شروع شده.اما بازار فرا مثبت خواهد بود

نظر

• خیرالله
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 114

عملا موج 3 نزولی بازار همانطور که گفته بودیم شروع شده.اما بازار فرا مثبت خواهد بود
                              برچه مبنایی میگویید فردا مثبت خواهد بود؟ ممکنه توضیح بدید؟ بنظر من چون اعتباری ها نتوانستند سهامشان را بفروشند با یک روز مهلت برای تسویه فردا تشدید عرضه ها را شاهد خواهیم بود. صف های فروش سنگینی خواهیم دید.
                              مشتری اعتباری با چک و سفته دست به گریبان هست اشتباه کنه میندازنش زندان. شوخی نیست شده از جیب باید ضرر بده تسویه حساب کنه پس روی فردا به هیچ وجه نباید حساب باز کرد. البته مایلم توضیح شما رو بشنوم.
                              آخرین ویرایش توسط خیرالله؛ 2016/04/16, 15:11.

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

سلام

بنظر شما پتایر در چه موجی هستش؟

نظر

در حال کار...
                                X