{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

به زودی حرکت صعودی جدید این سهم شروع خواهد شد:

سیگنال خرید هپکو را که در روی 75 تومان بعد از سال نو دادیم در طی 2 روز 35 درصد بازدهی داشت در حال حاضر سهم در حال استراحت بوده و قصد تثبیت خود بر روی الگو را دارد که با توحه به نزدیکی rsi به سقف الگوی خود و همچنین برخورد کندل ها با سقف الگو و تثبت خود بر روی ان و همچنین نزدیک به سررسید ماه اینده میلادی در 12 اردبهشت میتوان نوید استارت حرکتی تازه در سهم را داد
    همانند قبلا فعلا تا شکست ان ها هدف های این سهم را 133-178-260 تومان قرار داده ایم

به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
      نکته اموزشی شماره 12:بسیار مهم

دوستان باند بولینگر یکی از بهترین معیارهای سنجش زمان ریزش یا صعود یک سهم هست

درباره باند بولینگر تحقیقات بسیار گسترده ای انجام دادم که در سر فرصت حتما مفصلا باهاتون دربارش صحبت خواهم کرد

اما در اینجا یکی از کاربردهای بسیار مهمش رو بازگو میکنم

هر گاه دیدی کندلی در باند بولینگر در چارت هفتگی قیمت open کندل بالای سقف باند بولینگر زده اون سهم رو خالی کن حتما ریزشی خواهد بود
      و اگر دیدی کندلی در باند بولینگر در چارت ماهانه قیمت اغازین کندل بالای سقف باند زده از اون سهم سریعا فرار کن

حالا برعکس این داستان هم که هرگاه کندل ماهانه و هفتگی قیمت اغازین در پایین تر از کف باند بولینگر زده شده حتما بخر از اون سهم

در شکل زیر چارت خساپا در چند هفته پیش رو میبنید که چه طور کندل اخر در سقف قیمتی قیمت اغازین در بالای باند زده و نتیجه اون رو هم مشاهد میکنید
      و در شکل بعدی چارت ذوب در چند هفته گذشته هست که نتیجه اون رو دید که سهم چه طور بازگشایی شد

متذکر میشم اگر تکنیکال کاری روی باند بولینگر متمرکز بشه و با کمک اندیکاتورهای دیگه میتونه در مدت بسیار کوتاهی در بورسی میلیاردر بشه

دوستان حتما خاطرشون هست که در روز بازگشایی کنتور گفتیم که خرید بر روی این سهم اصلا منطقی نیست با گذشت یک دو ماه و با توجه به پخش گزارش 12 ماهه و افزایش سرمایه شرکت سهم امروز در همان قیمت بازگشایی فروش شد

یکی از علت های این هشدار به خرید سهم در روز بازگشایی همین موضوع باند بولینگر بود
      در چارت زیر چارت سهم رو در تایم فریم ماهانه مشاهد میکنید

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

پر ریسک ها میتوانند فولاژ بخرن

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

ونفت سیگنال خرید چند روز پیش با صف خرید همراه شد

رنج های حقوقی در نماد در خور تامل است

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

بازهم تحلیل مهم ونفت:

روی 335 سیگنال خرید دادیم امروز برای ساعاتی توانست 260 را هم بشکند اما دماومی نیاورد و قیمت به زیر 260 کشیده شد همینطور که قبلا گفته بودیم عدد بسیار مهم برای استارت روند شارپ سهم 290 هست اما مقاومتی مهمی هم در 270 دارد بنابراین اگر فردا هم نتواند 270 را بشکند احتمال ریزش به سمت 220 فراوان است

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

روندی خوب از این سهم سبد:

با نگاهی ساده میتوان به راحتی فهمید که با توجه به شکست مثلث صعودی بلند مدت و تشکیل الگوی کف دوقلو این سهم چگونه حرکت خواهد کرد.(قجام)

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

این سهم طی روزهای اینده استارت روند صعودی را خواهد زد:

قبلا از قنیشا صحبت کرده بودیم با توجه به برخورد اندیکاتورrsi به خط روند خود و همچنین فشرده شدن میانگین ها میتوان نوید استارت سهم را به شرط بسته شدن بالای 148 را داد که هدف فعلی بعد از شکست این مقاومت 210 تومان هست

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

تحلیلی مهم از شاخص گروه کاشی و سرامیک:

در تایم فریم هفتگی میتوان برای شاخص یک خط روند نزولی رسم کرد که با مثبت شدن گروه طی ماهای گذشته کندل ها توانسته اند این خط روند را بشکنند

در حال حاضر کندل ها با ریزش خود به دنبال تثبیت بر روی این خط روند هستند
                  اما این ریزش با موانعی هم همراه خواهد بود
                  اگر با میانگین متجرک ها سطوح حمایتی را بخواهیم رسم کنیم متوجه یک خط حمایتی خوب در تایم فریم ماهانه خواهیم شد
                  همچنین اندیکاتور مک دی در چارت هفتگی واگرایی مثبت بسیار خوبی هم داده است
                  از طرفی هم دو موضوع وجود دارد اول اینکه احتمالا شاخص گروه در حال ساخت موج 5 و اخر از روند ریزشی دوساله هست و دوم اینکه اندیکاتور rsi در چارت هفتگی هنوز به منطقه اشباع نرسیده

بنابراین:
                  به احتمال فراوان طی روزهای اینده گروه کاشی و سرامیک با ریز موج های مثبتی همراه خواهد بود چرا که rsi گروه در چارت روزانه به منطقه اشباع فروش رسیده است اما به احتمال بسیار فراوان هنوز ریزش شاخص گروه تمام نشده و شاخص به عدد 1551 ریزش خواهد کرد و بعد از ان یک موج صعودی که قوی هم خواهد بود شروع میشود

در این گروه یکی از بهترین سیگنال های خرید کهرام میباشد این سهم رشد خوبی خواهد داشت البته با حرکت های موجی

[ATTACH=CONFIG]5010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5011[/ATTACH]

کهرام را نزدیک 200 سیگنال خرید دادیم و حد ضرر را 180 قرار دادیم امروز 4 روزیست که فقط حجم مبنا میدهند با استارت زود هنگام گروه کاشی رشد تند این سهم به سمت فعلا 270 تومان شروع شده است

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

روندی خوب از این سهم سبد:

با نگاهی ساده میتوان به راحتی فهمید که با توجه به شکست مثلث صعودی بلند مدت و تشکیل الگوی کف دوقلو این سهم چگونه حرکت خواهد کرد.(قجام)

اینهم نتیجه یک سیگنال دیگر 27 درصد رنج مثبت امروز فقط استارت این سهم هست

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

گروهی حمله ور به سمت ونفت شدن گویا اخبار خوبی رسیده. سهم توانایی شکست مقاومت را دارد

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

وخارزم بالاخره در حال بازگشایی است به دوستان توصیه میکنیم نقدینگی خوبی برای خرید این سهم که 40 درصد پرتفوی خود را به خودرویی اختصاص داده نگه دارن

به خریدارن توصیه میشود بالاتر از 145 نروند

آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/04/27, 10:51.

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

تحلیلی از مسکن و اقتصاد کلان کشور:

طبق اخرین گزارش نادری معاونت مالی شرکت فولاد مبارکه طی ماه های اخیر بخش اعظم محصولات دپو شده شرکت به فروش رفته
                          همچنین قیمت هر کیلو میلگرد طی سه ماهه گذشته از نزدیک 1200 کیلو به نزدیک 1700 کیلو رسیده است
                          همچنین طی چند روز اخیر شرکت ذوب اهن هم از فروش رفتن بخش قابل توجهی از انبار شرکت خبر داد

یکی از بهترین سنجش میزان رونق در اقتصاد کلان توجه به میزان تولید و فروش فولاد هر کشور است زیرا در تمامی بخش های مهم اقتصادی یکی از ابزار ساخت و تولید فولاد است
                          در بخش ساختمان یکی از اساسی ترین کالا ها میباشد
                          در بخش خودرو مهم ترین ماده اولیه ورق های گرم و سرد هستند
                          در بخش پتروشیمی هم ساخت و بهره برداری نیازمند فولاد می باشد
                          بنابراین تمامی بخش های مهم اقتصادی به نوعی درگیر میزان مصرف فولاد هستند

پس با سنجش میزان مصرف فولاد کشور میتوان به نتایج خوبی از رونق یا رکود در کشور رسید

حال شاید گفت این افزایش قیمت میلگرد به دلیل بالا بردن تعرفه واردات است خوب بنابراین این خود محرک خوبی خواهد شد برای رشد قیمت مسکن چرا که بهای تولید بالا خواهد رفت از طرفی هم زمانی که رشد قیمتی به همراه رشد تقاضا اتفاق افتاده دیگر مسله تعرفه نیست بلکه خریدارن برای راه اندازی طرح های تولیدی به سمت خرید امده اند

البته محرک قوی دیگری هم برای مسکن و اقتصاد وجود دارد و ان انتخابات سال اینده است به هر حال هر دولتی برای کسب رضایت مردم اقداماتی را انجام میدهند چه بهتر از بازگشت رونق به بازار ها خصوصا مسکنی که 90 درصد اقشار ضعیف و متوسط مردم در اوج قمیت ها با وام های بانکی با سود بالای 20 درصد اقدام به خرید کرده اند و العان در ضرر سنگینی هستند
                          همچنین طبق تحقیقات بخشی از اقتصاد دانان کشور در تمام زمان بعد از انقلاب رشد قیمتی مسکن رابطه مستقیمی با قیمت نفت داشته است به طوری که با رشد قیمت نفت دولت ها همواره بوجه های عمرانی خود را بالا برده و این نقدینگی وارد بخش مسکن شده است با توجه به رشد مقطعی نفت و همچنین بالا بردن بوجه عمرانی در سال جاری توان جذب بخشی از این نقدینگی از طریق مسکن وجود دارد
                          از طرفی هم با پرداخت وام هایی با مبالغ با نقدینگی خوبی به مسکن تزریق خواهد شد که خود توان تکان دادن به بازار را دارد

به طور کلی:
                          به احتمال فراوان رشد 20 تا 30 درصدی را از نیمه دوم سال در بخش مسکن شاهد خواهیم بود که حداکثر رشد قیمت ها تا پایان انتخابات خواهد بود و بعد از ان دیگر بار ریزش قیمت مسکن را شاهد خواهیم بود به چند دلیل
                          1- سیاست های کلی دولت ضد مسکن است همانند سیاست های دوره های ریاست جمهوری هاشمی
                          2-به هر حال کاهش رشد جمعیت در بلند مدت اهرم تقاضا را از این بخش برداشته و روند قیمت بلند مدتی را ریزش کرده
                          3-با برداشته شدن تحریم ها و عملا کاهش سفته بازی در تمامی بخش ها نقدینگی به سمت تولید در بلند مدت در راه است
                          4-همین طور که در بالا اشاره کردیم قیمت مسکن رابطه مستقیمی با جهانی نفت دارد در پیش بینی قیمت های جهانی نفت تا چند ماه اینده رشد تا مقطع 60 دلار پیش بینی میشود و بعد از ان دوباره روند کاهشی خواهد بود
                          5-طبق اخرین تحیلیل یکی از اساتید برتر حوضه اقتصاد هم اینک قیمت مسکن 40 درصد از توان خرید مردم بالاست و می بایستی این طراز با توان خرید مردم یکسان شود که این امر بعد از یک رشد کوتاه مدت و ناپایدار اتفاق خواهد افتاد
                          اما در بخش تولید همانطور که در تحلیل های قبل هم اشاره کردیم این بخش دچار یک رونق بلند مدت و خوب خواهد شد

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

وخارزم بالاخره در حال بازگشایی است به دوستان توصیه میکنیم نقدینگی خوبی برای خرید این سهم که 40 درصد پرتفوی خود را به خودرویی اختصاص داده نگه دارن

با سلام
                            با عرض پوزش نسبت به خبر بالا به علت اینکه در روز چهارشنبه سهم به طور ناگهانی و بدون فرجه بازگشایی شد فرصت رویت وضعیت پرتفوی شرکت فراهم نبود و خبر 40 درصد سبد خودرویی را یکی از دوستان تلفنی اطلاع دادن که ظاهر اشتباه بوده

با عرض عرض خواهی دوباره اعلام میشود که بیشتر سهم هایی که در پرتفوی شرکت می باشد بانک صادرات-بانک پاسارگاد-سرمایه گذاری غدیر می باشد که البته با قیمت های بسیار خوبی در پرتفوی شرکت هست

سهم همچنان مستعد رشد خوبی هست و رشد خواهد کرد به زودی هم تحلیلی جامع از شرکت را ارایه خواهیم داد

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

این سهم بیش از 6 ماه بسته بوده که روز چهار شنبه باز شد
                              از پرتفوی سهم نمخواهیم صحبتی بکنیم چرا که فکر میکنیم اکثر دوستان از پرتفوی سهم باخبر شده اند پرتفوی سهم بیشتر گروه بانکی البته با ارزش تمام شده بسیار پایین تر از قیمت ان ها در بازار هستند

اما در چارت سهم یک الگوی زیبای مثلث تثبیتی دیده میشود که دو سالی هست توانسته سهم را در کنترل خود در بیاورد و جالب اینجاست که در تایید این الگو تمام اندیکاتورها حتی نقدینگی جریان ساز هم همگرا با این الگو در حال حرکت هستند و حتی مک دی هم در تایید این الگو واگرایی مثبتی را در چارت هفتگی ایجاد کرده

بنابراین با بازگشایی سهم کندل هفتگی در سقف این الکو زده شد اما تا کنون نتوانسته ان را بشکند برای شکست این این الگو باید قیمت پایانی بالاتر از 150 تومان بسته شود از طرفی هم کف این الگو 126 تومان هست که میتوان با ریزش سهم لمس این عدد را متصور بود
                              نکته دیگر اینکه به دلیل اینکه در روز چهار شنبه با بازکشایی سهم در این قیمت کندل هفتگی از سقف باند بولینگر خارج شد و همی امر مستلزم منفی شدن سهم شد وگرنه تا العان سهم با صف خرید همراه شده بود
                              به هر حال باید نشست و به دقت نظاره گر بود دوستانی که ریسک پذیر نیستند میتوان با شکست 150 خرید کنند و دوستان ریسک پذیر هم میتوان از فردا شروع به خرید بکنند اما حتی المقدور پله ای
                              اما
                              به نظر ما به دلیل اینکه فیبو سهم نشان از عدم اتمام روند صعودیی که در مهر ماه داشته است سهم توان رشد تا 260 را دارد که با این کار عملا الگو شکسته شده و روند سهم با هدف 250 تا 280 شروع خواهد شد اما در میانه راه هم مقاومت ها هستند

همچنین در نظر داشته باشید که این سهم نسبت به هم گروهی هایش و بازار هیچ رشدی نکرده و با توجه به بنیادی خوب سهم از جمله احتمال عرضه به زودی نیروگاه قایم توان رشد بسیار خوبی دارد

بنابراین از نظر ما این سهم با استراحتی چند روز ه روند خود را شروع خواهد کرد.

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

چند تن از دوستان در بازار و ... سوالی در باره احتمال رشد شاخص دارو در بازار به دلیل احتمال ریزش بازار داشتند که:

در بررسی چارت شاخص گروه باید گفت به دلیل اینکه در چارت ماهانه هم چارت در منطقه اشباع خرید هست و همچنین متاسفانه اندیکاتور مک دی در چارت ماهانه هم واگرایی منفی از خود بروز داده است احتمال ریزش طولانی مدت و زیاد شاخص گروه بسیار فراوان و حتی قطعی است البته در این میان حتما تک سهم هایی هم رشد خواهند داشت

43-مواد دارویی6Monthly.png

نظر

در حال کار...
                                X