{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رهـــا
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 342

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
    عملا موج 3 نزولی بازار همانطور که گفته بودیم شروع شده.اما بازار فرا مثبت خواهد بود

درود... کانالهای تلگرامی هم همین نـویـد را بـرای فـردا مـیدهند... با اخبار مثبتی که روی اخابر و فارس امروز اتـفاق افتاده و مهندسی شاخص فـردا...
    البته موضوع مشکل اعتباریها هم هست ولی سبزی این دو سهم شاید بتونه حل مسله را سهل تر کنه و
    آخر وقت فردا راضی تر از امروز باشند سهامداران....
    شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
      برچه مبنایی میگویید فردا مثبت خواهد بود؟ ممکنه توضیح بدید؟ بنظر من چون اعتباری ها نتوانستند سهامشان را بفروشند با یک روز مهلت برای تسویه فردا تشدید عرضه ها را شاهد خواهیم بود. صف های فروش سنگینی خواهیم دید.
      مشتری اعتباری با چک و سفته دست به گریبان هست اشتباه کنه میندازنش زندان. شوخی نیست شده از جیب باید ضرر بده تسویه حساب کنه پس روی فردا به هیچ وجه نباید حساب باز کرد. البته مایلم توضیح شما رو بشنوم.

سلام
      در تحلیل تکنیکال حتما شما هم اطلاع دارین که زمانی که کندل ها از باند بولینگر خارج میشن با تغییر روند در کوتاه مدت خودشون رو به داخل باند بولینگر کشیده و دوباره روند اصلی خودشون رو ادامه میدن
      همچنین با توجه به اینکه rsi در چارت یک ساعته به نزدیک صفر هم رسیده بنابراین قطعا حتی اگر شده اول بازار فردا شاخص مثبت خواهد بودشاخص کل6H1.png
      به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
        سلام

بنظر شما پتایر در چه موجی هستش؟
        سهم در 412 سقف کوتاه مدت زده
        فعلا در موج 2 اصلاحی هست که از نظر زمانی هم کمی طول خواهد کشید
        احتمالا طی چند روز اینده به طور موقت روند سهم برگرده که به نظر بنده فرصت خروجی خواهد بود برای کسانی که در کوتاه مدت کار میکنند.

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

سخنی درباره شاخص کل و بازار:

بازار روند اصلاحی خودش رو شروع کرده که امروز نشونه های خالی کردن بزرگ ها در سهم ها و خرید خرده پاها ظاهر شد.
          فردا شاخص به اولین ایستگاه مقاومت خودش برخورد میکنه همچنین خارج شدن کندل ها از باند بولینگر هم نشانه برگشت موقت بازار هست
          انچه از بررسی شاخص کل میشه فهمید این هست که به احتمال قوی شاخص هدف 74000 هزار واحدی رو در پیش گرفته
          از نظر زمانی هم با رسم فیبو تایم پایان اصلاح شاخص بعد از سه ماه نمایان میشه که البته بعید نیست که این اصلاح حتی به بیش از سه ماه هم کشیده بشه

بنابراین تمامی این برگشت در کلیت بازار فرصتی برای خروج موقت خصوصا در سهم هایی که قیمت های بالایی با کف خود در سال گذشته دارن هست
          البته بعد از فرو کش کردن هیجان ریزش در بازار قطعا سهم هایی راهشون رو از بازار جدا خواهند کرد

شما دوستان هم اگر قصد خرید سهمی رو دارین حتما از چند جهت بررسی کرده.حد ضررها رو حتما رعایت کرده و به صورت پله ای حدل امکان خرید کنید

امیدواریم همه شما عزیزان بخشی از سرمایه خود را نقد کرده و در حال حاضر با خیال راحت سر به بستر بگذارید.
          موفق باشید.

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

روند اصلاحی گروه خودرو در روند اصلی ریزشی همونطور که گفته بودیم شروع شده در تایید این موضوع حجم معاملاتی گروه بسیار کمتر از زمان صعود قبلیست و فروش حقوقی ها هم محسوس است.

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

این سهم الگوی ریزشی شکل گرفته:

قبلا از ریزش پلوله سخن گفته بودیم
              در حال حاضر با توجه به شکل زیر و با نگاه به سه کندل اخر در چارت هفتگی متوجه تشکیل الگوی ریزشی میشویم البته به شرطی که تا دوشنبه هفته اینده قیمت در همین عدد 500 بماند

البته کاهش حجم معاملات سهم هم مشکوک به نزول است

همچنین الگوهای هارمونیک هم گویای ریزش ان هم در چارت ماهانه را دارد.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

نکته اموزشی شماره 12:بسیار مهم

دوستان باند بولینگر یکی از بهترین معیارهای سنجش زمان ریزش یا صعود یک سهم هست

درباره باند بولینگر تحقیقات بسیار گسترده ای انجام دادم که در سر فرصت حتما مفصلا باهاتون دربارش صحبت خواهم کرد

اما در اینجا یکی از کاربردهای بسیار مهمش رو بازگو میکنم

هر گاه دیدی کندلی در باند بولینگر در چارت هفتگی قیمت open کندل بالای سقف باند بولینگر زده اون سهم رو خالی کن حتما ریزشی خواهد بود
                و اگر دیدی کندلی در باند بولینگر در چارت ماهانه قیمت اغازین کندل بالای سقف باند زده از اون سهم سریعا فرار کن

حالا برعکس این داستان هم که هرگاه کندل ماهانه و هفتگی قیمت اغازین در پایین تر از کف باند بولینگر زده شده حتما بخر از اون سهم

در شکل زیر چارت خساپا در چند هفته پیش رو میبنید که چه طور کندل اخر در سقف قیمتی قیمت اغازین در بالای باند زده و نتیجه اون رو هم مشاهد میکنید
                و در شکل بعدی چارت ذوب در چند هفته گذشته هست که نتیجه اون رو دید که سهم چه طور بازگشایی شد

متذکر میشم اگر تکنیکال کاری روی باند بولینگر متمرکز بشه و با کمک اندیکاتورهای دیگه میتونه در مدت بسیار کوتاهی در بورسی میلیاردر بشه

نظر

• farzen
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2012
                  • 512

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
                  سهم در 412 سقف کوتاه مدت زده
                  فعلا در موج 2 اصلاحی هست که از نظر زمانی هم کمی طول خواهد کشید
                  احتمالا طی چند روز اینده به طور موقت روند سهم برگرده که به نظر بنده فرصت خروجی خواهد بود برای کسانی که در کوتاه مدت کار میکنند.
                  سلام تشکر از پاسختون ،میشه بفرمایین اصلاح تا چه عددی ادامه خواهد داشت و اینکه زمانی کی موج بعدیشو شروع میکنه؟

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                    سلام تشکر از پاسختون ،میشه بفرمایین اصلاح تا چه عددی ادامه خواهد داشت و اینکه زمانی کی موج بعدیشو شروع میکنه؟

315-293-و 263 سطوح حمایتی سهم هستن که 393 مهم تر هست از نظر زمانی هم احتمالا بسیار قوی سهم چهار ماهی رو در فاز اصلاح خواهد بود

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

کالسمین در مسیر رشد:

شرکت کالسمین که در زمینه صنعت سرب و روی فعالیت میکند با ریزش سنگینی که در کنار سایر شرکت های معدنی از سال 92 داشت در 161 تومان کف محکمی ساخته و همین کف توانسته است تا به امروز جلوی ریزش را گرفته و حتی موجبات رشد را تا 222 تومان فراهم کند.

انچه مهم است توانایی شرکت در ساخت سود است که این امر بسیار وابسطه به قیمت های جهانی دارد در تحلیل قیمت های جهانی روی که در فرصتی دیگر به بحث خواهیم پرداخت قیمت ها به کف موقتی همانند نفت دست پیدا کرده اند که موجبات رشد را فراهم اورده و خواهد اورد اما توجه داشته باشید این صعود ها در قیمت های جهانی تنها موجی اصلاحی هستند
                      قبلا با توجه به تحلیل بنیادی از قیمت های جهانی گفتیم که قیمت های جهانی به احتمال بسیار فراوان تا سال 2019 حداقل ریزشی یا با عدم رشد خواهند بود
                      دلیل بالا رفتن شناوری کالسیمین که در سال های قبل زیر 20 درصد بود هم همین است برخی از حقوقی ها هوشمند هستند در واقع علت ریزش تند سهم همین مسله فروش حقوقی ها در بلند مدت بوده است

اما
                      در حال حاضر سهم با توجه به الگوهای هارمونیک که کف و سقف زن بسیار خوبی می باشد در 161 تومان در تمام چارت های زمانی کف خوبی را زده و به کمک اندیکاتورهایی مثل rsi نشانه رشد کاملا مشخص است در rsi اندیکاتور کف دقولو با قدرت تقریبا نسبی را زده که می تواند حاکی از رشد کمی تند سهم داشته باشد اما به دو شرط
                      1- سهم در قیمت 266 مقاومت مهمی دارد که اگر هم شکسته شود حتما کندل ها خود را بروی ان برای یک بار هم که شده تثبیت خواهند کرد
                      2- فروش حقوقی ها-حقوقی های گروه معادن به دلیل اینکه تمامی سهم های این گروه رشد نکرده و کاهش تقسیم سود داشته اند میتوانند به عنوان فروشندگان قوی در روند سهم ظاهر شوند و مانع رشد بیشتر شوند البته شاید حقیقی هایی هم به دلیل جذابیت قیمت با درصدی بالا وارد هیت مدیره شوند

اما به طور کلی پس از شکست مقاومت 266 تومان سهم توانایی رشد تا 400 را هم خواهد داشت البته در میان مدت

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

شاخص گروه فراورده ها نفتی(:(پالایشی)

با توجه به اصلاح خوب کلیت گروه و برخورد کندل ها با سطح حمایتی در ابرهای ایجیکومو در چارت روزانه و همچنین ورود کندل ها به داخل ابر در چارت ماهانه و همچنین رسیدن rsi به منطقه بیش فروش و ریزش cci به منفی 100 خود نشانه رسیدن کف حداقل در کوتاه مدت است و از طرفی صعود نفت به منطقه 45 دلار خود نشانه استارت حرکتی احتمالا کوچک از این گروه خواهد بود

چرا کوچک زیرا با توجه به روند نفت که تحلیل خواهیم کرد روند جهانی نفت به زودی یک ریزش را تجربه خواهد کرد بنابراین طی روزهای اینده انتظار یک نوسان کوتاه مدت از کلیت این گروه را داریم

23-فراورده نفتی6Daily.png

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

منتظر ریزش جهانی نفت باشید:

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

در ادامه سیگنال خرید ونفت: مهم

طی روز های گذشته نزدیک عدد240 سیگنال خرید ونفت رو دادیم و گفتیم این سهم به زودی رشد شارپی به سمت اهداف بالای 500 خواهد داشت

با توجه به شرایط حاکم بر این گروه انتظار داریم طی این هفته سهم به سمت 280 و 290 رشد کند

اما نکته مهم

با توجه به اینکه با برخورد سهم به این اعداد در واقع کندل ها به سقف مثلث صعودی برخورد میکنند یک احتمال وجود دارد و این است که سهم نتواند از این مقاومت های بسیار مهم عبور کند که در این صورت سهم تا نزدیک 200 تومان ریزش خواهد کرد

بنابراین روند احتمال اینکه قبل از ایجاد موج تند صعودی احتمال یک ریزش وجود دارد البته به نظر ما این احتمال کم هست اما باید با زیر نظر گرفتن سهم در این اعداد در صورت عدم توانایی در شکست سطوح مقاومتی موقتا از سهم خارج شد هر چند از خروج با سود نسبتا خوبی هم از زمان سیگنال خواهد بود

اما روند سهم در حالت کلی صعودی-شارپی هست

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

تحلیلی مهم از شاخص گروه کاشی و سرامیک:

در تایم فریم هفتگی میتوان برای شاخص یک خط روند نزولی رسم کرد که با مثبت شدن گروه طی ماهای گذشته کندل ها توانسته اند این خط روند را بشکنند

در حال حاضر کندل ها با ریزش خود به دنبال تثبیت بر روی این خط روند هستند
                              اما این ریزش با موانعی هم همراه خواهد بود
                              اگر با میانگین متجرک ها سطوح حمایتی را بخواهیم رسم کنیم متوجه یک خط حمایتی خوب در تایم فریم ماهانه خواهیم شد
                              همچنین اندیکاتور مک دی در چارت هفتگی واگرایی مثبت بسیار خوبی هم داده است
                              از طرفی هم دو موضوع وجود دارد اول اینکه احتمالا شاخص گروه در حال ساخت موج 5 و اخر از روند ریزشی دوساله هست و دوم اینکه اندیکاتور rsi در چارت هفتگی هنوز به منطقه اشباع نرسیده

بنابراین:
                              به احتمال فراوان طی روزهای اینده گروه کاشی و سرامیک با ریز موج های مثبتی همراه خواهد بود چرا که rsi گروه در چارت روزانه به منطقه اشباع فروش رسیده است اما به احتمال بسیار فراوان هنوز ریزش شاخص گروه تمام نشده و شاخص به عدد 1551 ریزش خواهد کرد و بعد از ان یک موج صعودی که قوی هم خواهد بود شروع میشود

در این گروه یکی از بهترین سیگنال های خرید کهرام میباشد این سهم رشد خوبی خواهد داشت البته با حرکت های موجی

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

شاخص گروه خودرو:

قبلا در اوج قیمتی این خودرو بارها توصیه به خروج از این گروه کردیم با اینکه مخالفت های بسیار تندی حتی از جانب دوستانی بسیار نزدیک در پرتفو گردانی داشتیم اما زمان همه چیز را مشخص کرد به طوری که متاسفانه تنها یکی از دوستان در یکی از پرتفوها نزدیک به 5میلیارد تومان زیان دیدن

این نشان میدهد که در این بازار نمیشود با خبر ها سود کرد طبق تحقیقی که دو سال پیش در انگلستان شده بود و همچنین تحقیقی که بنده به همراه دو تن از چارتیست ها کرده ایم به طور میانگین تقریبا 84 درصد اخباری که در بازار دست به دست میچرخد دروغ محض است این یعنی اینکه کسانی که فقط با اکتفا به اخبار اقدام به سرمایه گذاری در بورس میکنند بر روی آب راه میروند

بگذریم
                                شاخص گروه خودرو در حال نزدیک شدن به خط حمایتی مهمی می باشد اما این خط حمایتی مهم در چارت هفتگی می باشد و با توجه به اینکه در تایم فریم روزانه هم نزدیک اشباع فروش هستیم به هر حال سطح 19400 واحد برای این شاخص یعنی اتمام فعلی موج اصلاحی گروه خودرو
                                اما نکته مهم در تایم فریم ماهانه هنوز این اصلاح به اتمام نرسیده است
                                که این یعنی رشد بعد از تثبت بر روی 19400 موقتی می باشد و ریزش ها ادامه خواهد داشت هر چند که باید توجه داشت این رشد کمی طولانی تر از ریز موج های قبلی خواهد بود

در این گروه دو سهم را توصیه به خرید داریم اول ایران خوردو در محدوده 270تا 290
                                و دوم ورنا را در نزدیکی 200

نظر

در حال کار...
                                X