{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
    جـناب "جنب پل حافظ " گرامی اول تشکر میکنم از تلاش آهسـته و پـیوسته ایی کـه در انـجـمن انـجام میدهیدو
    قـدر دان زحمت شما هستم و استفاده میکنیم

عزیز در صورت امکان راجع بـه " خـتراک " نـظـرتان چـیست..
    مـانا بـاشـید...

خواهش میکنیم از شما دوست عزیز شما و همه دوستان لطف دارید

در تحلیل این نماد توصیه اکید به خروج از این سهم رو داریم دوست عزیز اگر از این سهم دارید حتما خارج شوید

به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• kor000
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 232

سلام
      خسته نباشی
      نظر شما در مورد خکاوه چیه؟منظورم خرید کنیم یا بفروشیم یا اگه داریم نگهداری کنیم. ممنون

نظر

• farzen
        ستاره دار(2)
        • Jan 2012
        • 512

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
        یک سیگنال خرید :

بموتو سیگنال خریدی می باشد که طی چند روز گذشته از ان صحبت کرده بودیم امروز هم باز سیگنال خرید داده میشود
        سلام تحلیل جدیدتون از بموتو؟؟

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
          سلام
          خسته نباشی
          نظر شما در مورد خکاوه چیه؟منظورم خرید کنیم یا بفروشیم یا اگه داریم نگهداری کنیم. ممنون

سلام
          این سهم کف خود را در 126 تومان بسته است و برای رشد هم نیازمند شکست 146 تومان است
          اگر 126 تومان را بشکند ریزش تا نزدیکی 110 تومان ادامه خواهد داشت که احتمال این فرضیه کم است
          و در صورت شکست 146 تومان توان رشد تا حدود 190 را داراست
          همچنین میتوان گفت سهم وابستگی زیادی به جو بازار هم دارد

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
            سلام تحلیل جدیدتون از بموتو؟؟

سلام هنوز تحلیل قبلی از اعتبار زیادی برخوردار است شاید از نظر زمانی کمی زمانبر باشد اما سهم اهداف بسیار خوبی دارد

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

مطلبی در مورد بازار:

هفته گذشته بازار طبق انتظارات تحلیلگران روند صعودی رو شروع کرد که دو روز ادامه داشت امروز هیجان خود را از دست داد. رفتار امروز بازار میتواند به دلیل تعطیلات پیش رو در این هفته باشد از نظر تحلیل تکنیکال بازاز به طور کلی در تایم فریم چهار ساعته کف خوبی را ساخته که این امر میتواند شاخص را به سمت 75800 واحد و 76700 واحد بالا ببرد اما همانطور که هفته پیش گفتیم هنوز به طور قعطی نمیتوان گفت که این روند شروع شده بنابراین دوستان سهم های خود را نگهدارند و حد ضرر ها را رعایت بفرماییند.

متاسفانه بیش از سه سال است که بازار روند متعادل خود را از دست داده یا هیجان در فروش هست یا در خرید که علت اصلی ان اعتبار کارگزاریهاست

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

سرمایه گذاری خارزمی:

سرمایه گذاری خوارزمی که بنیادی بسیار قوی دارد بعد از بازگشایی به دلیل عدم شکست الگو ریزش تا قیمت 107 تومان را متحمل شد در حال حاضر چند مسلئه مهم در مورد سهم وجود دارد
                اول سود بسیار خوب این سهم است
                دوم در تمام تایم فریم های سهم الگوهای هارمونیک کف ساخته است
                سوم سهم در کف الگوی خود قرار دارد بنابراین تا هروقت که بازار روند ریزشی داشته باشد این سهم ریزش خاصی را متحمل نخواهد بود
                چهارم تمام اندیکاتورهای سهم در منطقه بیش فروش قرار دارند
                پنجم خارج شدن کندل ها در تمام تایم فریم ها از کف باند بولینگر
                ششم سهم در تمام تایم فریم ها واگرایی معکوس مثبت داده که نشانه رشد است
                بنابراین این قیمت ها برای وخارزم کف قیمتی حتی در تایم فریم های بسیار طولانی مدت است از طرفی سهم به دلیل برخی از عوامل جاری توانایی رشد شارپی را دارد از هدف های سهم 130-148-150 ولی سهم هدف 180 تومان را در سر دارد
                از نظر زمانی سهم زمان زیادی برای رشد نمیخواهد اما توجه داشته باشید که این سهم حمایت بازار را هم طلب میکند
                از این سهم به چند دلیل خرید کنید و مهم ترین دلیل پایین اوردن ریسک پرتفوی خود با این سهم

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

کنور هم همانند کپرور رشد خواهد کرد:

کنور با توجه به واگرایی بسیار خوبی که در کراس DT داده است با توجه به وضعیت الگوی هارمونیک و واگرایی سهم روند سهم صعودیست البته هنوز روند اصلی سهم شروع نشده است برای شروع شدن روند سهم ابتدا باید قیمت تا بالای 212 رشد کند و بعد از تثبیت کندل ها میتواند وارد سهم شد البته هنوز اندیکاتورها وارد محدوده سیگنال خرید نشده اند و بنابراین میتوان ادعا کرد که هنوز روند اصلی سهم شروع نشده است
                  هدف سهم 292-430-و 580 تومان خواهد بود
                  و البته ذکر این نکته هم ضروریست که به دلیل وضعیت Narrowباند بولینگر این سهم احتمالا اصلاح های بسیار کوچکی در میانه راه خواهد داشت

نظر

• farzen
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2012
                    • 512

سلام خدا قوت

تحلیل جدیدی از فروس دارین؟

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

بررسی شاخص گروه قندی:

اگر برای روند میان مدت گروه یک چنگال رسم کنیم و از طرفی یک خط روند بلند مدت از ابتدای روند سالیانه گروه رسم بشود متوجه چند نکته مهم خواهیم شد کندل ها در حال حاضر در سقف محدوده کانال پایینی چنکال در حال نوسان هستند و از طرف از لحاظ میانگین ها میتوان ادعا کرد که روند گروه صعودی می باشد اما بادی دید که گروه توان شکست خط میانی چنگال و خط روند را که به عنوان دو مقاومت مهم عمل میکنند را دارد یا خیر برای شکست این دو مقاومت که بسیار هم مهم هستند شاخص گروه نیازمند تزریق نقدینگی فعال هست که با اینکه رشد نسبتا خوبی داشته اما هنوز به منطقه مجاز برای صدور قدرت حرکتی نرسیده است
                      از طرفی هم واگرایی مثبتی دیده نمیشود که بتوان ادعا بر شکست چنگال کرد بنابراین خیلی امیدی به شکست مقاومت پیش رو در گروه فعلا نیست تا تزریق نقدینگی انجام شود
                      بنابراین به نظر میرسد که گروه روند اصلاحی کوچکی را از سر بگیرد تا کندل ها بتوانند خود را بر روی میانگین متحرکت سیگنال تثبیت کرده و احتمالا در آنجا به واسطه بیش فروشی تزریق نقدینگی انجام شده و بتواند مقاومت شکسته بشود
                      بنابراین فعلا اصلاحی در حد 500 واحد یا 10 درصد در گروه پیش بینی میشود تا بعد تثبیت بر روی میانگین متحرک سیگنال تا روند جدید صعودی شکل بگیرد.

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                        سلام خدا قوت

تحلیل جدیدی از فروس دارین؟

با سلام
                        با توجه به واگرایی منفی در DT و ایجاد الگوی سقف کوتاه برای کوتاه مدت روند اصلاحی پیش بینی میشود
                        از اهداف این اصلاح میتوان به سطح حمایتی مهم 222 تومان اشاره کرد

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

از زمان نوید برگشت شاخص تا کنون بیش از 2000 واحد رشد کرده است
                          در حال حاضر شاخص در منطقه بسیار مهمی قرار دارد در صورت روند نزولی فردا هم میتوان گفت که روند ریزشی کوچکی شکل خواهد گرفت سطح مقاومتی که برای رشد باید شکسته شود:74290 واحد

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

تحلیلی نماد لبوتان:

با توجه به واکنش سهم به سطح حمایتی 279 انتظار رشد از این نماد را داریم تا الگوی خود را تکمیل کند برای تکمیل الگو باید سهم تا محدوده 360 تومان رشد کند
                            واگرایی مثبتی هم در مگ دی سهم مشاهده میشود
                            بنابراین اگر قمیت زیر 300 تومان که همان حد ضرر سهم است نیاید سهم توان رشد تا 360 تومان را خواهد داشت

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

پیشنهاد خروج از نماد واتی که روی 250 تومان سیگنال خرید داده بودیم را به دوستان عزیز میدهیم این سهم وارد فاز اصلاحی بلند مدتی خواهد شد

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

مرقام این سیگنال خرید که روی 340 دادیم به صف خرید 5 میلیونی رسید.

اما در همین صف خرید ما پیشنهاد خروج میدهیم

نظر

در حال کار...
                                X