{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

کپرور:

از زمان سیگنال خرید در 280 چند بار هدف سهم رو نزدیک همین سطح 440 تومان گفتیم امروز مشاهد میکنید که چطور سهم توان صعود ندارد.

در حال حاضر سهم برای صعود بیشتر 3 سطح مقاومتی مهم تا 480 را دارد که به نظر نمیرسد بتواند ان ها بشکند.
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

وگردش:
      خرید این نماد در نزدیکی 112 تومان یا زیر این عدد میتواند گزینه مناسبی برای خرید امروز باشد
      در اولین فرصت تحلیل خواهیم کرد.

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

آتیه دماوند:

سهم به شرط عدم شکست 250 تومان توانایی رشد می باشد اهداف هم 270-310 و 339 تومان است

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

پیشنهاد خرید کتوکا را داریم زیرا امروز سهم توانست با اصلاح 50 درصدی از روند قبلی خود روند جدیدی را شروع کند و این روند ادامه دار است اما اهداف میتواند 620-669-750 تومان باشد

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

کچینی هم سومین سیگنال خرید امروز می باشد با هدف 310 تومان

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

تحلیل شاخص واقعی بازار(شاخص وزنی ارزشی)مهم

با سلام

در تحلیل شاخص واقعی بازار که همان شاخص وزنی ارزشی است یعنی شاخصی که فقط با قیمت سهم ها سنجیده میشود نه مثل شاخص کل که سود تقسیمی شرکت ها در آن دخیل است یک مزیت انکار نشدنی دارد و ان تحلیل واقعی بازار است اما در شاخص کل که قیمت سهم ها در آن دخیل است متاسفانه همیشه ریزش سهم ها بخشی از جبران تقسیم سود شرکت ها که همیشه به شاخص کل حباب وارد میکند و وزن میدهد به طوری که در سال 93 طبق محاسبه برخی از اساتید و کارشناسان اگر قیمت تمام سهم ها به صفر میرسید شاخص کل در عدد 25000 واحد استپ میکرد و جالب اینجاست که هر ساله این حباب بزرگتر میشود به طوری که اگر فرضا 6 سال از روند شاخص کل بگذرد احتمالا قیمت صفر شده تمام سهم ها مساوی با شاخص 50 هزار واحدی است.
              ما هم مثل تمام کارشناسان دیگر از مدیریت سازمان بورس اسدعا در مورد اصلاح این موضوع داریم چرا که به هیچ وجه عدالت در این موضوع رعایت نمیشود چرا که سهامداری که شرکتش سودی در مجمع تقسیم نکرده باید پا سوز اصلاح قیمتی شاخصی بشود که مثلا سهم x در مجمع n تومان سود تقسیم کرده است و به شاخص وزن میدهد و بنابراین شاخص از تقسیم سود آن رشد کرده است.

اما یکی از معایب فعلی تحلیل شاخص وزنی ارزشی نبود سابقه طولانی برای تحلیل می باشد و انطور که دوستان میدانند اعتبار تحلیل تکنیکال سنجش بر اساس گذشته شاخص است.به همان دلیل است که بیشتر تحلیلگران فعلا این شاخص را تحلیل نمیکنند.

اما ما سعی در تحلیل شاخص با همین سابقه کم کردیم چرا به اعتقاد ما این شاخص اطلاعات بهتری از شاخص کل به ما میدهد.
              به هر حال:
              در زمان اوج بازار قبلا این شاخص را تحلیل کردیم و بارها از اصلاح ان سخن گفتیم زمانی که در حول و حوش 29000 بود.اما العان در بررسی کندل ها در بازه زمانی هفتگی در شاخص وزنی ارزشی متوجه ریزش تند شاخص میشویم به طوری شاخص تا 26380 واحد ریزش کرد است که این عدد تا 61درصد فیبو روند قبل است برای تحلیل بهتر هم زمانی که از میانگین ها میخواهیم استفاده کنیم به دلیل نبود سابقه میانگین بیشتر از 55 روزه نمایش داده نمیشود بنابراین مجبور به اتکا به همین میانگین میشویم
              بنابراین:
              بس از اصلاح تند شاخص به طوری که این شدت به قدری بوده که به کف باند بولینگر برخورد کرده است همچنین بسیاری از اندیکاتورها هم در منطقه اشباع فروش هستند میتواند روند صعودی به خود بگیرد که این رشد میتواند تا 27543 واحد باشد اما توجه داشته باشید که هنوز سیگنال واقعی خرید شاخص نیست این سیگنال مشروط به شکست خط میانگین 55 روزه و گذشت انیدکاتورها به منطقه مثبت است اما قاعده فعلا بازار حرکتی صعودی خواهد داشت که به احتمال بسیار قوی به همان عدد 27543 واحد خواهد بود.
              حال متوجه شدید که تحلیل این شاخص بسیار راحت از شاخص کل است زیرا این شاخص نماینده واقعی قیمت سهم هاست نه اینکه مثل شاخص کل---.

شاخص وزنی ارزشیWeekly.png
              آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/06/21, 23:09.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

تحلیل تکنیکال کسرا:

کسرا که چندی پیش پس از وقفه ای طولانی مدت باز شد و با حرکت شارپی از 3400 تا 8200 یک ضرب حرکت حرکت بعد از پیشنهاد هیت مدیره جهت افزایش سرمایه 900 درصدی روند ریزشی به خود گرفت

در بررسی الگوهای سهم میتوان تشکیل یک الگوی سروشانه را در سهم دید که در حال حاضر در خط گردن آن هستیم

اگر سهم زیر قیمت خط گردن یعنی 5600 نیاید سهم توان صعود خواهد داشت و هدف آن محدوده 7400 تومان می باشد و در صورت شکست این سطح سهم به راحتی تا 3900 تومان ریزش خواهد کرد اندیکاتورهای سهم هم در محدوده خنثی هستند یعنی هم میتواند روند صعودی به خود بگیرند و هم روند نزولی
                و توجه داشته باشید که روند بلند مدت سهم هنوز صعودی است. در صورت خرید حتما حد ضرر را رعایت بفرمایید.

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

تحلیلی از خصدرا:

با توجه به الگوهای خصدرا میتوان ادعا کرد که روند صعودی جدیدی در سهم آغاز شده برای تایید این سخن اندیکاتورها از منطقه نزولی به منطقه صعودی حرکت کرده اند همچنین الگوهای هارمونیک هم تایید کننده روند صعودی خوبی به شرط همراهی باند بولینگر هستند.

بنابراین این سهم توان صعود را دارد دو مقاومت در پیش روی سهم است 300 و 345 تومان سطوح مقاومتی مهمی برای سهم هستند. اولین هدف قیمتی سهم هم 390 تومان میتواند باشد بنابراین دوستان میتوانند بعد از شکست منطقه 300 تومان وارد باز کردن معامله خرید بشوند تنها ذکر یک مطلب جایز است و ان اینکه انتظار رشد خرد از این سهم را داریم نه رشد روزانه بیش از 8 درصد

و اینکه برای خریدتان حد ضرر فراموش نشود

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

وتوشه:

این سهم که از 550 تومان طی دو سال روند ریزشی گرفته بود و در 200 تومان به اصلاح خود پایان داد در آن زمان الگوهای هارمونیک کف بلند مدت خود را به ثبت رساند سهم از قیمت 200 تومان روند صعودی جدید به خود گرفت و موج یک از نظر امواج الیوت در قیمت 415 تومان به پایان رسید. بعد از ان موج دو اصلاحی که به تایید امواج الیوت هم رسید در قیمت 319 تومان به پایان رسید

با توجه به اینکه کندل ها به خط روند هارمونیک خود برخورد کرده و واکنش نشان داده است از طرفی هم که سهم 50 درصد فیبو روند قبلی را اصلاح کرده است. میتوان گفت که سهم روند موج سوم صعودی خود را شروع کرده است چرا که در تمام بازه های زمانی کندل ها بالای میانگین متحرک سیگنال هستند همچنین اندیکاتورها هم در نقطه ورود به منطقه سیگنال خرید هستند
                    اما این موضوع یک شرط مهم دارد و آن شکست مقاومت مهم 267 تومان است

بنابراین اگر سطح مقاومتی 267 شکسته شود میتوان گفت که موج سه شروع شده و رشد سهم پس از شکست دو مقاومت ضعیف 425 و 450 تا 490 رشد خواهد کرد و اگر این سطح مانع رشد شود نظریه موج سه الیوت باطل بوده و سهم توانایی ریزش تا محدوده 280 را هم دارد.

بنابراین این سهم را زیر نظر داشته باشید و در صورت شکست سطح حمایتی میتوانید وارد معامله بشوید.

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

تحلیل بنیادی شرکت تراکتور سازی ایران:

جمع حقوق صاحبان سهم:348 تومان

سود انباشته:36 تومان

شناوری سهم:37درصد

شرکت تراکتور سازی ایران در بخش تولید-ارائه خدمات و سرمایه گذاری در تولید انواع ماشین الات در بخش کشاورزی می باشد. معمولا تولید 6 ماهه اول شرکت ضعیف است و عموما در ماه های دیگر شرکت نمی تواند جبران کسری تولید را بکند. بیشترین مشکل شرکت در بخش فروش قشر خریدار است که در سال های اخیر با مشکلاتی در سیستم بانکی جهت اخذ تسهیلات ارزان قیمت روبه رو بوده است و همین بخش کشاورزی به ناچار روبه خرید کالاهای چینی اورده است

بخش فروش صادراتی نیز هر ساله با عموما با مشکل عدم دریافت مجوز صادراتی با مشکل روبه رو میشود در بخش سرمایه گذاری های خارج از کشور هم میتوان گفت که عمده این بخش هم با مشکل تعطیلی قرار دارن چرا که در کشورهای مقصد مشکلات اقتصادی توان خریدار را به حد صفر رسانیده در واقع میتوان گفت که تقریبا تمام سرمایه گذاری خارجی کشور با زیان مواجه شده است.

معمولا هر ساله به طور تقریبی 31درصد سود شرکت ناشی از سرمایه گذاری در زیر مجموعه های داخلی است در سال های گذشته کف قیمتی سهم زمانی تشکیل میشد که پی بر ای سهم به نزدیک 2 الی 3 میرسید اما العان با توجه به امید به ورود تکنولوژی و سرمایه گذاری درست در حال حاضر پی بر ای سهم در عدد 8 در حال نوسان است

در ترکیب سهامداران میتوان گفت که حقوقی های خوبی در صدر هیت مدیره هستند و نکته قابل توجه این است که سه شرکت که عموما وارد سهم ها با دید میان مدت و بلند مدت میشوند و تحرکات خوبی هم دارند در حال جمع آوری سهم هستند

شایعاتی کم و بیش از معامله بلوکی شرکت هم بعضا در سر زبان ها میچرخد اما تا به امروز تایید نشده

در بررسی چارت سهم هم الگوهای هارمونیک که از اعتبار خاصی برخوردار هستند کف خوبی را در بلند مدت برای سهم ساخته اند

بنابراین:

پیش بینی میشود با توجه به قیمت فعلی سهم و آینده شرکت پی بر ای شرکت بیشتر از این اعداد رشد کرده و با همین سود به بالای 20 هم برسد اما این امر مستلزم صبوری شما خواهد بود.

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

معدنی املاح ایران:

این سهم باتوجه به الگوهای موجود بعد از شکست مقاومت مهم 1260 تومان توان صعود خواهد داشت. الگوها و اندیکاتورهای سهم در وضعیت مناسبی به سر میبرن

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

پیشنهاد : لطفا نماد شرکت ها را هم قید بفرمایید. درود
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• رهـــا
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 342

جـناب "جنب پل حافظ " گرامی اول تشکر میکنم از تلاش آهسـته و پـیوسته ایی کـه در انـجـمن انـجام میدهیدو
                            قـدر دان زحمت شما هستم و استفاده میکنیم

عزیز در صورت امکان راجع بـه " خـتراک " نـظـرتان چـیست..
                            مـانا بـاشـید...
                            شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              پیشنهاد : لطفا نماد شرکت ها را هم قید بفرمایید. درود

چشم
                              معدنی املاح ایران با نماد شاملا

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

تحلیل مجدد این سهم از زمان سیگنال خرید:

تپکو: این سهم را زمانی که روی قیمت های 79 و 80 بود سیگنال خرید دادیم بعد از آن سهم توانست به مرز 110 هم رشد کند و از زمان نزولی شدن بازار این سهم هم روند اصلاحی در پیش گرفت که علت آن را در بررسی های گذشته دو مسلئه عنوان کردیم
                                اول ورود برخی از اندیکاتورها به منطقه اشباع خرید
                                و دوم برخورد کندل ها به مقاومت مهم در سطح 107 تومان
                                و گفتیم که برای شکست این سطح به دلیل ان که اندیکاتورها در منطقه اشباع خرید هستند سهم توان شکست را ندارد با اینکه حجم نقدینگی فعال این سهم بسیار بالاست
                                با بررسی ها مجدد این سهم میتوان متوجه ساخت یک الگو جهشی توسط کندل ها در بازده میان مدت شد که در حال حاضر یک کندل دیگر تا اتمام بازه زمانی این الگو مانده است از طرفی هم اندیکاتورها اصلاح خوبی انجام داده اند به طوری cci سهم در تایم فریم هفتگی به منطقه صفر رسیده
                                حال با توجه به اینکه الگو درحال تکمیل شدن میباشد و اندیکاتور ها هم اصلاح خوبی کرده اند و همچنین روند صعودی بازار و از همه مهمتر انتشار خبر بخشودگی بدهی شرکت میتوان انتظار داشت که بعد از پایان این هفته که کندل جدید در تایم فریم ماهانه را هم میزند سهم بتواند الگو را از سقف شکسته و روند صعودی جدید را شروع کند که بعد از شکست مقاومت 107 بتواند به هدف 134 تومان دست پیدا کند.

نظر

در حال کار...
                                X