{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

سیگنال فروشی که در ماه های گذشته در نماد بسویچ در قیمت 900 تومان دادیم به سیگنال خرید در این قیمت تبدیل شده است پیشنهاد خرید این سهم را میدهیم و به زودی تحلیل آن را ارائه خواهیم کرد.
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
      سیگنال فروشی که در ماه های گذشته در نماد بسویچ در قیمت 900 تومان دادیم به سیگنال خرید در این قیمت تبدیل شده است پیشنهاد خرید این سهم را میدهیم و به زودی تحلیل آن را ارائه خواهیم کرد.
      اگر چارت سهم را در بازه زمانی ماهانه با دقت نگاه کنیم و بخواهیم خطوط گان را برای سهم رسم کنیم تا الگوی مورد نظر دمان را پیدا کنیم متوجه میشویم که تمامی خطوط اضافی بوده و خط اصلی کی سقف بلند مدت را برای سهم ساخته است که سهم بیش از 8 سال است که نتوانسته است آن را بشکند اما این بار بعد رشد سهم تا 900 تومان این خط شکسته شد این خط مقاومتی در 720 تومان قرار دارد بعد از اصلاحی که سهم از 900 تومان که همان موقع پیشنهاد خروج از سهم را به دوستان دادیم حال کندل ها توانسته اند اصلاح خوبی را به سرانجام برسانند زیرا وضعیت اندیکاتورها به منطقه خنثی رسیده و از همه مهمتر الگوی سهم در دو بازه زمانی روزانه و هفتگی کف بسیار خوبی را ساخته است
      بنابراین
      سهم که شتاب زیادی بعد از شکسته شدن این خط مقاومت به این مهمی را دارد از خود نشان خواهد داد برای رشد اما شرطی هم برای تایید این سخن وجود دارد و آن شکست منطقه مقاومتی 749 تومان تا 780 تومان است و درواقع کل این منطقه منطقه مقاومتی هست
      دو حالت دوستان میتواننند وارد معامله بشوند
      در حالت اول از همین فردا میتوانند خرید پله ای را با رعایت کردن حد ضرر 720 تومان شروع کنند
      در حالت دوم میتوانند بعد از شکست این منطقه مقاومتی با خیال راحت تر وارد معامله بشوند
      اما ما میگوییم روند سهم صعودیست و همین العان سیگنال خرید جایز می باشد.فقط حد ضرر فراموش نشود
      اهداف سهم هم میتواند 995-1175 و 1350 تومان باشد.

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

تحلیلی از نماد خودرو:

سهم 3 ماهی میشود که در موج دو اصلاحی بلند مدت قرار دارد در این موج سهم اقدام به ساخت الگوی مثلث صعودی کرده است
        طی روز های اخیر ظاهرا سهم توانسته است که این الگو را بشکند اما از نظر زمانی هنوز کمی زمان برای صعود نیازمند است
        اگر که تشخیص زمان دقیق زمان صعود باید اندیکاتورهای سهم بتوانند وارد منطقه سیگنال خرید بشوند که هنوز این اتفاق نیفتاده است.
        بنبابراین این سهم همین العان هم میتواند که سیگنال خرید باشد به شرط عدم تثبیت قیمت زیر 338 تومان و همچنین باید دو یا سه هفته ای را جهت تثبیت بر روی الگو صبر کرد که اندیکاتورها هم به منطقه سیگنال خرید برسند.

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

تحلیل از شکربن:

شکربن:

این سهم در کف قیمتی خود به سر میبرد به دو منظر
          اول اینکه در کف الگوی بلند مدت خود قرار دارد که تا کنون از زمانی که در حال ساخت این الگو است که بیش از 4 سال است هر بار به کف این الگو برخورد کرده روند خوبی را در پیش گرفته
          دوم اینکه هارمونیک سهم هم در تمام بازه های زمانی کف خوبی را ساخته
          واگرایی های مثبت هم کاملا مشهود است
          بنابراین روند سهم برخواهد گشت و صعودی خواهد بود
          اما این برگشت طی 3 الی 4 هفته آینده به طول خواهد انجامید
          هدف اصلی سهم هم 414 تومان خواهد بود یعنی همان سقف الگو
          درصد ریسک سهم هم بسیار پایین است
          بنابراین میتوان با خیال راحت اقدام به خرید نمود

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

شاخص گروه انبوه سازی:

در بررسی روند کلی گروه متوجه شکست الگوی نزولی بلند مدت گروه شد که میتوان به عنوان موج یک صعودی نام گذاری کرد و بعد از ان هم موج دو اصلاحی را در پیش گرفته است که همزمان شده است با تثبیت کندل ها بر روی خط روند
            اما برای تایید فرضیه بالا میتوان با رسم فیبو فهمید که بر این اساس که کوج نزولی که همزمان با خط روند برخورد کرده دقیقا تا 50 درصد فیبو اصلاح کرده است بنابراین موج شماری امواج الیوت درست است و برای پیش بینی هدف های صعودی شاخص گروه با رسم فیبو برگشتی متیوان به این اهداف اشاره کرد:972 واحد -1072 واحد و 1258 واحد

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

نکته آموزشی: رابطه اخبار فاند با قیمت و زمان برگشت

اگر در زمانی که بازار ریزشی می باشد. اخبار خوبی منتشر شد اما قیمت به این اخبار خوش واکنشی نشان نداد این هشداری نسبت به برگشت به زودی بازار دارد

این موضوع در عکس هم عمل کرد مناسبی دارد.

به این معنی که اگر در زمان بازار صعودی اخبار بدی نتوانستند تاثیر منفی بر بازار نشان دهند نشان دهند اشباع خرید و هشداری بر برگشت به زودی بازار دارد.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

الگوی سه خط یا باد بزن :

گاها بعد از شکسته شدن خطوط روند صعودی قیمت قبل از شروع موج بازگشتی به سمت خط روند که حالا به یک مقاومت تبدیل شده مقداری کاهش می یابد. ملاحظه می شود قیمت نتوانسته در خط 1 نفوذ کند. سپس میتوان خط دوم که اکنون شکسته شده است را رسم کرد. بعد از یک موج ناموفق صعودی دیگر خط روند سوم رسم می شود. شکسته شدن خط سوم نشانگر آن است که قیمت ها به پایینترین حد خود رسیده اند و آغاز گر روند صعودی جدیدی است. نکته مهم این است که خطوط مقاومت در مرحله بعد به خطوط حمایت تبدیل می شوند. همچنین به نقش عدد سه باید دقت کرد.
                آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/07/07, 09:33.

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

شایعات مربوط به لکما بخریم؟

با توجه به شایعات برخی از سایت ها مبنی بر اعلام تعدیل مهم سود 9 تومانی در گزارش های آتی و مجمع با خبرهای خوب بر آن شدیم تا این سهم را از نگاه تکنیکال بررسی کرده و مهر تایید خبر را از کندل ها بگیریم

در بررسی چارت سهم در بازه های روزانه و هفتگی مقاومت های بسیار مهمی در 49 تومان وجود دارد که ظاهر سهم توانسته است طی معاملات روزهای گذشته آنها را درنورد اما مسلئه در اینجاس که کندل هفتگی نتوانسته است بالای این مقاومت ها بسته شود و تایید شکست انها نیست

همچنین سهم در حال تکمیل الگویabcd است که در حال حاضر یال آخر ان باید تشکیل گردد که این موضوع ریزش سهم را حتما رقم خواهد زد

بنابراین ریزش سهم حتمی است و هدف های قیمتی آن 42-33-19 تومان خواهد بود.

اخباری هم که در حال حاضر در مورد شرکت در بازار وجود دارد مبنی بر عاملیت خرید سهامدارن خرد در قمیت های بالاست.

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

سیگنال خرید این نفت پاسارگارد:

با توجه به تشکیل الگوی BLACK SWAN بعد از یک روند نزولی سه ساله در تمام تایم فریم ها و شکست خط روند نزولی سهم میتوان وارد معامله خرید این سهم با ریسک بسیار کم شد

واگرایی ها هم به سهولت در سهم نمایان هستند که نشان از صعود سهم دارند
                    از اهداف سهم میتوان به مهمترین هدف که 1615 تومان است اشاره کرد که البته درمیانه راه مقاومت هایی در سر دارد که سهم به سهولت آن ها را خواهد شکست
                    حد ضرر سهم هم 1038 تومان میباشد.

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

از دوستان بابت فعالیت کم معذرت میخواهیم دوستانی که تمایل به بازدید سایت داشتند میتوانند پیغام خصوصی بدهند.

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

شاخص گروه ماشین آلات:

قبلا اگر خاطر دوستان باشه سیگنال خرید این گروه رو دادیم
                        طی روزهای گذشته این گروه به خوبی تونسته اند که رشد کنند با رشد اخیر این گروه برای بار چهارم شاخص گروه توانسته است که به خط مقاومت مهم که قبلا بیش از 3 بار مانع صعود بیشتر گروه شده برخورد کند
                        و تفاوت حال حاضر گروه با دفعات قبل این است که در این بار همزمان با برخورد کندل ها با سطح مقاومتی اندیکاتورها به محدوده سیگنال خرید در تایم فریم های هفتگی و ماهانه رسیده اند همچنین واگرایی های HD+ در شاخص نمایان شده است بنابراین اگر شاخص گروه بتواند از محدوده 13285 عبور کند توان رشد خوبی خواهد داشت که به طبع آن سهم های این گروه مستعد رشد خوبی خواهند شد
                        بنابراین فعلا باید نظارگر بود و در صورت عبور شاخص از این سطح سهم های خوبی در این گروه برای خرید وجود دارد.

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

همچین به دوستان به شدت توصیه به خرید یک سهم از گروه کاشی و سرامیک برای میان مدت داریم.

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

یک تحلیل از نفت جهانی و طلا:

بعد از یک رشد قیمتی که از 25 دلار آغاز شد قیمت نفت خام به بیش از 51 دلار رسید و سپس روند اصلاحی به خود گرفت که در این اصلاح به مرز 44 دلار رسید در حال حاضر با توجه به اصلاحی به نظر معقول و همچنین تشکیل الگویABCD قیمت این کالای استراتژیک توان رشد را دارد
                            از اهداف مهم نفت میتوان به 54 دلار-61دلار و نهایتا 70 دلار اشاره کرد اما بعد از تثبیت اهداف دوباره قیمت روند نزولی میان مدت و مهمی را از سر خواهد گرفت

همانطور که میدانید چندی پیش بعد از سیگنال خرید طلا جهانی قیمت این فلز گرانبها رشد خوبی را متحمل شد این سیگنال خرید میان مدت و بلند مدت معتبر بوده و همانطور که گفتیم طلای جهانی 1700 دلار را لمس خواهد کرد اما به دلیل معکوس بودن روندش در اغلب اوقات با نفت فعلا روند اصلاحی کوچکی را درپیش خواهد گرفت

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

روند حرکتی بشهاب:

در بررسی روند بشهاب مجموعه از اندیکاتورها در حال ورود به منطقه سیگنال مثبت میشوند این موضوع در کنار واگرایی مثبت مگ دی میباشد که در تایم فریم هفتگی هم قابل مشاهده است در نگاه دیگر میتوان گفت که سهم در داخل یک کانال صعودی با شیب کم در حال نوسان است اما از آنجایی که خطوط روند این کانال در حال نزدیک شدن به یکدیگر است احتمالا سهم در حال ساخت یک الگوی متقارن است
                              که البته هنوز کمی زود است که در این باره اظهار نظر کرد
                              در حال حاضر به دلیل روند معاملات سهم که در کف کانال قرار دارد و از طرفی واگرایی ها و روند حرکتی اندیکاتورها سهم به زودی وارد فاز صعودی کوچکی خواهد شد که فعلا رشد سهم تا منطقه 680 تومان خواهد بود
                              حد ضرر سهم هم محدوده خارج شده از کف کانال یعنی480 تومان میباشد.

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

با توجه به برخورد اندیکاتور W/A به منطقه سحطی حمایت در تایم فریم روزانه میتوان گفت سهم یک روند صعودی کوچکی را شروع کرده است که هدف ان در محدوده 6000 تومان می باشد . بنابراین دوستان میتوانند میتواند جهت باز کردن معامله BUYY در این سهم اقدام فرمایند.

نظر

در حال کار...
                                X