{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
    دوست عزیز با تشکر از مطالب مفید شما نظرتون در مورد شکست مقاومت گروه خودرویی چیه؟ سهم ورنا را چطور ارزیابی میکنید؟

فعلا سقف قیمتی زده و نیاز به اصلاح داره که احتمالا به سمت 230تا215 بیاد.

اما توصیه به نگهداری تعدادی از سهم در سبد میان مدت و بلند مدت خود داریم.

آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/03/06, 10:15.
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• خیرالله
      عضو عادی
      • May 2014
      • 114

ممنون از لطف حضرت عالی. متشکر

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
        بانک دی:

امروز خبرها از عرضه نیروگاه دماوند بود.بزرگترین نیروگاه خاورمیانه. و یکی از زیر مجموعه های بانک دی.

خیلی نمیخوام در مورد تاثیر عرضه نیروگاه در بازار برای بانک دی بگم چون فعلا وقت نکردم صورت مالی دماوند رو بخونم تا بشه گفت که احتمالا چند قیمت میخوره و چه تاثیری بر دی خواهد داشت و اصلا فعلا زمان دقیق عرضه معلوم نیست اما حتما تاثیر خوبی بر دی خواهد داشت.

اما اگه به چارت بانک دی نگاه کنیم متوجه ایجاد کف سهم در قیمت 128 میشیم در چند وقت پیش هم سهم با مقاومت 179 تومان دست و پنجه نرم میکرد که ظاهرا امروز تونسته بشکنه در صورتی که قیمت پایانی بالای این عدد بسته بشه رشد سهم با شتاب بیشتری فعلا به سمت 232 تومان ادامه خواهد داشت.
        و مهم تر اینکه طبق یک الگوی خاص احتمال رشد بیشتر از 232 هم بسیار متحمل هست.

خدارو شکر که این سیگنال هم امروز صف خرید شد

ولی باید یک تذکر خدمت دوستان بدیم که دوستان گرامی در تمام بازار حد ضرر خود را حتما رعایت بفرمایید و در سهم هایی که رشد میکنن حد ضرر رو بالا بیارید مخصوصا گروه خودرو

نظر

• mshatc
          عضو عادی
          • Aug 2014
          • 22

با سلام. ببخشید تحلیل قبلی که در مورد قنیشا داشتین و هدف ۲۰۰ باز هم اعتبار داره؟

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

در اصل توسط mshatc پست شده است View Post
            با سلام. ببخشید تحلیل قبلی که در مورد قنیشا داشتین و هدف ۲۰۰ باز هم اعتبار داره؟ Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
            بله تا زمانی که بالای 130 هست سیگنال معتبر و هدف اولیه 200 هست

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

یک سهم با نوسان عالی:

ثاباد پس با برخورد rsi به کف 50 خود اماده رشد می باشد هدف اولیه 240 و بعد از ان 300 تومان خواهد بود هر چند که سهم توان رشد بیشتر از این را هم دارد و هدف اصلی سهم 460 تومان می باشد.
              البته انتظار داریم چند روزی تا اتمام اصلاح سهم مانده باشد.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

و در این گروه:

انتظار رشد ثاباد-ثاخت-ثتران-ثامان-ثباغ با کمی اصلاح-و ثعمرا در گروه ساختمانی را داریم اما پیشنهاد ما ثاباد و ثامان است

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

یکی از دلایل تمایلات بیشتر بازار برای خرید در این چند روز:

چند روزی هست که شایعه افزایش قیمت نفت خام و دامن زدن بغضی از سایت ها به رشد نفت به سمت 100 دلار که پشت پرده دستشون با بغضی از مدیران و حقوقی ها کاملا مشخص هست باعث افزایش حجم خریدها در بعضی نمادها خصوصا پالایشی ها شده است

مدتی پیش زمانی که قیمت نفت زیر 30 دلار بود از روند صعودی نفت گفتیم اما بدانید که این حرکت فعلا تا 40-50 دلار هست و در بهترین حالت مادامی که اتفاق خاصی در خاورمیانه نیفتد قیمت نفت بالاتر از 60 نخواهد رفت و البته که این رشد هم بسیار آرام فعلا حرکت میکند پس خیلی به این شایعات گوش ندهید و با تحلیل در بازار فعال باشید.

در ضمن احتمال نزول نفت بعد از 60 دلار تا نزدیک 20 دلار هم هست

پالایشی ها هم زیان ده هستن. هر چند خبرهایی از رایزنی این گروه با دولت برای تغییر در تعرفه ها هست اما به نظر نمیرسد این گروه بتواند دچار رشد محسوسی شده و خرید در این قیمت ها مانند هنداونه در بسته هست.

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

ایران خودرو:

در چارت سهم ان هم در بازه زمانی ماهانه واگرایی منفی به وضوح قابل مشاهده هست و نوید یک اصلاح هست که شاید هم با شیب تندی به وقوع بپیوندد.
                    البته این گونه واگرایی تقریبا در تمام نماد های خودرویی های بزرگ و پالایشی ها مثل شبندر قابل رویت هست.

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
                      ایران خودرو:

در چارت سهم ان هم در بازه زمانی ماهانه واگرایی منفی به وضوح قابل مشاهده هست و نوید یک اصلاح هست که شاید هم با شیب تندی به وقوع بپیوندد.
                      البته این گونه واگرایی تقریبا در تمام نماد های خودرویی های بزرگ و پالایشی ها مثل شبندر قابل رویت هست.

دیروز از واگرایی منفی خودرو گفتیم امروز با این کندلی که در بازه هفتگی زد و با توجه به بسته شدن نماد الگوی ریزش قوی در سهم تشکیل شد که انتظار ریزش از این سهم بیشتر شد.

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

الگوی مثلث افزایش در این سهم:

قنیشا در چارت هفتگی تشکیل الگوی مثلث افزایش داده که فعلا درگیر تکمیل کردن این الگو هست و بعد از شکست این الگو سهم با هیجان خوبی میتونه روند صعودی در پیش بگیره حد ضرر برای این سهم 138 تومان هست و باید منتظر تکمیل الگو بود. اما قطعا روند سهم صعودی هست.

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

زمگسا:
                          هنوز هم متعقد به قیمت 3700 تا 3900 به این سهم هستیم. منفی های این روزها طبیعی بوده و سهم در حال تشکیل الگوی کاپ هست و جای نگرانی نیست البته مقاومت مهمی هم در این قیمت ها وجود داره که نیاز به قدرت گرفتن سهم برای شکست هست. دارندگان نگهدارن

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

شاخص بازار دوم:

امروز ریزش این شاخص که چند روزی دل دل ریزش مییزد شدید تر شد.
                            فردا به نقطه مهمی میرسه سطح حمایتی فردا میتونه حتی برای چند روز این شاخص رو مثبت بکنه اما واگرایی های منفی نشان از ریزش داره به هر حال فعلا باید نشست و دید که این سطح حمایتی با شاخص بازار دوم چه میکنه البته نکته بسیار مهم این هست که فشردگی باند بولینگر نشان از اماده شدن شاخص برای یه حرکت تند هست که این حرکت تند با استفاده از بروز نشانه ها در اندیکاتورها به سمت پایین هست.

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

آموزشی: داستان نسبت سود به قیمت

اگر پی بر ای یه سهم نسبت به گروهش بالا باشه خطرناکه و البته میتونه نشانه هایی از خبرهایی در سهم باشه که حتما باید بررسی بیشتر بشه
                              و اما اگر پایین باشه خطرناکتره.
                              چرا؟
                              چون وقتی پی بر ای نسبت به گروه پایین تر باشه یعنی اینکه بازار به این پی بر ای اعتقاد نداره و احتمالا منتظر تعدیل منفی از این سهم بسیار زیاده البته این قانون استثنا هم داره و اون زمانی هست که جو منفی حاکم بر کلیت بازار باشه مثل اوایل امسال که کلیت بازار منفی بود.

یادمه خمهر چند سال پیش 90 تومان قیمت داشت و 40 تومان سود که بعد مدتی با تعدیل به زیان 9 تومانی رسوند

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

نکته شماره 10: (رفتار بسیار جالب بعضی از استاد بورس و فارکس)

بعضی از اساتید بسیار بزرگ مثل استادم اقای مهندس علیرضا مهدی پور که یکی از اساتید بزرگ تحیلی تکنیکال در بورس و فارکس هستن وقتی میخوان سهمی رو بخرن قبل از خرید تماسی با امور سهام شرکت میگرن و چند تا سوال از امور سهام میکنن
                                یکی از تحقیقات از شرکت اینکه که ایا شرکت به موقع سود مجمع رو پرداخت کرده یا اینکه امور سهام به خوبی جواب سهامدار رو میده یا نه؟ و اگه امور سهام به خوبی جواب امور سهام رو نده اصلا نمیخرن و به خوبی هم این روش بهشون جواب داده

چندین بار شاهد بودم که با عدم خرید سهم فقط به خاطر این داستان جلوی ضررشون گرفته شده.

نظر

در حال کار...
                                X