{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
    سلام
    دستت درد نکنه تحلیل کاملی از شیشه وگاز فرمودید.
    اگه ممکنه یک نگاهی ها به خکاوه بندازید.ممنون

چشم حتما در اولین فرصت تحلیل کامل سهم رو میزارم
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

این چارت مربوط به وپترو است سهمی که قبلا ازش صحبت کرده بودیم

فعلا سهم روند صعودی را دارد که هدف ان 350 تومان است که درصورتی که از 310 عبور کند خط روند نزولی بلند مدت شکسته میشود و بعد از تثبیت بر روی ان روند صعودی جدید که از روند فعلی هم تند تر است شکل خواهد گرفت

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

ثاباد:

این سهم در حال تشکیل الگوی کف دوقلو می باشد برای تایید این الگو اندیکاتور مک دی واگرایی مثبتی در بازه های زمانی روزانه و هفتگی داده است
        همچنین الگوی های هارمونیک هم کف خوبی را در بازه های زمانی مختلف زده است
        اندیکاتورها هم در منطقه اشباع فروش هستند

فعلا باید تماشا چی بود چرا که سهم احتمال ریزش تا نزدیک 150 تومان را دارد اما بعد از کف سازی و مشاهد الگوی های برگشتی در کنار تایید سایر مولفه ها حتما از این سهم باید خرید کرد

چون یک استراتژی بسیار مهم دیگر هم سیگنال خرید خوبی را برای سهم داده

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

شاخص بانک:

چند وقت پیش از اصلاح شاخص گروه بانکی گفتیم برای تثبیت بر روی خط روند نزولی خود در شرایط فعلی این اصلاح میتواند تمام شود زیرا کندل هفتگی در این هفته به روی خط روند برخورد کرده است فعلا باید منتظر تشکیل الگوی برگشتی بود و برای تایید این الگو باید اندیکاتورها را زیر نظر گرفت شاید بتوان گفت با برگشت بانک ها بر روی مدار صعودی این گروه بتواند از شتاب ریزش شاخص بکاهد شاید هم فعلا بر روی خط روند بماند

57-بانکها6Weekly.png

نظر

• farzen
            ستاره دار(2)
            • Jan 2012
            • 512

سلام

فروس چی شد؟؟؟

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
              سلام

فروس چی شد؟؟؟

سلام
              در سهم هیچ مشکل خاصی وجود نداره و روند صعودی هست
              فقط به دلیل اینکه در چارت هفتگی کندل ها از سقف باند بولینگر خارج شده اند سهم بدون صف خرید به حرکتش ادامه میده

حتی اگه ریزشی هم داشته باشه که اگر این چنین هم باشه اصلاحی کوچیک هست بازهم توصیه به نگهداری داریم

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

قنیشا سیگنال خریدی که قبلا گفته بودیم اگر قیمت بالای 144 تومان 2 روز دوام بیاورد(پایانی) به سمت 194 تومان حرکت خوبی خواهد کرد

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
                  ثاباد:

این سهم در حال تشکیل الگوی کف دوقلو می باشد برای تایید این الگو اندیکاتور مک دی واگرایی مثبتی در بازه های زمانی روزانه و هفتگی داده است
                  همچنین الگوی های هارمونیک هم کف خوبی را در بازه های زمانی مختلف زده است
                  اندیکاتورها هم در منطقه اشباع فروش هستند

فعلا باید تماشا چی بود چرا که سهم احتمال ریزش تا نزدیک 150 تومان را دارد اما بعد از کف سازی و مشاهد الگوی های برگشتی در کنار تایید سایر مولفه ها حتما از این سهم باید خرید کرد

چون یک استراتژی بسیار مهم دیگر هم سیگنال خرید خوبی را برای سهم داده

ثاباد از محدوده فیکس منفی به محدوده نزدیک به صف خرید رسید

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

حق تقدم ثاباد با اختلاف 20 تومان بالاتر از خود سهم صف خرید شد احتمال صف خرید خود سهم هم بسیار بالاست

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

این سهم هم از سبد میان مدتی سیگنال خرید داده است و در کوتاه مدت به سمت 100 تومان حرکت خواهد کرد فعلا

کابگن

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

مهم ترین مقاومت ثاباد در 220 تومان قرار دارد فعلا سهم تا این محدوده رشد خواهد کرد

نظر

• banima
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 276

امروز اول وقت ، ثاباد روی 1660 و غالبر روی 1755خریداری شد

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
                            سلام
                            دستت درد نکنه تحلیل کاملی از شیشه وگاز فرمودید.
                            اگه ممکنه یک نگاهی ها به خکاوه بندازید.ممنون

تحلیلی از شرکت خکاوه:

این شرکت با سرمایه 210 میلیارد تومان
                            بدهی شرکت 1500 میلیارد تومان
                            وام دریافتی 780 میلیارد تومان
                            املاک شرکت 96 میلیارد تومان
                            موجودی نقد برای سال مالی 94 با 63 درصد کاهش 27 میلیارد تومان
                            300 تومان زیان انباشته برای هر سهم
                            مجموع حقوق صاحبان سهم 980 میلیارد تومان است

اگر نگاهی به عملکرد شرکت طی سالیان قبل بنیدازیم متوجه یک موضوع میشویم این شرکت توان طراحی در نوع صنعت خود را ندارد هر چند خاور هم عملا توان طراحی و ساخت کامل یک خودرو سنگین را ندارد اما سابقه 40 ساله در مونتاژ را دارد که این خود یعنی کاهش هزینه های تولید

در واقع میتوان خکاوه به نوعی نمایندگی شرکت ولو طی سالیان گذشته در ایران خواند یا حتی شرکتی که اقدام به تجارت خودروهای چیننی کرده است

در نگاهی به ترازنامه اگر بخواهیم نگاهی بنیادین داشته باشیم وضعیت شرکت در حال حاضر بسیار وخیم است به طوری که اگر این شرکت ها در بورس نفوذ نداشتن تا کنون صد باره باید از بورس اخارج میشدن زیرا بدهی این شرکت ها مثل خکاوه بسیار بییشتر از دارایی هایشان است تنها 700 میلیارد تومان بدهی بانکی دارد خکاوه هست که بخشی از ان هم موقعه هست و هر ساله به صورت زیان مرکب به زیان شرکت افزوده میشود.
                            همچنین یکی از اهرم های مهم سنجش بنیاد یک شرکت میزان موجودی نقد میباشد که در ترازنامه 94برای سال 94 این عدد با کاهش 63 درصدی نسبت به سال 93 به میزان تنها 27 میلیارد تومان رسیده است این مقدار حتی برای شرکت های کوچک هم ناچیز خوانده شده و شرکت مذکور از منظر بنیادی ضعیف خواند میشود تا چه برسد به خودرو ساز

به طور کلی وضعیت فعلی شرکت بسیار وخیم است شرکت عملا توان تولید ندارد خودرو های سنگین را خود خریداری نموده و سپس در بازار داخل به فروش میرساند
                            از طرفی هم نیاز کشور به این خودرو ها تقاضای بالایی را دارد اما به چند شرط اولا قیمت این خودرو ها در کشو بسیار بالاتر از قیمت جهانی است و این در شرایط فعلی رکود که درامد کامیون داران به شدت کاهش پیدا کرده است یعنی عدم خرید حتی با وام دولتی
                            این موضوع را به این خاطر گفتیم که در سالهای قبل دولت با پرداخت وام های سنگین به کامیون داران انها را تشویق به تعویض خودروهای خود میکرد اما این طرح عملا موفقیت امیز نبوده تا کنون به دلیل بالا بودن قیمت این خودروها

اگر بخواهیم با امیدواری به اینده شرکت نگاه کنیم:
                            باید گفت دولت قصد خروج از تمام خودر سازها را دارد که حتما بعد از ان به صورت بلند مدت تعرفه واردات را کاهش خواهد داد تا قیمت ها که 30 سال حباب داشته اند متعادل شده و شرکت ها مجبور به عرضه خودرهای با کیفیت کنند در این داستان باید دید که ایا شرکت میتواند با سرمایه گذاران خارجی واقعا و عملا به توافق رسیده و با انها به شراکتی درست برسد یا نه.
                            در مورد وضعیت قرمز مالی شرکت هم شرکت چاره ای جز بر فروش دارایی یا همان داستان وخیم اقزایش سرمایه از تجدید و سپیس کاهش سرمایه را ندارد که میتواند با این کار لااقل بخشی از بدهی خود را پرداخت نمایید
                            و بعد از ان با به وارد کردن تکنولوژی تولید و طراحی اقدام به تولید خودروهای با کیفیت کند که در این صورت هم هزینه تولید کاهش خواهد داشت و میتواند وضعیت شرکت را بهبود ببخشد

یک نکته بسیار مهم دیگری هم وجود دارد:
                            تا کنون که خودرو سازی در دست دولت بوده هم مصرفه کننده زیان کرده و هم شرکت های خودرو ساز فقط در این بین مدیران خودرو ساز بعد از چند سال مدیریت ثروت هنگفتی با سفته بازی بر روی سهام خودرو ساز ها به جیب زده اند و تا زمانی که خودرو سازی واقعا به بخش خصوصی واگذار نشود حتی معجزه در خودرو سازها اتفاق بیفتد بدانید فقط سفته بازی هست

در وضعیت تکنیکال سهم هم :
                            روند بلند مدت سهم فعلا صعودی هست اما در حال حاضر سهم در فاز اصلاحی به سر میبرد که تا کنون 50 درصد فیبو را اصلاح کرده اما در هفته گذشته این سطح حمایتی هم شکسته شده بنابراین فعلا باید منتظر سطوح بعدی ماند

آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/05/10, 23:52.

نظر

• rad
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 557

سلام دوستان.
                              دوست بلند منش جنب پل حافظ
                              به نظر شما سیمان شمال رو 170 تومن بخریم با سهم بریم مجمعخوبه یا نه؟28/2/95 سه شنبه هفته بعد مجمع سالیانه داره.
                              سپاس دار شماییم.

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                                سلام دوستان.
                                دوست بلند منش جنب پل حافظ
                                به نظر شما سیمان شمال رو 170 تومن بخریم با سهم بریم مجمعخوبه یا نه؟28/2/95 سه شنبه هفته بعد مجمع سالیانه داره.
                                سپاس دار شماییم.

شما به ما لطفی فراوان دارید از شما کمال سپاس رو داریم.

در مورد سشمال باید بگم که سهم نزدیک یک سطح حمایتی قوی هست که میتونه روند سهم رو مثبت کنه اما یک نکته منفی سهم این هست که سهم هنوز زیر خط روند نزولی در حال حرکت هست و میتونه روند صعودی خاصی رو به خودش نگیره
                                سایر اندیکاتورها هم صعود خاصی رو برای سهم نشون نمیدن بنابراین حرکت خاصی برای سهم فعلا متصور نیستیم
                                در زیر چارت سهم رو مشاهده میکنید

اما یک پیشنهاد از طرف ما:
                                اگر نیت شما شرکت کردن در مجمع هست پیشنهاد ما وخارزم هست شما میخواهید 170 تومان پول بدهید برای 14 تومان سود
                                وخارزم 130 پول میدهید برای 25 تومان سود
                                و درضمن نمودار تکنیکال وخارزم بسیار بهتر از سشمال هست و وخارزم به زودی توانایی یک حرکت خوب را دارد
                                همچنین اخبار بسیار خوبی هم از سهم میاد البته نه شایعه خبری که خود شرکت عنوان کرده خرید معادن روی و ...
                                در ضمن 29 همین ماه سهم برای مجمع متوقف میشود.

روی این پیشنهاد فکر کنید...

نظر

در حال کار...
                                X