پاسخ : __نقشه راه بازار سرمایه__
با سلام و تشکر از زحمات شما
ممکنه خواهش کنم نوشته هایتان را بصورت راست چین و با یکی دو تا فونت درشت تر و عمودی ( نرمال) ثبت کنید؟
من پیر مرد چشم هایم ضعیفه و هر دفعه مشکل پیدا میکنم
در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
ممکنه خواهش کنم نوشته هایتان را بصورت راست چین و با یکی دو تا فونت درشت تر و عمودی ( نرمال) ثبت کنید؟
من پیر مرد چشم هایم ضعیفه و هر دفعه مشکل پیدا میکنم

تازه داشتم از نمودارها استفاده می کردم و سهام برونس ویک (Brunswick) و گریت وسترن فایننشال (GreatWestern Financial) و ای.ام.اف (A.M.F) و… را خریده بودم. همه اینها در اوایل دهه 1960 پیشرو بودند. آنها را در زمان مناسب و به شیوه مناسب خریده بودم و موقعیت ها و سودهای بسیار خوبی داشتم. اما وقتی سهام آنها به نقطه اوج خودشان رسیدند، بیش از حد نگه شان داشتم و همه منفعت حاصل از فروش آنها را از دست دادم. از اینکه کار را خراب کرده بودم، خیلی ناراحت بودم و درست از این اتفاق سردرنمی آوردم، چون کاملا سهام مناسب را در زمان مناسب خریده بودم اما دوباره به عقب بازگشتم. ماه های متمادی را بر سر تحلیل ریزترین جزئیات هر یک از سهام که سال گذشته خریده بودم، سپری کردم. خودکار قرمزی برداشتم، روی نمودارها زمان خرید و فروش را علامت زدم و دفتر حسابداری بزرگی داشتم که سیر تغییر قیمت و حجم همه این سهام را روز به روز ثبت کرده بودم و از طریق آن به جزئیات بسیاری دست یافتم.
نظر