حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Sep 2025
    • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    ممد چی میگی صد میلیارد .......

به جان مهربان که قسم اهالی فروم نویسیه, پشمام ریخت .......

پس تکنیکالاش همیشه تو خاله نگو نقاشیشو با پول خودش میکشه ........

یکی زیر میزنه یکی رو یکی هم وسط انگاری کاموا دستشه و داره شال گردن میبافه ..... پس بگو چرا الگوهای تکنیکالیش اکثرا تکراری و سه چهار تا قالب تکنیکالی بیشتر نیستند

:))
    آره داداش.. البته که تکنیکال رو خودش یا بهتره بگم گروه عزیزش با هم می سازن....;)
    رو نماد مورد نظرشون کافیه سنگین وارد بشی... می رن ته و توی کد بورسی و اطلاعات خریدار رو درمیارن و میزان دارایی طرف رو ارزیابی می کنن.. اگه زورشون بهت برسه که له لهی...
    تنها شانست اینه که سرمایه هایی که این افراد مدیریت می کنند تو نمادهای مختلف پخش شده و به این راحتی نمی شه متمرکزش کرد...

یه مدت من به بچه های اداف می گفتم سراغ نمادهای حجم مبنا زیر 50000 نرید واسه همین حرفها بود دیگه;;)

تنها رقیبشون دکی پشمک خودمونه که در پشت دروازه ی جناح خیر توپ جمع کنه!!!
    اونوقت دوستان میان به مهربان گیر می دن که سفته بازه!!!X-(
    نمی بخشمشون...:p
    من و مهربان یه مدت کارمون شده بود مبارزه با سفته بازی رو فملی.=)). فقط ده روز صف فروشش رو خود دکتر جمع کرد:^o !!
    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/12, 22:54.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• کاویانی
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 71

محمد تعداد اسپمهات.... ببخشید ارسالهات ;) رسید به 1000. مبارک باشه. منم دارم تمام سعیم رو میکنم اسپمهام بشه 100 تا بلکه پیام خصوصیم باز بشه، شما تو پیام خصوصی به من بگید این شخص کیه.

محمد میگم از هزار تا ارسالت 999 تاش تشکر خورده، دوست دارم اون یه دونه رو که تشکر نخورده پیدا کنم. :D

از دوستان بابت رد شدن من با پای برهنه از میان بحث تخصوصیشون عرض خواهی میکنم، دیگه با این قوانین سایت مجبوریم اسپم کنیم.
      [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Sep 2025
        • 1134

تف...:D

اینم هزارمیش به پیروی از استاد بزرگ, مهربان جونم=))

پ.ن.
        نامردای خائن, فروختنم...#-o

منظورم تف به نامردی بود0:-)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
          محمد تعداد اسپمهات.... ببخشید ارسالهات ;) رسید به 1000. مبارک باشه. منم دارم تمام سعیم رو میکنم اسپمهام بشه 100 تا بلکه پیام خصوصیم باز بشه، شما تو پیام خصوصی به من بگید این شخص کیه.

محمد میگم از هزار تا ارسالت 999 تاش تشکر خورده، دوست دارم اون یه دونه رو که تشکر نخورده پیدا کنم. :D

از دوستان بابت رد شدن من با پای برهنه از میان بحث تخصوصیشون عرض خواهی میکنم، دیگه با این قوانین سایت مجبوریم اسپم کنیم.

ببین کاوی جون ممد همین الان میتونه کاری کنه که تعدا ارسالش برسه به 100 ولی توی 999 پست تشکر داشته باشه

کم کم یاد میگیری این سوال برا من زمانی پیش اومد که ساقی بی ریای تاپیک تعداد پستاییش که تشکر داشت بیش از ارسالش بود و همیشه برا من سوال بود تا اینکه یه روز یه پست زدم و یه نفر یه تشکر نشون پاشو و بعد من پستمو حذف کردم اینجا بود که بنده متوجه این امر مهم شدم

اگه پست بالاییت رو حذف کنی منظورمو میفهمی
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Sep 2025
            • 1134

علی انقد این کاوی ساده دل ما رو اذیتش نکن..[-(
            بنده خدا اومده تو بورس صنارشاهی سود کنه با پولش بره دخترعموش رو بستونه..:->
            انقد ذهن پاک و بی ریاش رو خط خطی نکن!!!;)
            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

خوب خوب خوب

ممد فعلا من و تو و کاوی تو تاپیک هستیم اما سناریوی امشب

یادت میاد که کاوی قصد داشت بین من و تو ..........

آخ جون دعوا >:D<
              علی بیا جوابش رو بده :x
              خوب ممد سناریو چیه ؟ تا کسی نیومده یه بلایی سرش در بیاریمو فلنگو ببندیم
              آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/04/12, 23:14.
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Sep 2025
                • 1134

دست و پاش رو ببندیم و براش جشن پتو بگیریم؟؟:-/
                ولی نه, فکر بهتری دارم.. یه طوری شماره عموش رو گیر بیاریم زنگ بزنیم آبروش رو ببریم بگیم با دختری به نام مهربان دوست شده!!!:D
                دیگه دخترعموجانش رو بهش نمیدن, دق می کنه>:)
                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/12, 23:21.
                (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  دست و پاش رو ببندیم و براش جشن پتو بگیریم؟؟
                  خوبه ممد ..... فقط پتوش خاردار باشه که وقتی جشن میگیریم جیقو جوقش در بیاد
                  بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کاویانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 71

کی؟ من؟

باید یادآوری کنم بحث سر معرفی سهم به مندسن بود، پس به من چه! همش تقصیر این مندسن ورپریدس.
                    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Sep 2025
                      • 1134

علی هنوز هم تو خوابگاه های دانشگاه شیراز جشن پتو می گیرن؟؟
                      دهه هفتاد که شیراز دانشجو بودم یه مدتی خوابگاه دانشکده دامپزشکی مهمان شدم..
                      اونجا همه سال آخر ارشد, من سال اولی... چشمت روز بد نبینه هرشب کتکم می زدن رفقا!!!:))
                      چه جشن پتوهای عظیمی بود... شش تا از مهره های کمرم رو اون زمان از دست دادم آقو....0:-)
                      هی جوونی یادت بخیر!!!
                      (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

کی؟ من؟

باید یادآوری کنم بحث سر معرفی سهم به مندسن بود، پس به من چه! همش تقصیر این مندسن ورپریدس.
                        آقا جان انکار نکن که جرمت سنگین تر میشه

طبق رایزنی که با قاضی ممد داشتم دوتا تنبیه برات در نظر گرفتم که به اختیار میتونی یکیش رو انتخاب کنی در صورت انکار دوباره مجازات تشدید میشه

دادگاه کاملا رسمی است

1- کهریزک

2-به مدت یک روز تمام آواتارت رو تغییر بدی و عکس مهربان بزاری
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کاویانی
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 71

خب 2 رو ترجیح میدم، چون امروز دکتر اومد یه سر به تایپیک زد و رفت تا 3 هفته ی دیگه که دوباره بیاد. اگر فردا آواتار رو عکس دکتر بزارم احتمال 99 درصد نمیبینه ولی اگر ببینه از حالت 1 (کهریزک) بدتر میشه. :-SS

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Sep 2025
                            • 1134

علی جان اگه عکس مهربان رو بذاره که دیگه هرجا بره اهالی اون تاپیک تنبیه میشن...:-SS
                            من میگم بیاد عکس خودشو بذاره;;)
                            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

ممد تو شیراز همه بی بخارند

اما عباسپور که بودیم از این مدل جشنا داشتیم که اسمش (طبق) بود که بعد از دمده شدن جشن پتو روی کار اومد ....

روش کار اینه که یه نفر دمر میخوابه (روی شکم) و مابقی اعضای راهرو به همین حالت روی نفر زیری میخوابند .....

نهایت ارتفاعی که تونستیم بزنیم 10 نفر بود یعنی 10 تا رو هم بودند خیلی کیف میده ولی اون نفری که زیر زیره دهنش سریس میشه ....

افراد خاطی و جدیدالورودها زیاد طبق میشدند ...... خود بنده مسئول کمیته طبق بودم و افراد خاطی رو شناسایی می کردم....

میگم اگه نظرت راجع به مجازات کاوی تغییر کرد بگو
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کاویانی
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 71

مندسن کجایی به دادم برس.....

آقا من تصمیم گرفتم فردا صبح همه ی سهمها رو بفروشم، حالا که خوب نگاه میکنم میبینم که تا بعد از انتخابات ریسک بازار زیاده. اصلا ما رو چه به بورس و سایت بورسی.....

نظر

در حال کار...
                                X