حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    [/COLOR]

ممد میگم یه نگاه به فارک بکن

ظاهرا دارند براش نعلبکی و فنجون نقاشی می کنند نظرت چیه فلاکس و چای با خودمون ببریم
    علی من در فاراک بودم و همسنگر اسمشو نبر شده بودم... اون تو 273 تومان خالی کرد و از ارکان ریزش شد.. هر چند گزارش معمولی دو روز بعدش نشون داد خبر از داخل هم انگار داشته و فقط موضوع مقاومت نبود...

از فاراک هم انقدر بهت بگم حقوقی باحالی داره به نام تدبیرگران اطلس که تو وتوس هم فعاله.. خیلی حمایت می کنه از نمادش اما وای بعه روزی که مردم بفهمن حقوقی پشت یه سهمه.. انقد روش نوسان روزانه گرفتن که به غلط کردن افتاد و اجازه داد نماد اصلاح کنه و به ملت ضرر زد...
    از نظرم 300 تومان اقل اقل باید برسه... اما در این گروه بالسرما فعلا هستم.. بذار یه نگاه خریدارانه به فاراک بندازم شاید هم رفتیم توش!!!!
    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/13, 12:19.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post

ممد جان
      اصلیت پدری من برای اطراف شاهرود
      دو تا روستا با شهر کلاته خلیج زادگاه میر باقری معروف سینما فاصله داره
      تو اون روستا یک اخوندی هست که چندی پیش علنی اعلام کرد تا الان بیش از 60 تا از بیوه این روستا و روستا اطراف را صیغه کرده
      به منظر من گند کاری این افراد را به کنار:(
      حماقت این مردم تمامی نداره:((
      راست می گی عمو ساسی؟؟ روستای اجداد پدری من هم در توابع گرمسار از همون استان شماست دیگه.. الکی الکی با هم فامیل شدیما!!! واجب شد دفعه دیگه که میام تهران واسه عرض ادب و دستبوس بیام یه هفته سرت شام و ناهار خراب شم... اگه قابل بدونی مهرداد ساتیر و مهربان و مندسن و علی هدمبل هم نوکر خودتن.. همرام میارمشون که شبا پای ورق بازی مون جور جور شه... خانومت رو هم بفرست مسافرت که با دل آسوده آخر شبا با رفقا بشینیم فوتبال بالای 18 سالان رو ببینیم و تحلیل کنیم!!! تخمه و آجیلش هم با مندسن!!!
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
        راستش امروز داشتم به شبندر فکر می کردم و قیمت 700 تومانیش رو هضم می کردم ... ببین علی بازار همیشه یه سهم پرپتانسیل رو انتخاب می کنه و به حساب p/e سال بعدش بهش قیمت می ده و می خردش... پارسال رو قندیا این کار رو تو تابستون و نیمه پاییز کرد .. بعد پا شد رفت رو ذوب و شبندر.... این وسط هنر من و تو باید این باشه که این نماد ویژه رو شناسایی کنیم و به جای دنبال دلیل آوردن با مردم همراه بشیم و موج سواری کنیم... نشانه اش اینه که ببینی کدوم نماده هر روز داره مثبت می خوره و سرش دعواست و نصف ملت می گن حباب داره و حباب نداره.. همون میشه اصل جنس!!!

اما درباره شپنا و شبندر.. مقایسه بی فایده است.. بازار به شپنا با عقلش نگاه می کنه و به شبندر با دلش... این وسط تحلیل هات واسه شش ماه دیگه خوب خواهد بود.. اما الان نچ...

یه حسی بهم میگه نماد بعدی فاذره... کاری به ارزندگیش ندارم... اما همشهریانش که دیشب هم ذکر خیرشون تو تاپیک رفت انگار پشتش رو گرفتن... فاراک هر روز منفی بخوره و فاذر مثبت باشه به نظرت جز سفته بازی یا جو احساسی چیزی می تونه پشتش باشه؟؟
        حالا بکام( دیویدشون نه، ویکتوریا;) ) هم همشهری ما هست دلیل نمیشه ما پشتشو گرفته باشیم بعدشم بندازیم به خلق ا...
        در مورد فاذر هم تو تاپیک خودش یه مطلب مالیخولیایی زدم میتونین باور کنین یا نکنین، ولی بگم معتبره
        این اسمشو نبر هم اگه منظورتون باربده که فکر کنم زیادی دارین تند میرین، طرف یه مدت تو تاپیک تالار بورس اراک همین فروم تبلیغ مارو میکرد،
        آمارشو دارم ازین خبرها نیست ضمن اینکه واقعا تحلیلگره. اگه هم کسی دیگه باشه یه نشونه بدین آمارشو ببینم میشه درآورد یا نه. ولی بازم زیادی گندش کردین.

یه مطلب جالب هم الان فهمیدم. سبدم 7سهمیه، 4 تاش تعداد سهامشون 300 میله
        فاذر- بکام- ولغدر-پخش
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• ساسان
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 728

راست می گی عمو ساسی؟؟ روستای اجداد پدری من هم در توابع گرمسار از همون استان شماست دیگه.. الکی الکی با هم فامیل شدیما!!! واجب شد دفعه دیگه که میام تهران واسه عرض ادب و دستبوس بیام یه هفته سرت شام و ناهار خراب شم... اگه قابل بدونی مهرداد ساتیر و مهربان و مندسن و علی هدمبل هم نوکر خودتن.. همرام میارمشون که شبا پای ورق بازی مون جور جور شه... خانومت رو هم بفرست مسافرت که با دل آسوده آخر شبا با رفقا بشینیم فوتبال بالای 18 سالان رو ببینیم و تحلیل کنیم!!! تخمه و آجیلش هم با مندسن!!!

ممد جان
          شما که توی این خراب شده تهران اونقدر یار و غار دارین
          که فرصت به کلبه خرابه ما نمیرسه
          ولی بی تعارف در خدمتیم
          کلا من با -14 و +18 همه جورشو هستم
          مشکل اصلی مادر بچه هام نیست که چند روزی بره مسافرت
          فعلا اون دو تا بچه
          برای من شده شر
          بزرگه که کلا بابایه
          پدر سوخته
          مادرشو که بیخال هر جا که من شب بیتوته کنم اون همونجاست :D
          فعلا توی این 5.5سالی که به دنیا امده یک شب رندگی تجردی و یک نفس راحت را نتونستم تجربه کنم
          کوچکه هم از ساعت 3 صبح میخوابه تا 6 بعد از ظهر
          از ساعت شش یک سر به من حال میده تا نزدیک 3 صبح:((
          حقیر نماز شب را با وحشت و ترس میخونم و یک چرتی میزنم تا روزی از نو بسازم
          ولی بدون مزاح
          حتما تشریف بیارید
          من کلا کسری خواب دارم
          وحشتناک
          مندسن فراموش نشه:*
          آخرین ویرایش توسط ساسان؛ 2013/04/13, 13:10.
          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
            حالا بکام( دیویدشون نه، ویکتوریا;) ) هم همشهری ما هست دلیل نمیشه ما پشتشو گرفته باشیم بعدشم بندازیم به خلق ا...
            در مورد فاذر هم تو تاپیک خودش یه مطلب مالیخولیایی زدم میتونین باور کنین یا نکنین، ولی بگم معتبره
            این اسمشو نبر هم اگه منظورتون باربده که فکر کنم زیادی دارین تند میرین، طرف یه مدت تو تاپیک تالار بورس اراک همین فروم تبلیغ مارو میکرد،
            آمارشو دارم ازین خبرها نیست ضمن اینکه واقعا تحلیلگره. اگه هم کسی دیگه باشه یه نشونه بدین آمارشو ببینم میشه درآورد یا نه. ولی بازم زیادی گندش کردین.

یه مطلب جالب هم الان فهمیدم. سبدم 7سهمیه، 4 تاش تعداد سهامشون 300 میله
            فاذر- بکام- ولغدر-پخش
            داش مهدی ما مخلصتیم.. ما رو با کسی در ننداز.. دیشب هم یکی دیگه همین خوابها رو واسه من دیده بود... کوچیک و بزرگی آدمها رو کارگزاران محترم سه سوته از معاملات استخراج می کنن..

می گم یزد هنوز هوا خوبه؟؟ کلا فصول مناسب سال جهت مسافرت و هتل و مهمان سراها و مکان های درست درمونش رو معرفی دو خطی بکن..
            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

ممد جان
              شما که توی این خراب شده تهران اونقدر یار و غار دارین
              که فرصت به کلبه خرابه ما نمیرسه
              ولی بی تعارف در خدمتیم
              کلا من با -14 و +18 همه جورشو هستم
              مشکل اصلی مادر بچه هام نیست که چند روزی بره مسافرت
              فعلا اون دو تا بچه
              برای من شده شر
              بزرگه که کلا بابایه
              پدر سوخته
              مادرشو که بیخال هر جا که من شب بیتوته کنم اون همونجاست :D
              فعلا توی این 5.5سالی که به دنیا امده یم ماموریت کاری یک شب رندگی تجردی و یک نفس راحت رانتونستم تجربه کنم
              کوچکه هم از ساعت 3 صبح میخوابه تا 6 بعد از ظهر
              از ساعت شش یک سر به من حال میده تا نزدیک 3 صبح:((
              حقیر نماز شب را با وحشت و ترس میخونم و یک چرتی میزنم تا روزی از نو بسازم
              ولی بدون مزاح
              حتما تشریف بیارید
              من کلا کسری خواب دارم
              وحشتناک
              مندسن فراموش نشه
              ای بابا عمو ساسی من که اصلا حوصله گریه بچه ندارم.. بذار بچه ها یه ذره بزرگتر شن بعد خدمت می رسیم!!!

حالا شمام فرصت بده مکان مناسب رو که دست و پا کردم یه سوت میزنم خودتو برسون پا بساط...
              مندسن هم بچه است دهنش بو شیر میده.. پشیمون شدم اصلا نمی بریمش... هر کی دهه 60 باشه جاش اونجا نیست.. خودم و خودت و مهربان کافی هستیم...
              (نيچه)

نظر

• داش مهدی
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 595

معرفی دو خطی یزد
                به لطف بارندگیهای اخیر هوا هنوز گرم لعنتی نشده، ضمن اینکه ییلاقات هم امسال قشنگتر از هرسال هستند. از حومه یزد(اصفهان، کرمان، شیراز، مشهد و تبریز حتی و ...) که بگذریم خود یزد چیز خاصی نداره. یه سری خونه خشت و گلی هست که ما با هزار زحمت توش زندگی میکنیم، بقیه میان تماشا میکنن و کلی کیف میکنن.
                جدای از شوخی امسال نوروز تورهای کویرنوردی خوبی زده بودن که ملت خیلی بهشون خوش میگذشت( شتر و موتورسواری در تپه شنی، آفرود حتی، اسکی روی شن، رصد ستارگان و ....)نمیدونم الان هم فعال هستن یا نه. مکانهایی هم که حتما باید ببینین یکی چک چکه و یکی خونه ما;)
                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

[COLOR="#FF0000"]صف-زنان-برای-دیدار-باناصرالدین[/
                  COLOR]

حالا این زنان محترم بر چی صف بستن خدا داند و خودشان :D
                  من که تحقیقاتم در این زمینه بی نتیجه ماند=;

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

نامهربون گرامی
                    ممد خان
                    گراد دکی را توی تاپیک فملی زدم
                    اخ اخ
                    فملی داره
                    450 که نه ولی 400به تعداد خریداریم ازش
                    :D

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

نه بابا نونی جون.. تو که سرور مایی....
                      یکی هست که هرگز پای مطالب تاپیک مهربان تشکر نذاشته.... فکر کنم با خود دکتر و مرام مطلب نویسیش هم مشکل داره چه رسه به تاپیکش و مریدانش!!!
                      صابونش به طور خصوصی به تنم خورده... آدم مودب و محترمیه اما روشش اینه دیگه...
                      موسی به دین خود عیسی هم به دین خود...

.....داش ممد....یه کلام ختم کلام....به جان خودمو خودتو همه برو بچی که تو این تاپیک بعنوان دلاوران میزگرد میشناسم از جمله مندسن نفله و داش ساتیرو علی اقا کرمی گلو کاویانیو ساسانو داش مهدی وبقیه عزیزانی که اسمشون خاطرم نیست مرام مهربان همینه که هست...هرکس که ناراحته بیاد همینجا بپاشونه تو تاپیک ناراحتیشو میشینیم با هم مباحثه کلامی میکنیم...ومن الله توفی
                      ق
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

.....داش ممد....یه کلام ختم کلام....به جان خودمو خودتو همه برو بچی که تو این تاپیک بعنوان دلاوران میزگرد میشناسم از جمله مندسن نفله و داش ساتیر و علی اقا کرمی گل و کاویانی و ساسان و داش مهدی وبقیه عزیزانی که اسمشون خاطرم نیست مرام مهربان همینه که هست...هرکس که ناراحته بیاد همینجا بپاشونه تو تاپیک ناراحتیشو میشینیم با هم مباحثه کلامی میکنیم...ومن الله توفیق
                        مهربان عزیزم همون جون خودت رو بگی کافیه...
                        حتما خودت خبر داری که قسم کل بچه های فروم های بورس ایران جون تو شده!!:p

نامهربون گرامی
                        ممد خان
                        گراد دکی را توی تاپیک فملی زدم
                        اخ اخ
                        فملی داره
                        450 که نه ولی 400به تعداد خریداریم ازش
                        :D

من دیدم دکی به بیل بند کرده بود که خراب کردی... اول فکر کردم دکی داره نهی از منکر می کنه!! نگو داشت جوش فملی خودش رو می زد:))

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                        معرفی دو خطی یزد
                        به لطف بارندگیهای اخیر هوا هنوز گرم لعنتی نشده، ضمن اینکه ییلاقات هم امسال قشنگتر از هرسال هستند. از حومه یزد(اصفهان، کرمان، شیراز، مشهد و تبریز حتی و ...) که بگذریم خود یزد چیز خاصی نداره. یه سری خونه خشت و گلی هست که ما با هزار زحمت توش زندگی میکنیم، بقیه میان تماشا میکنن و کلی کیف میکنن.
                        جدای از شوخی امسال نوروز تورهای کویرنوردی خوبی زده بودن که ملت خیلی بهشون خوش میگذشت( شتر و موتورسواری در تپه شنی، آفرود حتی، اسکی روی شن، رصد ستارگان و ....)نمیدونم الان هم فعال هستن یا نه. مکانهایی هم که حتما باید ببینین یکی چک چکه و یکی خونه ما;)
                        خونه شما که اصلا جای ویژه ای در قلبم وا کرده.. از الان دارم هر شب خوابش رو می بینم!!:D
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/13, 18:38.
                        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

ممد .....دقت کردی کاوی امروز تو تاپیک نیومده .......

فک کنم ترسیده ..... بنده خدا نمیدونست که داشتیم کمکش میکردیم که تعداد پستاش به 100 برسه تا پیام خصوصیش فعال بشه
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

علی جون, کاوی و ترس؟!!! نه بابا قضیه دخترعموش که لو رفت دلخور شده.../:)
                            (نيچه)

نظر

• ساسان
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 728

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                              ممد .....دقت کردی کاوی امروز تو تاپیک نیومده .......

فک کنم ترسیده ..... بنده خدا نمیدونست که داشتیم کمکش میکردیم که تعداد پستاش به 100 برسه تا پیام خصوصیش فعال بشه
                              علی جان
                              کاوی را ولش
                              امروز که دکی افتابی شد
                              اون مندسن نفله(دقیقا" نقل به مضمون دکی) نه امروز نه امشب رویت نشد:D

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سلام

ممد پول مول چی داری تو دست و بالت؟!

میخوایم با بر و بچ یه شرکت راه بندازیم پولمون کمه،اینقدر این پولاتو تو متکا قایم نکن،بده ما تضمینی علی الحساب 35درصد سالانه میدیم حال کنی دیگه:D

راستی این نمایشگاه بورس امسال کیه؟حیلی مشتاق ام دوستان رو ببینم...;)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X