کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دکتر اصلاً و ابداً تحویل نمیگیره
فقط حضور پیدا کرد برای اینکه کمی ب.گ رو گوشمالی بده;)
یعنی باید قدر ب.گ رو بدونید همین حضور نصفه و نیمه و سرشار از برکات! رو
مدیون جناب علامه دوران هستید:D
ای بابا سورنا جان تحویل محویل کجا بود.. ;;)
من اگه بهت بگم این چند هفته اخیر چرا تو سایت نمی اومده و رازش رو فاش کنم که قطع یقین من رو می کشه....0:-)
فقط یه سرنخ بدم و بیشتر توضیح ندم...:-$
دکتر بالکل رمز ورود به سایت رو یادش رفته بود:D
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
یعنی من بی صبرانه منتظر نمایشگاه بورسم
سال پیش اردیبهشت بود و من نبودم
عکسها را می دیدم و خیلی برام جالب بود
یادش بخیر کل کل دکتر با خانم ماهور سر عکس دکتر واقعاً جالب بود
خودشکوفا جان جات خالی بود...راستی اسمت چی بود؟آیدی اولت چی بود؟
خلاصه منتظریم.امیدوارم بتونم تهران باشم
چه حیف که مدیریت اون تاپیک و عکسها را قایم کرد!
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
یعنی من بی صبرانه منتظر نمایشگاه بورسم
سال پیش اردیبهشت بود و من نبودم
عکسها را می دیدم و خیلی برام جالب بود
یادش بخیر کل کل دکتر با خانم ماهور سر عکس دکتر واقعاً جالب بود
خودشکوفا جان جات خالی بود...راستی اسمت چی بود؟آیدی اولت چی بود؟
خلاصه منتظریم.امیدوارم بتونم تهران باشم
چه حیف که مدیریت اون تاپیک و عکسها را قایم کرد!
عزیزم اسم نمایشگاه رو جلوی دکی نیار که دل پردردی داره... پارسال بدجوری رکب خورد... بنده خدا بدون اصلاح سر و صورت, با روپوش پزشکی و کیف و گوشی پا شد رفت ساندیسی چیزی بزنه به رگ که عکسش رو گرفتن و حیثیتش رو به باد دادن =))
امسال شرط می بندم با کت وشلوار ملیونی و صورت شیش تیغ, از روز اول میره می شینه جلو در نمایشگاه تا جبران پارسال بشه... :))
اون خانوم هم ماهور نبود.. فکر کنم آرزو یا منا یا شبیه این بود... هر کی بود که زد دکتر رو پوکوند و رفت.. دستش بی بلا و عمرش دراز...0:-)
ما که متاسفانه تمام مرخصی ها رو تو عید سوزوندیم و عمرا نمی ذارن بیام تهران... دوستان جای ما صفا کنند..:x
از الان منتظرم یه عکس چهار نفره دست در گردن هم از تو و بیلی و حمید و مهربان ببینم:D
من آیدیم خودشکوفایی بود که انقد دوستان شکستنش که از رو رفتم کردمش خودشکوفا... اما چه فایده... الان هم شده شکوفه یا شکوفا:)) شما هر چی دوست داری صدا کن...:)
نامم هم که محمدرضای خودت بدون رضاست:p
دوست گلم
خوشحالم به اطلاع شما برسونم
که من اشتباه کردم!
یک جستجوی ساده در گوگل صفحه نمایشگاه پارسال را آشکار کرد
بنا بر این یک عذرخواهی به مدیریت سایت و خانم ماهور بدهکارم
چون اسم اون خانم همدم بود، دوستان حتماً ملاحظه کنند لینک پایین رو که دیدنیه http://forums.boursy.com/showthread....8%B3-91/page10
عزیزم اسم نمایشگاه رو جلوی دکی نیار که دل پردردی داره... پارسال بدجوری رکب خورد... بنده خدا بدون اصلاح سر و صورت, با روپوش پزشکی و کیف و گوشی پا شد رفت ساندیسی چیزی بزنه به رگ که عکسش رو گرفتن و حیثیتش رو به باد دادن =))
امسال شرط می بندم با کت وشلوار ملیونی و صورت شیش تیغ, از روز اول میره می شینه جلو در نمایشگاه تا جبران پارسال بشه... :))
اون خانوم هم ماهور نبود.. فکر کنم آرزو یا منا یا شبیه این بود... هر کی بود که زد دکتر رو پوکوند و رفت.. دستش بی بلا و عمرش دراز...0:-)
ما که متاسفانه تمام مرخصی ها رو تو عید سوزوندیم و عمرا نمی ذارن بیام تهران... دوستان جای ما صفا کنند..:x
از الان منتظرم یه عکس چهار نفره دست در گردن هم از تو و بیلی و حمید و مهربان ببینم:D
من آیدیم خودشکوفایی بود که انقد دوستان شکستنش که از رو رفتم کردمش خودشکوفا... اما چه فایده... الان هم شده شکوفه یا شکوفا:)) شما هر چی دوست داری صدا کن...:)
نامم هم که محمدرضای خودت بدون رضاست:p
وای چه شود
جون می ده برای رزومه بورسی
من وسط، اعرابی راست ، مهربان چپ;):D
آره پارسال نمایشگاه رو خوب یادمه، بعد از لو رفتن عکس دکتر تو سایتهای بورسی یادمه شاخص بورس دچار افت چند هزارتایی تا شد. =))
دکتر جون بازار تازه از شوک دراومده و اون ماجرا رو فراموش کرده، امسال زمان نمایشگاه ما بچه های این تایپیک قراره برات یه بلیط تور به سواحل اسپانیا بگیریم فقط قول بده که نمیایی نمایشگاه. :D
[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
واقعاً دیالوگهای دکتر و همدم
در حد شاهکارههای فیلمنامه نویسی یا نه فروم نویسی بود
حیفه اونجا خاک بخوره;)من یکبار دیگه خواندم لذت بردم:D
یکی جوونمردی کنه منتقل کنه تاپیک خود دکتر
حالا این یه پست رو زد دکتر رفت تا یک ماهه دیگه دوباره بیاد و همچنان عشاق خودشو در خماری بزاره. اون پست هم فکر کنم خطاب به مهرداد باشه چون فکر کنم مهرداد نمیدونه که حمید اعرابی رفیقه گرمابه و گلستان دکتره. مهرداد سه شاخت دم دستت باشه برای دفاع از خود.
محمد جان تو که نائب برحق اون عزیز غایب هستی، بگو این حدیث آخر تفسیرش چیه؟ و این غیبت آخر چه مدت طول میکشه؟ :-/
[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
نظر