حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاویانی
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 71

علی جون من و ترس؟! ما گر ز سر بریده میترسیدیم در مجلس عاشقان نمیرقصیدیم :p

ساعت 7:30 رسیدم خونه، یکم کار داشتم تازه آن شدم. الانم خیلی عصبیم. آخه عادت دارم برای استراحت بعد از کار روزانه بشینم یکم آنلاین بازی کنم ولی از سال جدید این اینترنت شاتل گند زده، مرده شورشون رو ببرن با این زندگی ای که برامون درست کردن، آخه یکی نیست بگه بدبختا شما که ادعاتون میشه به صورت دایرکت به لایه های ماورالطبیعه قدرت متصلید، این همه ترستون از اینترنت چیه که اینطوری گند زدید بهش؟
    یاد دوران بچگیم افتادم که ویدئو رو به اسم "شبیخون فرهنگی" ممنوع اعلام کرده بودند، یادش بخیر مردم کار خودشون میکردند آخر، این کاستهای بزرگ فیلم رو میذاشتیم زیر پیرهنمون میرفتیم در خونه رفقا برای تعویض فیلم، یه هیجان خاصی داشت. بعدها که ماهواره ی آنالوگ اومد داستان عوض شد.
    الانم داستان همونه، اینها فکر میکنند میتونن جلوی تکنولوزی رو بگیرن، اون روز زیاد دور نیست که شما برای استفاده از اینترنت دیگه احتیاج نداشته باشی جیب این آی اس پی های به ظاهر خصوصی و به واقع ح*کومتی رو پر کنی، با یک دستگاه به اندازه ی گوشی موبایل به اینترنت آ*زاد وصل خواهیم شد.
    تا اون روز بیاد فعلا دوستان در تهران اینترنت برای با پینگ پایین چی توصیه میکنند؟
    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

بابا
      ایول به مندی
      من که شوکه شدم:x

برای ابراز هم دردی با خاندان کرامت و صاحبان شفاعت اهل بیت عصمت وطهارت (علیهم السلام) وهم چنین شیعیان ودوستداران محترمشان از زدن اسپم خودداری وبرای دوستانم مهربان ، ممد، علی ، ساتیر، ساسان،

کاویانی، جواد، امیر، نون وقلم ، داش مهدی ،مختاری ،کاپیتان، جمالی، فرید،بیلی،سورنا،بابک،سازن ده این تاپیک،رعد،مسلمی ،تاجر من ، شمیم، آمن و صبا دعا ، طلب مغفرت ، عاقبت بخیری ،

رستگاری ، رفع گرفتاری و برآورده شدن حاجات از درگاه ایزد منان خاستارم

ملتمس دعا
      مندی
      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
        بابا
        ایول به مندی
        من که شوکه شدم:x

برای ابراز هم دردی با خاندان کرامت و صاحبان شفاعت اهل بیت عصمت وطهارت (علیهم السلام) وهم چنین شیعیان ودوستداران محترمشان از زدن اسپم خودداری وبرای دوستانم مهربان ، ممد، علی ، ساتیر، ساسان،کاویانی، جواد، امیر، نون وقلم ، داش مهدی ،مختاری ،کاپیتان، جمالی، فرید،بیلی،سورنا،بابک،سازن ده این تاپیک،رعد،مسلمی ،تاجر من ، شمیم، آمن و صبا دعا ، طلب مغفرت ، عاقبت بخیری ،

رستگاری ، رفع گرفتاری و برآورده شدن حاجات از درگاه ایزد منان خاستارم

ملتمس دعا
        مندی

ساسی جون این مندی ما کلا سوتفاهمیه کاراش.. دوپهلو حرف می زنه و عمل می کنه.. اگه یه ذره دقیق بشی تو پیامش می بینی به مهربان گفته کچل, به شما هم روم به دیوار گفته شاسکول...
        خلاصه وقتی پیامش رو کدگشایی کردم از خجالت آب شدم رفتم زیر زمین#:-S

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        سلام

ممد پول مول چی داری تو دست و بالت؟!

میخوایم با بر و بچ یه شرکت راه بندازیم پولمون کمه،اینقدر این پولاتو تو متکا قایم نکن،بده ما تضمینی علی الحساب 35درصد سالانه میدیم حال کنی دیگه:D

راستی این نمایشگاه بورس امسال کیه؟حیلی مشتاق ام دوستان رو ببینم...;)

خاک عالم بر فرق سر من کنند که تو اصلا به ذهنت رسید بیای این پیشنهاد رو به من بدی...X-(
        می گم هرچی ملت رو سرکیسه کردی بیا بده خودم من 5 درصد بیشتر پست می دم>:)
        ضمنا نمایشگاه جای بچه بازی نیست.. سپردم راهت ندن:p

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
        علی جان
        کاوی را ولش
        امروز که دکی افتابی شد
        اون مندسن نفله(دقیقا" نقل به مضمون دکی) نه امروز نه امشب رویت نشد:D

علی چی بگم از عوالم پاک این مندی.. اقلا عقلش کار نکرد بین روایت تشیع و تسنن یه مووینگ اوریج بگیره ده روز پیش بیاد تسلیت بگه;)

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
        علی جون من و ترس؟! ما گر ز سر بریده میترسیدیم در مجلس عاشقان نمیرقصیدیم :p

ساعت 7:30 رسیدم خونه، یکم کار داشتم تازه آن شدم. الانم خیلی عصبیم. آخه عادت دارم برای استراحت بعد از کار روزانه بشینم یکم آنلاین بازی کنم ولی از سال جدید این اینترنت شاتل گند زده، مرده شورشون رو ببرن با این زندگی ای که برامون درست کردن، آخه یکی نیست بگه بدبختا شما که ادعاتون میشه به صورت دایرکت به لایه های ماورالطبیعه قدرت متصلید، این همه ترستون از اینترنت چیه که اینطوری گند زدید بهش؟
        یاد دوران بچگیم افتادم که ویدئو رو به اسم "شبیخون فرهنگی" ممنوع اعلام کرده بودند، یادش بخیر مردم کار خودشون میکردند آخر، این کاستهای بزرگ فیلم رو میذاشتیم زیر پیرهنمون میرفتیم در خونه رفقا برای تعویض فیلم، یه هیجان خاصی داشت. بعدها که ماهواره ی آنالوگ اومد داستان عوض شد.
        الانم داستان همونه، اینها فکر میکنند میتونن جلوی تکنولوزی رو بگیرن، اون روز زیاد دور نیست که شما برای استفاده از اینترنت دیگه احتیاج نداشته باشی جیب این آی اس پی های به ظاهر خصوصی و به واقع حکومتی رو پر کنی، با یک دستگاه به اندازه ی گوشی موبایل به اینترنت آزاد وصل خواهیم شد.
        تا اون روز بیاد فعلا دوستان در تهران اینترنت برای با پینگ پایین چی توصیه میکنند؟

یعنی کاوی باید سر به بیابون گذاشت که تو پسره ی گنده با این هیکلت, بیست خط مرثیه سرایی کردی واسه بازی آنلاین!!!
        آقا این تفنگ دولول شکاری من کو؟؟؟<):)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

ممد تو هم میای نمایشگاه یا نه؟!

5 درصد هم نمیخوام،تو یک درصد بالاتر بده ، من میدم به تو;):P
          تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

جوابت رو نمی دم تا بازیگوشی رو بذاری کنار و همین دو صفحه آخر تاپیک رو ورق بزنی تا بدونی میام یا نمیام..B-)

اشکال من اینه ازت حق عضویت تو این تاپیک فوق تخصصی نمی گیرم در نتیجه تنبل باراومدی حاضر نیستی بری جملات گهربار منو با دقت صدبار دوره کنی...0:-)

ضمنا پولت رو هم نمی گیرم تا تو کفش بمونی=))
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/14, 00:24.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

ممد با ما به از این باش که با خلق جهانی;)

در ضمن از اونجایی که میدونم تو چقدر تنبلی(در واقع رفیق بد باعث تنبل شدن من شده وگرنه من جوونیام اینجوری نبودم که،هعییییییییییییی روزگار:D) میتونم حدس بزنم که عمرا بیای:D

ولی به عشق دیدن سید یاسر هم که شده باشه من یکی که حتما میرم،نمیدونی چقدر دوست دارم ببینمش...

پ.ن:این جمله ی آخر رو از صمیم قلب گفتم،اصلا این بشر از کامنت هاش هم ارامش و متانت صادر میشه;)
              تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

چه احساسات لطیفی :-&
                آخه خدایا منو گیر چه موجوداتی میندازی:((

پ.ن.
                سید یاسر عمرا پا تو این تاپیک نذاره.. پاشو برو بساط پاچه خاری رو یه جا دیگه راه بنداز... آب قم یه خاصیتی داره که بعضی آدمها رو به راه های ناجوری می کشونه...:-B
                (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  چه احساسات لطیفی :-&
                  آخه خدایا منو گیر چه موجوداتی میندازی:((

پ.ن.
                  سید یاسر عمرا پا تو این تاپیک نذاره.. پاشو برو بساط پاچه خاری رو یه جا دیگه راه بنداز... آب قم یه خاصیتی داره که بعضی آدمها رو به راه های ناجوری می کشونه...:-B
                  حیف من که احساسات پاکم رو اینجا مطرح میکنم:(

دقیقا چون میدونم اینجا نمیاد این حرفا رو اینجا زدمX-(

آب قمم داره از جای دیگه میاد...;)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

ای کوفتت بشه اون آب!!!
                    این هفته مکالمات بسیار خوب و لذت بخشی با رفقای بورسی داشتم...
                    جنابان فرید.. ساتیر... کهنه سوار.. پوراحمدی.. مرادی... مهربان.. تازه کار
                    این که می گن روابط اینجا مجازیه رو قبول ندارم... این رفقا انقدر باحال و باصفان که حد نداره.. از خیلی دوستان و همکاران که باشون روز و شب می گذرونم سر هستند.. امیدوارم قسمت بشه با سایر دوستان هم گپ و گفت و دیداری داشته باشم... خصوصا کاوی و ساسی و امیر اچ ام نمودارکش! که خیلی مردند... راستی مهرداد ساتیر یه مسیج جک تر وتمیز وقت کردی برام بفرست!!!
                    (نيچه)

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...لازم به عرضه که این تاپیک قسمتی از بهشته ...خاکش حرمت داره...تبرکه....ممد....چرا به ممرضا ستاره دادن....
                      ....این مندسن کوش بزنم بترکونمش....فعلا مرحله اب بندی بعد از غیبت طولانی مدته نمیخوام تخته گاز برم موتور بپکه...
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• نون و قلم
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 122

سلام
                        آقا یه پیشنهاد دارم
                        میگم چطوره دوستان اهل دل یه تایپیک جهت انتشار اطلاعات و اخباری که از عوالم بالا بسمتشون میاد راه اندازی کنند آخه تو بعضی تایپیکها بعضی ها بعضی اظهار نظرهارو کردند که نه با تکنیکال جور در میاد نه با فاندامنتال و غیره و از قضا به فاصله کمی اون اظهارات درست در میاد من فقط نتیجه میگیرم که طرف از اولیا .. است و اهل کشف شهود و الهامات غیبی
                        گفتم که یه جای مشخص داشته باشه که از این منبع فیض همگی مستفیض شویم

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

.....تسلیت و تعزیت عرض میکنم شهادت بزرگ بانوی افرینش سیده زنان جهان مادرم فاطمه زهرا رو به همه شیعیان و دوستداران آل الله و آن حضرت....
                          ....باشد که تولا ومحبت ام ابیها در همه شیوونات زندگی و در مسیر پر از هراس و بیم این دنیا راهنما و دستگیر پیروان جدش و همسرش و فرزندانش باشد.....
                          ....نباشم زنده روزی بعد از تو....

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
                            سلام
                            آقا یه پیشنهاد دارم
                            میگم چطوره دوستان اهل دل یه تایپیک جهت انتشار اطلاعات و اخباری که از عوالم بالا بسمتشون میاد راه اندازی کنند آخه تو بعضی تایپیکها بعضی ها بعضی اظهار نظرهارو کردند که نه با تکنیکال جور در میاد نه با فاندامنتال و غیره و از قضا به فاصله کمی اون اظهارات درست در میاد من فقط نتیجه میگیرم که طرف از اولیا .. است و اهل کشف شهود و الهامات غیبی
                            گفتم که یه جای مشخص داشته باشه که از این منبع فیض همگی مستفیض شویم
                            ...با سلام به تو و پیشنهاد کارساز ..جالب توجه و بند تنبانیت نون عزیز....:D
                            ....اگر بخوام بطور دقیق و موشکافانه در مقام جواب به عرایض :">شما بر بیام اینها به قطع موجودات فرا زمینی و از کرات دیگه میباشند....بطوریکه بنده وقتی در عالم واقع و نه مجاز با چند تن از این عزیزان از نزدیک برخورد داشته ام نسبت به عدم تقارن سر با پیکر و یا درازی انگشتان و ساعدها و احیانا اصوات و بوهای خاصی که ازشون منتشر میشد دچار شک و تردید شدم....
                            ...فلذا....ضمن موافقت با تاسیس این تاپیک من شمارو مامور میکنم که پستهای این عزیزان رو در اون تاپیک قرار بدید تا بعدا با تشکیل کمیته ای از یاران و همدلان به ریاست ممد و معاونت مندسن این افراد شناسایی و برای نمونه برداری و تحقیقات بیشتر به این تاپیک انتقال داده بشن....
                            ...اول از تاپیک بیل گیتس کلم پیچ شروع میکنیم....اگر کسی امار دقیقی از محل کارش داره اینجا بزاره....
                            آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/04/14, 11:25.

نظر

• فرید
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 160

شکوفا جان به جان خودم این نمایشگاه بورس بهترین فرصته پسر .... پاشو بیا تهران...
                              یعنی تو 2 روزم نمی تونی مرخصی بگیری؟؟:-w

نظر

• نون و قلم
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 122

جناب مستطاب مظهر مهر و وفا حضرت مهربان والملک دامته افاضاتو
                                سلام علیکم
                                خدای را شاکریم که بالا خره شخصی از بزرگان و خواص دولت یار منت نهاده و از در لطف توجهی به نظرات فاخره و انوار ساطعه از بند تنبانمان نموده و از این حیض بنده حقیر را غرق در شعف و شادی کرده است .
                                بدینوسیله آمادگی خویش را جهت انجام هرگونه خدمت و فداکاری که در راه انجام این مسئولیت خطیر لازم باشد اعلام میدارم
                                العبد .. نون و قلم

نظر

در حال کار...
                                X