حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاویانی
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 71

محمد جان کروی خیلی بدهکاره به بازار، البته شما بنیادیکارها باید دل و رودشو بکشید بیرون، من اهدافم تکنیکالی هست.
    بنیادی فقط این رو بگم که گزارش 12 ماهه کروی احتمالا 670 ریال هست، قیمت چهارشنبه ی سهم بود 2304 ریال، یعنی سهم با فرض سود 67 تومنی داره با پی به ای 3.43 معامله میشه. حالا ما نمیگیم پی به ای 5 یا حتی 4.5 . به سهم پی به ای 4 بدیم با فرض سود 67 تومنی قیمتش میشه 2680 ریال.

البته فکر کنم این هفته به جزء روز آخر یعنی چهارشنبه (روز بعد از عرضه ی وفارس) کلا بازار قرمز باشه.
    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

سلام همه

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
        حالا این یه پست رو زد دکتر رفت تا یک ماهه دیگه دوباره بیاد و همچنان عشاق خودشو در خماری بزاره. اون پست هم فکر کنم خطاب به مهرداد باشه چون فکر کنم مهرداد نمیدونه که حمید اعرابی رفیقه گرمابه و گلستان دکتره. مهرداد سه شاخت دم دستت باشه برای دفاع از خود.

محمد جان تو که نائب برحق اون عزیز غایب هستی، بگو این حدیث آخر تفسیرش چیه؟ و این غیبت آخر چه مدت طول میکشه؟ :-/
        اعرابی کیلو چنده؟ حیف نیست زلالی و پاکی این تاپیک رو با اسم این موجود به گند بکشید
        اگه دکتر رفیق فاب اون هست باید رو خیلی چیزها تجدید نظر بشه
        اون سه شاخ هم همیشه در دستانم هست ولی نه برای دفاع بلکه برای جذب حداکثری

نظر

• satyr
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1229

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
          از این نفله هر چی بگی برمیاد..اینطوری نگاش نکن ..حیف که اون خاطرات خودش تو سواحل لبنان و حیفا وهبی رو نمیگه ...:D

خاک وَچوک ..چه جسارتا ..خدا کنه این کاربر، ساتیر ورپریده نبوده باشه...
          ینی الان منم دارم زمینو گاز میگیرم@-)
          نه داداش من من نبودم بگرد ببین کی بوده

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

کاوی جون حتما ترازدی ما رو تو تاپیک سرمایه بورسی قرائت کردی و دیدی که چی بر سرمون اومد حتما درست متوجه نشدی بزار یه نکته دیگه بهش اضافه کنم

اول اینکه درصد سهمیو تو سبدت بالا ببر که صاحباش با پدر مادر باشند مثل مجموعه پارسان و ومعادن و روندشون صعودی بشه

روزی که کگل و کچاد 20 میل و ومعادن 50 میل صف فروش بود به یک چشم بر هم زدنی صفشو پودر کردند پارسان و کرماشا و شیراز رو نزاشتند صف فروش بشه من واقعا موندم که دیگه این دوتا مجموعه چه خدمت و اطمینانی مونده که به سهامدار جزء نکردند تو گزارشای شرکتای زیر مجموعه ذره ای ابهام نمیزارند و همه چیو میزارند رو میز تا آدم تحلیلگر بیاد بخرتشون نه هر کسی کد بورسی داره ..... این دو مجموعه که در حمایت از زیرمجموعه هاشون هیچی کم نمیزارند ارزش اینو دارند که در روندهای منفی سهامداری کنی و در روند صعودی و مثبت درصدش رو تو سبدت ببری بالاتر

حالا بیا در مقابل اینها به شرکتای زیر نگاه کن
            غبشهر و غمارگ که با اون شفاف سازی کذایی دهنمون رو سرویس کردند
            فایرا که دیگه اسطوره کثیف کاری و باید یه مجسمه ازش درست کنند بزارند تو بورس (دلم به حال سهامدارش میسوزه چون میدونم چی میکشند)
            شاراک هم که دیگه خواجه حافظ شیرازی هم از کثافت کاریاشون با خبره
            گروه روی همین فاسمین نرخ های فروشش و نرخ هایی که تو گزارشش دیده چقدر تفاوت داره
            شمواد شسینا و فباهنر و خیلی سهمای دیگه که
            متاسفانه شرکتای اراکی پرونده خوبی ندارن

توی بورس به نسبت سرمایه ای که به یه سهم میدی باید از سهم مطمئن باشی و هیچ دلهره ای نداشته باشی و در صورت اتفاق ناگوار مطمئن باشی که سهمت رو زمین نمیمونه .....
            گروه روی از نظر من شفاف نیستند و لیاقت اینو ندارند که بیش از 20 درصد سبد بهشون بدیم گرچه صعود خوبی داشته باشند و بیشترین بازدهی رو داشته باشند

این روشی که برا کروی حساب کردی برای زاگرس هم حساب کنی با سود 600 تومنی امسال و 800 تومن سال بعد زاگرس ارزنده تر به نظر نمیاد؟

البته با این قیمت های جهانی روی فلزی و معدنی زیاد حساب باز نمیشه کرد مگر روی تک سهماش یعنی اگه قرار باشه از این گروه سهمهایی رشد کنند تک سهما تو اولویتند تا شرکت های بزرگترشون ( فلوله فنوال فباهنر و ....) اینایی که جنس رشد و سودآوریشون متفاوت از بقیه است

برا فردا قندیا تحرکای خوبی میتونند داشته باشند.....

دکی من تازه عکستو دیدم یعنی واقعا خودتی؟:-? چشمای شهلات اینه :-B... ولی دکی پشت عینک به چشمت یه انحارف به چپ دادی داری چیو دید میزنیL-)

خیعلی خوش تیپی ، خدایش قبل از اینکه عکس بگیری نگو با برادپیت کل خوشتیپی نداشتی که با ورم نمیشه B-)=;....... لازم شد که با بروبچ تاپیک همگی آواتارمون رو عوض کنیم به خصوص مندسن که یه گزینه بهتر برا جایگزینی پیدا کرده به حول و قوه الهی این مهم فردا صورت میگیره >:D<
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کاویانی
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 71

علی جون خیلی ممنون، کاملا حرفتو قبول دارم.

----------------------------------

مهرداد حالا من یه چیزی گفتم تو انقدر تند نرو. دکتر اسمش روشه، با همه مهربونه، یه جوری به مریضهاش آمپول میزنه که طرف تا آخر عمرش هوس مریض شدن نکنه. :D
              [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ...فکر یه تصفیه خونین بروش استالینی در این تاپیک هستم.....
                شوتور در خواب بیند پنبه دانه ... کار دنیا به کجا رسیده از اونطرف کره شمالی از این طرف این نفله واسه ملت شاخ وشونه میکشن.. جرات داری بیا ... نه بیا دیگه :-SS ...

ممد کجا رفتی ..زود بیا منو بگیر ..میخام جلوش یه ذره حوچی بازی دربیارم ...

ممد ..یدفه وسط هوچی بازی منو ول نکنیا ... گفتم بهت که این نامردبازیت یدفه گُل نکنه

پ.ن
                به مولا بدجوری شرمندمون کردی مهری جون اینقده زود تشریف اوردین .. عرق شرم رو پیشونیمون سایتو ورداشته ..میترسم خودای نکرده این مومنات غرق بشن شنا که بلد نیسن..بجون مهری اگه دروغ بگم ... حالا من که زیاد کاهو خوردم و خونم تصفیه کامل شده ولی این ممد وساتیر وعلی وکاوی وسورنا وساسان وجواد بدجوری خونشون نیاز به تصفیه داره:D ... اگه کمکم خاستی ندا بده ..ما که همه جوره خودمونو وقف ملت کردیم شمای نفله هم روش :D
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                  کاوی جون حتما ترازدی ما رو تو تاپیک سرمایه بورسی قرائت کردی و دیدی که چی بر سرمون اومد حتما درست متوجه نشدی بزار یه نکته دیگه بهش اضافه کنم

حالا بیا در مقابل اینها به شرکتای زیر نگاه کن
                  غبشهر و غمارگ که با اون شفاف سازی کذایی دهنمون رو سرویس کردند
                  فایرا که دیگه اسطوره کثیف کاری و باید یه مجسمه ازش درست کنند بزارند تو بورس (دلم به حال سهامدارش میسوزه چون میدونم چی میکشند)
                  شاراک هم که دیگه خواجه حافظ شیرازی هم از کثافت کاریاشون با خبره
                  گروه روی همین فاسمین نرخ های فروشش و نرخ هایی که تو گزارشش دیده چقدر تفاوت داره
                  شمواد شسینا و فباهنر و خیلی سهمای دیگه که
                  متاسفانه شرکتای اراکی پرونده خوبی ندارن

D< [/B]

علی کرمی داری به یه جاهایی می رسی که من رسیدم..

بگرد ببین تو بورس ایران کی اراکیه و سرمایه ملیاردی تو دستش داره و تکنیکال خوب حالیشه

به نظرم از کارگزاریت بخوای کدهای خرید و فروش تو تکمبا یا شاراک رو برات درآره اونوقت با روش طرف آشنا میشی..

می گرده با گروهش نماد خوش بنیاد موردنظر رو پیدا کرده مدتی توش خرید کرده سپس صف فروشش می کنه تا دست سهامدار جز خالی خالی بشه... بعدش پرواز تا مقاومت دو یا سه تکنیکال...
                  بعدم خالیش می کنه به امون خدا...
                  گور پدر مردمX-(

"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                    شوتور در خواب بیند پنبه دانه ... کار دنیا به کجا رسیده از اونطرف کره شمالی از این طرف این نفله واسه ملت شاخ وشونه میکشن.. جرات داری بیا ... نه بیا دیگه :-SS ...

ممد کجا رفتی ..زود بیا منو بگیر ..میخام جلوش یه ذره حوچی بازی دربیارم ...

ممد ..یدفه وسط هوچی بازی منو ول نکنیا ... گفتم بهت که این نامردبازیت یدفه گُل نکنه

پ.ن
                    به مولا بدجوری شرمندمون کردی مهری جون اینقده زود تشریف اوردین .. عرق شرم رو پیشونیمون سایتو ورداشته ..میترسم خودای نکرده این مومنات غرق بشن شنا که بلد نیسن..بجون مهری اگه دروغ بگم ... حالا من که زیاد کاهو خوردم و خونم تصفیه کامل شده ولی این ممد وساتیر وعلی وکاوی وسورنا وساسان وجواد بدجوری خونشون نیاز به تصفیه داره:D ... اگه کمکم خاستی ندا بده ..ما که همه جوره خودمونو وقف ملت کردیم شمای نفله هم روش :D

فقط یه نفر جرات میکنه اینجوری با دکتر صحبت کنه

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

بابا شما خجالت نمی کشین منو رودرروی مهربان جونم قرار می دین؟!!:(
                      از سادگی و قلب پاکم سو استفاده کردین و همه حرفای دل خودتون رو از زبون من بار دکتر, این شیر بیشه ی عدالت و حقیقت کردین:-s
                      دکترجون توبه:((

پ.ن.1
                      من الان محسن رضایی تاپیک هستم:D

پ.ن.2
                      تف!!!=))
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

علی کرمی داری به یه جاهایی می رسی که من رسیدم..

بگرد ببین تو بورس ایران کی اراکیه و سرمایه ملیاردی تو دستش داره و تکنیکال خوب حالیشه

به نظرم از کارگزاریت بخوای کدهای خرید و فروش تو تکمبا یا شاراک رو برات درآره اونوقت با روش طرف آشنا میشی..

می گرده با گروهش نماد خوش بنیاد موردنظر رو پیدا کرده مدتی توش خرید کرده سپس صف فروشش می کنه تا دست سهامدار جز خالی خالی بشه... بعدش پرواز تا مقاومت دو یا سه تکنیکال...
                        بعدم خالیش می کنه به امون خدا...
                        گور پدر مردمX-(

ممد پیدا کردنش که دیگه به کارگزاری نیاز نداره ....... ناسلامتی برا خودش لقب استاد رو یدک میکشه و خیل زیادی عزیز توی تمام فرم ها داره که اگه اسمشو ببریم مشتاقان سینه چاکش میریزند رو سرمون

از نوع تحلیل هر شخص مشخصه که سبک معاملاتی طرف چه جوریه

وقتی یه بنده خدایی میره و میزان سهم در گردش و آمار حقوقیاش در میاره و میزان سرمایه برا بالا بردنش اظهر من الشمسه که سبک معاملاتیش چیه ....... یه تحلیل از هپکو ازش دیدم که مطمئنگ مطمئنگ شدم

تکمبا و هپکو و فنوال رو میتونه یکاری کنه ولی فایرا و شاراک که شرکتای بزرگی اند چی؟

تو وضعیت کنونی که سهامدارا رو باید با سهمای خوب مثل کگل شپدیس پارسان کچاد آشنا کرد و سهامداری یادشون داد واقعا حیفه که بیای و از اعتبارت برا معرفی سهمای درپیت استفاده کنی
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

خب الان تو مثل ایکار تو اساطیر یونان داری نزدیک به خورشید میشی...
                          چند دقیقه دیگه بال و پرت می سوزه و سر به نیست میشی به امید خدا!!!
                          عزیزم تخمین زده شده سرمایه زیر دستش حدودای صدملیارد تومانه..
                          فایرا و شاراک رو هم حریفه>:)

آخه کگل و شپدیس و پارسان و کچاد که دیگه معرفی نمی خوان... هر گاگولی می فهمه خوبن...

چهارشنبه لسرما خریدم... من رشته و شغلم ارتباط با چیلر داره.. باید جذبم می کرد خب!!

دوست دارم بزنم نمادای گمنام یا کنار و گوشه ای رو بیارم بالا...
                          امروز تو کار وتوکا بودم.. تو کف 5 سال اخیرشه.. 200 تومان شده.. اگه روندش صعودی شد اقل اقل 30 یا 40 درصد توشه.. شایدم 50 درصد
                          (نيچه)

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                            ممد پیدا کردنش که دیگه به کارگزاری نیاز نداره ....... ناسلامتی برا خودش لقب استاد رو یدک میکشه و خیل زیادی عزیز توی تمام فرم ها داره که اگه اسمشو ببریم مشتاقان سینه چاکش میریزند رو سرمون

از نوع تحلیل هر شخص مشخصه که سبک معاملاتی طرف چه جوریه

وقتی یه بنده خدایی میره و میزان سهم در گردش و آمار حقوقیاش در میاره و میزان سرمایه برا بالا بردنش اظهر من الشمسه که سبک معاملاتیش چیه ....... یه تحلیل از هپکو ازش دیدم که مطمئنگ مطمئنگ شدم

تکمبا و هپکو و فنوال رو میتونه یکاری کنه ولی فایرا و شاراک که شرکتای بزرگی اند چی؟

تو وضعیت کنونی که سهامدارا رو باید با سهمای خوب مثل کگل شپدیس پارسان کچاد آشنا کرد و سهامداری یادشون داد واقعا حیفه که بیای و از اعتبارت برا معرفی سهمای درپیت استفاده کنی
                            منظورتون همین باباییه که تو همین سایت مسدود شد!
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

ممد چی میگی صد میلیار .......

به جان مهربان که قسم اهالی فروم نویسیه پشمام ریخت .......

پس تکنیکالاش همیشه تو خاله نگو نقاشیشو با پول خودش میکشه ........

یکی زیر میزنه یکی رو یکی هم وسط انگاری کاموا دستشه و داره شال گردن میبافه ..... پس بگو چرا الگوهای تکنیکالیش اکثرا تکراری و سه چهار تا قالب تکنیکالی بیشتر نیستند
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                                منظورتون همین باباییه که تو همین سایت مسدود شد!
                                نه اون نیست

اینی که مورد نظرته شخص محترمیه
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X