حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
    سلام
    آقا یه پیشنهاد دارم
    میگم چطوره دوستان اهل دل یه تایپیک جهت انتشار اطلاعات و اخباری که از عوالم بالا بسمتشون میاد راه اندازی کنند آخه تو بعضی تایپیکها بعضی ها بعضی اظهار نظرهارو کردند که نه با تکنیکال جور در میاد نه با فاندامنتال و غیره و از قضا به فاصله کمی اون اظهارات درست در میاد من فقط نتیجه میگیرم که طرف از اولیا .. است و اهل کشف شهود و الهامات غیبی
    گفتم که یه جای مشخص داشته باشه که از این منبع فیض همگی مستفیض شویم
    نه اینکه فکر کنید خدای نکرده رانتیمانتالی چیزی باشه اینم از منبع الهامات غیبی!

....بیش از 8 سال مطالعه برای انجام این طرح صورت گرفته است.....
    به این عدد 8 توجه خاصه داشته باشید!!!
    و بهت و حیرت جهان

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...لازم به عرضه که این تاپیک قسمتی از بهشته ...خاکش حرمت داره...تبرکه....ممد....چرا به ممرضا ستاره دادن....
      ....این مندسن کوش بزنم بترکونمش....فعلا مرحله اب بندی بعد از غیبت طولانی مدته نمیخوام تخته گاز برم موتور بپکه...
      والله چه عرض کنم... ما تو تاپیک اداف یه روشی داریم که دوستم کهنه سوار با بررسی اندیکاتور نمادها, سهام در آستانه صعود رو شناسایی می کنه و سایرین تصمیم می گیرن چی خوب یا بده... یه بارش من یه غلطی کردم وصنا رو تایید کردم این نامرد هم برش داشت برد به نام خودش تو مسابقه شرکت داد و برنده شد و ستاره گرفتX-(

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
      سلام
      آقا یه پیشنهاد دارم
      میگم چطوره دوستان اهل دل یه تایپیک جهت انتشار اطلاعات و اخباری که از عوالم بالا بسمتشون میاد راه اندازی کنند آخه تو بعضی تایپیکها بعضی ها بعضی اظهار نظرهارو کردند که نه با تکنیکال جور در میاد نه با فاندامنتال و غیره و از قضا به فاصله کمی اون اظهارات درست در میاد من فقط نتیجه میگیرم که طرف از اولیا .. است و اهل کشف شهود و الهامات غیبی
      گفتم که یه جای مشخص داشته باشه که از این منبع فیض همگی مستفیض شویم
      در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
      نه اینکه فکر کنید خدای نکرده رانتیمانتالی چیزی باشه اینم از منبع الهامات غیبی!

....بیش از 8 سال مطالعه برای انجام این طرح صورت گرفته است.....
      به این عدد 8 توجه خاصه داشته باشید!!!
      و بهت و حیرت جهان
      عزیزان دلم نون و اچ ام گرامی..
      محض اطلاعتون عرض کنم این ارتباط با غیب و متافیزیک ریشه در باستان داره... مثلا شنیده ام همین جناب الیوت که تئوری امواجش همه جا رو پر کرده خودش جز همین گروه مد نظر طبقه بندی شده.. به هرحال بعضی از منتقدان معتقدند روش هایی مثه موج شماری که برگرفته از طبیعت و مسائل شبیه به اونه واقع بینانه نیستند...
      راستش نظر خودم اینه که نه رد میشه کردشون و نه قبول...
      اما نکته مهم و جالب برام اینه که الیوت گویا موفقیت بزرگی در دوران سهامداریش کسب نکرده و خیلی معمولی زندگی می کرد و ازدنیا رفت...
      خلاصه که خوش بود گر محک تجربه آید به میان...;) من می گم هر کی مدعیه روشش جواب داده باید سند رو کنه..همین:-w

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...با سلام به تو و پیشنهاد کارساز ..جالب توجه و بند تنبانیت نون عزیز....:D
      ....اگر بخوام بطور دقیق و موشکافانه در مقام جواب به عرایض :">شما بر بیام اینها به قطع موجودات فرا زمینی و از کرات دیگه میباشند....بطوریکه بنده وقتی در عالم واقع و نه مجاز با چند تن از این عزیزان از نزدیک برخورد داشته ام نسبت به عدم تقارن سر با پیکر و یا درازی انگشتان و ساعدها و احیانا اصوات و بوهای خاصی که ازشون منتشر میشد دچار شک و تردید شدم....
      ...فلذا....ضمن موافقت با تاسیس این تاپیک من شمارو مامور میکنم که پستهای این عزیزان رو در اون تاپیک قرار بدید تا بعدا با تشکیل کمیته ای از یاران و همدلان به ریاست ممد و معاونت مندسن این افراد شناسایی و برای نمونه برداری و تحقیقات بیشتر به این تاپیک انتقال داده بشن....
      ...اول از تاپیک بیل گیتس کلم پیچ شروع میکنیم....اگر کسی امار دقیقی از محل کارش داره اینجا بزاره....
      دکی بدجوری به آدرس این بیلی قیلی ویلی گیر دادیا... خدا بهش رحم کنه#:-S

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
      شکوفا جان به جان خودم این نمایشگاه بورس بهترین فرصته پسر .... پاشو بیا تهران...
      یعنی تو 2 روزم نمی تونی مرخصی بگیری؟؟:-w
      ای بابا فرید جان.. تو که متاهلی و همسنگری چرا اینو می گی؟؟
      من در ایام عید بند رو آب دادم و به عیال قول دادم اگه مرخصی گیرم اومد اردی بهشت ببرمش شیراز یا کرمان.. اگه ندادن و خردادی شدیم هم بریم تبریز و اردبیل...
      حالا من چطور ممکنه بتونم بیام تهران و نمایشگاه؟!!:-?
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/14, 14:16.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

((دکی بدجوری به آدرس این بیلی قیلی ویلی گیر دادیا... خدا بهش رحم کن))

بی اختیار یاد فیلم kill bill افتادم

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

خدایا توبه...x_x[-o<
          مهرداد یعنی دکی و بیلی جنس رابطه اشون اونطوری بوده؟؟!!!8-}'@^@|||
          خاک به سرمون شد#-o
          [-(
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/14, 16:20.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
            خدایا توبه...x_x[-o<
            مهرداد یعنی دکی و بیلی جنس رابطه اشون اونطوری بوده؟؟!!!8-}'@^@|||
            خاک به سرمون شد#-o
            [-(
            چی بگم ؟ اینجور که دکتر دنبال بیله .....
            قرن 21 هست دیگه جنسیت معنی نداره دیگه
            ولی من منظورم این نبودا

نظر

• Amirhm
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 140

محمد جان این جناب رییس و دارودستش خیلی به این چیزا اعتقاد دارن و خدا میدونه چه استفاده های کلانی یه عده بردن نمیدونم قضیه ژنراتور بدون نیاز به سوخت که از محصولات این شرکت بود رو شنیدی یا این یکیو از این شاهکارها تا دلت بخواد هست .=)) البته پرونده ماشینهای حرکت دائم تو همون قرن هجده و نوزده بسته شد ولی اینجا بواسطه مسائلی که خودت میدونی ادامه داره و باعث انبساط خاطر جهانی ! <:-pحالا دیگه زدن تو کار ماشین زمان 1 2 اون لینکهایی که واشینگتن پست داده رو دنبال کن ! من یکی که دیگه خجالت میکشم پامو بزارم خارج !!! :(( X-(
              ولی بنظر میاد کار جناب الیوت بیشتر تجربی و بر مبنای مطالعه نمودارها و رفتار و عکس العمل بازار و پیش بینی تکرار این رفتارها بوده و فکر نمیکنم گرفتار این افکار مالیخولیایی شده باشه . مسلما موفق به اثبات اونا شده والا تئوری امواج هیچوقت تایید نمیشد .

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

نه بابا.. فکر بد نکن اچ ام..

1. من کاری به افکار و سخنان این عموی دانشمند ایرانی ندارم..

2. منظور من کلا گروهی بود که دید عرفانی به بازار دارند و به نیروهای مرموز و پنهانی معتقدند ... می گند مسائل روحانی به اصطلاح در کار این جهان و بازارش دخالت داره.. از طرفی در بازار کسی میشناسم با ده, بیست, سی, چهل سهم می خره!!! و اعتقاد به شانس یا همون متافیزیک داره...

3. اما طبق ادعای طرفداران, اساس تئوری الیوت استخراج قوانین و فرمول های حاکم بر جهان و اداره کننده اونه.. و کار اونها استخراج حرکت های بازار بر مبنای اون قوانینه...

باش مشکلی ندارم اما فرمول های علمی وقتی یه بار نقض بشن موجودیتشون زیر سوال می ره... مثل به جوش امدن آب در شرایط طبیعی که باید همه جا به جوش بیاد.. و در 99 یا 101 هم نباید به جوش بیاد.. پس اگه یه بار در کل جهان برعکس بشه کل دانش شیمی فرو می ریزه..

خودم می گم اگه حتی یه بار این پیش بینی الیوت جواب نداد یا در هر کشور و زمانی نشد پیاده اش کرد یا از اساس غلطه یا اینکه درست بیان نشده و درک و تفسیر صحیحی از اون قانون جهانی صورت نگرفته و باید اصلاح بشه...

شبیه به قوانین پیاپی که در ارتباط با ذرات تشکیل دهنده اشیا دانشمندان اعلام کردند و از ملکول به الکترون و بعد کوارک رسیدند..

در این باره من صاحب نظر نیستم و حتی اندازه مندسن تکنیکال نمی دونم.. کاش از شخص مطلعی مثه محسن مختاری سوال کنی تا گمراه نشی...
                (نيچه)

نظر

• کاویانی
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 71

محمد جان تو همین سایت تو یکی از تایپیکها همون کاربری که میخواست مندی رو ارشاد کنه داشت با یکی دیگه در مورد استخاره برای ورود به سهم بحث میکرد، البته بحثشون سر این بود که یکی میگفت من خودم استخاره میکنم ولی طرف مقابل به شدت از درست بودن یکی از مراجع حرف میزد و میگفت که هر وقت بخوام خرید یا فروش کنم برطبق جواب استخاره اون روحانی این کار رو میکنم و تا حالا نشده ضرر کنم.
                  [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• کاویانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 71

محمد جان مطمئنن علم تکنیکال قابل استناد هست همونطور که جوش آمدن آب در 100 درجه، اونجاهایی هم که میبینی تکنیکال جواب نمیده این به علت نادرستی تکنیکال نیست، به خاطر این هست که اون بازار از اون شرایطی که باید داشته باشه تا بشه از تکنیکال استفاده کرد خارج شده. تو بورس خودمون همین حجم مبنا و دامنه ی نوسان باعث میشن نمودار اون حرکت طبیعی خودش رو نداشته باشه.
                    شما وقتی میبینی آب در دمایی به غیر 100 درجه به جوش میاد این نقض کننده ی قانون نقطه ی جوش نیست بلکه فشار هوا مطمئنن اون شرایطی رو که باید داشته باشه رو نداره!
                    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

کاوی پسرم...
                      پیرامون شرایط بازار ایران که اصلا حرفی ندارم...
                      منظورم اینه که اگه دوست خوبم جناب الیوت راه نجات رو پیدا کرده بود چرا خودش رستگار نشد و مثلا یکی مثه بافت نشد؟؟!!!:-/
                      ضمنی که بگم پست 1952 رو که الان نگاه کردم خودم هم از اشتباهم خنده ام گرفت.. الیوت جز گروه تحلیل گران استخراج گر قوانین طبیعت در حرکات بازاره و ربطی به گروه متافیزیکیان یا استخاره گران یا شیریاخط بندازان و دعائیان نداره...
                      حواسم نبوده و دقت نکردم و مزخرف گفتم و دوستان بزرگواری کردن و به روم نیاوردن..
                      پست رو اینجا ویرایش می کنم:

عزیزان دلم نون و اچ ام گرامی..
                      محض اطلاعتون عرض کنم این ارتباط با غیب و متافیزیک ریشه در باستان داره...
                      راستش نظر خودم اینه که نه رد میشه کردشون و نه قبول...

به هرحال بعضی از منتقدان معتقدند روش هایی مثه موج شماری که برگرفته از طبیعت و مسائل اونه واقع بینانه نیستند...
                      اما نکته مهم و جالب برام اینه که الیوت گویا موفقیت بزرگی در دوران سهامداریش کسب نکرده و خیلی معمولی زندگی می کرد و ازدنیا رفت...
                      خلاصه که خوش بود گر محک تجربه آید به میان...;) من می گم هر کی مدعیه روشش جواب داده باید سند رو کنه..همین:-w

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/14, 18:17.
                      (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

ممد منم یه روش ابداع کردم:D

نتیجه ی اولینش رو میذارم اینجا تا ببینیم درست در میاد یا نه;)

روی ومعادن اولین تست رو انجام دادم:

سهم باید از حمایت 470-480 پایین تر نره،تو بازه ی زمانی بین 18/5/2013 تا 26/05/2013 استارت صعود بزنه و یه صعود شارپ رو اغاز کنه...

تاریخ 28/8/2013 هم تقریبا اخرای رالی صعودیش میشه;)

پیش بینی ام هم اینه که طی این رالی بین 70-100 رشد کنه و قیمتش بین 810-960 قرار بگیره...

پس قرارمون تو این تاریخ ها با بررسی اینکه تا چه حد این تحلیل ابدوخیاری درست از اب دراومده;):D

خدا رو چه دیدی شاید یه زمانی هم یه روش تکنیکالی بوجود اومد به نام "چندگانه ی ممدغبشهری":))
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

کی به کیه.. شهر شلوغ شده و همه هفت تیر می کشن... خب تو هم روش ابداع کن...
                          اما اگه روشت نیم درصد خطا کنه شخصا پا میشم میام قم اعدامت می کنم!!!:x
                          (نيچه)

نظر

• کاویانی
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 71

نمودارهای کگل، کچاد و کروی نگاه میکنم گریه ام میگیره محمد برای سهمامون. اگر زودتر تعدیلاشون رو ندند بیرون اوضاع خیلی بیریخت میشه. ولی ومعادن تا 490 که جا داره بیاد فاصه اش هم کم نیست که فکر نکنم برسه به این قیمت.

علی کرمی کجایی بیا تو پارسان شناسیت خوبه، یکم در مورد تاثیر قیمت بازشدن وفارس بروی قیمت پارسان بگو روحیه بگیریم. محمد تو پارسان نداری؟

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

جیگر خدا رو چه دیدی...
                              یه وقت می بینی سهمامون بستن واسه تعدیل با اهمیت.. خیلی از بازار نترس.. این مراد قول داده آخر آخرش کگل به 820 می رسه...حمایتشه..
                              هرچند من خودم رو لنگ این نمودارها نمی کنم.. به تحلیلم اطمینان دارم و پاش وایسادم...

سبد من
                              کهمدا پارسان کگل لسرما

پارسان هم دارم... بین 1000 تا 1100 انگار هدف میان مدتشه... البته هربار تعدیل زیرمجموعه هاش حتما تکونش میده...
                              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

کاوی جون پارسان چیش شش دنگ سند زده شده به نام ممد و هیچ تحلیلی در این زمینه قابل قبول نیست مگر به تایید ممد

والا حقیقتش وفارس شرکت بزرگیه و شرکتای زیر مجموعه اش یا انحصاری اند یا استراتژیک مثل فجر و مبین و این موارد چیزایی هستند که برا حقیقی غیر قابل تحلیله و در عوض برا حقوقی خیلی مهمه

این شرکت برا دولته و علی اظاهر دلاراشو مبادله ای میفروشه در صورتی که خصوصی بشه و دلاراش از 2500 به 3500 برسند سودش خیلی خفنگ میره بالا که حقیقی هنگ میکنه

شرکت گزارشای شفافی نداده ولی اگه بخوایم بلند مدت به سهم نگاه کنیم شرکت تو قیمتای مفتی داره عرضه میشه و اینجاست که شرکت در قیمت های مفت برای حقوقی ها روی میز فروش میره و از اونجا که حقوقی ها دیدشون بلند مدته مثل پارسان ساتا و بانکها باید سر و دست بشکنند برا خرید این سهم ......

اما همونطور که میدونی سهم برا بلند مدت (بالای یک سال ) تو قیمت های خوبی هست ولی برا کوتاه مدت برای حقیقی به درد نمیخوره چون هم اینکه شفاف نیست و ممکنه ببنده مثل شتران و باز نشه و هم اینکه قابل تحلیل نیست و نمیدونه تو چه قیمتی بخره و براش خرید پارسان با این همه شفافیت ارجحیت داره چون میفهمه چی بخره ....

اگه تونستی تحلیل کنی بخر اگه نتونستی فقط برا خر سواری بخر و وقتی برا خر سواری میخری بیش از 10 درصد سبد نخر چون سهم شفاف نیست ممکنه ببنده .......

از پارسان بهتر غدیره که یه زمانی علاوه بر اینکه مالک عمدش بوده یه سری سرمایه گزاری های دیگه هم داشته و الان ارزش بازار غدیر 10 درصد کمتر از پارسانه و این فاصله باید پر بشه ولی فعلا تو کوتاه مدت دور دوره پارسانه که معاملاتش جذاب و نفس گیره (سه سهم پارسان و شبندر و شپنا تقریبا 60 تا 50 درصد ارزش معاملات بورس رو به خودشون اختصاص دادند)

به اعتقاد من این فاصله بین غدیر و پارسان باید پر بشه همینطور که ارزش بازار شپنا باید 10 درصد بیشتر از شبندر باشه

حال روز حقیقی ها برا عرضه وفارس مصداق امضای منه
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X