کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب مسافرت سه هفته ای ما به اتمام رسید و از امشب با قدرت اومدیم جلوی مهربان وایسیم...<:-p
دکی جون ما رو از وای مکس و رایتل نترسون...B-)
اگه شما کاپتان نمو و محسن مختاری رو داری , ما مندسن رو داریم!!!:)) درسته که کمی پنج می زنه اما بازم خودش غنیمته... اگه داری بهترشو رو کن...<):)
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
1-خوب مسافرت سه هفته ای ما به اتمام رسید و از امشب با قدرت اومدیم جلوی مهربان وایسیم...
2-دکی جون ما رو از وای مکس و رایتل نترسون...
3-اگه شما کاپتان نمو و محسن مختاری رو داری , ما مندسن رو داریم!!! درسته که کمی پنج می زنه اما بازم خودش غنیمته... اگه داری بهترشو رو کن...
1- ممد.... سلام رسیدن بخیر خوش گذشت مایه داریه دیگه ما پول نداریم ساندیس بخریم کوفت کنیم مردم سه هفته سه هفته میرن مسافرت حالا چند نفرو بدبخت کردی خونه چند نفر چتر انداختی چتر باز ... :D
اواتور نو مبارک... نه ایندفه فهمیدی موزون یعنی چی =D>داره کم کم خوشم میاد .... خداییش خیلی اون اواتورت زاغارت بود ممد سلیقه نیست که ... یعنی وقتی بعد پست من پست میذاشتیا از شدت تناقض دوتا اواتور نفسم بالا نمیومد چقده سر این اواتورت که دعات نکردم ...:p ... یعنی باور کن وقتی میخاستم پستاتو بخونم یه دستمو میزاشتم رو چش راستم وبا چش چپم متنو میخوندم=))
2- مهربان و رایتل =))... مهربان و وای مکس=)) ... باور کن ممد این بشر تمام دراومد ماهیانشو رو میبره بانک تبدیل به پول تا نخورده میکنه بعدش میره پیش خانمش ....بعد از ادای احترامات نظامی ودوش فنگ وپافنگ وخاندن سرود ملی در حالی که رو دوتا زانوش میشینه و سرش رو تا سرامیک کف اتاق پایین میاره پولو تقدیم میکنه به عیال محترم ... عیال هم بعد از اینکه دسته نوت نقد و جلو صورتش تکون میده و از نسیم دلنوازش متنعم میشه با انگشت نشانه دست راستش ظرف شویی رو نشونش میده وبا انگشت نشانه دست چپش میز شام رو ... هر از گاهی هم که میبینی میاد پست میزنه خانمش رفته خرید ... اونم میدونو که خالی میبینه میاد اینجا هوچی بازی درمیاره :D
3- ممد ... اینقده از ما تعریف میکنی ییهو دیدی مارو دزدیدن بردن تو وبلاگ دیگه ها گفته باشم :((.... بعدشم این علیرضا جمالی با اون عینک دودیشB-) و امن و ماهور :x هم تو تیم این دخیه متادون خور هست باورکن L-)... بدجور دست تنهاییم به مولا این علی کرمی هم معلوم نیست کجاس باز کدوم تاپیک داره خالی میبنده نمیدونم:p ... تو که استعداد شناسی خوبی داری دوسه تا یار غار مثل ما پیدا کنی فکر کنم تیممون تکمیل میشه اونوقت بریم زو :D
4- علی ... بجای اینکه سهم تو پاچه این و اون کنی :p برو تو گوگل سرچ کن همایش مدلینگ در شیراز .... بعدش ادرس این چندتا جوونو دربیار بده به ما ثواب داره خداییش .... :D تو آخرت که نه چون کاریت ندارم اونجا نعمت فراوونه .... ولی حداقل بزار تو دنیا دعای یه رفیق سربه زیر مودب دل پاک بی ریا و ساده دل پشتت باشه
خوب مسافرت سه هفته ای ما به اتمام رسید و از امشب با قدرت اومدیم جلوی مهربان وایسیم...<:-p
دکی جون ما رو از وای مکس و رایتل نترسون...B-)
اگه شما کاپتان نمو و محسن مختاری رو داری , ما مندسن رو داریم!!!:)) درسته که کمی پنج می زنه اما بازم خودش غنیمته... اگه داری بهترشو رو کن...<):)
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
ظاهرا یه مشکلی وجود داره .. هر چی تلاش می کنم آپلود کنم خطا میده... حجم عکس باید محدود باشه؟؟
با سلام جناب خود شکوفا
کنجکاوی نسبت به مشاهده تصویری واقعی از شما در پس پرده این چهره های سینمایی
آواتارتان من را ترغیب به قرار دادن این کامنت نمود....
تصویر مورد نظر را بر روی یکی از سایتهای آپلود قرار بدید مثلا این ( http://upload.tehran98.com )
بعد در قسمت Insert picture در بخش From url آدرس لینکی را که سایت فوق به عکس شما اختصاص می دهد را قرار دهید
تیک کنار جمله Retrieve remote file and reference locally را نیز بردارید
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
امیدوارم پاسخ شایسته ای به کنجکاوی دوستان داده باشم;)
انتخاب آواتار از تصاویر بزرگان سینما, اهداف و دلایل فراوانی داره که اینجا مجالش نیست...نقدا بذارید به حساب بزرگداشت و سپاسگزاری از عزیزانی که لحظه های زیبایی به زندگیم هدیه دادند....
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
ظاهرا یه مشکلی وجود داره .. هر چی تلاش می کنم آپلود کنم خطا میده... حجم عکس باید محدود باشه؟؟
اخه اذرابادگان جان .. قربون دستبندای طلات شم ..... این دیگه چه پیشنهادی بود دادی شوما ... این تصویر ممد کارش از اپلود ماپلود گذشته ... عکس اینو باید از طریق ابر رایانه با اینترنت 10 مگ بر ثانیه اورد تو سایت:D
حالا ممد داداش نگران نباش خودتو نکوب به درو دیوار:)) ... الان حلش میکنم ... دونه دونه مراحل زیر و برو ... جیم ثانیه عسکت میاد تو سایت (اوووووووووووووووووع);)
1- یه دوربین 2 مگاپیکسلی اماده کن .... رو هوا با نخی چیزی بندش کن L-)
2- دوربین و بزار رو حالت اتومات و ثانیه ای تا بعد از 6 ثانیه عکس باندازه ;))
3- قبل عکس انداختن جاتو تو عکس انتخاب کن تا وقتی کلید دوربین و زدی حول نشی کله ملق کنی با صر و سورت بری تو در و دیوار '@^@|||... اونوقت عکست حجمش بیشتر میشه با ابر رایانه هم نمیشه کاریش کرد<):)
4- مرحله اخرم اینکه اون کلاه گیسو از رو سر کچلت بردار خودش حلال مشکلاته =)) .... اندازه سی چهل مگابایت حجم عکستو میاره پایین=)) ... بعدش با اینترنت دایل اپ هم میتونی بزاری رو سایت همه مستفیض شن (اوووووووووع)>:D<
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
خودشکوفای عزیز با جک لمون و آثارش آشنا نیستم فقط میدونم کوین اسپیسی به شاگردیش افتخارمیکرده که همین نشاندهنده عظمت این بزرگواره .اگه چند تا از فیلمهاشون رو معرفی کنی ممنون میشم .خدا پدر آفریننده تورنت رو رحمت کنه .
عکست رو همین حالا دیدم عجیبه که تقریبا همین شکل تو نظرم بود شایدبه یکی از آواتارهای قبلیت شبیه بوده !
نظر