حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

یارو میره پیش دکی میبینه ویزیتش بیست هزار تومن شد!
    به دکتر میگه: اگه تخفیف میدی بگم کجام درد میکنه
    وگرنه خودت بگرد پیداش کن!

آیا میدانستید در ایران هنگام رد شدن از خیابان های یک طرفه
    اگر هر دو طرف را نگاه نکنید میمیرید !؟

ﺍﮐﺜﺮ ﺁﺩﻣﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﺘﻨﻔﺮﻡ
    ﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﺷﻨﯿﺪﻥ ﻣﺘﻨﻔﺮﻥ
    !!! ﻧﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻦ

یک شباهت اساسی بین مهندس های کامپیوتر و دکترها هست
    و اونم اینه که از هر چی سر در نمیارن می گن ویروسه !!

تجربه ثابت کرده که :
    حقیقت رو باید از آدم عصبانی شنید ….!

ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﺮﻩ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ،ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﺳﻮﺍﺭ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ
    ﺑﺸﻪ؛ ﻣﺎﻣﻮﺭ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪticket:
    please
    ﯾﺎﺭﻭ:ﭼﯽ ﭼﯽ؟
    ﻣﺎﻣﻮﺭ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ:your ticket
    یﺎﺭﻭ:ﻣﻦ ﮐﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﭼﯽ ﮔﻔﺘﯽ ﺍﻣﺎ ﻣﺤﺾ
    ﺍﺣﺘﯿﺎﻁ ﮐﺮﻩ ﺧﺮ… !!
    ﻣﺎﻣﻮﺭ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ:ﻫﻮﯼ؛ﻣﻨﻮ ﻣﯿﮕﯽ؟؟ ﺁﺷﻐﺎﻝ
    ﻋﻮﺿﯽ….
    ﺷﺨﺺ ﺳﻮﻣﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﻭﻣﯿﮕﻪ:ﺁﻗﺎﯾﻮﻥ
    ﭼﺮﺍ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ؟ ﺧﻮﺑﯿﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻤﻠﮑﺖ
    ﻏﺮﯾﺒﻪ!!!ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺑﺮﺳﺘﯿﻦ
    ﮐﻞ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ:ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺻﻞ ﻋﻠﯽ ﻣﺤﻤﺪ ﻭ ﺁﻝ محمد

داداشم زد شیشه ادکلونو شیکوند ،
    با عجله میگه زود باش چند تا لباس بیار بکشیم روش حیفه !
    تو کف مدیریت بحرانشم

یارو عهد میکنه اگه دانشگاه قبول بشه ننه اش رو با پای برهنه بفرسته کربلا

تا قبل عقد اسمشون پارمیدا بوده
    بعد وقتی دارن قند میسابن رو سرشون و خطبه خونده میشه،
    یهو میبینی عاقد میگه:
    … دوشیزه “خدیجه قره قوزلوی جادوغ آبادی اشگلون تپه اصل”،
    آیا من وکیلم؟

به یارو میگن با ریسمان جمله بساز ،
    میگه می تونم انگلیسی بگم ؟
    میگن: بابا ایول بگو ، یارو میگه:نو ریسمان تو پیجینگ !

۹۲ جان ! خواهشن سال خوبی باش !
    نذار چهار روز دیگه رومون تو روی هم واشه

انقدر بدم میاد موقع درس خوندن یکی بیدارم میکنه

باحاله و یارو میرن شبونه یک دیوار رو خراب کنن
    باحاله میگه: تو چراغ رو بگیر من پتک میزنم
    باحاله یک پتک که میزنه یک آجر می افتاده
    یارو میگه: بیا تو چراغ بگیر تا من پتک بزنم
    باحاله چراغو میگیره ، یارو با یک ضربه تمام دیوارو میریزه پایین!
    باحاله میگه : ولک حال کردی؟ اینطوری چراغ میگیرنا !
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....الان كه با شما صحبت ميكنم از صبح بد ميارم....خدا تا 12 امشب رو بخير كنه....
      يه پسر جيغول سن و سال مندسن خوابوند كنار ماشين ...
      ....مندسن دستم بهت برسه 40 تيكه ات ميكنم...
      ....مندسن نابودت ميكنم.....
      .مندسن از همون نمودارت آويزونت ميكنم....
      مندسن سنگسارت ميكنم...
      ....

قِر تو کمرم فرااااوونه ..نمیدونم کجا بریزم ..همین جا همین جا ... هی هیکلمو میجنبونه ....نمیدونم کجا بریزم ... هیمن جا همین جا ...:D:x=))
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...سلام به جمع یارانم....
        ....ممد رفیقم...مندسن....مراد نامرد....مهرداد....علی کرمی....روح لطیف و مامانی....ساسان....نون والقلم.....برادر عزیز....
        ....خوشحالم که میبینم طلیعه اغاز هفته جدید با صف خرید سنگین مپنا و پالایشگاهیا میره که خنده رو بر لبان دوستان سهامدار بنشونه....
        ....بزودی و اگر خدا خواست و عمری باقی بود از ماه بعد با کمک جناب علیرضا خان جمالی برنامه صندلی داغ رو مجدد احیا و شروع میکنیم....
        ...برمیگردم....جایی نرید....
        ...یه مدتیه...بخصوص وقت تنهایی و غروبها...غم سنگینی به جونم میشینه....دلهره عجیبی پیدا میکنم....یه ترس موهوم و عجیب....نمیدونم....فعلا نمیتونم خیلی شرحش بدم...برا خودمن هم ماهیتش عجیبه....توکل و توسل....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• صبا
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 200

....ممد رفیقم...مندسن....مراد نامرد....مهرداد....علی کرمی....روح لطیف و مامانی....ساسان....نون والقلم.....برادر عزیز....
          ....خوشحالم که میبینم طلیعه اغاز هفته جدید با صف خرید سنگین مپنا و پالایشگاهیا میره که خنده رو بر لبان دوستان سهامدار بنشونه....
          ....بزودی و اگر خدا خواست و عمری باقی بود از ماه بعد با کمک جناب علیرضا خان جمالی برنامه صندلی داغ رو مجدد احیا و شروع میکنیم....
          ...یه مدتیه...بخصوص وقت تنهایی و غروبها...غم سنگینی به جونم میشینه....دلهره عجیبی پیدا میکنم....یه ترس موهوم و عجیب....نمیدونم....فعلا نمیتونم خیلی شرحش بدم...برا خودمن هم ماهیتش عجیبه....توکل و توسل....
          دکتر هاله نور و اینا حس نمیکنید.....

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

دکتر جون این ترس مختص این سن هست ترس ناخوداگاه از مرگه . مرگی که به سرعت داره میاد طرفمون و هیچ رحمی هم نداره . اون غم هم غم دل کندن از این این دنیا و عزیزانت هست
            خیلی سخته من هم یه دو سه سالی درگیرم باهاش

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

درود.

دکی من خودم رو واسه مردنت آماده کرده ام اما...

جون من بیا و اون پولهایی که با شامورتی بازی و ننه من غریبم بازی از ملت تلکه کردی بعد خودت به من بسپار!!!:D
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

ای بابا مهری جون ... جای نگرانی نیس اینا طبیعی هس ..این موضوع برمیگرده به علم مدیریت بیوریتم ..در مدیریت بیوریتم ما دارای سه سیکل جسمی با طول مدت 23 ، سیکل احساسی 28 روز وسیکل فکری 33 روز که افراد بر اساس تاریخ تولدشون دارای حالات مختلف روحی و جسمی وفکری میشن ...خلاصه اگه تو اینترنت سرچ کنی اطلاعات بهتری گیرت میاد ..البته اگه تاریخ دقیق تولدت رو داشته باشی بعضی سایت ها هست که این دوره ها رو برای شما تعیین میکنن..البته مشکلی که هس اینه که چون تاریخ تولد شما به انقلاب کبیر فرانسه و نهضت جنگل برمیگرده شاید یه مقدار سخت باشه ولی ممکنه:D
                حالا اگه حالت بازم خوب نشد کافیه یه شب بیای پیش من یه رقص درمانی واست بکنم حالت سرجاش میاد میشی مثل خودم شنگول و حبه ی انگور .. ولی خودمونیم مهری جون جونم واست بگه خاهر که من درمورد این علم بیوریتم در مورد خودم شک دارم آخه رو من اصن اثر نداره جون مهری راس میگم چون من همیشه شنگولم نمیدونم چرا ....شاید مَنگولم شایدم مُنگلم:-??

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...با سلام....
                  ..وقتی جملات امید بخش و تسلی دهنده دوستان رو در باب وضعیت روحی خودم میبینم هی دلم میخواد افسرده شم....:(:D8-|
                  ....ممد که افتاده به حلوا درست کردن بانوی اول که مارو رنگین کمون میبینه داش مهرداد مخلصیم این مندسن گوجه برا من شده مفسر روانپزشکی....مندسن میزنم لاهوتو ناسوتتو یکی میکنماااااااا...:D;)
                  ...یه تشکر ویژه از جناب علی رضا خان جمالی میکنم بابت شجاعتی که به خرج داد و واقعا بیپروا اون بنر اعتراضی رو چسبوند بالا در فروم...احسنت....برخلاف مدیرای بزدل بورکس که تا یکی پرتی عطسه میکنه دو3 تا بخشو میبندن....
                  ....حالااا....آقا ما فردا میریم روبرو سازمان بورس تو مسیر هم هست میشمریم ببینیم بعد از اینهمه هل من مبارز طلبیدن و میتینگ و نطقهای دشم نشکن و قراااا چند نفر ازادمردو از جان گذشته جمع میشه....چه باحال میشه طرف مقابل قضیه رو جدی بگیره همه رو بریزه تو ون نیرو انتظامی ببره ...بعلهههه...درشته....
                  ....ممد جان ....خودم اون گره کراواتتو محکم میکنم...تا خرخرررهههه....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط offline.dc پست شده است View Post
                    آقای دکتر سلام
                    چطوری میشه به شما پیغام خصوصی داد؟
                    مرسی
                    ...سلام اف لاین عزیز من عذر خواهی میکنم بابت تاخیر ندیدم پستتو....
                    ...صندوق پیام من پر شده بود که خالی کردم ....کاری با من داری من درخدمتم.....باز مندسن دست گل به
                    اب داده....

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

آقا همین الان یه خبری به دستم رسید که حقیقتاً موجب مسرت و خوشحالی ما شد البته نمیتونم به جزییات خبر بطور واضح اشاره کنم چون پستم نشون داده نمیشه :D ..

ولی واقعاً از ته اعماقم خوشحال شدم ..یکی از این کاربرای بورسی که برای ما گزارش خلاف رد کرده بود تو هفته گذشته به سزای عمل ننگینش رسید ..هر چن میدونم میاد اینجا رو میخونه میخام بهش بگم اینه پا تو کفش مندی کردن نتیجش میشه این ..

در خصوص این کاربر بی رحم، ممد شکوفه در جریان هس ..ممد نامردی اگه اسمشو بگیا... همونی که ازت در مورد وان حمومشون پرسیدم :p..برو ببین چی شده

حالا هی پا تو کفش من کنین ..این سایت میبینین سرعتش پاییینه ..فقط به خاطر این بود که این علیرضا جمالی پا تو دمپایی من کرد...

[B]همتونو بیچاره میکنم مخصوصاً شما دوتا ممد ومهری

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

....ممد که افتاده به حلوا درست کردن ....
                        این مندسن گوجه برا من شده مفسر روانپزشکی....مندسن میزنم لاهوتو ناسوتتو یکی میکنماااااااا...:D;)
                        ....ممد جان ....خودم اون گره کراواتتو محکم میکنم...تا خرخرررهههه....

دکی جون گیرم که بری پیش این جوجه مندسن گوجه, چغلی ما رو بکنی.. نون می شه برات؟؟ آب می شه ؟؟ چی می شه؟؟!/:)

مهربان اگه به کراواتم دست بزنی اونوقت منم میرم پزشک قانونیا...
                        تو می دونی این ضربه چقد خسارتش می شه؟؟!!:-?
                        اگه برم پزشک قانونی اونوقت طول درمان داره ها.. حبس ابد داره ها.. خونخواهی داره ها... دیه داره ها... و و و الی آخر!!!:->

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/27, 23:55.
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

اینم به عشق بچه هایی که میان قدم رو چشم ما میزارن و این تاپیکو میخونن ....

آهنگ کنسرت رو هم تو یه پست دیگه با عکس ویژه میزارم

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

سلام به همگی
                            دکی توی شبندر فکر کنم هم رزمیم;)
                            مندی وپترو را داری چه کولاک داره میکنه
                            هر عرضه ای فرصت خریده>:D<
                            اون ممد نامهربون هم یک ضرر روی لسرما به من زد خوب شد فرداش روی 190 دادم رفت:p
                            الحمدا.. با شکربن جبران شد اساسی:D
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

لب کارون ..لب کارون ..چه گل بارون

میشه وقتی که میشینه دِلدارُم ...تو قایق ها ...دور از غم ها ..میخونن نغمه ی خوش لب کارون

آهنگ : http://s3.picofile.com/file/74363244...e_Karun.mp3.ht

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

بیایید با طبیعت واقیانوس آشتی کنیم

حقیقتاً من دنیای کوسه ها رو خیلی خیلی دوس دارم ودوس دارم روزی برسه که این کوسه ها اونقده اهلی بشن که من بتونم اونا رو زیر آب بغل کنم :">

واقعاً لذت وصف ناشدنی است بغل کردن یک کوسه اونم زیر آب :D ..فکر کنم به امتحانش بیارزه ;)

نظر

در حال کار...
                                X