در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....ممد رفییق....مشکل اینجاست که این بچه کل ایام شباب و طفولیت و شفیرگی و نوزادیشو جمع کنی تازه میشه دوسال بعد فروم نویسی من....هنوز خبری از قرار دعواها و فروم بندیای داداشت نداره.....نمیدونه که با نصف اساتید فرومها قرار دعوا گذاشتم....
.....ممد....اگر موافق باشی با مهردادو مرادو علی کرم براش یه اتاق بحران تشکیل بدیم....
....جمجمه اش از مغز تهی هست...ولی دوسش دارم....بموقش درستش میکنم...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...یه سوال جدی دارم.....امیدوارم دوستانی باشند که بتونند بنده رو راهنمایی کنند....
.....کسی از دوستان هست که از شرایط مهاجرت به کشور سوید و کار در اونجا بخصوص برای صنف پزشک اطلاعی داشته باشه....آیا کسی هست....میتونه راهنمایی کنه....آیا..
...همینطور از وضعیت زندگی اونجا.....و کیفیت و هزینه زندگی...کسی از دوستان بوده که مدتی رو اونجا گذرونده باشه......
ولی پاییه استرالیا بودی با مندی داریم میریم خواستی بیا وسط راه قراره یه سر هم به همون جزیره ای که پاپیون یه مدت رفته بوووود بریم خیل جای قنجی بود
ولی شام یادت نره
بابا من اگه مثل تو تو شتران سود میکردما کل بچه های تاپیک مهربان که سهله کل بورسی رو شام میدادمآخرین ویرایش توسط satyr؛ 2013/05/14, 20:12.
نظر
-
1. مهرداد جان تو بالاخره 15 سال ازش بزرگتری.. باید مراقبش باشی خب...;;)
2.من هم با مهرداد ساتیر موافقم.. اگه میرید بیرون از ایران, کشور انگلیسی زبان باید در اولویت باشه..
امریکا.. کانادا.. انگلیس.. زلاند نو.. استرالیا و و و>:D<"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
یه سوال بزرگی که وقتی تاپیک گردی می کنم برام پیش میاد اینه که وقتی شماها دایم تو تاپیکا مطلب می نویسین خانوماتون کجان؟؟ اعصابشون خرد نمیشه؟؟
البته این فضولی رو بذارید به حساب کنجکاوی! و صد البته دلسوزی برای خانمهای تنها...یا یک سوال در مایه های روانشناسی اجتماعی ;;)
نظر
-
بنی جان معلومه دل پردردی داری..;)
تا اونجا که می دونم اکثر دوستان یا مجردند یا مثه بنده هزار کیلومتر دور از خانه و در حال انجام ماموریت.../:)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
آها!!!!
بله دل پردرد دارم یعنی بیشتر می ترسم از اینکه در آینده دچار این مشکل بشم چون فعلا ازدواج نکردم. ولی بشخصه رو این مسئله وسواس پیدا کردم واقعا سخته برام یه روزی تو آشپزخونه مشغول پختو پز و بشورو بساب باشم اونوقت آقا لب تاپ در بغل لم داده رو کاناپه جلوی تلویزیون در حال چرخیدن تو اینترنت باشه!!! کاش دکتر مهربانتون روانشناس بود... مشکل اکثر مردم الان بیماری جسم و تن نیست!!
راستی جناب خودشکوفای عزیز.......... ان شاء الله با این روحیه بزنم به تخته در درجه اول برای خانومتون بعد خانوادتون و بعد کل جامعه سرزنده و برقرار باشید. به شخصه خیلی جوابتون تاثیر مثبت روی من گذاشت. و یک بار دیگه فهمیدم که نباید زود قضاوت کنم. ...
نظر
-
بنی گرامی ما مخلص شماییم... من وقتی کنار همسرم هستم خیلی کمتر میام نت.. الا ساعات اولیه یا پایانی روز که چون بنا به طبیعتم خواب کمی دارم بیدارم و ایشان استراحت می کنند... به هر حال نزدیک ترین و بهترین دوستم ایشونه و لذت مصاحبت ایشون رو حتی به خواباندن زیر گوش مندسن هم نمی دم:p
دکتر مهربان که روانشناس بزرگی هستند... حقیقتا علمی وجود نداره که مهربان درش به مرتبه مرجعیت نرسیده باشه...;;)
درباره خلق و خو هم دیگه کاریش نمیشه کرد.. فقط ایرادش اینه که دوستان و همکاران نود درصد اوقات نمی فهمند کی شوخی می کنم و کی جدی... خلاصه بساطیه.. مثلا رئیسم کاملا نسبت به حرف زدنم آلرژی داره.. کافیه بگم خسته نباشید که سریع صد تا سناریو تو ذهنش از نیت پلیدم واسه خودش بتراشه و بگه تیکه ننداز.../:)
و نهایتا جهت قضاوت به شما توصیه می کنم فیلم راشومون رو ببینید.. حقیقتا کی راست می گه و کی موضوع رو درست درک می کنه؟:-?"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط beny_63 پست شده است View Postآها!!!!
بله دل پردرد دارم یعنی بیشتر می ترسم از اینکه در آینده دچار این مشکل بشم چون فعلا ازدواج نکردم. ولی بشخصه رو این مسئله وسواس پیدا کردم واقعا سخته برام یه روزی تو آشپزخونه مشغول پختو پز و بشورو بساب باشم اونوقت آقا لب تاپ در بغل لم داده رو کاناپه جلوی تلویزیون در حال چرخیدن تو اینترنت باشه!!! کاش دکتر مهربانتون روانشناس بود... مشکل اکثر مردم الان بیماری جسم و تن نیست!!
راستی جناب خودشکوفای عزیز.......... ان شاء الله با این روحیه بزنم به تخته در درجه اول برای خانومتون بعد خانوادتون و بعد کل جامعه سرزنده و برقرار باشید. به شخصه خیلی جوابتون تاثیر مثبت روی من گذاشت. و یک بار دیگه فهمیدم که نباید زود قضاوت کنم. ...
نظر
-
خانم صبا می بینم که جناح بانوان داره قدرت پیدا می کنه...<):)
به زودی همه ما رو جارو می کنید بیرونا...:-SS
هر چند بچه ها دسته جمعی دارند میرن گینه بیسائو و نیستن که بشه اخراجشون کرد=))"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
از وقتی دکتر این مندی رو فرستاده مهدکودک از این گرونا و این طفل معصوم اونجا رفته شعر مورچه و ....رو یاد گرفته وایضا تو تاپیک مطب دکتر مهربان مشغول افاضات ببخشید طباباتن .....اینورا نمیاد..... بانوان فعلا میتونن با احتیاط از کنار تاپیک فعلا رد شن تا ببینیم این امنیت وارامش برقرار میمونه یانه ......آخرین ویرایش توسط صبا؛ 2013/05/14, 21:56.
نظر
-
تو رو خدا راجع به مندی مثبت فکر کنین... خیلی بچه خوبیه.. فقط یه کم انرژیش زیاده... من عاشق دل پاکش هستم.. :x
جدیدا هم مطب واکرده و میخواد پزشک بشه..شما هم دعا کنین موفق شه..8-}
انگار می خواد در کنارش مشاوره سبدگردانی هم به شما بده.. خوش به سعادتتون.. چه سودها بکنین.. من از حسادت دارم می میرم....;)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
کی؟؟ مندی؟؟ :-?
نه بابا... من خیالم راحته دیگه عمرا بیاد این تاپیک پست بذاره.. قول مردونه داده اینجا مطلب نذاره...:->
ازین به بعد با آرامش زیرابشو می زنم...:D
تازه با من میثاق بسته دیگه جایی اشاره به سر کچل جناب دکتر نکنه...:-@
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر