حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    درود به مهربان
    اگه اعصاب معصاب درستی داری ساتیر و مندسن می خوان مهاجرت کنن.. چرا با اونها نمی ری؟؟

فکر کنم ساتیر به عنوان مغز متفکر گروهشون اطلاعات مناسبی داشته باشه...
    دمت گرم دیگه ممد جون یعنی فقط تو گروه دونفره اون هم وقتی نفر دوم مندی مغز فندقی هست من مغز متفکرم دیگه ارههههه؟

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

این امضاتو دیدنی یاد اون دیالوگ مشایخی میافتم که میگفت ((من همونم که با همین مشتام اجرو از دیوار میکشیدم بیرون ))

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....ممد رفییق....مشکل اینجاست که این بچه کل ایام شباب و طفولیت و شفیرگی و نوزادیشو جمع کنی تازه میشه دوسال بعد فروم نویسی من....هنوز خبری از قرار دعواها و فروم بندیای داداشت نداره.....نمیدونه که با نصف اساتید فرومها قرار دعوا گذاشتم....
        .....ممد....اگر موافق باشی با مهردادو مرادو علی کرم براش یه اتاق بحران تشکیل بدیم....
        ....جمجمه اش از مغز تهی هست...ولی دوسش دارم....بموقش درستش میکنم...
        دکتر یه بار این افسانه مرتضی بورسی رو برای این بچه ها تعریف کن تا بلکه درس عبرتی گرفته باشند :-SS

نظر

• satyr
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1229

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...یه سوال جدی دارم.....امیدوارم دوستانی باشند که بتونند بنده رو راهنمایی کنند....
          .....کسی از دوستان هست که از شرایط مهاجرت به کشور سوید و کار در اونجا بخصوص برای صنف پزشک اطلاعی داشته باشه....آیا کسی هست....میتونه راهنمایی کنه....آیا..
          ...همینطور از وضعیت زندگی اونجا.....و کیفیت و هزینه زندگی...کسی از دوستان بوده که مدتی رو اونجا گذرونده باشه......
          اتفاقا یکی از بستگان رو با مصیبت فراوون فرستادیم همون سوید یه چند روزی صبر کنی یه امار دقیق بهت میدم
          ولی پاییه استرالیا بودی با مندی داریم میریم خواستی بیا وسط راه قراره یه سر هم به همون جزیره ای که پاپیون یه مدت رفته بوووود بریم خیل جای قنجی بود
          ولی شام یادت نره
          بابا من اگه مثل تو تو شتران سود میکردما کل بچه های تاپیک مهربان که سهله کل بورسی رو شام میدادم
          آخرین ویرایش توسط satyr؛ 2013/05/14, 20:12.

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

1. مهرداد جان تو بالاخره 15 سال ازش بزرگتری.. باید مراقبش باشی خب...;;)
            2.من هم با مهرداد ساتیر موافقم.. اگه میرید بیرون از ایران, کشور انگلیسی زبان باید در اولویت باشه..
            امریکا.. کانادا.. انگلیس.. زلاند نو.. استرالیا و و و>:D<
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• beny_63
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 49

یه سوال بزرگی که وقتی تاپیک گردی می کنم برام پیش میاد اینه که وقتی شماها دایم تو تاپیکا مطلب می نویسین خانوماتون کجان؟؟ اعصابشون خرد نمیشه؟؟
              البته این فضولی رو بذارید به حساب کنجکاوی! و صد البته دلسوزی برای خانمهای تنها...یا یک سوال در مایه های روانشناسی اجتماعی ;;)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

بنی جان معلومه دل پردردی داری..;)
                تا اونجا که می دونم اکثر دوستان یا مجردند یا مثه بنده هزار کیلومتر دور از خانه و در حال انجام ماموریت.../:)
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• beny_63
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 49

آها!!!!
                  بله دل پردرد دارم یعنی بیشتر می ترسم از اینکه در آینده دچار این مشکل بشم چون فعلا ازدواج نکردم. ولی بشخصه رو این مسئله وسواس پیدا کردم واقعا سخته برام یه روزی تو آشپزخونه مشغول پختو پز و بشورو بساب باشم اونوقت آقا لب تاپ در بغل لم داده رو کاناپه جلوی تلویزیون در حال چرخیدن تو اینترنت باشه!!! کاش دکتر مهربانتون روانشناس بود... مشکل اکثر مردم الان بیماری جسم و تن نیست!!

راستی جناب خودشکوفای عزیز.......... ان شاء الله با این روحیه بزنم به تخته در درجه اول برای خانومتون بعد خانوادتون و بعد کل جامعه سرزنده و برقرار باشید. به شخصه خیلی جوابتون تاثیر مثبت روی من گذاشت. و یک بار دیگه فهمیدم که نباید زود قضاوت کنم. ...

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

بنی گرامی ما مخلص شماییم... من وقتی کنار همسرم هستم خیلی کمتر میام نت.. الا ساعات اولیه یا پایانی روز که چون بنا به طبیعتم خواب کمی دارم بیدارم و ایشان استراحت می کنند... به هر حال نزدیک ترین و بهترین دوستم ایشونه و لذت مصاحبت ایشون رو حتی به خواباندن زیر گوش مندسن هم نمی دم:p

دکتر مهربان که روانشناس بزرگی هستند... حقیقتا علمی وجود نداره که مهربان درش به مرتبه مرجعیت نرسیده باشه...;;)

درباره خلق و خو هم دیگه کاریش نمیشه کرد.. فقط ایرادش اینه که دوستان و همکاران نود درصد اوقات نمی فهمند کی شوخی می کنم و کی جدی... خلاصه بساطیه.. مثلا رئیسم کاملا نسبت به حرف زدنم آلرژی داره.. کافیه بگم خسته نباشید که سریع صد تا سناریو تو ذهنش از نیت پلیدم واسه خودش بتراشه و بگه تیکه ننداز.../:)

و نهایتا جهت قضاوت به شما توصیه می کنم فیلم راشومون رو ببینید.. حقیقتا کی راست می گه و کی موضوع رو درست درک می کنه؟:-?
                    (نيچه)

نظر

• صبا
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 200

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                      آها!!!!
                      بله دل پردرد دارم یعنی بیشتر می ترسم از اینکه در آینده دچار این مشکل بشم چون فعلا ازدواج نکردم. ولی بشخصه رو این مسئله وسواس پیدا کردم واقعا سخته برام یه روزی تو آشپزخونه مشغول پختو پز و بشورو بساب باشم اونوقت آقا لب تاپ در بغل لم داده رو کاناپه جلوی تلویزیون در حال چرخیدن تو اینترنت باشه!!! کاش دکتر مهربانتون روانشناس بود... مشکل اکثر مردم الان بیماری جسم و تن نیست!!

راستی جناب خودشکوفای عزیز.......... ان شاء الله با این روحیه بزنم به تخته در درجه اول برای خانومتون بعد خانوادتون و بعد کل جامعه سرزنده و برقرار باشید. به شخصه خیلی جوابتون تاثیر مثبت روی من گذاشت. و یک بار دیگه فهمیدم که نباید زود قضاوت کنم. ...
                      سلام ورودتون رو به این تاپیک خیر مقدم میگم موید باشید

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

خانم صبا می بینم که جناح بانوان داره قدرت پیدا می کنه...<):)
                        به زودی همه ما رو جارو می کنید بیرونا...:-SS
                        هر چند بچه ها دسته جمعی دارند میرن گینه بیسائو و نیستن که بشه اخراجشون کرد=))
                        (نيچه)

نظر

• صبا
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 200

از وقتی دکتر این مندی رو فرستاده مهدکودک از این گرونا و این طفل معصوم اونجا رفته شعر مورچه و ....رو یاد گرفته وایضا تو تاپیک مطب دکتر مهربان مشغول افاضات ببخشید طباباتن .....اینورا نمیاد..... بانوان فعلا میتونن با احتیاط از کنار تاپیک فعلا رد شن تا ببینیم این امنیت وارامش برقرار میمونه یانه ......
                          آخرین ویرایش توسط صبا؛ 2013/05/14, 21:56.

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

تو رو خدا راجع به مندی مثبت فکر کنین... خیلی بچه خوبیه.. فقط یه کم انرژیش زیاده... من عاشق دل پاکش هستم.. :x
                            جدیدا هم مطب واکرده و میخواد پزشک بشه..شما هم دعا کنین موفق شه..8-}
                            انگار می خواد در کنارش مشاوره سبدگردانی هم به شما بده.. خوش به سعادتتون.. چه سودها بکنین.. من از حسادت دارم می میرم....;)
                            (نيچه)

نظر

• beny_63
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 49

مندی همینوراست..... دنبال جواب دندون شکن و زدن ضربه نهاییه! رد پاش تو تشکرا پیداست!!

صبا خانوم خیلی ممنون از استقبال شما...........

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

کی؟؟ مندی؟؟ :-?
                                نه بابا... من خیالم راحته دیگه عمرا بیاد این تاپیک پست بذاره.. قول مردونه داده اینجا مطلب نذاره...:->
                                ازین به بعد با آرامش زیرابشو می زنم...:D
                                تازه با من میثاق بسته دیگه جایی اشاره به سر کچل جناب دکتر نکنه...:-@
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X