حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
-
با سلام و درود به اهالی این تاپیک
خیلی تاپیک باهالی دارین از این به بعدهر روز به این تاپیک سر میزنم
شاد باشید)
من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
-
سلام دکتر مهربان. اون اتفاق خفنی که قرار بود واسه کنور رخ بده چی شد؟ موشک؟ جنگ؟ انفجار؟ =))در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
...عزیزان و مشتاقانی که این تاپیک رو به جهت خریدو فروش سهم پیگیر هستند...:D....
....با عرضه بلکو شراز و کاهش جو بدگمانی و منفی نهایت افت سهامها یه دوتا 4 درصده.....:D
...الان دیگه وقت فروش سهم نیست....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
گدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند ......... طبیبان جملگی مخلوق را رنجور می خواهند
تمام مرده شویان راضیند بر مردن مردم ........ به نازم مطربان را خلق را مسرور می خواهند
.
.
.
.
به نظرتون بورس بازا بیشتر شبیه کدومند ........ گدا؟ طبیب؟مرده شو؟ یا مطرب؟...... شما چه طور؟بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postگدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند ......... طبیبان جملگی مخلوق را رنجور می خواهند
تمام مرده شویان راضیند بر مردن مردم ........ به نازم مطربان را خلق را مسرور می خواهند
به نظرتون بورس بازا بیشتر شبیه کدومند ........ گدا؟ طبیب؟مرده شو؟ یا مطرب؟...... شما چه طور؟
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
مندسن بیا دکتر یاسر برات کار پیدا کرده ..... با این نبوغی که داری حیفی ....... من میدونم که پر از پتانسیل نهفته ای به همین خاطر نمیزارم دچار مفت سوزی بشی ...
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر همه عزیزان؛
از دوستان اگر کسی هست که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
1- توانایی تحلیل خوبی داشته باشه (چه بنیادی و چه تکنیکال)
2- دید کلان داشته باشه نسبت به محیط اقتصادی
3- ترجیحا آشنایی با مباحث برنامه ریزی استراتژیک داشته باشه
برای حضور پاره وقت و مشاوره ای در یک شرکت سرمایه گذاری بسیار معتبر، رزومه کاریتون رو به ایمیل بنده بفرستید. yasser_shariat@yahoo.com
البته اگه وقت کردی هیئت مدیره خلیج فارس رو بپیچونی به عنوان شغل دوم درآمد خوبی داره ......
میری اونجا میشینی رو یه صندلی هرکی هرچی گفت چشاتو مثل لامپ مهتابی تکون میدی ..... یکی در میون میگی موافقم موافق نیستم اطلاعی ندارم .... اعتمادشون رو جلب میکنی ....
بعد یه خورده حرفای اینا رو زیر و بالا کن طبعا از اونایی که اونجا هستند یه دو سه تاشون مثل خودتند ... دو سه تاشون مثل مراد ..... اینا رو فاکتور بگیر و تحلیلای اونایی که واردند رو بیار بده به من و ممد ......
ما هم قول میدیم که با عمو موسن و کپیتان یه رایزنی کنیم و برات دو سه تا ستاره بگیریم و رنگت هم عوض کنیم ...... هر رنگی خواستی ( صورتی .....مشکی... سیاه ..سسفید..نارنجی و زرد ... توت فرنگی .. لیمویی آب پرتقال نارگیل شربت آناناس هلو هویج موز و حتی قهوه ای)بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
mk سخن نمیگویی ...تقدیم به تو و شکوفای عزیز این زخم خوردگان روزگار
بهار، خنده زد و ارغوان شکفت
در خانه، زیر پنجره، گل داد یاس پیر
دست از گمان بدار
با مرگ نحس پنجه میفکن
بودن به از نبود شدن خاصه در بهار...
وارطان سخن نگفت؛
سرافراز، دندان خشم بر جگر خسته بست و رفت...
وارطان سخن بگو
مرغ سکوت، جوجه مرگی فجیع را در آشیان به بیضه نشستهست
وارطان سخن نگفت؛ چو خورشید
از تیرگی درآمد و در خون نشست و رفت...
وارطان سخن نگفت
وارطان ستاره بود
یک دم در این ظلام درخشید و جست و رفت...
وارطان سخن نگفت
وارطان بنفشه بود، گل داد و مژده داد:
«زمستان شکست» و رفت... [۲]
نظر
-
ما سخن ها گفتیم مِرداد ...خصوصاً درباره شعر علی ولی کو نمایش پست .....این جیگر خون است از دست ممد شهلا ....
ولی علی در مورد ستاره واین حرفا شما یه دونه ستاره خانم خوشکل به ما بده ما دوسه تا نخاستیم ...در مورد رنگم فقط سرخی لژ لب ...
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
مندسن به جان خودمو خودت که هایده تاپیک باشی ..... من یه مدت جزء مرده شو ها بودم ..... اما کمکم با ضررهایی که کردم اصلاح شدم و وسط دوتا مصرع آخری هستم ایشالا اگه کسی زیر پامو نکشه از مصراع سه میرسیم به چهار میایم پیش خودت ..
مندسن ستاره خانم نداریم اما آقا ستار هستند ....... مهربان هم هست .... یکیشون وردار ایشاالا به مرادت برسی .....
رنگتم حل میشه ایشالا ..... تو که از تیم مدیریت چیزی بهت نرسید ولی خداکنه یه روز هم که شده برا شاد شدن دلت رنگت رو لژ لبی کنند .بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...منکه فروختم....مگه قرار بود اتفاقی بیافته واسش....؟؟؟....سهم خوبیه...سلام....:D
السلام علیکم و رحمت الله و برکاته:D
پستها دارن غیب میشن. علائم آخرالزمان که میگن اینه؟!!!!!!1در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
دوستان گرامی
از لطف و توجهات شما در حق این کمترین, نهایت سپاس رو دارم...
عدم درج مطلب توسط حقیر رو به حساب بی خیالی یا مهم نبودن فرمایش هایتان نگذارید...
راست و حسینیش اینه که به قول مندی زیر سرم روحی روانی رفته ام....
اتفاقات و مسایل دو هفته اخیر طبع حساس من رو چنان به هم ریخت که حتی برای لحظاتی با خود عهد کردم پایم رو از محیط پرتعفن بورس بکشم بیرون و عطایش رو به لقایش ببخشم...
دوستان من... اعتراف می کنم که کشش ندارم... کشش ندارم کسی بیاد جلوی چشمم هر کار ناپسندی دوست داشت بکنه و حق همنوعانم رو زیرپا بذاره و هرجور دوست داشت سخن که چه عرض کنم.. لجن از دهانش به پرتاب کنه و من وایستم تماشاش کنم...
در همین راستا به دوستانم پیشنهاداتی جهت پیگیری قضایی خساراتی که چند چهره منفور بازار سرمایه به سهامداران زده اند ارائه دادم که امیدوارم در آینده این جانوران انسان نما رو تحویل قانون بدیم...
در کنار مورد بالا اولین راهکار اعتراضم به حضور و فعالیت یکی از این بدنامان در همسایگیمان, گرفتن روزه سکوته.. تا وقتی این عناصر نامطلوب زیرگوشم قلم فرسایی می کنند و با هزار مکر و حیله سهم باد می کنند و به خلق غالب می کنند, نوشتن رو تعطیل می کنم و از کناری شما رو نظاره می کنم...
ارادتمند شما خوبان:
محمد"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر