حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • offline.dc
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 28

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...بابا مارو گرفتی یا واقعا آف کردی....بقیه چطور میدن.....میخورمتااا...
    .....جای همه برو بچ خالیی.....دیروز انداختیم رفتیم دیزین و هتل گاجره.....رفتیم همونجایی که آریا مهر با صدام تو اون هتل اون نطق معروفو کردن....چه هوایی....چه منظره ای...چه طبیعتی....نکنه خیال کردید ما از اون مرفهین بی دردیم که فارس رو رو قیمت بالا خرید کرده باشیم و با پول یه مشت سهامدار جز مظلوم زده باشیم کوه برا اسکییی....نه...هنوز پول حروم تو گلو ما گیر میکنه و کلاه گذاشتن سر دیگرونو فرصت شناسی بازار نمیدونیم....رفتیم تو هتل یه چایی بخوریم....یه چشم منم به آمپر بنزین بود....همسفر میگفت چرا با سرعت نمیری...گفتم ببین.....
    ....دوخط بنزین دارم....رفت و باید با 50 تا سرعت برم برگشتو باید قل بخوریم...وگرنه بایداز دل همین کوه کمر بنزین استخراج کنیم.....
    در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
    دکی
    اینکه عصبانیت نداره
    این دوست عزیز باید بالای 100 پست ارسال کنه که صندوقش فعال بشه:D
    خوب شد ساسان عزیز گفت والا داشتم به چشام شک میکردم,چون هرچی دقت میکردم,پیغام خصوصی پیدا نمیکردم:D
    پس ما رفتیم تا موقعی که ارسالامون بشه 100 تا :D

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

دکی مطلب 2446 را زدم
      برای اینه بدونیم کیا مسلمونن>:D<

و بعدشم
      شما به جا سوید برید ایسلند:D
      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• rohollaahh
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 57

با سلام و درود به اهالی این تاپیک
        خیلی تاپیک باهالی دارین از این به بعدهر روز به این تاپیک سر میزنم
        شاد باشید)
        من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• Amirhm
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 140

اطلاعیه مهم !:D

نظر

• Hamid Broker
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 460

سلام دکتر مهربان. اون اتفاق خفنی که قرار بود واسه کنور رخ بده چی شد؟ موشک؟ جنگ؟ انفجار؟ =))
            در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
              سلام دکتر مهربان. اون اتفاق خفنی که قرار بود واسه کنور رخ بده چی شد؟ موشک؟ جنگ؟ انفجار؟ =))
              ...منکه فروختم....مگه قرار بود اتفاقی بیافته واسش....؟؟؟....سهم خوبیه...سلام....:D
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...عزیزان و مشتاقانی که این تاپیک رو به جهت خریدو فروش سهم پیگیر هستند...:D....
                ....با عرضه بلکو شراز و کاهش جو بدگمانی و منفی نهایت افت سهامها یه دوتا 4 درصده.....:D
                ...الان دیگه وقت فروش سهم نیست....
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

گدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند ......... طبیبان جملگی مخلوق را رنجور می خواهند

تمام مرده شویان راضیند بر مردن مردم ........ به نازم مطربان را خلق را مسرور می خواهند

.
                  .
                  .
                  .

به نظرتون بورس بازا بیشتر شبیه کدومند ........ گدا؟ طبیب؟مرده شو؟ یا مطرب؟...... شما چه طور؟
                  بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                    گدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند ......... طبیبان جملگی مخلوق را رنجور می خواهند

تمام مرده شویان راضیند بر مردن مردم ........ به نازم مطربان را خلق را مسرور می خواهند

به نظرتون بورس بازا بیشتر شبیه کدومند ........ گدا؟ طبیب؟مرده شو؟ یا مطرب؟...... شما چه طور؟
                    ما که حقیقتاً در این عمر ناچیزی که خدای مهربون به ما عطا کرده با افتخاراعلام میکنیم که همیشه ی خدا جز مطربان بودیم وخاهیم بود دیگه اینو هر که ندونه بچه های این تاپیک خوب میدونن که ما دروغ نمیگیم سندش هم دست ممد شهلاس :D...خلاصه با ما باشین تا پست بعدی ...فقط وفقط به عشق بهترین دوستام .....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• وحید نصیری
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 594

مندسن بیا دکتر یاسر برات کار پیدا کرده ..... با این نبوغی که داری حیفی ....... من میدونم که پر از پتانسیل نهفته ای به همین خاطر نمیزارم دچار مفت سوزی بشی ...

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر همه عزیزان؛

از دوستان اگر کسی هست که ویژگی های زیر رو داشته باشه:

1- توانایی تحلیل خوبی داشته باشه (چه بنیادی و چه تکنیکال)
                      2- دید کلان داشته باشه نسبت به محیط اقتصادی
                      3- ترجیحا آشنایی با مباحث برنامه ریزی استراتژیک داشته باشه

برای حضور پاره وقت و مشاوره ای در یک شرکت سرمایه گذاری بسیار معتبر، رزومه کاریتون رو به ایمیل بنده بفرستید. yasser_shariat@yahoo.com

البته اگه وقت کردی هیئت مدیره خلیج فارس رو بپیچونی به عنوان شغل دوم درآمد خوبی داره ......

میری اونجا میشینی رو یه صندلی هرکی هرچی گفت چشاتو مثل لامپ مهتابی تکون میدی ..... یکی در میون میگی موافقم موافق نیستم اطلاعی ندارم .... اعتمادشون رو جلب میکنی ....

بعد یه خورده حرفای اینا رو زیر و بالا کن طبعا از اونایی که اونجا هستند یه دو سه تاشون مثل خودتند ... دو سه تاشون مثل مراد ..... اینا رو فاکتور بگیر و تحلیلای اونایی که واردند رو بیار بده به من و ممد ......

ما هم قول میدیم که با عمو موسن و کپیتان یه رایزنی کنیم و برات دو سه تا ستاره بگیریم و رنگت هم عوض کنیم ...... هر رنگی خواستی ( صورتی .....مشکی... سیاه ..سسفید..نارنجی و زرد ... توت فرنگی .. لیمویی آب پرتقال نارگیل شربت آناناس هلو هویج موز و حتی قهوه ای)
                      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

mk سخن نمیگویی ...تقدیم به تو و شکوفای عزیز این زخم خوردگان روزگار

بهار، خنده زد و ارغوان شکفت

در خانه، زیر پنجره، گل داد یاس پیر

دست از گمان بدار

با مرگ نحس پنجه میفکن

بودن به از نبود شدن خاصه در بهار...

وارطان سخن نگفت؛

سرافراز، دندان خشم بر جگر خسته بست و رفت...

وارطان سخن بگو

مرغ سکوت، جوجه مرگی فجیع را در آشیان به بیضه نشستهست

وارطان سخن نگفت؛ چو خورشید

از تیرگی درآمد و در خون نشست و رفت...

وارطان سخن نگفت

وارطان ستاره بود

یک دم در این ظلام درخشید و جست و رفت...

وارطان سخن نگفت

وارطان بنفشه بود، گل داد و مژده داد:

«زمستان شکست» و رفت... [۲]

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

ما سخن ها گفتیم مِرداد ...خصوصاً درباره شعر علی ولی کو نمایش پست .....این جیگر خون است از دست ممد شهلا ....

ولی علی در مورد ستاره واین حرفا شما یه دونه ستاره خانم خوشکل به ما بده ما دوسه تا نخاستیم ...در مورد رنگم فقط سرخی لژ لب ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

مندسن به جان خودمو خودت که هایده تاپیک باشی ..... من یه مدت جزء مرده شو ها بودم ..... اما کمکم با ضررهایی که کردم اصلاح شدم و وسط دوتا مصرع آخری هستم ایشالا اگه کسی زیر پامو نکشه از مصراع سه میرسیم به چهار میایم پیش خودت ..

مندسن ستاره خانم نداریم اما آقا ستار هستند ....... مهربان هم هست .... یکیشون وردار ایشاالا به مرادت برسی .....

رنگتم حل میشه ایشالا ..... تو که از تیم مدیریت چیزی بهت نرسید ولی خداکنه یه روز هم که شده برا شاد شدن دلت رنگت رو لژ لبی کنند .
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ...منکه فروختم....مگه قرار بود اتفاقی بیافته واسش....؟؟؟....سهم خوبیه...سلام....:D
                              منم چند روز پیش تو اوج فروختم. یه بار پیشگویی کرده بودید واسه کنور. ممد خودشکوفا در جریانه!
                              السلام علیکم و رحمت الله و برکاته:D
                              پستها دارن غیب میشن. علائم آخرالزمان که میگن اینه؟!!!!!!1
                              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

دوستان گرامی
                                از لطف و توجهات شما در حق این کمترین, نهایت سپاس رو دارم...

عدم درج مطلب توسط حقیر رو به حساب بی خیالی یا مهم نبودن فرمایش هایتان نگذارید...
                                راست و حسینیش اینه که به قول مندی زیر سرم روحی روانی رفته ام....
                                اتفاقات و مسایل دو هفته اخیر طبع حساس من رو چنان به هم ریخت که حتی برای لحظاتی با خود عهد کردم پایم رو از محیط پرتعفن بورس بکشم بیرون و عطایش رو به لقایش ببخشم...
                                دوستان من... اعتراف می کنم که کشش ندارم... کشش ندارم کسی بیاد جلوی چشمم هر کار ناپسندی دوست داشت بکنه و حق همنوعانم رو زیرپا بذاره و هرجور دوست داشت سخن که چه عرض کنم.. لجن از دهانش به پرتاب کنه و من وایستم تماشاش کنم...
                                در همین راستا به دوستانم پیشنهاداتی جهت پیگیری قضایی خساراتی که چند چهره منفور بازار سرمایه به سهامداران زده اند ارائه دادم که امیدوارم در آینده این جانوران انسان نما رو تحویل قانون بدیم...

در کنار مورد بالا اولین راهکار اعتراضم به حضور و فعالیت یکی از این بدنامان در همسایگیمان, گرفتن روزه سکوته.. تا وقتی این عناصر نامطلوب زیرگوشم قلم فرسایی می کنند و با هزار مکر و حیله سهم باد می کنند و به خلق غالب می کنند, نوشتن رو تعطیل می کنم و از کناری شما رو نظاره می کنم...

ارادتمند شما خوبان:
                                محمد
                                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X