حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داش مهدی
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 595

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....مخلص داش مهدی...داداش معلومه لوطی هستی و مرامت مرامه فردینه یه 2 تومن داری تا آخر این هفته کارت به کارت کنی....یه کیش بریم برگردیم به جونت دعاکنیم....؟؟؟...نه دیگه اطلاع رسانی غلط نکنیم اذهان عمومی مشوش میشه.....من رو کنور سود کردم سندش هم هست....
    ...دارم با وزارت دفاع صحبت میکنم یه تور سیاحتی تحقیقاتی از ناوگان 5 امریکا در خاور میانه داشت هباشم ببینم با این پا قدمی که دارم میتونیم چرخشو پنچر کنیم یا نه....:D
    ....اخ گفتی روسیه...:):):)

فدای مهربونیات دکتر، دو تومن که سهله، چشمم کور 20 تومن هم جور میکنم، فقط مرگ من دور کیشو خط بکش(چه کاریه تو گرما) همون رو قم برنامه ریزی کن، هم فاله هم تماشا. هم زیارته هم سیاحت هم دیدار با دوستان انحرافی و ....

این آمریکای بدبخت هم که طبق گفته نغز آن پیر جماران هیچ غلطی نمیتونه بکنه، انصافا هم هیچ غلطی نتونسته بکنه(البته ظاهرا تو چند سال اخیر زده با اقوام مونث درجه یک ایران روابط نا مشروع برقرار کرده:-s)
    الان هم که چند سالیه بحران مالی و بیکاری و اخیرا هم گردبادو ... حیوونکیا رو کاری به کارشون نداشته باش دکتر خدا رو خوش نمیاد.
    همون رو روسیه کارکنی فکر کنم جالب تر باشه. من اگه شده باشه کلیه های مندی هم بذارم واسه فروش هزینه های پروژه رو تامین میکنم:D
    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

غشان

+ شرکت در اولین پیش بینی سال منتهی به 1391/12/30 مقدار تولید و فروش را 55745 تن و مبلغ فروش 1,147,316 ملیون ریال و سود هر سهم را 592 ریال در نظر گرفت. در نهایت در گزارش پایانی واقعی سال 91, 6 درصد رشد تولید و 3 درصد رشد مبلغ فروش و 7 درصد تعدیل مثبت سود را اعلام نمودند.

+ برای سال مالی 92 شرکت افزایش 53 درصدی در تولید و 67 درصدی در مبلغ فروش نسبت به ارقام گزارش پایانی 91 در نظر دارد.

+ فروش محصولات صادراتي شرکت معادل 10 درصد کل مبلغ فروش توسط شرکت بازرگاني صنايع شير ايران (سهامي خاص) انجام ميپذيرد. شايان ذکر است وجوه حاصله از فروش صادراتي ياد شده معادل هم ارز ريالي به شرکت پرداخت و تسويه ميگردد. مضافاً با توجه به بخشنامه مالياتي اخير در خصوص معافيت مالياتي صادرات کالا و خدمات در محاسبه ماليات بر درآمد شرکت، معافيت مزبور ملحوظ نظر قرار نگرفته است.
      جالبه که اصلا اشاره ای در بخش بازار فروش و تامین مواد اولیه شرکت به این درآمد ارزی نشده و فقط حسابرس به آن اشاره کرده اند.

+ شرکت در بخش مبلغ منابع تامین مواد اولیه احتساب 70 درصد تورم نموده اما در بخش فروش, رشد قیمت 67 درصدی لحاظ کرده. اعتقاد دارم ازین بابت اگه قیمت محصول نهایی بیشتر از ماده خام نباشه کمتر نخواهد بود..از تفاوت قیمت شیر و پنیر و خامه خیلی چیزا رو میشه اینجا فهمید.. ضمن اینکه همگروه و هم خانواده اش غالبر در شرایط مشابه درصد فروش رو 3 درصد بالاتر از خرید در نظر گرفته... لذا براش دو احتمال در نظر گرفتم..

1. همون 70 درصد رو اعمال کردم ...البته این رو حداقل می دونم.. .مابه التفاوت این قسمت همه به سود هر سهم اضافه خواهد شد... ازین جا طبق برآورد من تا 39 تومان به سود شرکت افزوده خواهد شد.

2. طبق روند غالبر, حدود 73 درصد رو گرفتم و به افزایش سود تا 85 تومان رسیدم.

اولین پیش بینی سال منتهی به 1392/12/29 مبلغ ناچیز 582 ریال در نظر گرفته شده است. در صورتی که طبق محاسباتم و با توجه به این که معتقدم هزینه ها رو کمی بیش از اندازه ی واقعی در نظر گرفته اند... برای سود سال آینده شرکت در حالت اول به تعدیل مثبت سود نسبت به پارسال به عددی حدود 91 تومان رسیدم. برای حالت 2 هم به سود 137 تومان رسیدم.

لذا با احتساب p/e گروه که برابر با 8 می باشد ادعای گزافی نخواهد بود که غشان 370 تومانی در مدت یک سال به قیمت 730 تا 1100 تومان خواهد رسید...

البته از افزایش سرمایه و مانند آن و شفاف سازی جهت بالا بردن نرخ محصولات هم غافل نشوید...

در نتیجه جهت خرید, گزینه بسیار عالی خواهد بود.
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/25, 22:18.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

فدای مهربونیات دکتر، دو تومن که سهله، چشمم کور 20 تومن هم جور میکنم، فقط مرگ من دور کیشو خط بکش(چه کاریه تو گرما) همون رو قم برنامه ریزی کن، هم فاله هم تماشا. هم زیارته هم سیاحت هم دیدار با دوستان انحرافی و ....

مدیونید اگه فکر کنید منظورش منم:D

داش مهدی تو دیگه چرا؟!!بابا این وصله ها به ما نمیچسبه،اصلا حالا که اینطور شد اینو داشته باش:

ما همه پیروی خط ممدیم

بر همه تاپیکا حمله میبریم

مهری جون،مهری جون،تو چقد گلی

مندی جون،مندی جون،تو چقد خلی

ممد و مهری،ساسان و ساتیر

داش مهدی،بنی،علی و مندی

سرور،تایپکــــــــــــــــا،مهربان و رفقــــــــــا<:-p
        تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
          دکی جان سلام
          این بحث سن به کسی بگو که عکس شما را توی نمایشگاه پارسال بورس :D
          را ندیده باشه
          توی اون عکس سن جنابعالی به 49 ساله بیشتر میخوره تا جوان 19 ساله:p
          این هم برای شفاف سازس بود>:D<

مندسن گوجه فعلا بره ترمش پاس کنه
          تاهل براش خیلی خیلی زوده
          هنوز آش خورشی مونده
          باید بیا پا بکوبه:O

مراد نامرد
          هم برای ما کلاس میگذاره
          انشعاب زده
          اون وقت میگه وقت نمیشه به تایپک انحرافیش سر بزنه:((
          ....با سلام....ساسان عزیز....
          ....من چند نکته برا شفاف سازی بگم....
          .....اونزمان تو فاز خشک کردن و کات کردن عضله بودم....رفت هبودم تو رژیم.....علی آقا تبریزی شاهده....:D
          .....از یه کشیک 36 ساعته اومده بودم فک کنم حولو حوش 12.30 اینطورا بود آخرین روز گفتم بی خیال بزار بریم....
          ...البته میخواستم با همون هییت حاضر باشم که با محاسن آخته ام یه چند تا مومنات از دین برگشته رو امر به معروف کنم که خوب مقصود حاصل شد.....
          .....مندسن پیامی رو از طریق دفتر حافظ منافع سوییس ارسال کرده که فعلا در حال بررسی مفاد اون هستیم.....مراد نهضت آزادی شده....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
            خواهش می کنم دکتر جان من شرمنده ام که مزاحمت شدم
            والله یک سری چیزا هست فکر میکنم از استرس زیاد باشه سردرد ، بیخوابی ، عصبی مزاج بودن و ... میخوام یک چکاب کامل کنه اگه مشکلی هست بگه پیش چه تخصصی بریم .
            ....حسن عزیز....
            ...ساده و خودمونی بهت بگم...هر وقت از عمر طولانی خسته شدی و کیفیت پوست و توان جوانی برات دردسر ساز بود بی رودر بایستی فقط بزن تو کار استرس....به محض اینکه دچار استرس میشی کورتیزول و آدرنالین به صورت پالس شروع به ترشح میکنه و بدن رو سمباده میزنه ....خوشگل تمام سلولهای بدن رو تراش میده....از سلسله اعصاب بگیر تا اااا.....طول عمر تلومرهای تقسیمی رو کوتاه میکنه و به کوتاهی عمر کمک موثر.....در دراز مدت فشار خون و نارسایی فوق کلیه.....
            ...فدات شم....تو اول اینکارو انجام بده....اول برو پیش یه پزشک عمومی مثل من....برات چکاپ رو بنویسه....کامل....بعد با نتیجه برو پیش متخصص....باشد که رستگار شوی....

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
              دکتر چرا خالی میبندی؟ :^o
              من که هرچی از صبح دارم این عکس رو بالا پایین میکنم نتونستم یه جوون 19 ساله از توش دربیارم.مو کاشتم، عینک رو برداشتم،چربی های شکم رو برداشتم، محاسن رو اصلاح کردم و.....آخرش شد 35سال.حالا چجوری سن بدنی رو 19 سال حساب کردی الله اعلم. :D
              این عکس باشه اینجا دوستان خودشون قضاوت کنند.

...جان بروس خیلی حال کردم مایه نوشتن داری....چرا داداشم.....چشه...حالا شما هی عکسو تو صفحات مختلف آپ تو دیت کنید....اول کدوم شیکم ...یه مقدار لباس موج برداشته...حالا جالب اینجاست که الان دقیقا همون شلوارو پیراهنو پوشیدم...نداریه دیگه....ما که مثل بیل نیستیم با پول سودمون بریم انتالیا ....پس اونی که اون بالا رو سر بنده است جلبکه....موهستش...ولی خدایی صورت مهربونییی ندارم....بگو سیییببب....:D

نظر

• پاپیلو
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 224

دکی خوبی ؟؟بورکس فیلتره سعادتی شد تا زبارهم بیام

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  بروس جان انقد سربه سر این نازنین دکتر نذار...
                  من که کاری به سن و سالش ندارم...
                  لبخند مهربانش و چشمای شهلای بی ریاش که از پشت عینک داره صاحبشو رسوای جهان می کنه رو بچسب....
                  ....ممد....همین تله پاتی که بین منو تو بدون رویت همدیگه وجود داره عامل مهم حرکت و پویایی این تاپیکه....این رو به جد میگم....هیچوقت گمان نمیکردم که در عالم مجازی بتونم فردی رو پیدا کنم که خونه امو باهاش تقسیم کنم و اینطور احساس راحتی و امنیت داشته باشم....اونم من که کلا ادم ناراحتیم....بیشتر رو لبخند کار کن تا دفعه بعد عینکو بردارم....

نظر

• قاتل بروسلی
                    كاربر فعال
                    • Feb 2012
                    • 684

...جان بروس خیلی حال کردم مایه نوشتن داری....چرا داداشم.....چشه...حالا شما هی عکسو تو صفحات مختلف آپ تو دیت کنید....اول کدوم شیکم ...یه مقدار لباس موج برداشته...حالا جالب اینجاست که الان دقیقا همون شلوارو پیراهنو پوشیدم...نداریه دیگه....ما که مثل بیل نیستیم با پول سودمون بریم انتالیا ....پس اونی که اون بالا رو سر بنده است جلبکه....موهستش...ولی خدایی صورت مهربونییی ندارم....بگو سیییببب....:D
                    شکم رو قبول دارم.الان که دارم بهتر نگاه میکنم میبینم لباست موج برداشته.:-?
                    ولی بقیش رو قبول ندارم.اما راجع به پیراهن و شلوار بگم که تقصیر خودته دیگه دکتر.من چقدر بهت گفتم با بیل بخر با بیل بفروش؟اگه این کار رو کرده بودی الان شلوار لباست این نبود.دکتر میخوای یه گلریزون کنیم یخورده پول برات کارت به کارت کنیم لباس بخری؟ولی خدایی صورت مهربونی داری.
                    :x
                    کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                    ندایی آمد که :
                    او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• has456
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 52

....حسن عزیز....
                      ...ساده و خودمونی بهت بگم...هر وقت از عمر طولانی خسته شدی و کیفیت پوست و توان جوانی برات دردسر ساز بود بی رودر بایستی فقط بزن تو کار استرس....به محض اینکه دچار استرس میشی کورتیزول و آدرنالین به صورت پالس شروع به ترشح میکنه و بدن رو سمباده میزنه ....خوشگل تمام سلولهای بدن رو تراش میده....از سلسله اعصاب بگیر تا اااا.....طول عمر تلومرهای تقسیمی رو کوتاه میکنه و به کوتاهی عمر کمک موثر.....در دراز مدت فشار خون و نارسایی فوق کلیه.....
                      ...فدات شم....تو اول اینکارو انجام بده....اول برو پیش یه پزشک عمومی مثل من....برات چکاپ رو بنویسه....کامل....بعد با نتیجه برو پیش متخصص....باشد که رستگار شوی....
                      دکتر جان ممنون از پاسخت
                      آقا چرا شکست نفسی میکنی. شما باسه ما از هر چی متخصص ، متخصص تری . :*

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

....با سلام....ساسان عزیز....
                        ....من چند نکته برا شفاف سازی بگم....
                        .....اونزمان تو فاز خشک کردن و کات کردن عضله بودم....رفت هبودم تو رژیم.....علی آقا تبریزی شاهده....:D
                        .....از یه کشیک 36 ساعته اومده بودم فک کنم حولو حوش 12.30 اینطورا بود آخرین روز گفتم بی خیال بزار بریم....
                        ...البته میخواستم با همون هییت حاضر باشم که با محاسن آخته ام یه چند تا مومنات از دین برگشته رو امر به معروف کنم که خوب مقصود حاصل شد.....
                        .....مندسن پیامی رو از طریق دفتر حافظ منافع سوییس ارسال کرده که فعلا در حال بررسی مفاد اون هستیم.....مراد نهضت آزادی شده....

دکی
                        به یک شرط قبول
                        داداش عکس بنده را با اون حال معنوی توی بیت الحرام را به خاطر داری;)
                        یک عکس مجلسیت را هم بزار تو تایپک تا دوستان بیش از پیش مستفیض شودن

با علی کرمی که توی شراز همسنگریم
                        با مراد نامرد هم توی شخارک
                        با صبا خانم توی شبندر
                        این ممد نامهربون هم هر کارش کردیم نشد توی پسهند بهش همسنگر شیم
                        با شما تو کدوم سهم همسنگریم:-?
                        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
                          من تا حالا عکس دکتر رو ندیده بودم. فکر میکردم یه پیرمرد 50-60 سالس که حتی موقع خرید فروش پشت سیستم هم روپوش سفید و سمعک داره =))
                          یا مثلاً با روپوش و سمعک و آمپول بیاد دم غرفه=))
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          دکتر مهربان گرامی گذشته از شوخی خدمت شما عرض ارادت دارم
                          ...بنده هم ارادت دارم...الان کدوم فرد زیر 30 سالو میبینی که سن خودش باشه....حمید..خیلی مایلم تا یه شب اینجایی که من کشیک میایستم بیای.....و ببینی چطور گلهای این مملکت در ددام ترامادول ...شیشه....بزه....رفتارهای خشونت امیز و پرخاشگرانه اسیر و در حال نابودی هستند....5 شنبه هفته پیش یه جوونی اومد پیشم که بخاطر جرو بحث باپدرش در یه حالت نامتعادل روحی با شیشه 10-15 سانت از سرشو بازکرده بود....بین 20-30 تا بخیه زدمش....
                          ...هفته قبلش پسری....چه پسر نازنینو رشیدی...امده بود.....تو خونه تنها بوده...تو یه شوک عصبی با چاقو تاندون عضله دوسر دستشو باز کرده بود....ارنج دستش تبدیل به یه حفره خالی شده بود که خون از شریانهای باز فواره میزد و خودش توشوک....با باند کشی و گاز بابدبختی جمعش کردیم با امبولانس فرستادیمش....
                          ....پدرش کنار تخت ایستاده بود...با قد دوتا شده دیتا و انگشتای استخوانی و کشیده رو به سمتش گرفت هبود و با بغض و گریه بسمتش اشاره میکردو میگفت....بدبخت شدممم....بیچارره شدم...چه کنم با این دست بچه.....درو دیوار به حالش گریه میکردن.....
                          ...عزیزم حمید...اشتباه نکردی و لی اشتباه کردی....ما جوونای این مملکتیم...زیر 30 سال ما فنا شده است.....

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

ساسی جان تو گروه خونت با من یکی نیست.. اما برا شفاف سازی سبد من در حال حاضر:
                            کهمدا. ومعادن. شراز. فولای. وصندوق
                            حالا سبدتو رو کن بینیم کجای کاریم!!!!
                            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                            (نيچه)

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                              درود
                              دوران تعلیق من تمام شد
                              و به جهت دوستان خوبم در این تاپیک اولین پستم رو می زنم که یه دونست هم خودش هم مخاطبینش
                              جریمه ناحقی فقط به خاطر درافتادن و رسواکردن بیل نصیبم شد
                              خوشحالم هرچند تحمل این محرومیت سخت بود اما من نیز خود را
                              در این موفقیت که بیل را بی اثر و ابهت پوشالیش را شکاندیم شریک می دانم
                              دکتر مهربان عزیز پارتی ما شو که الان دوباره مسدود نشیم;)
                              مهربان عزیز از جدیت شما در ایستادگی در مقابل بیل سپاسگزارم
                              و درود مخصوص به ممد شکوفه عزیز که هفته پیش افتخار داشتم صدای قشنگش رو استماع کنم
                              .....سلام بر تو سورنااا....خوش امدی و مقدمت گلباران....تو از یاران تاپیک هستی و بامید خدا...تا من هستم و بورسی و این تاپیک در کنار ممد دوست خودبم و یاران عزیز سعی میکنیم تا این همگرایی ها ارو بیشتر کنیم و نتیجه ملموس تری از حضور دوستان بگیریم...شاید دیرزمانی نرسه که از این اتحاد وهمدلی کارهای بزرگتری از دوستان و سر زدو تبدیل به قطبی قدرتمند و تاثیر گذار هم در عرصه خریدو فروش سهم و هم پررنگ تر ادر بقیه عرصه های زندگی شدیم....
                              .....واین حاصل نشه جز به مدد محبت...و صمیمیت....
                              ...رسوا کردن افرادی نمونه اونچه که نامبردی....سورنای عزیز....با ادبیات سخیف و پرطمطراق ومشیز کننده از اوجب واجبات هست....افرادی که به قیمت سودی ناچیز در این دنیا تمام اخلاقیات و وجدانیات رو زیر پا میزارن و با ذهن بیمار و درونی آکنده از گناه و بددلی با سواستفاده از جو پر مخاطب این فروم سعی در محکم کردن پایه های منیت و انگیزه های شخصی خودشون میکنند....
                              .....سورنا جان....ممد جیگریه.....نفسه.....ملایم....معتدل....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

این آمریکای بدبخت هم که طبق گفته نغز آن پیر جماران هیچ غلطی نمیتونه بکنه، انصافا هم هیچ غلطی نتونسته بکنه(البته ظاهرا تو چند سال اخیر زده با اقوام مونث درجه یک ایران روابط نا مشروع برقرار کرده:-s)
                                الان هم که چند سالیه بحران مالی و بیکاری و اخیرا هم گردبادو ... حیوونکیا رو کاری به کارشون نداشته باش دکتر خدا رو خوش نمیاد.
                                همون رو روسیه کارکنی فکر کنم جالب تر باشه. من اگه شده باشه کلیه های مندی هم بذارم واسه فروش هزینه های پروژه رو تامین میکنم:D
                                ...چاکرت بررمم داداش گلم تا این حس اتشین و شور علوی که در تو میبنیم نخوابیده من سریع شماره کارتو پی ام میکنم تا خدای نکرده فرصت انجام این عمل خیر از کفت نره.....میدونم خودتم راضی نیستی....:D
                                ....من سال جدید رو با پابوسی جمکران و حرم حضرت معصومه شروع کردم....باشه که عاقبت بخیر بشیم و مولا دستگیرمون باشه....
                                ....مهدی من موندم این کشور که اینقدر منفوره چرا همه ارزوی رسیدن بهشو دارن...چرا هرکدوم از همله نظام که از حاکمیت میبرن و یا فرزندان مسوولین که متواری میشن سریع به اون ویا کشور های هم قطب میرن....نمیدونم این کشور بده چرا همه خیز برداشتن برن اونجا....اون دوتومن یادت نره....
                                ....اوووف مهدی گفتی روسیه.....دوبی بودم داشتم با یه دختر روس فروشنده لباس آشنا میشدم ببین بدون لژ قدش 3 سانت بالا من بود....البته من سریع نفس اماره رو سرکوب کردم...:(....
                                ...اما گفتی مندییییی....X-(B-)

نظر

در حال کار...
                                X