در اصل توسط has456 پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post.....سلام ساسان عزیز....کیف احوال...حالین یاخچیدی....ساقول....
...نه جان خودت اختلاف سنیمون بیشتره دیگه باید حقایقو شفاف با مردم در میون گذاشت...
...ببین عزیز....ما دوجور سن داریم...یکی سن تقویمی که خوب همه ازش برخوردارند و با یه نیگا به سجل همه چی روشن میشه....یکی دیگه سن بدن انسانه که به ساختار ژنتیک و عوامل طبیعی و پیرامونی تاثیر گذار در طی اون دوره بر بدن مشخص میشه....من خودم 36 سالمه ولی سن بدنم 19 ساله است....
....مندسن هیچ وقت ازدواج نخواهد کرد....
این بحث سن به کسی بگو که عکس شما را توی نمایشگاه پارسال بورس :D
را ندیده باشه
توی اون عکس سن جنابعالی به 49 ساله بیشتر میخوره تا جوان 19 ساله:p
این هم برای شفاف سازس بود>:D<
مندسن گوجه فعلا بره ترمش پاس کنه
تاهل براش خیلی خیلی زوده
هنوز آش خورشی مونده
باید بیا پا بکوبه:O
مراد نامرد
هم برای ما کلاس میگذاره
انشعاب زده
اون وقت میگه وقت نمیشه به تایپک انحرافیش سر بزنه:((تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط مندی پست شده است View Postعلی ...تا ممد نیومده من دربرم ....کابینه چیه مومن ... فقط همینو بدون تو دستیار فوق ویژه حاجی مندی هستی ....:D
اون آواتورو بعداً میگم کی هست ...علی بدبختمون نکن ...علی شنبه چی بخرم
الفرار...:Dدر اصل توسط مندی پست شده است View Post[B]
پ.ن: بنی اگه بدونی این پیامو با چه جراتی واست فرستادم تحسینم میکنی ...ممد شکوفه گفته اگه تا بعد امتحانات پاتو بزاری اینجا قلم پاتو آره ....خلاصه برو پا درمیونی کن واسه این یکی مورد:-SS
ممد ..غلط کردم:-SS
مندی جان.. عزیزم.. آدم!!! انسان!! گوجه سبز!!! برو بشین درست رو بخون X-(
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....سلام ممد....حال میکنی....حتی تو تلاطم بازار خیالتون راحته سهمتون بسته است....فکر میکنی 650 باز بشه....؟؟؟...
نه دکتر.. من اون قدرا هم پر توقع نیستم.. اگه بالاتر از 590 باز بشه و تثبیت بشه هم راضیم... رو 650 هم خروج می کنم.. باقیش نوش جون خریدار:x
در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
1.مندسن گوجه فعلا بره ترمش پاس کنه
تاهل براش خیلی خیلی زوده
هنوز آش خورشی مونده
باید بیا پا بکوبه:O
2. مراد نامرد
هم برای ما کلاس میگذاره
انشعاب زده
اون وقت میگه وقت نمیشه به تایپک انحرافیش سر بزنه:((
2. من از پررویی این مراد و مندسن در حیرتم ... چنان میگن درس داریم که هر کی ندونه چه کاره اند فکر می کنه عجب نوابغ و بچه درسخونایی هستن..:-&
جفتشون امروز امتحان داشتن...
دیروز ظهر زنگ زدم.. مراد رو که به سختی از خواب بیدار کردم...>:P
مندی هم که چشم منو دور دیده و تا نصفه شب تو تاپیکا می چرخیده و تبلیغ آموزش رقص می کرده...#-o
خدا وکیلی این دو نفر نمره 5 هم واسشون زیاده.. این دانشگاهه اینا میرن یا پیش دبستانی؟؟:-/آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/25, 12:07."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....سلام حسن عزیز...شرمنده روی گلتم....در اولین فرصت چشم....حالا مشکل چی هست؟؟؟....
والله یک سری چیزا هست فکر میکنم از استرس زیاد باشه سردرد ، بیخوابی ، عصبی مزاج بودن و ... میخوام یک چکاب کامل کنه اگه مشکلی هست بگه پیش چه تخصصی بریم .
نظر
-
در اصل توسط has456 پست شده است View Postخواهش می کنم دکتر جان من شرمنده ام که مزاحمت شدم
والله یک سری چیزا هست فکر میکنم از استرس زیاد باشه سردرد ، بیخوابی ، عصبی مزاج بودن و ... میخوام یک چکاب کامل کنه اگه مشکلی هست بگه پیش چه تخصصی بریم .
حسن جان
اینا دقیقا علایم یک بورس باز حرفه ایه:D
اگر این علایم را نداشتی باید به پزشک متخصص مراجعه میکردی:p
ما را باش فکر میکردیم چت هست ;)تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post.
...ببین عزیز....ما دوجور سن داریم...یکی سن تقویمی که خوب همه ازش برخوردارند و با یه نیگا به سجل همه چی روشن میشه....یکی دیگه سن بدن انسانه که به ساختار ژنتیک و عوامل طبیعی و پیرامونی تاثیر گذار در طی اون دوره بر بدن مشخص میشه....من خودم 36 سالمه ولی سن بدنم 19 ساله است....
دکتر چرا خالی میبندی؟ :^o
من که هرچی از صبح دارم این عکس رو بالا پایین میکنم نتونستم یه جوون 19 ساله از توش دربیارم.مو کاشتم، عینک رو برداشتم،چربی های شکم رو برداشتم، محاسن رو اصلاح کردم و.....آخرش شد 35سال.حالا چجوری سن بدنی رو 19 سال حساب کردی الله اعلم. :D
این عکس باشه اینجا دوستان خودشون قضاوت کنند.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
حسن جان
اینا دقیقا علایم یک بورس باز حرفه ایه:D
اگر این علایم را نداشتی باید به پزشک متخصص مراجعه میکردی:p
ما را باش فکر میکردیم چت هست ;)
والله من هنوز نیومدم تو بورس اینجوری تازه میخوام شروع کنم (البته دور از چشم عیال :D)گفتم قبلش پیشگیری کنم .
انشاءالله که همیشه سلامت باشی .
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postدکتر چرا خالی میبندی؟ :^o
من که هرچی از صبح دارم این عکس رو بالا پایین میکنم نتونستم یه جوون 19 ساله از توش دربیارم.مو کاشتم، عینک رو برداشتم،چربی های شکم رو برداشتم، محاسن رو اصلاح کردم و.....آخرش شد 35سال.حالا چجوری سن بدنی رو 19 سال حساب کردی الله اعلم. :D
محاسبه سن بیولوژیکی
نظر
-
بروس جان انقد سربه سر این نازنین دکتر نذار...
من که کاری به سن و سالش ندارم...
لبخند مهربانش و چشمای شهلای بی ریاش که از پشت عینک داره صاحبشو رسوای جهان می کنه رو بچسب....آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/25, 14:45."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postدکتر چرا خالی میبندی؟ :^o
یا مثلاً با روپوش و سمعک و آمپول بیاد دم غرفه=))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دکتر مهربان گرامی گذشته از شوخی خدمت شما عرض ارادت دارمآخرین ویرایش توسط Hamid Broker؛ 2013/05/25, 15:40.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
درود
دوران تعلیق من تمام شد
و به جهت دوستان خوبم در این تاپیک اولین پستم رو می زنم که یه دونست هم خودش هم مخاطبینش
جریمه ناحقی فقط به خاطر درافتادن و رسواکردن بیل نصیبم شد
خوشحالم هرچند تحمل این محرومیت سخت بود اما من نیز خود را
در این موفقیت که بیل را بی اثر و ابهت پوشالیش را شکاندیم شریک می دانم
دکتر مهربان عزیز پارتی ما شو که الان دوباره مسدود نشیم;)
مهربان عزیز از جدیت شما در ایستادگی در مقابل بیل سپاسگزارم
و درود مخصوص به ممد شکوفه عزیز که هفته پیش افتخار داشتم صدای قشنگش رو استماع کنمآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/05/25, 15:50.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postمن تا حالا عکس دکتر رو ندیده بودم. فکر میکردم یه پیرمرد 50-60 سالس که حتی موقع خرید فروش پشت سیستم هم روپوش سفید و سمعک داره =))
یا مثلاً با روپوش و سمعک و آمپول بیاد دم غرفه=))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دکتر مهربان گرامی گذشته از شوخی خدمت شما عرض ارادت دارمکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
-
در اصل توسط مندی پست شده است View Postعلی ...تا ممد نیومده من دربرم ....کابینه چیه مومن ... فقط همینو بدون تو دستیار فوق ویژه حاجی مندی هستی ....:D
اون آواتورو بعداً میگم کی هست ...علی بدبختمون نکن ...علی شنبه چی بخرم
الفرار...:D
ارادت.شیفته مرام و نوشتارتم
اما آواتار قبلی رو بیشتر دوست داشتمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postبروس جان انقد سربه سر این نازنین دکتر نذار...
من که کاری به سن و سالش ندارم...
لبخند مهربانش و چشمای شهلای بی ریاش که از پشت عینک داره صاحبشو رسوای جهان می کنه رو بچسب....کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
نظر