حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط AMIR BOURSE پست شده است View Post
    سلام دکتر مهربان عزیز...چطورید دکتر؟..اقا به مدیریت بگید این ایدی ما را تایید کنه برا پیام خصوصی
    ...سلام داش امییرر گل ....کیف احوالات....یاد اون قدیما بخیر...فرابورس و غیره.....خوبی شما....اونم به روی چشم....میگم خودتم تایید کنه....:D
    ....کجای کاری امیر چرا زودتر نیومدی....با نوابغ این تاپیک حال میکنی...استاد مندی و غیرهه....
    ....سهم چی داری....پای مخالف و معاند و مستکبر بزرگ تامی هم باز شده....یه حالی ازشون بپرسیم ...دم انتخابات نیت اغتشاش داره بدیمش پلیش فتا.....:D
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
      صبح همه بچه های این تاپیک و خانندگانش بخیر و نیکی

کلن تو مچل کردن استادی ...;) ...بیا اینم روش گذاشتن عکس ...میگم اون عکس سیر تمدن اسلام و یونان رو هم بزاری بد نیست :D ....نفله

...این تامی خنگ هنوز نمیتونه یه عکس آپلود کنه اونوقت صحبت از نظم جهانی و عمو سام میکنه....
      .....دیروز که باوالده گرامی برای خرید بیرون رفته بودم گفتم به جهت اطلاع از باز بودن باشگاه و تایم حضور سری چند به محل ارتکاب جرم بزنیم...
      /پ...بسمت در ورودی که حرکت کردم کور سو نوری به سمت بیرون آخته دیدم....به در فشاری وارد آوردم...در کمال تعجب در به سختی لنگری انداخت و باز شد....ولی دیدم پوششی سنگین مانع از باز شدن در بطور کامل میشود همی....سر زیبا و شاهکار خلقتم رو به داخل یله دادم که ناگهان دیدم موجودی در روبروی من برروی ترد میل مشغول راه رفتنی چند به سوی مقصدی بی انتهاست...ولی احساس میکردم که یه جای کار میلنگه...دیدم لباس ورزشی ایشون کمی غیر عادیست و فرمی زنانه داره....بعد سر رو که به سمت بالا که حرکت دادم و نگاهم با نگاهش گره خورد خشم رو به خوبی کتاب سال اول دبستانم در چشمانش خواندم....بله....ایشون دختربودند...و من به اشتباه شیفت صبح که محل تمرین و آیرروووبییککک دخترهاست پا به درون گذاشته بودم....با عجله وعذرخواهی راه امده رو برگشتم....حالا دختره ول کن نبود....اقا تا اینجا امدی یه دوتا میل بزن...دستمو میکشید بده خوبیت نداره....تشریف داشته باشید....گفتم ابجی خجالت داره من متاهل متعهد ووفادار به اصول انقلابم....خلاصه....در کمال حسرت رفتیم...:D
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

صبح همه بچه های این تاپیک و خانندگانش بخیر و نیکی

کلن تو مچل کردن استادی ...;) ...بیا اینم روش گذاشتن عکس ..خنگ ...میگم اون عکس سیر تمدن اسلام و یونان رو هم بزاری بد نیست :D ....نفله

نمیخواستم از روی کامپیوتر بگذارم :D
        مکتب ایرانی در ان ریش و حجاب که به عرب نسبت داده میشود از قدیم در عجم نیز بوده است لذا بر پا کردن ایران باستان در مقابل غرب محکوم به شکست است ....و از قبل زا سالام یان قوم ایرانی در توهم بودند
        در مقابل مکتب عالیه یونان و اتن
        اینکه گشت ارشاد داریم برای این است اینها خون داریوش در رگشان است اینکه در سوریه هم میجنگند برای این سات امپراطوری هخامنشی احیا کنند...ایران روم 1000سال قبل از اسلام جنگیدند لذا در خون عجم است که با غرب دشمن باشد ...و اسلام بیشتر بهانه است چگونه ممکن است کمونیست ملحد کافر کره شمالی روسیه وچین بر دولت مسیحی غربی بر برتری داشته باشد همین است
        در کل مکتب ایران توسط اسلام تقویت شد حتی بعضی بدعتها را وارد اسلام نیز کردند عجمها
        در مکتب یونان حتی خدایانشان و رب النوعها هم نیمه برهنه هستند و زن رد مجسمه هایشان است برای هیمن الان در غرب ازادی لباس است در عجم خیر....برای همین ورزش زیبایی اندام انجا امد اینجا زور خانه امد..برای همین انجا زنها ورزش رفته به اندام و تناسبش می رسند اینجا فکر طلا لباس رنگارنگند نه بدنسازی....
        اینکه الان پوشیدن شلوار جین و تی شرت عادی شده سات در اثر مبارزات شدید و تهاجم سنگین فرهنگی بود که امرکیا و غرب دهه 70 انجام دادند و فرهنگ ایرانی در هم کوبیده شد...

آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2013/06/06, 10:45.
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...سلام داش امییرر گل ....کیف احوالات....یاد اون قدیما بخیر...فرابورس و غیره.....خوبی شما....اونم به روی چشم....میگم خودتم تایید کنه....:D
          ....کجای کاری امیر چرا زودتر نیومدی....با نوابغ این تاپیک حال میکنی...استاد مندی و غیرهه....
          ....سهم چی داری....پای مخالف و معاند و مستکبر بزرگ تامی هم باز شده....یه حالی ازشون بپرسیم ...دم انتخابات نیت اغتشاش داره بدیمش پلیش فتا.....:D
          خدا بیامرزد اقای خمینی سال42 میگفت ایاا طلبه ای که یک تومن در جیب ندارد مفت خور است و شما که ملیونها در حساب دارید مفت خور نیستید؟
          حالا ایا شما که شعارتان الله اکبر است یعنی نفی همه خداهای دیگر در مقابل خدای حجاز و حومه مستکبر نیستید :Dو ایالات متحده که در ان بودایی بت پرست و مسیحی صلیبی و و بی اعتنایان به خداکه اکنون اکثریت زمینند ...ازادند و حتی عاشورا نیز ازادانه برگزار میشود مستکبرند؟
          بماند عده ای کوتاه فکر مثل قرائتی که کورند نمی بینند در کره شمالی قران تبلیغ کردن جرم است و ممنوع یا در چین میگویند امرکیا عاشورای نیویورک ببیند و بمیرد ...نمی گوید این نهایت ازا دی و تمدن عالیه انهاست و کوته فکر ایرانیها
          درضمن انتخابات ایران پشیزی ینست پیش ما که برایمان مهم باشد ما خودمان خلیفه بر داشته و کار میگذاریم
          آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2013/06/06, 10:42.
          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

...این تامی خنگ هنوز نمیتونه یه عکس آپلود کنه اونوقت صحبت از نظم جهانی و عمو سام میکنه....
            .....دیروز که باوالده گرامی برای خرید بیرون رفته بودم گفتم به جهت اطلاع از باز بودن باشگاه و تایم حضور سری چند به محل ارتکاب جرم بزنیم...
            /پ...بسمت در ورودی که حرکت کردم کور سو نوری به سمت بیرون آخته دیدم....به در فشاری وارد آوردم...در کمال تعجب در به سختی لنگری انداخت و باز شد....ولی دیدم پوششی سنگین مانع از باز شدن در بطور کامل میشود همی....سر زیبا و شاهکار خلقتم رو به داخل یله دادم که ناگهان دیدم موجودی در روبروی من برروی ترد میل مشغول راه رفتنی چند به سوی مقصدی بی انتهاست...ولی احساس میکردم که یه جای کار میلنگه...دیدم لباس ورزشی ایشون کمی غیر عادیست و فرمی زنانه داره....بعد سر رو که به سمت بالا که حرکت دادم و نگاهم با نگاهش گره خورد خشم رو به خوبی کتاب سال اول دبستانم در چشمانش خواندم....بله....ایشون دختربودند...و من به اشتباه شیفت صبح که محل تمرین و آیرروووبییککک دخترهاست پا به درون گذاشته بودم....با عجله وعذرخواهی راه امده رو برگشتم....حالا دختره ول کن نبود....اقا تا اینجا امدی یه دوتا میل بزن...دستمو میکشید بده خوبیت نداره....تشریف داشته باشید....گفتم ابجی خجالت داره من متاهل متعهد ووفادار به اصول انقلابم....خلاصه....در کمال حسرت رفتیم...:D
            عمو سام خالق عکس ...و خالق اینترنت است:Dاین از پیچیدگی دستگاهش که ما به خلقتش پی نبریم.....:Dدر ایینه نگاهی به خود بانداز و وسایلت چه داری بجز انکه همه خالقش غرب بوده است و گرنه از ادم تا خاتم و غیبت باداس گندم درو کردند و وقتی ملخ میامد از گرسنگی می مردید به یاد اورید با شتر مسافرت میکردید و موتور را غرب اورد...و اکنون شما مستکران سوار بوئینگ می شوید و به کعبه رفته به خالق بوئینگ الموت میگویید ...اگر بلای اسمانی بر شما نیاید باید در عدل خدا شک کرد :Dمنظورم خدای واقعی است نه خدای حجاز
            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

گفتم بزار اول مجانی برگزار کنیم مسابقات رو بعدش بچه ها رو که معتاد بازیشون کردیم اونوق پولیش کنیم:D ...ایشاله باید کم کم تو فکر مسابقات شنا باشیم:))مسابقات رقصم میتونیم برگزار کنیم

نه بابا مهری جون ..من دور تامی رو خیلی وقته خط کشیدم ...فقط بعضی وقتا این نصیحتاش منو مجذوب میکنه ...یه نصیحت کرده به ملت در دوران سختی که واسه ممد شکوفه فرستادم بگو واست بفرسته ..البته با یکی از نصیحتاش موافق نیستم ولی با یکیش خیلی موافقم وحشتناک=))

در مورد اون افکار هم من غلط بکنم بخام مطلب بزارم ینی چیزی بلد نیسم 0:-) .. درضمن نه از جونم سیر شدم نه از جونم=))
              این چه نصیحتی سات بگو خودمان هم بدانیم
              نصیحتی که ماعلنا د ر فرم میگذاریم یواشکی رد بدل میکنید:D
              tom cruise in face book

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

..مندی....تو این تاپیک خبری از افکار التقاطی و مباحث روشنفکر مابانه و خورده گیری به مقدسات مترادف هست با اعدام با کارد میوه پوست کنی....دیگه کلیپای جبهه النصر رو تو سوریه دیدی.....از اون بدتر....
                مهری جون ...جون ممد شکوفه یه ذره خونسردی خودتو حفظ کن ..هیچ اتفاقی قرار نیس بیافته ..من بهت قول میدم ..|-)

من هیچ کاره ام:D

الفرارررررر>:D<
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                  این چه نصیحتی است بگو خودمان هم بدانیم
                  نصیحتی که ماعلنا د ر فرم میگذاریم یواشکی رد بدل میکنید:D

تامی اون نصیحتو بزاری اینجا ...مهربان دهن دوتاییمونو سرویس میکنه میندازتمون بیرون ..من تازه از حبس اومدم بیرون ...دوماه مسدود بودم:D

همون نصیحت که مربوط به انگور بود و اون یکیش :x:))
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                    درود به دوستان عزیزم...
                    انقدر نامه جناب زیباکلام چشمم رو گرفت که یه جا قلفتی کندمش و آوردم تو تاپیک چسبوندمش....

این روزها یه مطلب رو دارم از نزدیکانم می شنوم که من رای نمی دهم چون اونها تعداد رای دهندگان رو به حساب طرفداری از خودشوون ثبت خواهند کرد.... توجه شما رو به چند نکته جلب می کنم:
                    ۱. اصلا اونها شما رای بدید یا ندید, بلد نیستن آمار تقلبی از حضور نود درصدی بسازن و تحویل طرفدارانشون بدن؟؟؟
                    ۲. وقتی مجری و ناظر کلاهشون تو هم رفته و احتمال همکاریشون از هر زمانی پایین تره, حیف نیست از این فرصت تاریخی استفاده نکرد؟؟
                    ۳. بیاییم فرض کنیم همین الان پرزیدنت بعدی توسط اهریمن انتخاب شده.. عین سری قبلی و دولت فقط نیاز به سرکار گذاشتن مردم و برگزاری انتخابات پوشالی داره, اما.... چون در دوره پیشین, رییس جمهور مطلوب اکثریت انتخاب نشد مردم بهانه درجه یکی به دست آوردند و برای اولین بار در طول سی سال تونستند تجمعی ملیونی در پایتخت به راه بندازند و به اهریمن انواع و اقسام فحش و نفرین رو جلوی چشم جهانیان هدیه کردند.. اگه هیچ فایده ای نداشت اقلا تا ۶ ماه خواب این دیو پلید که آشفته شد!!! وقتی هیچکی پای صندوق نره بعدش فرداش چطور قراره مردم بپرسن رای من کو؟؟!!
                    ۴. من از هیچ کدوم از کاندیداها دل خوشی ندارم اما انتخاب بعضیاشون قشنگ ما رو بیچاره خواهد کرد.. سال 84 هم خوب یادمه گروهی گفتند ما رای نمی دیم چون مگه فرقی هم بین هاشمی و ا.ن. هست؟؟!! جواب این سوال رو تاریخ به همه نشون داد که بله خیلی فرق بود...
                    ۵. این ساده دلانه هست که بگیم چون رای نمی دم پس فلانی رئیس جمهور من هست یا نیست... ببخشید شمایی که به ا.ن. رای ندادید... فردای روزی که این بابا اومد بالا و مثلا بنزین لیتری 80 رو به 500 تومان رسوند می رفتی به مامور پمپ بنزین می گفتی من این آقا و مصوباتش رو قبول ندارم پس پول هم نمی دم!!!؟؟؟
                    ۶. خلاصه بگم که اگه حتی ۱ درصد امید به تاثیر در سرنوشت باشه... معتقدم استفاده نکردن از اون کورسو موجب حسرت خواهد بود.. فکر کید در ۲ خرداد 76 هم مردم رای نمی دادن... اونوقت چه می شد؟
                    ۷.فعالیت شدیدی که این روزا از اردوگاه طرفداران جلیلی به چشم میاد و دارند تبلیغ به نهایی شدن نتیجه انتخابات می کنند به نظرم خودش گواهیه به عدم وجود این مطلب.. اگه نه که چه نیازی بود همه جا بیان جار بزنند؟؟؟
                    ۸. یکی بیاد به من نشون بده کجا وکی BBC و VOAدلشون برای ایران و ایرانی سوخته که الان قبول کنیم این دفعه داستان دیگه ای قراره اتفاق بیفته... لطفا نظرات و تبلیغات این بنگاه های خبری بیگانه و جیره خوارانشون رو به عنوان سرلوحه زندگی تون قرار ندید...

ارادتمند همه دوستان: محمد
                    مگر دوم خرداد مردم رای دادند چه شد؟
                    مگر نه این است الان ناطق نوری خودش حامی هاشمی شد؟ مگر قرار بود ناطق ریس جمهور شود چه کند که خاتمی نکرد؟
                    مگر همین خاتمی نبود غنی سازی پنهانی کرد
                    اما مورد 8ام این ها را شما هرگز نیم فهمید ...چون قابلیتش ندراید ان خاتمی که76 خاتمی شد جز از برکت تبلیغات سنگین غرب نبود...اگر مردم غرب را سرلوحه قرار میدادند هرگز این مشکلات نبود سال 84 هم تنها خبر گزاریهای غربی حامی هاشمی بودند نه ملت....
                    اما اگر عقل شما و دیگر مردم رسید اوضاع خراب باشد بخاطر تحریمهای غربی است که هدف اول تحرمیم اگاه سازی مردم بود با هدف قدرت گرفتن هاشمی اگر تحرمی نبود یان مردم نادان مدح مموت را میگفتند ....تحریمها را استارتش با هماهنگی مهدی هاشمی که بعد از انتخابات به لندن گریخت شروع شد و گرنه برنامه اتمی از سال 81 بود و همیشه مذاکره و تهدید بودالان هم تحریم قبل از انتخابات با هدف قدرت گیری روحانی امده است و برای همین دو هفته اخیر سنگین تحریم شدند تا مردم به روحانی رای دهند یا بعبارتی نظام روحانی را به قدرت برساند چه مردم بخواهند و نخواهند
                    هیچوقت انگلیس به احدی باج نداد و حتی شبان بیمخ هم اخر عمر در کارگری مرد منتها نظام ایران ات جیره خوار دارد و چون فلانی در سال 60 جنگ رفته بر اموال مردم تکیه میزند و میخورد...هرکس جنگ رفته حق ندارد از اموال مردم درامد کسب کند حقوقش را گرفته نهایت برای خدا رفته...لذا در غرب جیره خوار نداریم و امریکا به هیچ نوکری مثل مبارک و محمد رضا احتیاج ندارد بر عکس ایرانیها
                    tom cruise in face book

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

کاربر عزیز جناب کروز..
                      بهتر نیست به جای آن که به عقیده دیگران هر چقدر هم غلط, توهین کنید, وقت و انرژی تان را صرف معرفی عقایدتان به خوانندگان کنید.. بالاخره آنها عقل دارند و خواهند توانست شیوه مناسب رو برای زندگی شون پیدا کنند..
                      فقط امیدوارم انقدر از آزادی بو برده باشید که بگید زنده باد مخالف من.. تا اینجا که بیشتر جملات شما شده تحقیر دیگران,,, خلاصه و چکیده حرفتان هم اینه که هر کی مثه من فکر نمی کنه نفهم و بیشعوره!!!! این رفتار شما با مذهبیان تندرو فرقش چیه؟؟ اولش که آمدید خوشحال شدم صدای جدیدی قراره به گوش برسه و فرصتی خواهد بود برای شنیدن درس های تازه... اما الان دارید نگرانم می کنید.. با ادامه این روش و دفاع بدی که شما از عقاید و فلسفه غرب خواهید کرد متعصبان را در تعصبشان محکم تر خواهید نمود..
                      از خودتون بیشتر بگید لطفا.. متشکرم...

پ.ن.
                      راستی یه سوال شما اعتقاد به کاپیتالیزم امریکایی دارید یا سوسیالیزم اروپایی؟؟
                      لطفا در این باره برای دوستان اطلاعات ارائه دهید تا از شما بیاموزیم..

متن جواب شما رو هم خوندم.. گرچه جواب شما قانعم نکرده چون اصلا به جای جواب پرسش من را با پرسش دادید!! از روش محبوب ا.ن. استفاده کردید که شباهت میمونی نیست...
                      پیرامون خدمات غرب هم تاریخ گواه بوده و خواهد بود که خدمت بیشتر شد یا خیانت.. حتما قبول ندارید سقوط رژیم پهلوی که مثل شما دل در گرو همین غرب داشتند با کمک و حمایت همین غربیان انجام شد..... هیچ دولت غربی یا شرقی منافع ملتش رو برای ما قربانی نکرده و نخواهد کرد.. هر اقدامی هم غربیان کردند برای سود خودشونه و از نظرم با نظام فکری که دارند درستش هم همینه.. تا روزی که اخلاق در جهان حکومت نکنه روش ماکیاولیستی در شرق و غرب حکمفرما خواهد بود...
                      اما فرصتم برای نگارش زیاد نیست.. پس بیشتر دوست دارم شما صحبت کنید.. من سواد بسیار کمی دارم و امیدوارم از شما استفاده کنم.. همین طور خوانندگان تاپیک
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/06, 11:54.
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• Reza001
                        عضو جدید
                        • May 2013
                        • 6

درود برشما =D>

من شما رو نمیشناسم آقای تام ولی به این دید عمیق شما تبریک میگم . هر کسی این دید رو نداره .

امیدوارم موفق باشید و پاینده .

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

امروز دو چهره جدید در تاپیک دکتر مطلب گذاشته اند که گرچه بنده ی آماتور باشون آشنایی ندارم اما دوستان می فرمایند از قدیمی های بورس هستند..
                          به نوبه خودم به جنابان تام کروز و امیر بورس خیر مقدم می گم..

چند تا از پست های جناب کروز رو خوندم..
                          ایشون رو صاحب اندیشه ی مستقلی دیدم..فارغ از درست و غلط مطالب تازه, ارزش داره حرفهای ایشون رو بشنویم.. .. امیدوارم با کنترل احساسات و دخالت ندادن خشم شان, فرصتی فراهم کنند تا کاربران با عقایدشان بیشتر آشنا شوند...
                          سالهاست دهانشان باز شد هرچه خواستند فحش دادند امرکیا خم به ابرو نیاورد چون خشم از امریکاییها دور است
                          هارون الرشید راز قدرت را خود را در حدیثی دانست که گفتند در سه حالت تصمیم نگیر مستی خشم ترس:D
                          اینها که کودکانش مرده باد می اموزند نمیدانم چرا توقع دارند امریکا تحریم دارو غذذا نکند اینها که دهانشان باز میکنند انچه شایسته خودشان است شب روز به غرب یمگویند دلیل ندارد تحریم دارو غذا نشوند...لطف بی اندازه غرب سبب شد اینها گردنکش بشوند اگر یک مدت دارو تحریم باشند دیگر می فهمند چه خدماتی غرب به انها داده و اینها چه نادانهایی بودند
                          در خود جنگ با داروی غربی مداوا می شدند با سلاح روسی از عراق کشته یمشدند مرگ بر امرکیا میگفتند
                          محمد راست گفته مردم اخر الزمان از عرب جاهلترند مصداق بارزش ایرانیها هستند

tom cruise in face book

نظر

• Reza001
                            عضو جدید
                            • May 2013
                            • 6

سالهاست دهانشان باز شد هرچه خواستند فحش دادند امرکیا خم به ابرو نیاورد چون خشم از امریکاییها دور است
                            هارون الرشید راز قدرت را خود را در حدیثی دانست که گفتند در سه حالت تصمیم نگیر مستی خشم ترس:D
                            اینها که کودکانش مرده باد می اموزند نمیدانم چرا توقع دارند امریکا تحریم دارو غذذا نکند اینها که دهانشان باز میکنند انچه شایسته خودشان است شب روز به غرب یمگویند دلیل ندارد تحریم دارو غذا نشوند...لطف بی اندازه غرب سبب شد اینها گردنکش بشوند اگر یک مدت دارو تحریم باشند دیگر می فهمند چه خدماتی غرب به انها داده و اینها چه نادانهایی بودند
                            در خود جنگ با داروی غربی مداوا می شدند با سلاح روسی از عراق کشته یمشدند مرگ بر امرکیا میگفتند
                            محمد راست گفته مردم اخر الزمان از عرب جاهلترند مصداق بارزش ایرانیها هستند

گذشته ، چراغ راه آینده است دوست عزیز تام .

شوروی چطور با آمریکا درافتاد و چطور به جنگ قدرت افتادند و آمریکا چه کرد و چه اتفاقی برای شوروی افتاد .
                            شوروی که کشوری عظیم و قدرتمند بود به مانند یه مرد در مقابل امریکا ایستاد ولی نتیجه چه شد .
                            همین شوروی که فرو پاشید فهمید که در سایه ارتباط با دنیا و به خصوص امریکا توانایی قدرت نمایی داره

حال جنگی است بین جمهوری اسلامی و امریکا (یا مستکبران )
                            این امریکاست که به این کودکی که در حال فریاد "مرگ بر امریکا" هستند می خندد و سود می برد از این فریاد این کودک (جمهوری اسلامی )
                            آیا نه این است که امریکا با فروش های میلیاردی اسلحه به کشور های عربی ، سود های کلانی می کند و دلیل این کار عرب ها هم از این ترسی است که امریکا بر دل آنها انداخته است که به آنها می گوید "ببینید که با چه مردم وحشی طرف هستید ، اگر به شما حمله کنند چه می کنید ".

نظر

• Reza001
                              عضو جدید
                              • May 2013
                              • 6

نقل قولی زیبا از کیوان

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

سید علی خامنه ای :

" هر رای ای که در صندوق انداخته می شود، رای به جمهوری اسلامی است. رای، اعتماد به نظام و ساز و کار انتخابات است.
                              در درجه دوم هم رای به فردی است که تشخیص داده ایم برای آینده کشور مفید تر از دیگران است.
                              ...
                              آنهایی که فکر می کنند در این کشور اکثریتی خاموش حضور دارند 9 دی را فراموش کرده اند و فراموش کرده اند که 34 سال مردم در شهرهای مختلف کشور در مناسبت های مختلف به خیابان ها می آیند و مرگ بر آمریکا می گویند. "

من به نظام و ساز و کار انتخابات هیچ اعتمادی ندارم.
                              من یکی از اکثریت خاموش هستم.
                              من دیگر هرگز در جمهوری اسلامی رای نخواهم داد ، لا اقل خودم را فریب نخواهم داد.

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

ما هیچ نیازی نداریم غرب را بر دین منطبق کنیم یا عقل را بر اسلام شبیه کاری که فارابی و بوعلی سینا زور زدند بکنند این متعصبین مذهب و دین هستند باید خود را با غرب منطبق کن ند گرنه له میشوند...
                                دموکراسی را کردند مردمسالاری دینی...تا مردم بفریبند و سازنده یان تئوری خودش در کوزه افتاد و رد صلاحیت شد....
                                همین حسن روحانی تا دیروز مرگ بر امرکیا میگفت در کوی دانشگاه سخنرانی کرد گفت اگر اینها ادامه میدادند مردم اینها را تکه پاره میکردند...منتها زور تحریم عقلش را سر جاش اورد این امرکیاست دنیا را میکشد و کشورهای عقب مانده فرهنگی مثل ایران مجبورند باهاش کشیده شوند و گرنه اصلا نه در سالام و ایران رای و انتخابات معنی نمیدهد
                                کاربر عزیز جناب کروز..
                                بهتر نیست به جای آن که به عقیده دیگران هر چقدر هم غلط, توهین کنید, وقت و انرژی تان را صرف معرفی عقایدتان به خوانندگان کنید.. بالاخره آنها عقل دارند و خواهند توانست شیوه مناسب رو برای زندگی شون پیدا کنند..
                                فقط امیدوارم انقدر از آزادی بو برده باشید که بگید زنده باد مخالف من.. تا اینجا که بیشتر جملات شما شده تحقیر دیگران,,, خلاصه و چکیده حرفتان هم اینه که هر کی مثه من فکر نمی کنه نفهم و بیشعوره!!!! این رفتار شما با مذهبیان تندرو فرقش چیه؟؟ اولش که آمدید خوشحال شدم صدای جدیدی قراره به گوش برسه و فرصتی خواهد بود برای شنیدن درس های تازه... اما الان دارید نگرانم می کنید.. با ادامه این روش و دفاع بدی که شما از عقاید و فلسفه غرب خواهید کرد متعصبان را در تعصبشان محکم تر خواهید نمود..
                                از خودتون بیشتر بگید لطفا.. متشکرم...

پ.ن.
                                راستی یه سوال شما اعتقاد به کاپیتالیزم امریکایی دارید یا سوسیالیزم اروپایی؟؟
                                لطفا در این باره برای دوستان اطلاعات ارائه دهید تا از شما بیاموزیم..

متن جواب شما رو هم خوندم.. گرچه جواب شما قانعم نکرده چون اصلا به جای جواب پرسش من را با پرسش دادید!! از روش محبوب ا.ن. استفاده کردید که شباهت میمونی نیست...
                                پیرامون خدمات غرب هم تاریخ گواه بوده و خواهد بود که خدمت بیشتر شد یا خیانت.. حتما قبول ندارید سقوط رژیم پهلوی که مثل شما دل در گرو همین غرب داشتند با کمک و حمایت همین غربیان انجام شد..... هیچ دولت غربی یا شرقی منافع ملتش رو برای ما قربانی نکرده و نخواهد کرد.. هر اقدامی هم غربیان کردند برای سود خودشونه و از نظرم با نظام فکری که دارند درستش هم همینه.. تا روزی که اخلاق در جهان حکومت نکنه روش ماکیاولیستی در شرق و غرب حکمفرما خواهد بود...
                                اما فرصتم برای نگارش زیاد نیست.. پس بیشتر دوست دارم شما صحبت کنید.. من سواد بسیار کمی دارم و امیدوارم از شما استفاده کنم.. همین طور خوانندگان تاپیک
                                راستی یه سوال شما اعتقاد به کاپیتالیزم امریکایی دارید یا سوسیالیزم اروپایی؟
                                شما رد جایگاهی نیستید بین اروپا امرکیا انتخاب کند شما وضعتان از ترکها مالزیاییها هم بدتر است
                                سلطنت پهلوی راغربی حساب کردید....عجب
                                گفتم نوکری نوکران مثل محمد رضا و مبارک سبب نمی شود غرب از ا رمان بزرگش یعنی حکومت مردم کوتاه بیاید هدف امریکا و انگلیس مربی گری جهان است نه مثل روسها به زور مردم را کمونیست کنند
                                در ضمن مردم ایران خواستند شاه برودنه اینکه انها شاه را بردند همین هاشمی بود که با سیاسیون انگلیس امرکیا مذاکره کرد که شاه برود ایران سمت شوروی نخواهد رفت
                                البته بماند اگر شاه می ماند یا مصدق سرنگونی اش توسط حزب توده حتمی بود و یک رژیم کمونیستی مثل اروپای شرقی اینجا میامد برای همین مذهب برای جوگیری از توده ای شدن ایران بکار برده شد...
                                مردم یاران یک غلطی میکنند 98درصد57رای یمدهند بعد پشیمان میشوند میگویند انقلاب را انگلیس کرد مصدق توسط100لاط سرنگون یمشود کسی حمایتش نمیکند بعد میگویند انگلیس بود ...خوب شما چه غلطی میکردید اگر انگلیس بود...
                                این98درصد لابد انگلیس گفت رای بدهید؟ اینها مدام فرافکنی میکنند خنگ بودن و خر شدنشان را رگدن انگلیس می اندازند لابد انگلیس بود سقیف بر پا کرد و یا در کربلا حسین را کشت.....
                                در ضمن همیشه انها درستر فکر میکنند سعی نکن بر انها ایراد بگیری انهم صاحبان تمدن 300 ساله ...انهم کسی ایراد بگیرد که کشورش در اصولی ترین قوانین مدنی مشکل دارد هم مردمش هم دولتش
                                در ضمن یعنی چی در دنیا اخلاق حکومت نکند همین اش کاسه است مگر در دنیا چه خبر است ...چه خبر سات مدام دروغگویان میگویند ظلم جور شده....چه ظلمی...؟ بجز کشورهای خاورمیانه که خودشان را از طرف خدا میدانند کجا ی جهان غرب همچین مسخره بازی است در اصول مدنی فرهنگی ازادی مشکل داشته باشند
                                همه سرماخوردگی دارند یارانیها سرطان
                                دنیا همه چیز رو حساب است بجز اینجا
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X