حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...با سلام....
    ...تامی خوشحالم از دیدنت و اینکه اینجا دور هم هستیم....
    ...اما....این تاپیک جایی برای بحثهای سنگین آنچنانی و بیان مشکلات و مفاهیمی که نه حللش از عهده منوتو بر میاد و نه چندان لزومی برای حل کردنش از طرف کاربران این تاپیک احساس میشه نیست.....
    ....بهیچوجه مسایل پیچیده و بزرگ سیاسی وامنیتی و نقد اس واساس این نظام از اهداف این تاپیک نیست ونخواهد بود....
    ...این امریکای تو همون بود که کره شمالی تو جنگلای شمال کره با گوشت سربازاست غذای محلی درست میکردن ....تو ویتنام هنوز صحنه فرارشون با هلیکوپتر از بالای بام سفارت امریکا رو میشه تو گوگل و اینترنت ابداع همون عمو سام جونت پیدا کرد....و دهها مورد مشابه دیگر....
    ...مالی نیست و عددی نیست و قطعا هر مکتبی نقد داره ....اقای رضا جیگر بابا خودت اون پستی که عکس امام و نقد و اظهار نظر بود حذف کن اینجا فضای پر التهاب و چالشی در باب این مسایل نداریم....تاپیکهای خبری و سیاسی در سطح فروم زیاد هستند....
    .....تامی جواب پستاتو دراولین فرصت میدم ولی اینجا آشو شور نکنه اینجا تاپیک سیاسی نیست....خلاصه یه مختصری هم از اخلاق من دستته زیاد روش پاتیناز نره....بوس.....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Reza001
      عضو جدید
      • May 2013
      • 6

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      [B]...با سلام....
      اقای رضا جیگر بابا خودت اون پستی که عکس امام و نقد و اظهار نظر بود حذف کن اینجا فضای پر التهاب و چالشی در باب این مسایل نداریم....تاپیکهای خبری و سیاسی در سطح فروم زیاد هستند....
      B]
      سلام جناب مهربان
      ببخشید از این نوشته ها . بعضی وقتها اعصاب واسه ادم نمیمونه .
      راستی من نتونستم اون پست رو حذف کنم ، اگر شما دسترسی دارید این کار رو انجام بدید .
      بازم پوزش می خوام از اینکه تاپیک شما رو از مسیرش دور کردم . ولی با قسمت زیادی از صحبتهای جناب تام موافقم
      .
      آخرین ویرایش توسط Reza001؛ 2013/06/06, 14:30.

نظر

• rad
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 557

سلام دوستان
        سلام تامی جون.
        شما به چه کسی رای می دهید؟
        سپاس

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

تامی جان حقیقتا سوالات من رو مطالعه می کنی؟؟
          عزیزم انگار یه جاهای دیگه ای هستیا.. متن من رو خوبه که قرمز هم می کنی بعد جوابای دیگه می دی!!!
          من نوشتم پهلوی دل در گرو غرب داشت.. کجا نوشته ام پهلوی غربی بود؟؟ هر وقت شما غربی حساب شدید ایشان هم خواهند شد...
          یا پرسشم پیرامون سوسیالیزم و کاپیتالیزم از آن جهت بود که به شما فرصتی دهم به جای فحاشی به مهربان و عقاید احتمالا پوسیده اش!! بیایی و دو منش مطرح اجتماعی و سیاسی رو معرفی و نقد کنی.. اما عجب جوابی دادی!! صد رحمت به گوزن و شقیقه!!!

ایراد کار اینه که انقد عجله داری حرف های دلت رو بنویسی که حتی وقت نمی ذاری درست سوال من رو بخونی و بفهمی...
          اگه موافقی برای اینکه به جایگاه نقد و تحلیل خدشه ای وارد نشه ازین به بعد به پست هات عنوان دلنوشته ای آقا یا خانم کروز می ذاریم تا دیگه کسی به عنان متن علمی باشون روبرو نشه و انقد مشکل ایجاد نکنند..
          اما به طرز حیرت انگیزی موفق شدی چهره خشن و مهاجم و بی ادبی از غرب و تفکرات غربی در این تاپیک نمایش بدی... من که نه متشرعم و نه متدین و دل در گرو اومانیزم و سوسیالیزم دارم عمیقا از این نوشته هات شوکه شدم.. وای به حال اهل دین.. قبول کن بهترین حمله به هر عقیده ای دفاع بد از اونه که تو در این زمینه داری عالی جلو میری.. به خاطر غرب هم که شده کمی تامل کن!!!
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• AMIR BOURSE
            عضو عادی
            • May 2013
            • 67

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
            تامی جان حقیقتا سوالات من رو مطالعه می کنی؟؟
            عزیزم انگار یه جاهای دیگه ای هستیا.. متن من رو خوبه که قرمز هم می کنی بعد جوابای دیگه می دی!!!
            من نوشتم پهلوی دل در گرو غرب داشت.. کجا نوشته ام پهلوی غربی بود؟؟ هر وقت شما غربی حساب شدید ایشان هم خواهند شد...
            یا پرسشم پیرامون سوسیالیزم و کاپیتالیزم از آن جهت بود که به شما فرصتی دهم به جای فحاشی به مهربان و عقاید احتمالا پوسیده اش!! بیایی و دو منش مطرح اجتماعی و سیاسی رو معرفی و نقد کنی.. اما عجب جوابی دادی!! صد رحمت به گوزن و شقیقه!!!

ایراد کار اینه که انقد عجله داری حرف های دلت رو بنویسی که حتی وقت نمی ذاری درست سوال من رو بخونی و بفهمی...
            اگه موافقی برای اینکه به جایگاه نقد و تحلیل خدشه ای وارد نشه ازین به بعد به پست هات عنوان دلنوشته ای آقا یا خانم کروز می ذاریم تا دیگه کسی به عنان متن علمی باشون روبرو نشه و انقد مشکل ایجاد نکنند..
            اما به طرز حیرت انگیزی موفق شدی چهره خشن و مهاجم و بی ادبی از غرب و تفکرات غربی در این تاپیک نمایش بدی... من که نه متشرعم و نه متدین و دل در گرو اومانیزم و سوسیالیزم دارم عمیقا از این نوشته هات شوکه شدم.. وای به حال اهل دین.. قبول کن بهترین حمله به هر عقیده ای دفاع بد از اونه که تو در این زمینه داری عالی جلو میری.. به خاطر غرب هم که شده کمی تامل کن!!!
            خودشکوفا خان یه سوالی بنده از شما دارم فرض کنید به شما سه خانه که از لحاظ ابعاد متریال و همه یکسان هستند مجانا به شما پیشنهاد میشه و شما فقط حق یک انتخاب دارید یکی در میدان شوش یکی در شرق تهران و دیگری در شمال تهران از بین این سه گزینه کدامیک را انتخاب میکنید؟

نظر

• AMIR BOURSE
              عضو عادی
              • May 2013
              • 67

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ...سلام داش امییرر گل ....کیف احوالات....یاد اون قدیما بخیر...فرابورس و غیره.....خوبی شما....اونم به روی چشم....میگم خودتم تایید کنه....:D
              ....کجای کاری امیر چرا زودتر نیومدی....با نوابغ این تاپیک حال میکنی...استاد مندی و غیرهه....
              ....سهم چی داری....پای مخالف و معاند و مستکبر بزرگ تامی هم باز شده....یه حالی ازشون بپرسیم ...دم انتخابات نیت اغتشاش داره بدیمش پلیش فتا.....:D
              یکی دوباری اومدم سال گذشته ثبت نام سایت بسته بود این مندی عجب عکسی زده اول گفتم حتما خانمه و دکی چه جیگرهایی دور خودش جمع کرده مثل بیمارستان یکی دو پستش را که خوندم دیدم اقاست ...دکتر هنوز بیخیه زدنت مثل دوختن گونیه یا ظریف کار شدی ....سر اصفهانیا چه بلایی اوردی که خاطره بد داری؟

نظر

• AMIR BOURSE
                عضو عادی
                • May 2013
                • 67

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                سلام دوستان
                سلام تامی جون.
                شما به چه کسی رای می دهید؟
                سپاس
                به چه کسی رای میده
                این تامی را دست کم گرفتید
                این خودش خلیفه برمیداره و خلیفه میزاره:))

نظر

• AMIR BOURSE
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 67

دکتر تو سهام مراقب باش خودروسازی که قبلا به فنا رفته بودن و با تحریم جدید به منطقه توریستی گا مشرف شدن سالهای قبل یک میلیون و هشتصد هزار دستگاه تولید داشتن که با تحریم فعلی برا امسال به زیر 400هزار دستگاه پیش بینی شده است یعنی تولیدشون به اوایل دهه70رسیده وضع مملکت خیلی خرابتر از اون چیزی که فک میکنی ...
                  آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/06/06, 19:50.

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

یه ذره از این فضای سیاست واینا بیایم بیرون تاپیک دل گیر شده ...یکی از شوخیای من با مهربان بود چن سال پیش .. ینی حواسم نبود ولی اون باورش نمیشه:Dکلاً تو فکر شهید کردن بچه های مردمه:p

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/06, 18:15.
                    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط AMIR BOURSE پست شده است View Post
                      خودشکوفا خان یه سوالی بنده از شما دارم فرض کنید به شما سه خانه که از لحاظ ابعاد متریال و همه یکسان هستند مجانا به شما پیشنهاد میشه و شما فقط حق یک انتخاب دارید یکی در میدان شوش یکی در شرق تهران و دیگری در شمال تهران از بین این سه گزینه کدامیک را انتخاب میکنید؟

امیر آقا مخلصیم.. راستش اطلاعات کافی نیست..
                      . فرض کن خانواده ات نزدیک میدون شوش زندگی کنن.. اونوقت دلت شاید بخواد نزدیک شوش باشه که منطقی هم هست..
                      یا که محل کارت در شرق تهران باشه و ممکنه در این حالت شرق رو انتخاب کنی...
                      جواب از آدمی به آدمی فرق می کنه...
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• Amirhm
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 140

. فرض کن خانواده ات نزدیک میدون شوش زندگی کنن.. اونوقت دلت شاید بخواد نزدیک شوش باشه که منطقی هم هست..
                        محمد جان چونه چرا میزنی:)] شمالیو رو میدی اجاره باپولش یه خونه تو شوش یکیم تو شرق میخری >:D< حق بنگاهی مام فراموش نشه ;;)

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

آره امیر... خداییش فکرت خوب بود...

پ.ن.
                          از دوست خوبم فرید تشکر ویژه می کنم.. امروز بعد از ظهر وقت ارزشمندش رو در اختیار من و همسرم گذاشت و ساعات خوشی رو در کنارش گذروندیم...
                          (نيچه)

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

با سلام مجدد

انشا ا... گرفتاری از کلیه دوستان دور باشه
                            اون هم از جنس نا فرمش

در تایید فرمایش دکی

فقط سربسته بگم
                            هم سران ما
                            هم سران غیر ما

به یک واژه مهم خیلی وابسته اند

دشمن
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• سنایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 364

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                              مندی جون ممنونم
                              خیلی ازاین ترانه خاطره دارم
                              بلا ای بلا ای بلا دختر مردم

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

مثالش اشتباه بود
                                مثل این است یکی بیاید از بشاگرد بلوچستان بیاید بگوید مثلا زندگی در سعادت اباد به ردد نمی خورد باید رفت الهیه....
                                حال این شخص بزور شاید شاه عبدالعظیم راهش دهند...
                                فرق اقتصاد و سیاست فرهنگ جهان سوم نسبت به اروپا امریکا این است
                                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2013/06/07, 09:51.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X