حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

زوج خوشبخت!
    یک زوج در اوایل 60 سالگی ، در یک رستوران کوچک رومانتیک سی و پنجمین سالگرد ازدواجشان را جشن گرفته بودن.

ناگهان یک پری کوچک سر میزشان ظاهر شد و گفت: چون شما زوجی اینچنین مثال زدنی هستید و درتمام این مدت به هم وفادار موندید ، هر کدامتان میتوانید یک آرزو بکنین.

خانم گفت: اووووووووووووووووه، من میخواهم به همراه همسر عزیزم ، دور دنیا را سفر کنم.

پری چوب جادوئیش را تکان داد و دوتا بلیط برای خطوط مسافربری جدید و شیک در دستش ظاهر شد.

حالا نوبت آقا بود، چند لحظه فکر کرد و گفت:خب ، این خیلی رومانتیکه و فقط یکبار در زندگی اتفاق میافته ، خیلی متاسفم عزیزم ولی من آرزوی من اینه که همسری 30 سال جوانتر از خود داشته باشم.

خانم و پری سخت ناامید شده بودن ولی آرزو، آرزو دیگه!

پری چوب جادوئیش را چرخاند و .....آقا 90 ساله شد!
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...سلام حسن جان.....به ذهنم نمیرسه که چطور برات شماره امو بزارم....راهکار ارایه بده....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
        ۱. خداوکیلی میری باشگاه بدنسازی که چی؟؟ جاش هفته ای یه بار هم برو کتابخونه پدرم...
        ۲. دکی نداشتیما.. تو که می دونی من نظرم راجع به فحش هایی که بچه ها بهت میدن چقد مثبته!!
        ۳. تو هم انگار بدت نمیاد تریپ روشنفکری ورداریا... این روزا دم انتخابات مد شده.. اما نکن مهرداد که بهت نمیاد... از ما گفتن بود...
        ۴. اگه عقیده ات اینه پس تکلیف ما با اون ضرب المثل قدیمی که میگه: حرف راست رو باید از دهن بچه شنید, چیه؟؟!!ها؟؟؟؟
        ۵. عاقلان دانند دکی.. اگه چیزی که میگی درسته خیلی از تامی شاکی میشم.. یکی از تفریحات روزانه ام که تعقیب دعواهای مندسن و بیلی و تامی با توست از بین می ره....
        .....1.....من بعنوان یکی از اعضای محور مقاومت بعد از تصفیه ایادی استکبار خدمت حامی پوشالیشون اسراییل خواهم رسید..فعلا پیش بسوی ادلب و حلب....
        ...2...ممد عزیز ...دوست خوب من...اگر توفیقی بشه و من روی ماه گردالیتو از نزدیک زیارت کنم تو روبه اتاقم برده و تو رو از دیدن کتابخانه بزرگی که دارم مبهوت خواهم کرد...از کتابهای ر.اعتمادی تا ویل دورانت و کلیدر....
        ....3....چرا نمیاد فدات شم...شلوار جین و کفش ادیداس نمیپوشم که میپوشم....تازه انگلیسیم بلدم....ممد...سریال کیف انگلیسی رو خاطرت هست....
        ..4...من هم پیرو همون عقیده کمی نگران شدم....اعتماد به نفسمو گم کردم....:O:-s
        ....5...بهتره جای تفریح روزانه بری اون باغچه هارو آب بدی گیاها خشک شدن....مسوول ایشون کیه ببینمش....:D:*...ممد..
        .
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• has456
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 52

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...سلام حسن جان.....به ذهنم نمیرسه که چطور برات شماره امو بزارم....راهکار ارایه بده....
          من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم اگر کسی برام بفرسته نمی تونم بگیرم؟

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            دکی
            ایمیل هست
            موبایل هست
            ممد را هم فراموش نکن
            و اگر نشد

نا امید نشو

شیفت کن رو مندی جان
            اون حلش میکنه
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• has456
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 52

دکتر جان آدرس ایمیلمو تو امضام گذاشتم اگر خواستی ایمیل بزن

نظر

• kianoshparsa
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1218

مروری بر مندی
                روزی مندی به من گفت: « به آنچه که بازار انجام خواهد داد فکر نکن، تو مطلقا هیچگونه کنترلی بر آن نداری . در مورد عکسالعمل خود نسبت به وقوع آن فکر کن .»
                قانون مندی : پیشبینی باران ارزش چندانی ندارد ، اما ساختن کشتی ارزشمند است»
                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

دکتر مندی :
                  نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد-نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت-ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد-گلویم سوتکی باشد به دست طفلکی گستاخ و بازیگوش-و او یک ریز و پی در پی دم گرم خودش را بر گلویم سخت بفشارد-و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد-بدین سان بشکند دائم-سکوت مرگبارم را
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• kianoshparsa
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1218

دکتر مندی :
                    نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد-نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت-ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد-گلویم سوتکی باشد به دست طفلکی گستاخ و بازیگوش-و او یک ریز و پی در پی دم گرم خودش را بر گلویم سخت بفشارد-و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد-بدین سان بشکند دائم-سکوت مرگبارم را
                    kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

درود به دوستان تاپیک
                      خبر داغی براتون دارم.. یک مسابقه..>:d<
                      حدس بزنید مراد نامرد چلمنگ کجاست و چرا مدتیه غیبش زده؟:-?
                      به بهترین جواب جایزه ای ارزنده اهدا خواهد شد$-)
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• kianoshparsa
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1218

اما مندی خانوم داستان مارو که میشناسید ازامان از انوقت که عصبانی بشه ،،، عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد.
                        بعدم پسر رو تهدید کرد که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، به حراست میگه... حواستون هست که حراستم کشته مرده مندی چه شود خلاصه
                        روزها از پی هم گذشت و مندی متوجه شد که چه اشتباه بزرگی کرده لذا کلکی سوار کرد واسه امتحان از پسر داستان ما یک جزوه قرض گرفت و داخلش نوشت : ” من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز رنجوندمت “
                        اگر منو بخشیدی بیا و باهام صحبت کن و دیگه ترکم نکن. میتونیم خوشبخت بشیم وبچه دارکه شدیم اسم دخترمون رو میزاریم مندا اسم پسرمونو مملا
                        .
                        ولی پسر دانشجو هم که اسمش مملی بود هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد.
                        .
                        چهار سال آزگار گذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما مملی دیگه طرف مندی خوشگل ما نرفت که نرفت .!!
                        .
                        حالا هرکی نتیجه اخلاقی این ماجرا را بگه یک جایزه خوب داره ؟؟؟؟؟
                        اونم از طرف مندی و من
                        .
                        kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

احمد جون در کمال تاسف و تاثر باید به عرضت برسونم مندی خانوم تاپیک مون آقاست:p:D:))=))
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• Amirhm
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 140

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                            درود به دوستان تاپیک
                            خبر داغی براتون دارم.. یک مسابقه..>:d<
                            حدس بزنید مراد نامرد چلمنگ کجاست و چرا مدتیه غیبش زده؟:-?
                            به بهترین جواب جایزه ای ارزنده اهدا خواهد شد$-)
                            کاندید شورای شهر! /:) میتونه ار همون عکس کاربریش هم استفاده کنه مراد جان بگو کجایی تا بیایم بهت رای بدیم ! >:D

نظر

• Ali Gh.vand
                              عضو جدید
                              • Feb 2013
                              • 19

با سلام به تمام اعضاء باحال این تاپیک.
                              احمد جان داداش، معلومه پسرا هیچوقت سراغ جزوهاشون نمیرن و لای جزوشونو باز نمیکنن ،چه برسه به اینکه امتحانشم بدن L-)
                              درضمن مندی خانوم شما تو اینجا اقاس =))

نظر

• Amirhm
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 140

جناب احمد معلومه که استعداد خوبی تو زمینه نوشتن فیلمنامه های درام داری پیشنهاد میکنم اگه روزی خواسنی فیلمش رو بسازی از این آهنگ استفاده کنی .مندی جان ببخش که با سلیقت جور نیست .;)

نظر

در حال کار...
                                X