حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

....روز جمعه کشیک بودم....ودوتا خانم با یه بچه 7-8 ساله تخس اومدن تو....از اون بچه هایی که تا تورو به مرز جنون نرسونه گزیه اش قطع نمیشه....اجازه نمیداد این دو ید بیضا رو بهش بزنم...خلاصه بعد از اینکه مامان و همراهش دست و پای بچه رو گرفتن منهم دهان بی صاحابشو معاینه کردم....
    ...بعد از فراغت از معاینه ....همینکه دست و پا و البته دهانش ازاد گشت....برگشت و با چشمانی اشکبار و محزون به من گفت...میمون درختییی الاغ....
    ....خوابوندم زیر گوشش....
    -------------------------------------------
    ....تب انتخابات شوراها و صد البته جمعیت زاهد و عارف مشتاق به خدمت به خلق بدون چشم داشت در سمت ما گرمه....فقط این دوستان چون عجله وشتابی وصف ناپذیر برای انجام کار خیر و رسیدن به بهشت والبته نه به حورالعین دارند بنر هایی به ارتفاع برج میلاد با انواع و اقسام عکسهای رتوش شده میزانپیلی و خط چشم و پن کیک در مسیر جاده خودنمایی میکنه....
    ...دکتر درمانگاه ما هم از یکی از متخصصین منطقه حمایت و اونجا رو محل ستاد اون پزشک قرار داده....درو دیوار درمانگاه و بیرون پر شده از عکسهای این عزیز همقطار...داشتم یه بچه رو بخیه میزدم دیدم اومد تو گفت کلید پشت بام رو ندارید...کلی سلام و حالو احوال کردم دیدم خیلی سنین و با منت جواب میده....گفتم دکتر دهنت سرویسه با بد کسی در افتادی....متخصص داخلی رو چه به این غلطااا....
    ....چند دقیقه بعد دیدم یه نفرو فرستاده میگه دکتر میگن مهر دارید....گفتم بهش بگو نه فعلا رو کاغذ بخونه....
    ...اخر شب شد....دیدم چند نفر جوونی رو اوردن یه ملافه رو مثل دم کنی رو سرش گذاشته بود رنگ آلو....باز که کرد خون فواره زد بیرون....رو تخت درازش کردم...گفتم چه بر این جوان گذشته....گفتن یه پسر بچه 15 ساله با چاقو سر این بدبختو که تحصیل گرده این مملکت بوده رو شطرنجی گرده....افتادیم بجونش....خون زیادی ازش میرفت و سریع لخته میشد....وضعیت بدی بود...هر چی میزاشتم زیر سرش غرق خون میشد....
    ...مونده بودم چیکار کنم....به پدر گفتم....منو ببین...منو دید.....گفتم برو هر چی تبلیغ و پوستر رو درو دیوار درمانگاه هست بکن بیار....دیدم بعد از 10 دقیقه یه بغل دکتر کاندید ما و حتی چند تا کاندیدای دیگرو برداشته اورده....بی دریغ استفاده کردم....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• شهرام
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 113

دکتر مهربان عزیز,ماه قبل امپول میکرو رلین(ایرانی) که مشابه تریپتو رلین (خارجی )هست قیمت ماه قبلش 82.000هزار تومان بود امروز گرفتم 160.000هزار تومان و تازه یکی از دکترهای داروساز می گفت ایرانیه به اندازه قیمتش نمی ارزه.
      هیچ کدام از ما ,همه چیز را در اختیار نداریم پس به هم نیازمندیم.برای بر اوردن نیازهایمان, باید به ادب میدان دهیم.[ارد بزرگ]

نظر

• ساسان
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 728

در اصل توسط شهرام پست شده است View Post
        دکتر مهربان عزیز,ماه قبل امپول میکرو رلین(ایرانی) که مشابه تریپتو رلین (خارجی )هست قیمت ماه قبلش 82.000هزار تومان بود امروز گرفتم 160.000هزار تومان و تازه یکی از دکترهای داروساز می گفت ایرانیه به اندازه قیمتش نمی ارزه.

:O
        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط شهرام پست شده است View Post

..جناب شهراد عزیز ...الان بنده و خانواده برا عزیزی در جستجوی آمپول erbitoxهستیم که برای سرطان مری کاربرد داره و گفتن که بیخود وقت خودتو تلف میکنی....
          ....شما به داروخانه ها مراجعه کن ولیستی از معمولیترین داروها رو برا خرید بزار میبینی که چه وضعیت اسفناکی دارو پیدا کرده....:(

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ....روز جمعه کشیک بودم....ودوتا خانم با یه بچه 7-8 ساله تخس اومدن تو....از اون بچه هایی که تا تورو به مرز جنون نرسونه گزیه اش قطع نمیشه....اجازه نمیداد این دو ید بیضا رو بهش بزنم...خلاصه بعد از اینکه مامان و همراهش دست و پای بچه رو گرفتن منهم دهان بی صاحابشو معاینه کردم....
            ...بعد از فراغت از معاینه ....همینکه دست و پا و البته دهانش ازاد گشت....برگشت و با چشمانی اشکبار و محزون به من گفت...میمون درختییی الاغ....
            ....خوابوندم زیر گوشش....

-------------------------------------------

مهرداد جدا زدی؟؟
            الان سالمی؟؟
            می شه گفت خدا به مندسن و بیلی و تامی خیلی رحم کرده.....:-SS

اما خودمونیم کار خوبی نکردی... تو یا میمون درختی الاغ هستی که دیگه بچه چه گناهی داره؟؟:-?
            یا میمون درختی الاغ نیستی که دیگه نظر بچه اهمیتی نداره...0:-)
            ضمنا طبق نظرات داروین ما همه میمون درختی هستیم... طبق نظرات تامی هم که همه الاغیم... ;)
            در نتیجه هوا خیلی پسه:D
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

..جناب شهراد عزیز ...الان بنده و خانواده برا عزیزی در جستجوی آمپول erbitoxهستیم که برای سرطان مری کاربرد داره و گفتن که بیخود وقت خودتو تلف میکنی....
              ....شما به داروخانه ها مراجعه کن ولیستی از معمولیترین داروها رو برا خرید بزار میبینی که چه وضعیت اسفناکی دارو پیدا کرده....:(

دکی
              داداشمون شهرامه نه شهراد:D :D

تازه من این ارقام نمیتونم بخونم :-? 82.000هزار تومان منظور شهرام خان که 82 میلیون که نیست:))
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• has456
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 52

سلام بر دکتر عزیز
                آقا جان خدمتتون عرض کنم یکی دو روز دیگه بری داروخانه 13 آبان آمپول erbitox رو داره

نظر

• شهرام
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 113

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  دکی

تازه من این ارقام نمیتونم بخونم :-? 82.000هزار تومان منظور شهرام خان که 82 میلیون که نیست:))
                  همان هشتاد و دو هزار تومان صحیح است ..;)
                  هیچ کدام از ما ,همه چیز را در اختیار نداریم پس به هم نیازمندیم.برای بر اوردن نیازهایمان, باید به ادب میدان دهیم.[ارد بزرگ]

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                    مهرداد جدا زدی؟؟
                    الان سالمی؟؟
                    می شه گفت خدا به مندسن و بیلی و تامی خیلی رحم کرده.....:-SS

اما خودمونیم کار خوبی نکردی... تو یا میمون درختی الاغ هستی که دیگه بچه چه گناهی داره؟؟:-?
                    یا میمون درختی الاغ نیستی که دیگه نظر بچه اهمیتی نداره...0:-)
                    ضمنا طبق نظرات داروین ما همه میمون درختی هستیم... طبق نظرات تامی هم که همه الاغیم... ;)
                    در نتیجه هوا خیلی پسه:D

....ممد جان پس میرم باشگاه بیخ دیواری بازی میکنم....؟؟؟/:)...برا یه همچین جاهاییه دیگه فدا ....
                    ...تو هم خوب یاد گرفتی هر چی فحشه و فضاحته این وسط مسطااا بار ما میکنیاااا.....
                    .....درمورد اول نظردوستان شرطه....اگر اجماع باشه که چه بهتر.....نه بچه بی منظور گفت چون از رو سادگی و معصومیت گفته منو کمی به فکر انداخته....0:-)
                    ....ممد اخرین خط که خیلی باحال بود...صبح با تامی داشتم تو مسنجر بحث میکردم....
                    ...یه خورده نرم شده....فکر کنم کمی تو عقاید مردد شده...خودش میگه یه حس تازه ای به من دست داد منقلب شده....داش ممد ما اینیییممم....دشمن خدارو به راه راست آوردم....8-|

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                      دکی

...عمو ساسان مهم حسیه که منتقل میشه....الان منو شهرام هردو همدرد مشکل یکسانی هستیم....چه اسم باکلاسی داره حال میکنی کیا میان تاپیکمون....فردا نوبت مایکل و استللا هم میشه صبر کن...

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                        سلام بر دکتر عزیز
                        آقا جان خدمتتون عرض کنم یکی دو روز دیگه بری داروخانه 13 آبان آمپول erbitox رو داره

...حسن جون من موثقه؟؟؟؟....راست میگی یعنی امار صحیح داری....خیلی برامون حیاتیه...بحث پول نیست پیدا نمیشه....سرطانشم بدبختی گرید بالاست....حسن اگر امار موثق داری یه ندابه من بده خدا خیرت بده اجرت با امام زمان....:*

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

۱. .ممد جان پس میرم باشگاه بیخ دیواری بازی میکنم....؟؟؟/:)...برا یه همچین جاهاییه دیگه فدا ....
                          ۲. تو هم خوب یاد گرفتی هر چی فحشه و فضاحته این وسط مسطااا بار ما میکنیاااا.....
                          ۳. ..درمورد اول نظردوستان شرطه....اگر اجماع باشه که چه بهتر....
                          ۴. .نه بچه بی منظور گفت چون از رو سادگی و معصومیت گفته منو کمی به فکر انداخته....0:-)
                          ۵. .ممد اخرین خط که خیلی باحال بود...صبح با تامی داشتم تو مسنجر بحث میکردم....
                          ...یه خورده نرم شده....فکر کنم کمی تو عقاید مردد شده...خودش میگه یه حس تازه ای به من دست داد منقلب شده....داش ممد ما اینیییممم....دشمن خدارو به راه راست آوردم....8-|
                          ۱. خداوکیلی میری باشگاه بدنسازی که چی؟؟ جاش هفته ای یه بار هم برو کتابخونه پدرم...
                          ۲. دکی نداشتیما.. تو که می دونی من نظرم راجع به فحش هایی که بچه ها بهت میدن چقد مثبته!!
                          ۳. تو هم انگار بدت نمیاد تریپ روشنفکری ورداریا... این روزا دم انتخابات مد شده.. اما نکن مهرداد که بهت نمیاد... از ما گفتن بود...
                          ۴. اگه عقیده ات اینه پس تکلیف ما با اون ضرب المثل قدیمی که میگه: حرف راست رو باید از دهن بچه شنید, چیه؟؟!!ها؟؟؟؟
                          ۵. عاقلان دانند دکی.. اگه چیزی که میگی درسته خیلی از تامی شاکی میشم.. یکی از تفریحات روزانه ام که تعقیب دعواهای مندسن و بیلی و تامی با توست از بین می ره....
                          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/09, 15:15.
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• has456
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 52

...حسن جون من موثقه؟؟؟؟....راست میگی یعنی امار صحیح داری....خیلی برامون حیاتیه...بحث پول نیست پیدا نمیشه....سرطانشم بدبختی گرید بالاست....حسن اگر امار موثق داری یه ندابه من بده خدا خیرت بده اجرت با امام زمان....:*[/B]
                            دکتر جان
                            من نمیدونم چطوری باهات تماس بگیرم چون پیام خصوصی من که فعال نیست اگه یک شماره تماس بهم بدی من میتونم آمار دقیقشو بهت بدم که چه وقتی و پیش کی بری
                            علی الحال به احتمال قوی فردا بعدازظهر یا پس فردا باید 13 آبان داشته باشه

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

....ممد در اولین فرصت حالتو میگیرم....بزار برم کلینیک....
                              ...همین الان با دوست خوبم...و استاد مسلم دنیای سهم و سهمداری حمید صحبت کردم....
                              .....میگفت همه سهمما خوبن ولی فعلا تو بازار پول نیست....و ترس و احتیاز بازار به جهت انتخاب شدن احتمالی کاندیدای تند رویی مثل جلیلی هست...فردا هم یه سر میرم پیشش یه گپ مردونه باهاش بزنم...اخبار رانتی هم به شما نمیگم...جیگر همه اتونو...:D

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                                دکتر جان
                                من نمیدونم چطوری باهات تماس بگیرم چون پیام خصوصی من که فعال نیست اگه یک شماره تماس بهم بدی من میتونم آمار دقیقشو بهت بدم که چه وقتی و پیش کی بری
                                علی الحال به احتمال قوی فردا بعدازظهر یا پس فردا باید 13 آبان داشته باشه
                                ....حسن جان یه ساعتی صبر کن برم کلینیک....اونجا برات میفرستم...

نظر

در حال کار...
                                X