حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...ممد چی داری میکنی با این تاپیک....؟؟؟دارم وای مکس مبین میگیرم اول باید به خدمت خودت برسم...دوست دارم.....
    .....بابا ...اینا چرا اینجوری مطلب میزنن...یه نسخه فرهنگ معین تو تاپیک بزار از آرایه های اصیل فارسی استفاده کنن....ممد...ممدددددد....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

مهربان جونم منو دست تنها میذاری کجا میری؟
      نیمه پر لیوان رو باید دید.. به طور روزانه حجم مطالب خلاف عرف داره پایین میاد.. ما هم اومدم دفع کنیم یا جذب؟؟؟
      خوب من هم نظرم به اصلاحاته نه انقلاب...همون یکیش واسه هفت پشتم بس بود!!!!
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• javad60
        عضو عادی
        • May 2012
        • 154

جناب خودشکوفا
        سلام و عرض ادب :x
        ممنون از لطفت، باعث افتخاره تو لیست دوستانت باشم.
        نه، من اون جواد نیستم، سربازی من سال 84 تموم شد.
        امیدوارم خودشکوفائیت زودتر تموم بشه و به دگرشکوفائی مشغول بشی...

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

فدای تو داش جواد 60.

۱. می گم این 60 یعنی چی؟
          سال تولدته....شست دستته خطاب به دنیا... تو سبدت شصت تا نماد داری.... شصت بار خواستگاری رفتی بهت زن ندادن.... بابات شصت بار دعوات کرد که بری نون بخری و نرفتی... شصت بار حاضری در راه ولایت آقا جان بدی.... مزاحم شصت نفر از دختران محل شدی... شصت تا غذا رو دوست داری.... شصت بار ماشینت پنچر شده.... شصت تا کد آنلاین داری.... شصت بار در روز به مهربان فکر می کنی.... شصت ملیون تومان برای خودشکوفات کارت به کارت می کنی...

کلا خیلی آدم پیچیده ای هستیا!!!!

۲. منم اگه سال 76 سرباز فراری نمی شدم سال 78 کارتمو گرفته بودم که نشد ورفت تا 81!!!

۳. بعید می دونم تا آخر عمر از عرضه ی خودشکوفایی هم بشه بربیام... ضمن اینکه تاریخ رو ورق می زنم و می بینم همه بدبختی بشر زیر سر همین دیگر شکوفان!!! بوده...
          من فوق فوقش از پس مندسن بربیام که سرشو به باد نده برام کافیه.....
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/21, 15:02.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• سپه
            كاربر فعال
            • Dec 2010
            • 790

تو این تاپیک 2-3 تا مطلب زدم یک هفته می خوام وارد سایت شم می زنه 404 نات فوند

موندم شماها که همش تو این تاپیک می چر... را چه کار می کنند

خداییش کسی نظی نداره چطوی باید وارد سایت شد

نمی شه که هر بار تو گوگل سرچ کنی

=============================
            هرچی می خوام پای پست های این بنده خدا تشکر نزنم
            پست 1261 ار واقعا نتونستم بی خیال شم

خداوندا ما را از شر دیگران ودیگران را از شر ما حفظ بفرما کلا هچ کی خیری نداره که
            هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
              پ. ن.
              مندسن پسرم.... این دفه چه گندی زدی؟؟؟X-(

السلام علیک یا روح ا...:-??

آخ سرم وای سرم ... ممد جان بجان عزیزت که منم نمیدونم ییهو چی شد یعنی دیروز با سرعت 120 تا داشتم میدوییدم طرف تاپیک تا بیام تو نگو تاپیکو داشتن جارو میکردن در بسته بوده منم ندیدم بصورت افقی ولو شدم تو در (:|بعدشم رو زمین'@^@|||.... حالا هم با سر وصورت باند پیچی شده اومدم تو تاپیک ... راستی اگه خاستی بیای ملاقاتی من کمپوت آناناس وموز بیشتر دوست دارم خاستی سر راه دوسه تا چیپس هم بگیر مزمز سبزیجات باشه بیزحمت .... راستی پرستار میگه خاویار هم واست خوبه:D

ممد خودمونیما چشات خیلی شوره ...هنوز دو ساعت از تغییر اواتارم نگذشته بود آی سرم .... ممد ببین مهربان چیزی داره واسم سریع خوب بشم بیام حرفای قشنگ قشنگ بزنیم... وای سرم .. این دیگه چه بلایی بود ... آخه یکی نیس به اینابگه شما که در و قفل میکنین حداقل یه تابلویی یه علامتی یه نشونی ...جمالی تو دیگه چرا آخه ... ای سرم
              آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/21, 18:19.
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

دوستان خوبم و خوانندگان محترم تاپیک....
                منت بر سرم بگذارید و اگه ایرادی در مطالب بنده می بینید یا جاهاییش ورد پسندتون نمی باشه, حتما مطرح کنید...
                من نه بری از اشتباهم و نه عالم به همه علوم عالم...
                باشد که این برادر کوچکتان چیزی از شما بیاموزد...
                (نيچه)

نظر

• javad60
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 154

فدای تو داش جواد 60.

۱. می گم این 60 یعنی چی؟
                  سال تولدته....شست دستته خطاب به دنیا... تو سبدت شصت تا نماد داری.... شصت بار خواستگاری رفتی بهت زن ندادن.... بابات شصت بار دعوات کرد که بری نون بخری و نرفتی... شصت بار حاضری در راه ولایت آقا جان بدی.... مزاحم شصت نفر از دختران محل شدی... شصت تا غذا رو دوست داری.... شصت بار ماشینت پنچر شده.... شصت تا کد آنلاین داری.... شصت بار در روز به مهربان فکر می کنی.... شصت ملیون تومان برای خودشکوفات کارت به کارت می کنی...

کلا خیلی آدم پیچیده ای هستیا!!!!

۲. منم اگه سال 76 سرباز فراری نمی شدم سال 78 کارتمو گرفته بودم که نشد ورفت تا 81!!!

۳. بعید می دونم تا آخر عمر از عرضه ی خودشکوفایی هم بشه بربیام... ضمن اینکه تاریخ رو ورق می زنم و می بینم همه بدبختی بشر زیر سر همین دیگر شکوفان!!! بوده...
                  من فوق فوقش از پس مندسن بربیام که سرشو به باد نده برام کافیه.....
                  متولد ۶۰ هستم، من و دنیا رابطه خوبی با هم نداریم اما تا حالا با شست دست همو خطاب نکردیم، تو سبدم ۸ تا نماد دارم.
                  چن بار خواستگاری رفتم گفتن به آدم بیابونی دختر نمیدیم، یه کد دارم، ماشین ندارم، هر دفعه میام اینجا نوشته های تو و مهربان رو میخونم.
                  کارت به کارتم خرابه ;)
                  اگه از پس خودشکوفایی بر بیای خواه ناخواه دگرشکوفا هم میشی
                  امید که از پس ممدسن هم بر بیای اما یکم دور از ذهن میاد

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

سلام
                    ممد جان
                    ببین ما توی مملکتی داره زندگی میمنیم
                    یک هو یه بابایی که وزیر امور خارجه بود و به آنی این کشور اون کشور انچنانی چترش پهن بوده
                    توی سنگال ا.ن برکنارش میکنه
                    هم ابروش خودتشو هم ابرو کشور ما هم ابرو ما را توی دنیا برد روی هوا
                    این خفت میشه
                    براش ارزشX-(
                    و میاد
                    میخواد
                    خودشو کاندید ریاست جمهور میکنه:-/
                    کی به کیه
                    قضیه میمون ......
                    اره بابا
                    کلا ما را توهم
                    هستو بس
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

ساسان جان چی بگم برادر من...
                      تا الان هر چی اتفاق افتاده استحقاق و شایستگی این ملت عزیز و دوست داشتنی بوده...
                      هر کی هم میاد سر کار نماینده قسمتی از خصال مردم سرزمینشه...
                      نکنه می خوای بهم بگی قبول نداری گروه کثیری از مردمان سرزمینت مستبد و لجوج و خودخواه و جنایتکار نیستن که نفر اول تاپیک اینطوری از آب دراومده... منظورم مهربان هستا:D بالا نرو لطفا...
                      یا عده زیادی بی سواد و مردم فریب و متوهم و بی تربیت تو این مملکت نداریم که نفر دوم تاپیک همچین تحفه ای از آب دراومد.. بازم منظورم خودم هستم... تعمیم نده به مقام و منصبی....;)
                      حالا چرا این مندسن که ذکر کردی نباید بشه رییس تاپیک؟؟؟ از اون دو نادون اولی چیش کمتره؟؟؟:-/
                      بذار چند وقتی هم این آتیش بزنه به خرمن این ملت تاپیک...
                      هر بلایی سرمون اومد خودمون آوردیم....:(
                      (نيچه)

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

دوستان خوبم و خوانندگان محترم تاپیک....
                        منت بر سرم بگذارید و اگه ایرادی در مطالب بنده می بینید یا جاهاییش ورد پسندتون نمی باشه, حتما مطرح کنید...
                        من نه بری از اشتباهم و نه عالم به همه علوم عالم...
                        باشد که این برادر کوچکتان چیزی از شما بیاموزد...
                        خدا رو شاکرم که یک نفر رو تونستم به راه راست هدایت کنم ..... احسنت ممد آورین آورین .... این فروتنیت منو بدبخت کرده

ممد دلبندم ..... چون گفتی اشتباهاتتو بگم دیگه مجبورم که بگم خودت میدونی که من با کسی رو درباسی ندارم حتی شما رفیق .... بعدشم میخام چون رو انداختی به بارگاه ما شلغزمه شمای عزیز .... نشیم

دوتا اشتباه داشتی ممد .... وان ) ورد = مورد .... تو) حتما = حتماً .... اینا تو متنت هست دبه هم درنیاری چترباز

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

حالا چرا این مندسن که ذکر کردی نباید بشه رییس تاپیک؟؟؟ از اون دو نادون اولی چیش کمتره؟؟؟:-/
                          بذار چند وقتی هم این آتیش بزنه به خرمن این ملت تاپیک...
                          هر بلایی سرمون اومد خودمون آوردیم....:(
                          نوش دارو بعد از مرگ سهراب ..... ممد دلبندم حالا چرا ... این مرحوم مندسنی که شما برا ریسی انتخاب کردید مرد .... اینم خبرش...

خبرگزاری بیل نا، دقایقی قبل گزارش داد، مندسن مندسنی ملخص به امپراطور قلبها وبلاگ نویس معروف سایت بورسی پریروزا بر اثر بیماری بَواسیر دار فانی را بالا رفت! این وبلاگ نویس باسابقه که به دلیل جنگولک بازی های بی امان در عرصه وبلاگ نویسی بارها و بارها مورد تمجید و تقدیر دوستان و مدیران سایتش وجامعه مجازی جهانی قرار گرفته بود عصر امروز در حالی که از یاسوج به سمت چین تایپه در حرکت بود دچار نقص فنی شد و افتاد مُرد. شاهدان اظهار داشتند وی به دلیل عود آنی بیماری بَواسیر خود که سالها از آن رنج می برد دچار این اتفاق شد. محمد مُرسی راننده اورژانس یاسوج ضمن تایید این خبر به خبرنگار ما گفت: متاسفانه من هیچ اطلاعی در این خصوص ندارم از من چیزی نپرسید!

در این راستا یک منبع آگاه که می خواست بخش دوم اسمش فاش نشود به خبرنگار ما گفت: مندسن به دلیل ضعف در تایپ کامپیوتری همیشه موجب سرزنش مدیران و روئسای مافوق ودوستان ناخلف خود قرار می گرفت و از این جهت دائما تحت فشار جسمی بود و در نهایت به بواسیر دچار شد. وی ادامه داد: مندسن برای رفع این نقطه ضعف، هفته ای یک بار به چین تایپه سفر می کرد تا تایپش خوب بشود اما بلاخره در این راه جانش را هدر داد. م . شکوفه :D تصریح کرد: من مانده ام مدیران وی چی جوری می خواهند جواب دوستانش که بسیار و خعلی وحشتناک دلباخته او بودند را بدهند! مندسن یک بسته چی توز که نبود، آدم بود! وی مندسن را فردی آرام و بی تربیت توصیف نمود اما قسم خورد بارها دیده که وی بعد از غذا دندان هایش را برای رضای خدا مسواک می زند! م. شکوفه این ضایعه تاسف ناک را ابتدائا به جامعه بزرگ بهزیستی کشور و انتهائا به دوستان محترم اش تسلیت گفت و برای آن فقیر سعید، تسلی خاطر از ما بهتران مسئلت کرد.

لازم به ذکر است پیکر پاک این جوان ناپاک فردا شب یواشکی از دم در اتاق خوابش واقع در تاپیک مهربان دام کام، چاله میدون، نبش کوچه گل میمون دوازدهم، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های موبَر جمهوری اسلامی ایران (واجبکو)، طبقه 7 واحد 007 ، به سوی مزارش تشریح و به خاک سیاه سپرده خواهد شد. روابط عمومی سایت بورسی به نقل از بنیاد شهید تهران بزرگ اعلام کرد به پاس خدمات شایان این صحابی رسانه، این بنیاد وی را شهید ۳۵ درصد معرفی نموده و قول داد نام یکی از کوچه های بن بست و پر چال وچوله و پر اشغال را به نام وی کند.

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

به پاپ»
                            شعری از پیر پائولو پازولینی
                            برگردان و بازسرایی: یغما گلرویی

چند روز پیش از مرگت
                            کسی همسن تو چشمِ مرگ را گرفته بود
                            در بیست سالگی،
                            تو دانشجو بودی، او کارگر.
                            تو اصیلزاده و خرپول
                            او عامی و بینوا...
                            اما آن روزها برای تو هم مثلِ او گذشت
                            منظرهای از رُم باستان که نو میشد.

«زوکتو»ی بیچاره...
                            بقایای جسدش را دیدم
                            مستانه در شب میان بازار پرسه میزد
                            و تراموایی که از «سن پائولو» میآمد او را زیر گرفت.
                            چند متری روی ریلها کشاندش از میان درختان چنار
                            و ساعتها زیر چرخها ماند...
                            عدهای در سکوت به تماشایش حلقه زدند.
                            دیروقت بود
                            و تنها چند محلی در آن حوالی بودند.
                            یکی از آنها شبیه تو بود
                            پلیسی پیر با لباسی به شکل باجگیرها.
                            جماعت را عقب هل میداد و داد میزد:
                            «عقب! حرامزادهها!»

آمبولانسی رسید و او را برد.
                            همه رفتند و
                            تنها چند تکهی پراکنده از او باقی ماند.
                            زنی که چند قدم آن طرفتر مِیخانه داشت
                            او را میشناخت و
                            به عابران میگفت:
                            «زوکتو زیر تراموا لِه شد و مُرد!»
                            چند روز بعد،
                            تو هم مُردی!
                            زوکتو یکی از گلهی بزرگِ رُمیِ تو بود!
                            یک الکلیِ مفلوکِ بیسقف و دوست
                            که تمامِ شبها را تلو تلو میخورد
                            و کسی نمیدانست چهطور زنده میماند...
                            تو چیزی از او نمی دانی
                            همانطور که بیخبری
                            از هزاران مسیح مانندِ او.

شاید از پوست کلفتیام باشد
                            که از تو می پرسم
                            چرا آدمهایی مثل «زوکتو» سزاوار شناخت تو نیستند.
                            جاهای نفرتانگیزی در این شهر وجود دارند
                            که مادران و فرزندان
                            در غبارِ عصرِ باستان
                            میانِ لجنزار قرنی دیگر زندگی میکنند.
                            نه خیلی دور از جایی که تو زندگی میکنی.
                            از گنبد زیبای «پطر مقدس» هم دیده میشود
                            «جلسومینو»
                            کوهی دو شقه و زیر آن
                            میان گودیِ کاخهای ردیفشدهی نوساز
                            کپه کپه آلونکهای سیاهبختی
                            خانه نه، خوکدانی...
                            تنها یک کلام تو کافی بود،
                            یک اشارهی تو
                            تا پسرهایت
                            هر کدام خانهای داشته باشند
                            اما نه اشارهای کردی
                            نه کلامی به زبان آوردی...

کسی از تو نخواسته بود «مارکس» را آمرزیده کنی!
                            موجی بزرگ که بر هزاره حیات شکسته
                            تو را از او، از دین او جدا کرده
                            ولی کسی در مذهب تو
                            از تاسف چیزی نمی گوید...
                            در دوران پاپ بودنت
                            درست زیر دماغت
                            هزاران نفر در اصطبل زندگی میکنند.
                            «گناه» تنها به معنای «کار اشتباه کردن نیست»
                            و خودت هم میدانستی
                            «کارِ خوب نکردن» به معنی گناه است.
                            چه کارهای خوبی می توانستی بکنی و نکردی!
                            هیچکس به گناهکاری تو نیست... //

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

میخام امشب واستون از یک خاطره مربوط به تحقیقات خاستگاری بگم شب جمعه هست ودل همه گرفته اس ...یه ذره شاد بشید خلاصه شنبه میخاید ناسلامتی برادری وخاهریتونو در حق همدیگه ادا کنین و سهم تو پاچه همدیگه کنید باید انرژی داشته باشید یا نه:D .. این مهربان هم معلوم نیست کجاست اخر عمری افتاده دنبال ایترنت مبین نت ..هر کی ندونه انگار داره معاملات جهانی و بازار فارکس کار میکنه:O .. مهربان جان ول کن همون دایل اپ هم کارتو را میندازه بجون داداش... بیا خاطراتتو بگو مبین نت میخای چی کار تو این گرونی ... میری مبین بگیری اون یه شبی هم که عاف هستی باید بری شیفت:D

بگذریم میریم سر تحقیقات خاستگاری ... ما ازاین دختر ترشیدشون خوشمون نمیومد ومیخاستیم یه جوری بزنیم زیرش =D>

زمان : صلات ظهر .... خ . ع : خونواده عروس ..... بیژن همسایه شوخ و شنگ و معتاد بغلی ما :">( بیکار بیعار... صبح علی الطلوع میاد سر کوچه دو زانو میشینه ... یه لیوان دسته دار برا چای خوردن هم همیشه همراشه بیچاره ارایشگاه در خونمون هر روز صبح زود واسه عاقا باید کتری بزاره رو گاز ... خلاصه سیگار بهمنشو که روشن میکنه تا شب دیگه یه نخ کبریت روشن نمیکنه همش سیگار به سیگار میکنه:)) ... ببینید چه همساده هایی که ما نداریم ... منو اینهمه خوشبختی محاله محاله .....ولی خدا حفظش کنه آمار دزدی تو کوچه ما پایینه بخاطر نگهبانی دائم الخمر شازده ... یکی دوتا دزدی هم که شده بخاطر ترک نگهبانی و تشریف فرمایی ایشون به مستراح بوده:D ) با این شازده زد وبندهایی کردم وبقیه ماجرا ... حالا چطور خونواده عروس با این تحفه برخورد کرده بوده وروش حساب باز کرده بوده من نمیدونم بماند .... واسه تحقیقات حاج مندسنتون اومده بودنB-)... قضییه چند سال پیشه منظورم سال پیشه ... :D

خ.ع: ببخشيد ما در موردي يه امري خيري خدمت رسيديم ميخواستيم يه اطلاعاتي در مورد اين همسايه بغليدون بيگيريم بيبينيم چه جور آدمايي هستن؟

بیژن : والا خيلي آدمهاي محترمين! پسرشونم بچه خوبیه اما اگه اين سيگاره رو نيميكشيد ديگه نورعلي نور بود!
                              خ.ع: ببخشيد!! مگه دوماد سيگارم ميكشن؟!!

بیژن : سيگار كه نه!! اما خوب شوما حساب كن بعد يه بس ترياك، خوب يه نخ سيگارم ميچسبه دیگه!!
                              خ.ع: اِ !! مگه دوماد ترياكيند!!

بیژن : ترياكي كه نه اما خوب وقتي آدم صب اول وخ بعد يه شب بيداري خسته و هلاك از دزدی مياد خونه خوب يه بس ترياكم ميچسبه دیگه!!!
                              خ.ع: دزدي؟!!! دوماد دزدم تشريف دارن؟!!

بیژن : دزد كه نه! اما خوب خرجي خانوم بازي و عرق خوري و اينا بايد از يه جايي در بياد ديگه!!!
                              خ.ع: چی ... خانوم باز ؟!! عرق خور؟!!!

بیژن: نه به اون صورِتي كه شوما فكر ميكونين!! اما خوب اين آقا دوماد از وقتي كه رف حبس تو زندان با يه سري لات و لوت و دزد و چاقو كش و كلّاش آشنا شد خوب اونام زير پاش نيشستن! والا خودش بچه ی خوبيه!!!
                              خ.ع : زندان؟!!!!

بیژن: زندان كه نه!! اما خوب جوونند و جاهل ديگه شانس اورد خونواده مقتول رضايت دادن اگه نه حالا حالا تو حبس بود شايدم دارش ميزدن!!
                              خ.ع : مقتول؟!!!! قتل هم كردن ايشون؟!!

بیژن : قتل كه نه .....اصن ولش كن به ما چه!! آدم خوب نيس پش سر مردوم صفه بزارِه. بخصوص در امر خير!! اين يخده ايرادو دارِه اما رو هم رفته بچه خوبيه!!!=))

خدا ذلیلش نکنه بیژنو =)) باورم نمیشد اینقده وروجک و حالیشه ...خلاصه بنده خدا مغزش هنگ کرده بود و رفته بود وبقیه ماجرا که عذر خواهی از این حرفا واین بلا :D از بیخ بیخ گوش ما رد شد الهی هزار هزار مرتبه شکر:p .... ولی من جداگونه از بیژن تشکر کردم ویه پاکت سیگار بهمن واسش خریدم نمیدونید چه ذوقی کرده بود :D ... حالا هم هرروز که مارو میبینه به ما تیکه میندازه بپا ترشیده نشی بعدشم میگه اگه قراره کسی بیاد تحقیقات خبرم کن .....:))

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/22, 21:50.

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                                تو این تاپیک 2-3 تا مطلب زدم یک هفته می خوام وارد سایت شم می زنه 404 نات فوند

موندم شماها که همش تو این تاپیک می چر... را چه کار می کنند

خداییش کسی نظی نداره چطوی باید وارد سایت شد

نمی شه که هر بار تو گوگل سرچ کنی

=============================
                                هرچی می خوام پای پست های این بنده خدا تشکر نزنم
                                پست 1261 ار واقعا نتونستم بی خیال شم

خداوندا ما را از شر دیگران ودیگران را از شر ما حفظ بفرما کلا هچ کی خیری نداره که
                                خدا پد این دکتر محسن را بیامرزه که لا اقل به من گفت چی کار کنم که بتونم وارد سایت شم دکتر جان تشکرفراوان

باقیتون که همش گمان کنید زندگی باید همین باشد

هرقصه را چون نیک از عمق بشکافی می توان دیدن که درهر حال ریشه در زیر شکم یا درشکم دارد ( چه بلایی سر شعر خدابیامرز م . امید اوردیم بماند)

تازگیها دارم پست بانک می خرم تا ببینیم گروه اداف چه گویند

دکترجان بازم تشکر
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X