حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    ممنونم ساسی جان...

از صبح منتظر یه ندا از دکی نشسته ام تا برم خدمتش.... اصلا توجه نمی کنه یه آدم متاهل چقدر باید تلاش کنه یه روز از منزل مرخصی بگیره واسه دیدار رفقای مجرد..;)

تاپیک من یه چیز به خصوصیه.. احتمالا به درد کسی جز خودم نخوره... دوست داشتم یه جایی بشینم واسه دل خودم از فیلم و سینما بگم.. حالا اگه فایده ای به کسی رساند که چه بهتر... به هر حال جنبه سرگرمی و آموزشی و تفریحی و حتی بورسی مثه تاپیک مهربان رو نداره که بخواد عرض اندامی کرده باشه... ضمنا جایی تاسیسش کردم که اصلا جلو چشم نباشه... خوبیش اینه که قرار شده تخصصی باشه و مجال حاشیه روی پیدا نخواهد کرد..:->

راست و حسینیش اینه که من و مهربان دوره مون سر اومده.. یواش یواش جاهلینی چون مراد و مندی میان و جای ما رو می گیرن و ما بازنشسته می شیم...:">

درباره خاطره سازی توهمی مندی هم باید خدمتش عرض کنم کاملا قضیه رو برعکس فهمیده... اگه من تو اتوبوس بودم ایشون نیاز نبود دست تو جیب کنه.. همون جا فی المجلس, یه تراول میذاشتم کف دست راننده و خودمو می رسوندم به خود گیج و گولش تا بفهمه علی آباد شهره یا ده...:-w

پ.ن.۱
    تو این تاپیک تا مهربان هست من هم هستم.. اگه به امید خدا مرد و نبود, من هم نیستم.... خلاصه که مثه همیشه پشتشم...;;)

پ.ن.۲
    از دوستان عزیز تقاضا دارم با من همفکری کنند... امروز یکی از یاران در خصوصی پیشنهادی مطرح کردند که خودم به تنهایی نمی تونم تصمیم نهایی رو بگیرم.. لطفا متن زیر رو بخونید و نظر بدهید.. کدوم یکی مناسب تره:
    صندوقچه دستنوشته های سینمایی خودشکوفا
    دستنوشته های سینمایی خودشکوفا

....سلام به ساسی و جواد و بقیه دوستان....
    ....ضمن حمایت کامل...قاطع و بی دریغ از تاپیک ممد....خوشحالم که دوست و رفیق خوب من قدم دیگری در راه تکثر و تنوع اندیشه مهربان و ممدی برداشته....بزودی ما همه گیر خواهسم شد مثل ویروس ایدز....
    ....البته جا داره که مخالفتی داشت هباشم با بقیه عرایض ممد....ممد....مرادو مندی....نیرو و بنیه جوونیشون در برابر تجربه تیرانوزوروس هایی مثل منو تو رنگ میبازه....منکه تورودیدم....فهمیدم که قدمت به 20 دقیقه جلوی بینگ بنگ میرسه.....در رابطه با توان جسمی هم که ممدجون....اینا جوونروغن مایع و لازانیا هستند....کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها....آره داداشم....مهربان الکی مهربان نیست....
    ....جفتشونو دوست دارم....هردو از انشعابات و رستاخیز این تاپیک هستند و اخر به اصلشون برمیگردن...راه دوری نمیرن.....نهایتش میریم تاپیکشونو میبندیم....:D
    ....ممد اسمشو بزار شکوفا و هنر هفتم.....با مسماتره....
    ....ممد عزیزم...یه عذر خواهی به بلندای خشم من ازدست مندی بهت بدهکارم....صبح تا 11 خواب بودم....رفتم باشگاه الان اومدم....الان میرم بیمارستان دیدن یه بیمار....ایشالا شب با هم مماس باشیم من روی مثل ماهتو ببینم.....
    ...علی کرمی...کم پیدایی....فکر نکنی از حالت غافلم....

[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

..........غروب جمعه ..... همه بی حال.....اینجا خونه ....تو لحاف .....جزوه ها باز ....چشا ناز .....دل پرواز....واسه آواز .... ای جونم ساز

............ آی لاویو دنس .............لتز گو دنس ..........رقص نور.........مارمولک تمبکس .........حالا بیا وسط .....امتحان کشک .....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

.
        .
        .
        ...علی کرمی...کم پیدایی....فکر نکنی از حالت غافلم....

سلام دکی الان که دارم این متنو مینویسم میشه 2 دیقه بعد از ارسال تحلیل کشکیمون راجع به معدنیا و به محض ارسال اون پست یه اسمس به دستم رسیده که موجب خداحافظی دائم من از بورس میشه ...... حکم ولایی که میگند اینه

با اجازه ی گلت این چند روز درو جو داشتیم و صبح ها ساعت 5 میرفتیم و ساعت 10 برمیگشتیم خونه و عصرها ساعت 4 و برگشت هم ساعت 7:30 شبا هم که زود میخوابیدیم که فرداش زود بیدار شیم .....

یه شعر محلی هم برات مینویسم از نوع عاشقانه

سلامت میکنم کل درو زار ...... اول بر خوشه چین بعد بوفه بردار

اگر خواهی که یار خود شناسی...... همون بالا بلند سبزه ی نمکدار
        خوب دیگه رفتن ما از بورس و فروم های بورسی قطعی شد . اما بزار یه حکایت بگم و بعدش رخصت .....

روزی بین اعضای بدن جنگ بر سر رهبری بود ... عقل میگفت من فرمان میدم من باید رهبر باشم .... قلب میگفت من خون به همه جای بدن پمپاز میکنم من باید رهبر باشم .... کلیه ..... جگر و چشم و گوش هرکدام به دلایلی ادعای رهبری می کردند که در این بین یک دفعه ..ون هم مدعی شد .... همه اعضای بدن مسخرش کردند و درنهایت عقل رهبر شد و کون هم لج کرد و راه دفع مواد جامد از بدن رو بست بعد از یه دو سه روز کل اعضای بدن به هم ریختند قلب و عروق ریخت یال و مال هم ..... کلیه و قلب و چشم و ..... همه شاکی شدند و کون زیر بار نرفت تا اینکه تمام اعضای بدن راضی شدند کون رهبر باشه و گفتند کون رهبره فقط به خاطر اینکه میرینه ....

حکایت جالبیه ...... پندهای زیادی توش داره ..... شعارهای انقلابی هم یه معنی جدیدی میگیره مثلا در ولایت رهبری ...... یا شعارهای بورسی مثل لیدر یا رهبر بورس ....

کلا پروسه رهبری و رهبر شدن نه به خاطر خدمته بلکه به خاطر چیز دیگه است .....
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

...ای قوم به حج رفته کجایید کجایید.....
          ......معشوق همینجاست بیایید..بیایید....
          ..........معشوق همینجاست دیوار به دیوار......
          ..............گر صورت بی صورت معشوق ببینید.....
          ....................هم خواجه و هم بنده و هم قبله شمایید شمایید شمایید.....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

سلام به همگی ..خوبین ..خوشین ...سلامتین ..لباتون خندونه ..نبینم گریون باشین ...دماغتون چاغه ... شیکمتون سیره ... الانه که همتون دنبال اینین که چطور واسه فردا تو بازار سفته بازی و جنگولک بازی دربیارین من دارم خودمو آماده میکنم یه امتحان خیلی سنگین رو پشت سر بزارم =((
            ینی باید در دانشگاه رو گل گرفت که تو مقطع ارشد مارو مجبور کردن این درسو پاس کنیم . مغز منم حساس کلاً قات زده کلی بهش وعده و عید دادیم یه جوری این مطالب این درسو بکنه تو حافظش ...:-&
            برا اینکه شما هم بیکار نباشین میخام یه مسابقه برگزار کنم جایزه هم داره البته جایزش برا مومنات هست چون مسابقش سختهB-) ...مومنین هم اگه رکورد زیر 4 ثانیه بزنن و عکسشو نشون بدن یه فکری به حالشون میکنیم :D ..خلاصتاً رکورداتونو بگین ...:-B
            ایشاله اگه آمار شرکت کننده ها بالا باشه سعی میکنیم مسابقات شنا (مخصوص مومنین):D و اسب سواری هم برگزار کنیم ...:O
            آخ دیدین داش فراموشم میشد امتحان فردام وصیت امام هست :((

اینم عکسس مسابقه ..زیر عکسم سایت مسابقه ...خلاصه بسم الله ... در ضمن فقط با کلید بالا پایین چپ راست کیبورد میتونین انجام بدین ..با موبایل نمیشه ...قابل توجه بنی L-)

نظر

• MohammadReza212
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 24

سلام

یعنی لیموزین 4 متری رو از این راحتر پارک می کردم .

فرمونش خرابه . .. . . ولی خیلی ردیف بود .

مرسی

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

ممدرضا ما همگی در صف شراز پشتتیم... خیالت راحت باشه داداش:*
                در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                ;)

ممد این نشون از هوش معاملاتیته یا توصیه استاد مندی؟:D
                نه بابا.. استاد مندی که همراه با یه گروه سفته باز حرفه ای داره سمگا رو چاق می کنه تو این آخرین روزای حضور اسفندیار جان... ماییم و یه شراز.. البته شپنا هم ارزنده هست.. اما شراز حالش بیشتره...
                شایسته نیس که بر بندگان مخلص خدا انگ سفته بازی حرفه ای ببندید همون حرفه ای کافیه ..:D
                کنون ما بر پشت اسب تیزپای خراسان سواریم که مستر اوبامای ملعون افسار خر چموش مارا با تحریم پتروشیمی ها کشید و ما در حال رایزنی با میشله اوباما همسر محترمه هستیم تا امشب لنگه کفشی نثارش کند و فرق سرش را با مایتابه ی تفلون مزین نماید:D
                برین خراسون بخرین شاید با آخوند خراسونی محشور شدید =))

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

مندی جان از ساحل زیبای زاینده رود بهت سلام می رسونم..
                  آقا چه هوایی... چه صفایی.. چه پل خواجویی.. عجبا از پل چوبی.. به به از سی و سه پل... آی بسوزی مندی...8-}

فردا رو بگو در میدان نقش جهان چه عشقی کنیم... >:D<

مرده شور ترکیب یکی ازون آخوندای خراسانیت رو ببرن که هر چی می کشیم.....:-&

مندی ومعادن رو دیدی؟؟ تعدیلشو شنیدی؟؟ نترکیدی؟؟!!:D

همین روزها با وصندوق منفجرت می کنم...:x

می گم تو و رفیقت سورنا چه جراتی دارین جلوی من و مهربان پاتون رو دراز می کنین؟؟؟ حیف که باش تو شراز همسنگرم... می بینم واسه خودت دار و دسته و قشون جمع کرده ای... من و مهربان تیرانوزوروس به وقتش با یه بگم بگم از میدان به درتون می کنیم!!!...:-B
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• محمدسعید
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 263

سلام
                    رکورد زدم ببینم کسی می تونه بشکونتش؟

0:00:03:93 ثانیه

یا علی
                    دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• MohammadReza212
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 24

سلام بر دوستان

چقدر سوت و کوره اینجا . مندی جان ..... آقا محمد خودشکوفا کجایید شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-w

آقا محمد خودشکوفا و مندی خان (و همچنین بقیه دوستان) میشه تحلیل شما رو از عکس زیر بدونم .. . .. . ما که تحلیل بنیادی بلد نیستیم. :D

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

درود
                        ۱. همچنان در دیار گز و نبات و پولکی به سر می برم...
                        دوستان امروز فقط تونستم مسجد شاه, عالی قاپو و مسجد شیخ لطف الله رو زیارت کنم...
                        در برابر عظمت شاهکار معماری و هنر ایرانیان جز سر به تعظیم فرود آوردن کاری هم مگه میشد کرد...
                        هنوز هم گیج و منگم.. خیلی خلاصه عرض کنم که 400 سال پیش شعور ایرانیان 400 برابر شعور مندی بود:*

۲. مندی جان خیلی سر ومعادن به حاجیت حسودی نکن... همسر گرامی با یه تهدید مختصر و جلب توجه بنده به نقوش اسلیمی سردر مسجد شاه, چنان بنده رو کاریکوت کرد که حتی جرات نکردم سمت نرم افزار معاملات آنلاین برم... در نتیجه تصمیمم به فروش ومعادن و جابجایی با غشان, سابید به الک:D

۳. جا داره از همین جا به پدر دوست گرامی, محمدسعید, یه تسلیت جانانه عرض کنم;)

۴. در پایان خدمت اون بزرگوار که راجع به تابلو نظرم را پرسیده اند عرض کنم در شهر مولد والدینم یعنی همین گرمسار, تا دلت بخواد امامزاده هست اما یکیشون قصه اش حیرت انگیزه.. روستای پدر و مادرم از قدیم با هم رقابت داشتند و دارند... ده پدرم دو تا امامزاده داشت اما ده مادرم هیچی...
                        گذشت این داستان تا بعد مدتی, جمعیت روستای مادرم شروع به زیارت و نذر و دخیل بستن برای امامزاده ای مخروبه وسط میدان دهشان.... اسم این امامزاده ی تازه تاسیس هم امامزاده غیبی!! گذاشته شد.../:)
                        این مکان مقدس تا زمان کودکی بنده همچنان وجود داشت و خودم هم دیده بودمش.. تا این که بدخواهان زدند و مکان مخروبه رو نابود کردند.. ای تف به گور پدرشان...[-(

امیدوارم پاسخم چشم شما رو کاملا به حقیقت این تابلو باز فرموده باشه:->
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• داروساز
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 603

ﻗﻬﻮﻩ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﭼﺎﯼ ﺭﺍ ﻧﻮﺷﯿﺪ ﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺎﺷﻘﺶ ﺑﻮﺩﻡ، ﺩﻝ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﺍﻭ ﻧﻤﮏ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﻧﻤﮑﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ
                          ﺣﺎﻝ، ﺍﻭ ﻫﺴﺖ ﻻﯾﻖِ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﻻﯾﻖِ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﭘَﺴﺖ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﺴﺖ ﺍﺯ ﻣِﯽ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﺪﺳﺖ ﺯﯾﺮﺳﯿﮕﺎﺭﯾﻢ ﮐﺠﺎﺳﺖ؟!
                          ﯾﺎﺩﻡ ﺁﻣﺪ، ﻟﻌﻨﺘﯽ ﺁﻧﺮﺍ ﺷﮑﺴﺖ!
                          ﭘُﺮ ﺯِ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﺏ ﻋﮑﺲ.. ﺭﺍﺳﺘﯽ ﻋﮑﺴﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﯾﺎﺩﺕ ﻫﺴﺖ؟
                          ﺍﯾﻦ ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﮑﺴﺖ
                          bourse4ever.... kharab shodam....

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

درود
                            ۱. همچنان در دیار گز و نبات و پولکی به سر می برم...

2. خیلی خلاصه عرض کنم که 400 سال پیش شعور ایرانیان 400 برابر شعور مندی بود:*

3. مندی جان خیلی سر ومعادن به حاجیت حسودی نکن... همسر گرامی با یه تهدید مختصر و جلب توجه بنده به نقوش اسلیمی سردر مسجد شاه, چنان بنده رو کاریکوت کرد که حتی جرات نکردم سمت نرم افزار معاملات آنلاین برم... در نتیجه تصمیمم به فروش ومعادن و جابجایی با غشان, سابید به الک:D

1.
                            الهی که کوفتت بشه ممد :D اگه واسم نیاری دیگه نه من نه تو ..

2.
                            =))=)) ....تففففففففففففف:*

3.
                            ممد شهلا.. حالا شما هم نمیخاد سر خراسون به سرورت حسودید بشه :D ... الهی که همسر محترمت بگیره اون تب لتت رو بکوبه به دیوار مسجد شاه من جیگرم خنک بشه B-)

پ.ن1
                            ممد رضا فردا میام ...امشب خیر سرم دارم آمار تحلیلی میخونم ..فردا امتحان دارم ..امروز یه خاطره واسم درست شد که فردا واستون میگم ...بعد از ده سال برا اولین بار تقلبم رو گرفتن :pفکرشو بکن وصیت امام و ورداشته بودم تقلب نوشته بودم:)) ..آخه همشو یادم رفته بود ..الان این استاده که داره برگه منو تصحیح میکنه فکر کنم از خنده روده بر شده از بس شعر نوشتم =))
                            حقیقتاً امام امت تنش تو گور لرزید با این کار من

پ.ن 2
                            ممد سعید اگه کلک نزده باشی کارت خیلی درسته ..یه جایزه پیش من داری ...
                            جواد ..بجا اینکه صبح تا شب به من گیر بدی بیا رکوردتو بگو :D

پ.ن3
                            مومنات محترمه هم خجالت نکشین ..اینجا همه خودین ...بیاین رکوردتونو بگین ...اسم نبرم ...صبا ، بنی ، بهاره ، شمیم :D ... برا اینکه روتون وا شه رکورد خودمو میگم ...هنو نتونستم پارک کنم

پ.ن4
                            بقیه هم رکوردشونو بگن ...بدون تصویر هم گفتین ما قبول داریم ..فقط کلک نزنین ...

نظر

• محمدسعید
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 263

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                              [B]

پ.ن 2
                              ممد سعید اگه کلک نزده باشی کارت خیلی درسته ..یه جایزه پیش من داری ...
                              جواد ..بجا اینکه صبح تا شب به من گیر بدی بیا رکوردتو بگو :D

پ.ن4
                              بقیه هم رکوردشونو بگن ...بدون تصویر هم گفتین ما قبول داریم ..فقط کلک نزنین ...
                              من عکس گذاشتم دنبال کلکید باقی رو بدون عکس قبول دارید.:-s

آخه چه کلکی می خوام بزنم، نمی خواستم ریا بشه ولی حتما باید توی یه جمع عمومی بگم دست فرمونم خیلیییییییییییی خوبه و سلام می رسونه=))

یا علی
                              دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• MohammadReza212
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 24

آق محمد سعید دمت گرم ترکوندی ......

ما هی نمی خواستیم به رو خودمون بیاریم نشد .:)) =))

راجع به عکسی که شما گذاشتید نظری ندارید . البته شاید من اشتباه می کنم .<):)

عکس شما :

عکس من :

یعنی محمد سعید کارت درسته . اینقدی که وقت واسه فوتوشاپ گذاشتی میتونستی با تمرین تو 3 ثانیه پارک کنی=))

نظر

در حال کار...
                                X