حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

پاسخ بسیار شایسته ای بود....تشکر
    جناب mhkz44 ،نمیتونه کلاه گیس باشه ، کاشت مو هم نیست:-?
    من انواع مختلفش را بین دوستان و همکاران دیدم;)
    حجم عکس هم که فقط 1.03 مگا بایت هست ، سنگینی اصلی از هیبت ایشونه
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
      خودشکوفای عزیز با جک لمون و آثارش آشنا نیستم فقط میدونم کوین اسپیسی به شاگردیش افتخارمیکرده که همین نشاندهنده عظمت این بزرگواره .اگه چند تا از فیلمهاشون رو معرفی کنی ممنون میشم .خدا پدر آفریننده تورنت رو رحمت کنه .
      عکست رو همین حالا دیدم عجیبه که تقریبا همین شکل تو نظرم بود شایدبه یکی از آواتارهای قبلیت شبیه بوده !
      1. جک لمون
      از بزرگترین کمدین های دوران ناطق سینما بود که اکثر شاهکارهاش رو در فیلم های کارگردان اسطوره ای هالیوود, بیلی وایلدر بازی کرد.
      از مشهورترین آثارش می تونم اشاره کنم:

آپارتمان
      بعضی ها داغش رو دوست دارند
      روزهای شراب و گل سرخ
      ایرما خوشگله
      شیرینی شانس
      گلن گری, گلن راس

از شیرین ترین بازی های زندگیم که مشاهده کردم , بازی ایشون تو آپارتمان هست...

2. عکسم شبیه کدوم یکی از آواتار هام بوده؟؟؟
      حتما شبیه مرحوم کاری گرانت بودم!!!
      باعث افتخاره اگه چیزی که می گی صحت داشته باشه;)
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

امیدوارم پاسخ شایسته ای به کنجکاوی دوستان داده باشم

نه پاسخ شایستت کم بدکم نبود ولی خدا خیرت بده چند مدتی بود سوژه نداشتیم تو سایت:* .... خدا تو رو رسوند ممد .. الهی پیر شی ممد.... خوشم میاد حواست بود که تو عکس خودتو جم وجور کنی ... این مهربان که اومده بود تو نمایشگاه عکس باندازه نمیدونی چه اوضاعی داشت که تیشرت از نوع زندونیای اوین با شلوار کردی با ریش وپشم:D ... فقط اگه این کیف پزشکیش همراش نبود معلوم نبود راش میدادن یا نه تو نمایشگاه;)

حالا ممد یه سئوالی که تو ذهن نقاد من نقش بست بصورت ییهویی ... اینه که اون اتاقک پشت سرت همون که در نداره احیاناً خلا صحرایی نیست که =))

بعدشم اون شیکمو چطوری آبش کردی .... اثرات مایتابه عیاله یا فتوشاپ کردی کلک:-?

راستی ممد احیاناً با چشات خونه مردومو که دید نمیزدی تو اون لحظه که:-B ... نه راستشو بگوجون من اشنا بود یا غریبه :x ... ای ناغلا:*

ولی حالا بدور از شوخی از من خوشتیپ تری ... حتماً واسه خودت لاستیک دود کنیا فردا نگی من چشت کردما ...

ولی ممد ... این بعضی ها (مندسن فکر کنم منظور کارگردان بوده:D ) داغش را دوست دارن چه جور فیلمیه :-/....

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/24, 00:24.
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

1- ممد.... سلام رسیدن بخیر خوش گذشت مایه داریه دیگه ما پول نداریم ساندیس بخریم کوفت کنیم مردم سه هفته سه هفته میرن مسافرت حالا چند نفرو بدبخت کردی خونه چند نفر چتر انداختی چتر باز ... :D

اواتور نو مبارک... نه ایندفه فهمیدی موزون یعنی چی =D>داره کم کم خوشم میاد .... خداییش خیلی اون اواتورت زاغارت بود ممد سلیقه نیست که ... یعنی وقتی بعد پست من پست میذاشتیا از شدت تناقض دوتا اواتور نفسم بالا نمیومد چقده سر این اواتورت که دعات نکردم ...:p ... یعنی باور کن وقتی میخاستم پستاتو بخونم یه دستمو میزاشتم رو چش راستم وبا چش چپم متنو میخوندم=))

2- مهربان و رایتل... مهربان و وای مکس ... باور کن ممد این بشر تمام دراومد ماهیانشو رو میبره بانک تبدیل به پول تا نخورده میکنه بعدش میره پیش خانمش ....بعد از ادای احترامات نظامی ودوش فنگ وپافنگ وخاندن سرود ملی در حالی که رو دوتا زانوش میشینه و سرش رو تا سرامیک کف اتاق پایین میاره پولو تقدیم میکنه به عیال محترم ... عیال هم بعد از اینکه دسته نوت نقد و جلو صورتش تکون میده و از نسیم دلنوازش متنعم میشه با انگشت نشانه دست راستش ظرف شویی رو نشونش میده وبا انگشت نشانه دست چپش میز شام رو ... هر از گاهی هم که میبینی میاد پست میزنه خانمش رفته خرید ... اونم میدونو که خالی میبینه میاد اینجا هوچی بازی درمیاره

3- ممد ... اینقده از ما تعریف میکنی ییهو دیدی مارو دزدیدن بردن تو وبلاگ دیگه ها گفته باشم :((.... بعدشم این علیرضا جمالی با اون عینک دودیشB-) و امن و ماهور :x هم تو تیم این دخیه متادون خور هست باورکن L-)... بدجور دست تنهاییم به مولا این علی کرمی هم معلوم نیست کجاس باز کدوم تاپیک داره خالی میبنده نمیدونم:p ... تو که استعداد شناسی خوبی داری دوسه تا یار غار مثل ما پیدا کنی فکر کنم تیممون تکمیل میشه اونوقت بریم زو :D

4- علی ... بجای اینکه سهم تو پاچه این و اون کنی :p برو تو گوگل سرچ کن همایش مدلینگ در شیراز .... بعدش ادرس این چندتا جوونو دربیار بده به ما ثواب داره خداییش .... :D تو آخرت که نه چون کاریت ندارم اونجا نعمت فراوونه .... ولی حداقل بزار تو دنیا دعای یه رفیق سربه زیر مودب دل پاک بی ریا و ساده دل پشتت باشه

1. ما یه عمره مسافریم... تو چش دیدن این سه هفته اش رو نداری... باقیش چی؟؟؟
          تو چه می فهمی گروچو مارکس کی بوده و چه جایگاهی داره!!
          .. چه داند قیمت نقل و نبات!!!:D

2. هر چی می اندیشم می بینم این وصله که می گی به مهرداد می چسبه... انگ زن ذلیلیه:p

3. داداش خدا با ماست.. سفت بچسب به حاجیت ببین کی حریف ما میشه...
          گر ..... ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد:-&
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

نه پاسخ شایستت کم بدکم نبود ولی خدا خیرت بده چند مدتی بود سوژه نداشتیم تو سایت:* .... خدا تو رو رسوند ممد .. الهی پیر شی ممد.... خوشم میاد حواست بود که تو عکس خودتو جم وجور کنی ...
            1. این مهربان که اومده بود تو نمایشگاه عکس باندازه نمیدونی چه اوضاعی داشت که تیشرت از نوع زندونیای اوین با شلوار کردی با ریش وپشم ... فقط اگه این کیف پزشکیش همراش نبود معلوم نبود راش میدادن یا نه تو نمایشگاه;)

2. حالا ممد یه سئوالی که تو ذهن نقاد من نقش بست بصورت ییهویی ... اینه که اون اتاقک پشت سرت همون که در نداره احیاناً خلا صحرایی نیست که =))

3. بعدشم اون شیکمو چطوری آبش کردی .... اثرات مایتابه عیاله یا فتوشاپ کردی کلک:-?

4. راستی ممد احیاناً با چشات خونه مردومو که دید نمیزدی تو اون لحظه که:-B ... نه راستشو بگوجون من اشنا بود یا غریبه :x ... ای ناغلا:*

5. ولی حالا بدور از شوخی از من خوشتیپ تری ... حتماً واسه خودت لاستیک دود کنیا فردا نگی من چشت کردما ...

6. ولی ممد ... این بعضی ها (مندسن فکر کنم منظور کارگردان بوده:D ) داغش را دوست دارن چه جور فیلمیه :-/....

1. =)) آخرش به دست همین مهربان خونت ریخته می شه.. حالا هی بهش گیر بده... فکر کنم بزرگترین اشتباه عمرش رو دکی پارسال مرتکب شد که تو نمایشگاه بدون گریم شرکت کرد...

2. نه حدست غلطه.. ایشالله گذرت به یه باغ آن چنانی که افتاد و با از ما بهترون که رفتی ته باغ متوجه کاربرد این جور مکان ها می شی0:-)

3. داداش ورزشکار جماعت رو دست کم نگیر!! :-B

4. خداییش نه... ;;)

5. همین که جرات کردی و فکر کردی ممکنه تیپ منو داشته باشی, انگیزه کافی برای خودکشی بهم داد[-(

6. some like it hot یا بعضی ها داغشو دوست دارند

محبوب ترین فیلم کمدی صد سال اول سینمای امریکاست...کمدی درجه یک و درخشانیه...بعد از پنجاه سال هنوز بی نظیره..حتما گیرش بیار و ببین:x
            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
              پاسخ بسیار شایسته ای بود....تشکر
              جناب mhkz44 ،نمیتونه کلاه گیس باشه ، کاشت مو هم نیست:-?
              من انواع مختلفش را بین دوستان و همکاران دیدم;)
              حجم عکس هم که فقط 1.03 مگا بایت هست ، سنگینی اصلی از هیبت ایشونه
              شما بزرگواری دوست عزیزم... ما مخلص شماییم:">
              (نيچه)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

.....14 به 5 شرط میبندم کاشت موا....:D
                ....ممددد...رفییقق....یکی مارادونا رو ول کنه غضنفرو بچسبه....
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

به به سوووژه...>:D<

مهرداد جون مرده و حرفش...;;) تو میگی کاشته و مندسن میگه کلاه گیس...:-?

یه هیات داوری تو همین سایت تشکیل می دیم و میریم خدمت هر متخصص مو که داوران معرفی کنند. اگه موهای من طبیعی نبود من نفری بهتون 50 ملیون تومان می دم. :-B

اما اگه حق با من بود...>:) شما دو تا که وضع و حالی ندارین!!:)) جمعا به من 50 ملیون بدین...:">

قبول؟؟؟؟
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

به به اقا چشممون به جمالتون روشن شد!

چقدر شبیه شاهزاده پهلوی خارج نشین شدی،میگم همش افکار براندازانه رو تو تاپیک پیگیری میکنی ها...;)

ممد خدایی خوشتیپی ولی نه به اندازه مندسن!:P

ممد یه دوتا دونه شیران بخر بتونی بیای مجمع ببینیمت از نزدیک...سید یاسر و مصطفی و ... هم هستند،خوش میگذره دور همی!:D

فقط کروات نزنی بیای ها،راهت نمیدن!:))
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 594

من به عنوان یه متخصص امر پشم و مو و ریش صلاحیت داور شدن رو دارم

برای اینکه بدونیم ممد موش واقعی هست یا نه باید از پشت گردن تا جلوی پیشونی با تیغ تیز موهاشو بزنه یا از این گوش تا اون گوش به عرض 5 سانتی متر با تیغ موها رو درو کنه و عکسی از بالا به صورت تمام کله از خودش بندازه ;;)

و در زمان های 2 ،5 ،9 ، 13، 18 و 30 روز عکس تمام کله سه بعدی بزاره تو تاپیک در صورتی که نشانه های رشد مو تو کلش هوایدا گشت قافیه رو ممد برده و دوتا 50 میل که 98.8 درصدش میشه حق داوری نوش جون میکنه این درصد هم به خاطر اینکه مبارکه و نشونه رای مردم به انقلابه اتخاب شده /:)

اگر که ممد قافیه رو باخت بازم قضیه به همین منواله 98.8 درصد به داور میرسه و مابقی به برندگان

حق هیچگونه اعتراضی هم نیست ...
                      آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/02/24, 18:40.
                      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

مندسن

من که آخرش نفهمیدم دختری یا پسری ... شککم از این بابت که دختر هستی داره زیاد میشه .. شمارتو بده یه زنگ بزنم بلکه صدای ناز پر آوازت رو بشنوم

راستی من شارژ ندارم تو زنگ بزن امروز یه دو تومن کاسب شدیم دادیم یه کارت شارژ که کلهم خرج شد .........ما شدیم پا منبری ممد .. ممدم که کم نزاشت تا فیها خالدون شارژ گوشی ما رو خالی کرد

همه شارژشونو پا یه تکیه به هدر می دند ما روو ببین چه طوری داریم .... ده دیقه و 43 ثانیه فقط داشتم گوش میدادم شانس آوردم تو صف ناهار بود و نوبتش شد وگرنه ... الله اعلم

حسن هستی یا فریبا نمیدونم ولی یه لینک برات گذاشتم شاید به دردت بخوره ظاهرا همایشاشون تو اسفنده

ولی یه سوال دارم تو هم شرکت میکنی ؟

کدومشون هستی؟

میگم این دفعه رو بیا میهن پرست باش عکس یکی از این هموطنامونو بزار آواتارت تا لااقل به نوبه خوت یه مشت محکم به ..ون استکبار و امپریالیسم جهانی زده باشی

بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          1. به به اقا چشممون به جمالتون روشن شد!

2. چقدر شبیه شاهزاده پهلوی خارج نشین شدی،میگم همش افکار براندازانه رو تو تاپیک پیگیری میکنی ها...

3. ممد خدایی خوشتیپی ولی نه به اندازه مندسن!

4. ممد یه دوتا دونه شیران بخر بتونی بیای مجمع ببینیمت از نزدیک...سید یاسر و مصطفی و ... هم هستند،خوش میگذره دور همی!

5. فقط کروات نزنی بیای ها،راهت نمیدن!:))

1. کاش همون لحظه که چشات داشت روشن می شد یه نیتی می کردی که هر آرزویی داشتی, برآورده شده بود!!0:-)

2. والله به مرحوم پدرم خیلی ها می گفتن شبیه بابای طرفه اما این شباهت خودم رو اولین بار بود می شنیدم.. نشنیده می گیریم:-$

3. موجب کمال مسرته که همتیپ مندسن نباشم[-(

4. من فقط حاضرم با مهربان تو مجمع صدرا برم و لاغیر8-}

5. فکر نکنم... انقدها هم امل نیستن:-?

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post

1. من به عنوان یه متخصص امر پشم و مو و ریش صلاحیت داور شدن رو دارم

2. برای اینکه بدونیم ممد موش واقعی هست یا نه باید از پشت گردن تا جلوی پیشونی با تیغ تیز موهاشو بزنه یا از این گوش تا اون گوش به عرض 5 سانتی متر با تیغ موها رو درو کنه و عکسی از بالا به صورت تمام کله از خودش بندازه....

و در زمان های 2 ،5 ،9 ، 13، 18 و 30 روز عکس تمام کله سه بعدی بزاره تو تاپیک در صورتی که نشانه های رشد مو تو کلش هوایدا گشت قافیه رو ممد برده و
                          3. دوتا 50 میل که 98.8 درصدش میشه حق داوری نوش جون میکنه این درصد هم به خاطر اینکه مبارکه و نشونه رای مردم به انقلابه اتخاب شده...

اگر که ممد قافیه رو باخت بازم قضیه به همین منواله 98.8 درصد به داور میرسه و مابقی به برندگان

4. حق هیچگونه اعتراضی هم نیست ...
                          1. آخه ارتباط فوق لیسانس عمران و پشم چیه؟؟؟L-)

2. جدا بهت تبریک می گم با این راهکارات.. صد رحمت به طرح های اقتصادی ا.ن.:-&

3. آخه عمو جون, فکر کن این 98.8 که میگی و تو توش شرکت نداشتی, دوباره تکرار می شد و نتیجه آرا , زیاد زیاد می شد 1.2 درصد... حالا چی!!!
                          به نظرم معیارتو عوض کنی بد نباشه...8-|

4. می خواستم اعتراض کنم و بگم که اگه سهم داور فقط 98.8 باشه خدایی کمه, بگو 100درصد و خلاص کن..
                          اما چشم اعتراضی ندارم....=;

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                          مندسن

من که آخرش نفهمیدم دختری یا پسری ... شککم از این بابت که دختر هستی داره زیاد میشه .. شمارتو بده یه زنگ بزنم بلکه صدای ناز پر آوازت رو بشنوم
                          حسن هستی یا فریبا نمیدونم...
                          کدومشون هستی؟

وای پسر چه شود اگه این مندسن فریبا بوده... :D
                          آقا من همینجا فریبا رو واسه علی جونمون خواستگاری می کنم...>:D<
                          مهربان بدو خودتو برسون که یه عروسی افتادیم!!!:x<:-p<:-p
                          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/24, 19:44.
                          (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

ممد ... داداش .... تناژ پرس رو محاسبه کن

مندسن ... همایش مدلینگ رو نمیدونم ولی همای پاورلیففتیــــــــــــــنگگگگگگگ تا چند روز دیگه برگزار میشه بیا بر دست خودم بشین یه ساندیس با طعم نعنا برات کنار گذاشتم :-$
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

یا ابر فرضضضضضضضضض...این چه ژستیه علی؟!

ترسیدم خدایی!:D
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

یا خدااااااااااااا ............ علی کرمی این خودتی؟؟؟؟؟؟@-)
                                هر چی خورده بودیم پرید:O
                                یه وقت شب تو خوابمون نیای:-SS
                                مندسن پا شو دربرییییم:)]

پ. ن.
                                مهربان انقد ادعای پرس سینه و دوربازو کردی تا خدا حالتو گرفت و علی رو فرستاد سروقتت... ;;)
                                حالا باز جای شکره من عکس سند رو کردم که خبری نیست... بنده خدا مندسن فریبا رو بگو که چند ساعته گرخیده و پا تو تاپیک نذاشته....=))
                                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/24, 23:05.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X