حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

نه بابا علی...
    گفتمان جلیلی مرده.. ندیدی افراطیون جناح راست هیچ رایی ندارند؟؟

روزهای درخشانی از راه رسیده.. خوشحالم که پس از سالها 4 تا حرکت عمیق سیاسی هم از این مثلا احزاب دیدیم... از ائتلاف اصلاح طلبان خیلی خوشم اومد.. از حرف شنوی عارف از رئیس حزبش خوشم اومد..
    مهمتر از همه:از غیبت 4 روزه ی مندی که دیوونه شدم!!!

اما همه حرفها به کنار این تعبیر راجع به اکبرشاه یه طرف:

اکبر دو تا قلعه و یه فیل رو فدا کرد تا یه سرباز برسه خونه آخر حریف و تبدیل به وزیر بشه>:D<

دو تا قلعه که خودش و خاتمی بودند و فیل هم عارف.. وزیر هم که دیگه معرف حضورت هست..:x
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

=))=))=))
      علی ترکیدم از خنده
      =))=))
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

..علی باحال بود.....برش دار...
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• beny_63
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 49

ای بابا دکتر جان
          نا سلامتی رای دادیم سانسورارو بذاریم کنار ها..... ;;)
          البته بنده هیچ علاقه ای ندارم بدونم محتوا چی بود ولی هرچی بود یه چیزی بود دیگه! :))
          تا کِی آخه ؟؟! B-)

البته تایید می کنم که هر حرفی رو نباید زد ولی با توجه به سابقه درخشان شما فکر می کنم چیز خاصی هم نبوده باشه :D
          آخرین ویرایش توسط beny_63؛ 2013/06/15, 22:57.

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

بنی جان زدی به هدف..
            دکتر عمیقا ما رو محدود و سانسور می کنه:(
            (نيچه)

نظر

• satyr
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1229

wher is my wote

doctor no sansor

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

دکتر مردم سالاری دینی کجا رفته ......

دیگه به اینجامون رسیده ....... (زیر گلو ) ..... تا کی ؟..... به کی بگیم ...... 8 سال برا یه همچین حرکتی سماق مکیدیم :(....
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

بابا بچه ها به دکی حق بدین0:-)
                  کاندید محبوبش تعداد آراش حتی از ارای باطله هم کمتر شد!!!:D
                  خلاصه که خیلی اعصابش مگسیه این روزها...:))
                  (نيچه)

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

میگن موسوی و اون یارو ازاد شدن

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                      دکتر مردم سالاری دینی کجا رفته ......

دیگه به اینجامون رسیده ....... (زیر گلو ) ..... تا کی ؟..... به کی بگیم ...... 8 سال برا یه همچین حرکتی سماق مکیدیم :(....
                      ...من به اینکارا کار ندارم....دقیقا محل به اونجا رسیدن رو مشخص کن اونم با کروکی محل بطور دقیق و ذکر جزییات....ولی علی خیلی عکس مشتی بود کاری ندارم....عکسای اینجوری رو یه چند ساعتی میزاریم بعد بر میداریم...میگن کلک مرغابی...جان خودت نباشه من ممدو مندی رو ببندم به بشکه قیر اتیش بزنم علیرضا و ناظرین کلید میکنن.....
                      ....ممد خیلی باحال بود...میگفتن رقابت تنگاتنگ غرضی و آرای باطله....رفتن بنزین بزنم و چند تا کار کوچیک انجام بدم خیابونا غلغله بود....دخترا روسریا رو دراورده بودن دور سر میچرخوندن....تو میدون ونک جمع شده بودن میگفتن ...جلیلی هست های...بگیر بخواب خسته ای...خوب البته شب بود و حرفشون صحیح....از باب خیر خواهی بوده....
                      ....واقعا امیدوار شدم به صحنه هایی که دیدم...ملت فهیم و اگاه که در همه مقاطع تاریخی این مرز وبوم حضور فعال دارند و جوانا اگاه با تدبیری سترگ سرنوشت کشور رو البته کمی با خوش شانسی عوض کردن...من خسته نباشید میگم بخصوص به جوونای عزیزمون که مشغول شماره دادن با ماشین بغلی و نسوان عزیزبودند....میشه حدس زد که 4 سال بعد قراره چیبگذره....
                      ....مهرداد عزیزم...اجازه بده..../اقا رای رفیق ما کجاست....کوش...چی ..تا کردی تو جیبته....؟؟؟...بی ادب....مهرداد جان رای پیدا شد....بوس....
                      ...در ضمن علی جان....گردن تو کشتی کچ فوله....

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                        ای بابا دکتر جان
                        نا سلامتی رای دادیم سانسورارو بذاریم کنار ها..... ;;)
                        البته بنده هیچ علاقه ای ندارم بدونم محتوا چی بود ولی هرچی بود یه چیزی بود دیگه! :))
                        تا کِی آخه ؟؟! B-)

البته تایید می کنم که هر حرفی رو نباید زد ولی با توجه به سابقه درخشان شما فکر می کنم چیز خاصی هم نبوده باشه :D
                        ...سلام خواهرم...استدعا میکنم بفرمایید ...چیز خاصی نبود....ولی خدایی من بعنوان پزشک غافلگیر شدم....چون بدجور داشت گردن طرفو فشار میداد زبونش زده بود بیرون....
                        ...دیگه با اجازه دوستان از فردا یه اتاقک کنار تاپیک درست کردیم برا خواهرا و شیر زنان تاپیک چادر پارچه ژاپنی اصل به تعداد و رنگهای مختلف اعم از ملی...پنگوینی ...چادر سفر...طالبانی...عربی.. برا ورود به تاپیک تهیه دیده شده....
                        ....بنی جان...فردا رساله مرحوم لنکرانی رو حفظ ازت میپرسم...:O

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          بنی جان زدی به هدف..
                          دکتر عمیقا ما رو محدود و سانسور می کنه:(
                          ...ممد...بابااااا....تو خودت اون عکسو دیدی....تصویر خود گویای همه چیز بود...گردنشو محکم گرفته بود طرف تا تخم چشمم آلبالویی شده بود...هر طبع حساسو لطیفی با دیدن این تصویر لرزه بر اندامش میافتاد....در مجموع هاشمی سرشونه کولش خوب بود ولی پشت بازوش یکم ضعیف بود....
                          ..اگر دوستان محبت کنند مجدد عکسو بزارن تا به بحث در رابطه با فیگور گردن و دست حریف سنگین وزنمون بپردازیم...

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                            wher is my wote

doctor no sansor

....مهرداد جان میخوای تبدیل شی به موسوی تاپیکاااا.....بزار اگر رفتیم اونور آب موندنی شدیم من خودم عکس درخت کن حریف بلغاری رو هم یزارم اینجا....با شرکت همون دوعزیز سابق ....

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

دکی طفره نرو.. عین واقعیت بود... تو الان نماد استبدادی جیگر:*
                              مرگ بر مهربان, درود بر مندسن:D
                              اکبر شاه, مموتی رو بدجوری ناک اوت کرد... اون هم با دست بسته.. به خواب هم نمی دیدن این کلک رو بهشون بزنه:))
                              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ...ممد...بابااااا....تو خودت اون عکسو دیدی....تصویر خود گویای همه چیز بود...گردنشو محکم گرفته بود طرف تا تخم چشمم آلبالویی شده بود...هر طبع حساسو لطیفی با دیدن این تصویر لرزه بر اندامش میافتاد....در مجموع هاشمی سرشونه کولش خوب بود ولی پشت بازوش یکم ضعیف بود....
                                ..اگر دوستان محبت کنند مجدد عکسو بزارن تا به بحث در رابطه با فیگور گردن و دست حریف سنگین وزنمون بپردازیم...
                                نتیجه نهایی انتخابات ......:D

بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X