حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

آقا چشم ما. روشن..
    کاوی رفتی خوشیات رو کردی و برگشتی؟؟؟!!!
    کجا بودی پسر...
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...نمیدونم این احساسی که من دارم شما هم داشتید یا خیر....
      ...امروز صبح که از منزل بیرون اومدم و وارد کوچه و سپس خیابون و بعد بزرگراه شدم احساس کردم که مردم استرس کمتری تو رانندگی دارند...کلا احساس میکردم که یه هیجانی ...یه ترس مرموزی. ...یه استرس خفته و نااشنا ولی کاملا ملموس در سطح جامعه کمتر شده...مثل این میمونه که مردم از کابوسی تلخ بیدار شدند و بدن به عرق نشسته و حالا با خیال راحتی تنفس میکنند...
      ...کاملا ارامش در رفتار مردم مشهود بود و ناخوداگاه همشهریان ما اونها رو به پرهیز از هیجان و افراط دعوت میکرد....
      ...خرید پتایر و دوباره معادن....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• BETA
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 447

دکتر مهربان.تق.تق.تق یا الله..کسی خونه نیست؟
        اقا خواستم حضور یه عنصر مشکوک و به بدنه بورسی گزارش کنم...ظواهر نشون میده از نوع ویروس ب/گ هست..اما به اسم یه سهم وارد شده..(شبندر)...راستی طرف صدتا ب/گ میخره و میفروشه..فقط ماهی ۳میلیارد پوله ماساژشه...
        جناب دستور چی میفرمایید..به بروبچ گلبول سفید بفرمایید چه کنند؟
        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
          دکتر مهربان.تق.تق.تق یا الله..کسی خونه نیست؟
          اقا خواستم حضور یه عنصر مشکوک و به بدنه بورسی گزارش کنم...ظواهر نشون میده از نوع ویروس ب/گ هست..اما به اسم یه سهم وارد شده..(شبندر)...راستی طرف صدتا ب/گ میخره و میفروشه..فقط ماهی ۳میلیارد پوله ماساژشه...
          جناب دستور چی میفرمایید..به بروبچ گلبول سفید بفرمایید چه کنند؟
          ..به بتای عزیز....آقا کتاب گلوبول سفید رو خوندی وقتی راهنمایی بودیم مصور بود خیلی مشتی جنگ گلبولا رو داخل یه پسر بچه با هیولاها که همون میکروب بودن نشون میداد....والا بعله زیارت کردم پستاشونو از ارباب ثروت و قدرت هستند ولی میدونی ادعاش روحوروانو سوهان نمیده....با مزه است یجوریایی بعد وحی منزل نمیدونه نظراتشو یه تاپیک زده چیا فرصت خریدو فروشو نمیدونم پس چطور به 10 تا کارشناس یه میلیون پول میده....
          ...دیگه اگه این پدرمونم بفرستیم سرای سالمندان بورسی خیلی خشک و بیروح میشه بزار باشه باهاش یه حالی کنیم....خط قرمزارو رد کرد میفرستیمش پیش بیلی ...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• kianoshparsa
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1218

خبری از مندی نداریم تا بهش تبریک ویژه بگیم
            مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
            kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

دکی سلام
              نظرت چیه در مورد این خبر

سراوان ؛ پیشتازی نامزدی که 4 زن برای هر شهروند وعده داده بود
              نامزد شورای شهر سراوان که در برنامه های انتخاباتی خویش«حق 4 زن برای شهروندان و 40 فرزند برای یارانه» را مطرح کرده بود با کسب اکثریت آراء به شورای شهر سراوان راه یافت.

به گزارش عصر هامون؛ دادالله داداللهی که طرح هایی از جمله«4 زن برای شهروندان و 40 فرزندبرای یارانه، مترو و قطار برقی اطراف سراوان و تصاحب میراث مردگان توسط شهرداری را در برنامه های انتخاباتی خویش قرار داده بود، با اخذ بالاترین میزان آرا به تعداد 7 هزار 216 رای به عنوان نفر اول در میان سایر نامزدها به شورای شهر سراوان راه یافت.

ادعای عجیب این فرد راه یافته به دور چهارم شورای شهر و روستای سراوان بازتاب گسترده ای در رسانه های داخل و خارج از کشور داشته است.
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

سلام به همگی و عرض تبریک وشاد باش ..ایشاله همیشه دلاتون شاد باشه .... بیاد همتون بودم ..اینم سندش :x نگین کلکه:D

خب .. خیالتون راحت شد ...البته فکر نکین من داشتم اونجا عشق وحال میکردما ..همش در حال دعا مناجات شبانه استغفار :D ...اینم سندش ..نگین کلکه;;)..خلاصه جا همتونو خالی کردم:^o:))

http://www.mediafire.com/?6vl2h74u4vrpyy2

عروسی که میشه بساطمون جوره صدای تبله و رباب و تنبوره گروه کولیها به رقص و آوازن بساط ما بساط شادی و شوره عروسی که میشه بساطمون جوره بساط ما بساط شادی و شوره عروسی که میشه بساطمون جوره

واقعاً دم حسن آقا گرم ... من با این آهنگ حسن جون اونجا ترکوندم .... البته یه شفاف سازی بکنم این تصاویر مال من نیستا ....شبیه سازی مراسم دعا ونیایش هست...

ولی یه روزی همینطوری میشه ...با کمک مندی البته
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                  سلامن علیکم:p
                  1- در مطالب اخیر خونده شد که امتحانات مندی تموم شده......... پس الوعده وفا..... بیا بندری برقص ببینم
                  2- ای بابا.... الان رفتم صفحه مو چک کردم دیدم اون گوشه نوشته 5 یادداشت کاربری؟؟؟ پس این سایته چرا اعلام نمی کنه اون بالا که پیام داری؟ ;;)
                  3- من که پیام خصوصیم فعال نیس این یادداشت کاربری چیه دیگه؟؟ در ضمن فکر کنم از این یادداشتا می شه واس من فرستاد ولی من نمی تونم بفرستم!! ((((حالا عمومیه یا خصوصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نیمه عمومی :"> )))) میشه پاکشون کرد؟!
                  4- ما که ازین سایته سردرنیاوردیم ...... پیام خصوصی- یادداشت کاربری- پیام بازدید کننده - ایمیل - ....
                  5- بنده دلخور نمی شم ولی محض احتیاط مندی جان شما پررو نشو ;)
                  6- کچینی رو دادم رفت ومعادن برداشتم <:-P هر چه باداباد...

علیکمن سلام :D
                  1- بنی ..باور کن اینقده این چن روز رقصیدم که داره جونم درمیاد ...از کت وکول افتادم ..الانه به حالت دمرو هستم که دارم مطلب میفرستم :D ایشاله سر فرصت ...از بس بشکن زدم انگشتام درد میکنه:((
                  2-الان شد 6 تا:D
                  3-این از اسرار الهی و از علوم غیب مندی بود که سرکارعالو افشاش کردی :-w فقط مندی جون خبر داش:((
                  4- ایمیلB-)
                  5-منم دلخور نیستم ولی محض احتیاط بنی جان شما خانم باش;):D
                  7- نمودار ومعادنو میخام بزارم تو سایت خارج از عرف ساتیر ومندی که سه دنگش مال خودمه برو اونجا ببین حالشو ببر ...یه پولی هم واسم کارت بکارت کن :-B

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

اره دیدم ممد
                    فروخته سنگین
                    کجایی قیصر که فرمونتو کشتن

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

مهرداد چی بگم به این هزارپای خائن؟؟:-/

به امید خدا و با کمک ادعیه مهربان!! لینچش می کنیم....>:D<

پ.ن.
                      تفففففففففف!!!!X-(X-(
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

تا تو محاکمش کنی من طناب رو میارم ..دار زجرش بیشتره تیربارون حال نمیده

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

بیارش امادست

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در رفت نامرد!!
                            دارم واسش...
                            این دفعه که بیام تهران عمرا سینما نمی برمش..;;)
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

میدونین که من تحت حمایت دایم العمر کاخ سفید هستم ..الانه هم کاخ سفید داره یدونه ناواشو میفرسته ...اینم سندش:D

دست به من بزنین ..اونقده کاخ سفید تحریمتون میکنه که تحریم دونتون پاره شه ..این تاپیکو با صاحبش مهربان با خاک یکسان میکنه :))...حالا خود دانینB-)

مهری جون کجایی که تاپیکت داره میره رو هوا ...این ممد وساتیر اغتشاش گر شدن ..میخان منو چیز کنن چی میگن .. دار بزنن =))...

نظر

• kianoshparsa
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1218

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                                میدونین که من تحت حمایت دایم العمر کاخ سفید هستم ..الانه هم کاخ سفید داره یدونه ناواشو میفرسته ...اینم سندش:D

دست به من بزنین ..اونقده کاخ سفید تحریمتون میکنه که تحریم دونتون پاره شه ..این تاپیکو با صاحبش مهربان با خاک یکسان میکنه :))...حالا خود دانینB-)

مهری جون کجایی که تاپیکت داره میره رو هوا ...این ممد وساتیر اغتشاش گر شدن ..میخان منو چیز کنن چی میگن .. دار بزنن =))...

مندی سلام پیشنهاد
                                مندی این عکسو بردار و عکس خودتو بزار فکر کنم خودت خیلی خوشگل تر باشی
                                دوستان نظر بدن
                                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

در حال کار...
                                X