کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
...مهدی جان پرتو درمانیه فدات شم....بیا بریم سهم تحلیل کنیم...
اونوقت این یارو سانی لئون پرتودرمانگره؟
مندی این وسط چه کارست که رگ گردنش باد کرده؟
نکنه روش جراحی آفتابه رو به پرتودرمانی واسه مندی تغییر دادید؟
هزینه اش چقدره؟شبی چند؟
وای خدا دارم دیوونه میشم
لئون جان خوب ککی به تنبون این عمو ساسی و مندسن انداختی... ;)
ببینم می تونی کاری کنی, آخر هفته ای این ساسان جوگیر رو نیمکتای بلوار کشاورز بخوابه یا نه....:D
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
.....ممد خیلی حال کردم....جالب اینجاست که این دختره از یه خانواده متعصب کشمیریه....
....آلن جان اگه امکان داره این ضعیفه هارو با اسم و مشخصات و عکس معرفی کن سعی کنیم قدم خیری هم برداریم واینها رو از مرحله هیزم جهنم به حورالعین بهشتی برسونیم...جلسات فشرده ایدیلوزی بقا و دگردیسی بعهده ممد و مندسن....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
.....ممد خیلی حال کردم....جالب اینجاست که این دختره از یه خانواده متعصب کشمیریه....
....آلن جان اگه امکان داره این ضعیفه هارو با اسم و مشخصات و عکس معرفی کن سعی کنیم قدم خیری هم برداریم واینها رو از مرحله هیزم جهنم به حورالعین بهشتی برسونیم...جلسات فشرده ایدیلوزی بقا و دگردیسی بعهده ممد و مندسن....
....از خنده مردم...آلن خیلی باحال بود بی تربیتای بی شعور جای درس خوندن رفتن بی ادبی....حالا به درستی مفهوم این جمله پشت وانت بارارو میفهمم که مینویسن عاقبت فرار از مدرسه....
.....علیی خیلی باحال بود ...بخصوص اون درشت مجلسیش....:D
....همین الان از قسمت نظار به من پیغامی رسیدکه مهربان و یاران لطفا کوتاه بیاین...صبر کنید ایشالله وقتی جان به جان افرین دادید با حور العین محشور بشید....
....بحث و عوض کنیم...
///...آلن از امروز تو یکی ازیاران تاپیکی....ولی خاطره شونو حفظ کنید....:">
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر