حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid-safapour
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 243

آقا چه بکش بکشی شده تو بورکس تاپیک جو بازار
    اونایی که نقدن میگن میریزه . اونایی که تا خرخره تو سهم گیر کردن میگن شنبه سبز سبزه
    این وسط ناوارو هم که سوژه خندس:))
    بورکس هم دیگه بدون مهربان و فری زبل و ..... حالی نمیده
    فرزاد سروقدی من نمیدونم چشه
    با یه بنده خدای کلفتی صحبت میکردم میگفت هر کی میخواست خودشو جلوی فرزاد شیرین کنه باید به من یه فحشی میداد چون من با فرزاد دعوام شده بود . اسمشو نمیگم که ریا نشه:d
    خلاصه اینکه بد باند بازی شده
    اشکان رضوانی و باگات و اعرابی باسه هم نوشابه باز میکننو قندیارو میکنن تو ....... مردم
    ولی 1 ماه پیش گفتم که یه حسی بم میگه که هر چی فدک نوسان گرفت تو قثابت این سری یه چیزی میزاره روش تا ازش بتونه خارج بشه
    خلاصه اینکه ما نقدیمو واقعا دلم برای بعضی ها که سهماشون هر روز 4 درصد منفی میزنه میسوزه. چون خودم امسال فعلا تو ضررم حال بعضی هارو درک میکنم

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

;)....محسن عزیزم دوست و برادرم.....حمید دیروز مهدی با من صحبت کرد حال تورو که ازش پرسیدم گفت بابا مشتری نداره داره حجره رو تحویل میده یکی دوتا مشتری اچ تی سی براش فرستادم اجاره این ماهشو در بیاره....بابا مهدی بیخیال ادم که رفیقشو اینطوری ضایع نمیکنه....:d;)
      ....والا باز دوستان با پیشنهادات سخاوت مندونه اشون میخوان وجدان منو به بازی بگیرن....اجازه بدید....بعله.....من در این بازی شکست خوردم و شماره کارت رو اعلام خواهم کرد...فقط نامردی نکنید کارتو حک کنید اون چندر غاز توشم بزنیدتنگ قلیون امشب فرحزاد....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Fmoradi
        كاربر فعال
        • Nov 2011
        • 279

همه رو سركارگذاشتي حالا هر چي كادو اومده رو بيار باشگاه
        چندتا از اون دارو گرونا روهم از درمانگاه كش برو بريم ابش كنيم:))

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          :D

.....خلاصه در این کشو قوس وسایل جراحیو بخیه رو نوشتم....گفتم حالا تا اینا برن وسایلو تهیه کنند یه نگاهی به زخم که حالا اغشته به مو و خون زیادی بود بندازم ....با شیلنگ اب گرفتم روش :D خلاصه یواش یواش لبه های زخم پیدا شدو من گفتم یه سیاحتی بکنم تورو که دیدم اصلا شباهتی به بریدگی نداره....طرف ترکیده...یه طرف زخم مثل موکت بلند شد....دیدم 20 سانت طول نیم متر عمق داره ....پیش خودم گفتم بابا زاییدم که اینو چیکار کنم....همون موقع دیدم یه شیرزن بالا 70 سال مثل این فوتبالیا که گل میزنند خودشونو سر میدن رو چمن از وسط راهرو تا دم در مطب خودشو سر داد و با 3 انگشت صورتو شروع کرد به خراش دادن و مویه کردن که واییی نوه ام....همینجور به ازدحام جمعیت اضافه میشد که دیدم تو این هیروویر یه دستی از پشت گلوی مادر بچه رو گرفت....بچه هم کاری به اطراف نداشت...با طنینی یکنواخت والهام بخش زر میزد....نگو شوهر خانمه بود که از غفلت برو بچ فامیل استفاده کرده بوده و میخواد دخل خانمه رو بیاره....در همین اثنا وسایل رسیدو ما بچه رو خاوبوندیم رو تختو من زانومو گذاشتم رو سر بچه تا تکون نخوره;):Dو از دایی بچه که انصافا ورررر....یعنی به معنی واقعی کلمه وررر میزد خواستم بابا جان....محکم بگیرش که من موهاشو بتراشم....
          ...به پدر بچه گفته بودم که زخمت بکشه بره یه shaverبخره که بشه راحت تر موهای بچه رو زد....اونم رفت یه تیغ ریش تراشی اورد حالا تو این هیرو ویر بیا اینو سر هم کن....و همچنان خون بود که از کله بچه چون چاه نفت میجوشید....هر چی میتراشیدمو جلوتر میرفتم میدیدم..نه جدی جدی بچه ترکیده....کم کم ترس منو فرا گرفت و رعشه بر اندام ستبرم مستولی شد.....خلاصه....
          ....گفتم بابا نژاد غیرتی این بابای بچه هم که جلو چشم جمع داره مامانرو تیکه تیکه میکنه بچه مشکل پیدا کنه منو میفرسته بهشت زهرا....همونطور که یواش یواش میتراشیدم و جلو میرفتم اروم اروم گفتم که فکر نمیکنید بهتره که بچه رو ببرید بیمارستان که دیدم دایی فضول بچه افاضه کرد دکتر مگه نمیبینی چه خونی از سرش میاد تا اونجا که بچه مثل پرتقال ابگیری شده فقط چمبه اش میمونه....میخواستم با پا برم رو سرش....مرتیکه فضول....کی از تو نظرخواست...البته این قسمتشو تو دلم گفتم....
          ....دیگه دیدم وسایلم مثل خاور حامل مهمات رو دست 15 نفر رسیدو من موندمو فعل حرامی که قرار بود مرتکب بشم....به پرستاره گفتم این عینکو بزار رو چشمم بدبختی نخه اینقدر ریز بود نمیدیدمش....پسره هنوز و متصل زر میزد...رو یه خط مشخص ...چشو میبستو زور میزد....خدایا...برا صنار سه شا نون....ما که مثل .... نیستیم یهو جرینگی ده میلیون بریزن بابت تره مالامون به حساب....باید جون بکنیم....تمام خانواده این جونورم تو اتاق بودن گفتم به داییه یه کار بدم کمتر فضولی کنه صداش بیافته....کفتم دایی شما کله پسر رو بچسب گریه کرد تحت تاثیر قرار نگیر فشار بده...دایی هم غیرتی کف دستشو گذاشت یه وری رو گوش پسره سر پسره رو کج کرد فشار داد نفس پسره برید...مادر بزرگ بچه هم که بچه هی مامانی مامانی میکرد اومد نشست بغل دستش ....سر بی صاحابشو بی حس کردم ولی حالا خارج از شوخی خیلی اوضاع ملاج بچه داغون بود....به پرستار گفتم یه صندلی بیار کمرم راست نمیشه بابا تا گذاشت صندلی رو زمین دایی نامردش نشست روش....ماا هم همینطور ایستاده مشغول بودیم....اول توی سرشو دوختم....بجان بچه ام 23 تا فقط توی سرشو زدم...مشغول کار بودم که یهو مادر بزرگه 5 تا انگشتو مجدد انداخت روصورتشو یه خراش عمیق مامانی از دم چشم تا نزدیک لبش کشید یه نعره تهمینه وار زد که بچه امممممم من جاش اتیش گرفتم کفم برید بابا چرا اینطور بی موقع ....حالا مگه چی شده.....بچه سرش شکافته فقط....کنار سر این بچه یه شریانچه باز بود دیدم دایی زیاد حرف میزنه اعصابمم از دستش خراب بود به هوای بیرون ریختن خونها از کاسه سر بچه انگشتو فشار دادم رو شریان ریخت رو لباس و صورت بچه...دایی هم یهو صورتشو کشید سمت عقب بعد یه نگاهی عاقل اندر سفیه به جمع اندخات که ببنید من بخاطر سلامتی این بچه چه مصایبی رو متحمل میشم....خلاصه....

نظر

• فری زبل
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 860

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
            آقا چه بکش بکشی شده تو بورکس تاپیک جو بازار
            اونایی که نقدن میگن میریزه . اونایی که تا خرخره تو سهم گیر کردن میگن شنبه سبز سبزه
            این وسط ناوارو هم که سوژه خندس:))
            بورکس هم دیگه بدون مهربان و فری زبل و ..... حالی نمیده
            فرزاد سروقدی من نمیدونم چشه
            با یه بنده خدای کلفتی صحبت میکردم میگفت هر کی میخواست خودشو جلوی فرزاد شیرین کنه باید به من یه فحشی میداد چون من با فرزاد دعوام شده بود . اسمشو نمیگم که ریا نشه:d
            خلاصه اینکه بد باند بازی شده
            اشکان رضوانی و باگات و اعرابی باسه هم نوشابه باز میکننو قندیارو میکنن تو ....... مردم
            ولی 1 ماه پیش گفتم که یه حسی بم میگه که هر چی فدک نوسان گرفت تو قثابت این سری یه چیزی میزاره روش تا ازش بتونه خارج بشه
            خلاصه اینکه ما نقدیمو واقعا دلم برای بعضی ها که سهماشون هر روز 4 درصد منفی میزنه میسوزه. چون خودم امسال فعلا تو ضررم حال بعضی هارو درک میکنم
            عزیزمییی حمید دالتون خودمون
            بورکس خطی شده بدرد همونا که مثال زدی میخوره هرکی راستشو بگه بیرونه
            بنده خدا خلق الله
            دکتر جون داداش شمام که یه دونه باشی و حساب کتابی با هم نداریم احیانا
            میخوامتون
            به قول رفیقمون حمید تو تایپیک صدرا
            و من الله و ایزل
            /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• وحید83
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 92

به نقل از بورکس

ح.سليماني نوشته است:
              alireza vosogh sharifi نوشته است:
              ناوارو نوشته است:
              ناوارو نوشته است:
              كاوه. نوشته است:
              اشتون: ایران و اروپا بر سر محتوای مذاکرات توافق کردند

ممنون كاوه عزيز من
              از اين خبر عالي تر...... ديگه نداريم..... خدايا شكرت به قول مهربان سگيم به درگاهت... چقدر جاش خاليه مهربان....

واقعا آیدی با مسمائی بود انسانی شریف ومهربان.

بله پته خيلي ها رو خوب ميريخت رو آب...

بله جناب ناواروی عزیز وآماده پرداخت هزینه آن

بياد دكتر مهربان عزيز و دوست داشتني 2دقيقه سكوت كنيم

از مديريت سايت تقاضا ميشود نماد دكتر مهربان رو باز كنند

(بدون محدويت و حجم مبنا)

.....اجركم عندالله

جات خاليه دكتر

.

جناب سليماني ايشون كه نماد نداشتند منظورتون آيديشون بوده !!!

نظر

• Hamid-safapour
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 243

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
                به نقل از بورکس

ح.سليماني نوشته است:
                ناوارو نوشته است:
                ناوارو نوشته است:
                كاوه. نوشته است:
                اشتون: ایران و اروپا بر سر محتوای مذاکرات توافق کردند

ممنون كاوه عزيز من
                از اين خبر عالي تر...... ديگه نداريم..... خدايا شكرت به قول مهربان سگيم به درگاهت... چقدر جاش خاليه مهربان....

واقعا آیدی با مسمائی بود انسانی شریف ومهربان.

بله پته خيلي ها رو خوب ميريخت رو آب...

بله جناب ناواروی عزیز وآماده پرداخت هزینه آن

بياد دكتر مهربان عزيز و دوست داشتني 2دقيقه سكوت كنيم

از مديريت سايت تقاضا ميشود نماد دكتر مهربان رو باز كنند

(بدون محدويت و حجم مبنا)

.....اجركم عندالله

جات خاليه دكتر

.

جناب سليماني ايشون كه نماد نداشتند منظورتون آيديشون بوده !!!
                مهربان همه جا محبوبه و همیشه ازش یاد میکنن
                چون سفته باز نیست چون دروغگو نیست
                چون دلش صافه
                چون واقعا مرده

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

....سلام بر حمید عزیز...داش فری گلم بابا خیلی مردی با مرام....عمو وحید اون کریستالای اسید اوریکت بخوره تو سر رضوانی و این فیل بیتس...سر فرصت مفصل خدمت دوستان خواهم رسید....ممنون که یادی از این شمع سوخته کردید....حمید هم دلم صافه هم پس کله ام...:d

نظر

• فری زبل
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 860

....سلام بر حمید عزیز...داش فری گلم بابا خیلی مردی با مرام....عمو وحید اون کریستالای اسید اوریکت بخوره تو سر رضوانی و این فیل بیتس...سر فرصت مفصل خدمت دوستان خواهم رسید....ممنون که یادی از این شمع سوخته کردید....حمید هم دلم صافه هم پس کله ام...:d
                    مرد ومردونه خدایی کسی نیست از بورکس انداختنت بیرون گفتی این فریه رو هم بندازین بیرون دیگه
                    داداش دمت گرم
                    از شمابه مارسیده
                    خیلی میخوامت
                    حمید دالتون یه آیفون 3 داریم بلوتوث نداره بابا این چیه

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                      مرد ومردونه خدایی کسی نیست از بورکس انداختنت بیرون گفتی این فریه رو هم بندازین بیرون دیگه
                      داداش دمت گرم
                      از شمابه مارسیده
                      خیلی میخوامت
                      حمید دالتون یه آیفون 3 داریم بلوتوث نداره بابا این چیه
                      ....فری بیا اینجا بچه هارو هم بیار من دیگه از اینجا تکون نمیخورم دکمه تشکر هم داره....

نظر

• فری زبل
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 860

....فری بیا اینجا بچه هارو هم بیار من دیگه از اینجا تکون نمیخورم دکمه تشکر هم داره....
                        للهی اگه بدونم واسه چی بسته این آی دی ما رو
                        از همین جا اعلام میکنم من فری زبل بورس ایران کلهم اجمعین بساطمو جمع کردم اومدم اینور توبورسی
                        هر کی میخواد نون درآره اینجا هستیم درخدمت
                        اونور یه کم مشکوک به خطی شدن میزنه مام تو خط برو نیستیم
                        کلیه کسایی که خیلی دوسشون دارم و باهاشون حال میکنم و درارتباطیم سریع گرد کنین اینوری
                        یکی این نوشته رو از اینور کپی کنه ببره بچسبونه اونور تو تایپیک خودم (اسم نمیبرم گیر ندن )
                        هر کیم پایست تشکرو بزنه حالشو ببریم
                        اول از همه هم این پسر زود جوشمون ناوی بیاد که جیگرمه

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

=))نیم ساعت دارم میخندم دکتر خیلی باحالی.......
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• Hamid-safapour
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 243

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                            للهی اگه بدونم واسه چی بسته این آی دی ما رو
                            از همین جا اعلام میکنم من فری زبل بورس ایران کلهم اجمعین بساطمو جمع کردم اومدم اینور توبورسی
                            هر کی میخواد نون درآره اینجا هستیم درخدمت
                            اونور یه کم مشکوک به خطی شدن میزنه مام تو خط برو نیستیم
                            کلیه کسایی که خیلی دوسشون دارم و باهاشون حال میکنم و درارتباطیم سریع گرد کنین اینوری
                            یکی این نوشته رو از اینور کپی کنه ببره بچسبونه اونور تو تایپیک خودم (اسم نمیبرم گیر ندن )
                            هر کیم پایست تشکرو بزنه حالشو ببریم
                            اول از همه هم این پسر زود جوشمون ناوی بیاد که جیگرمه
                            فری جون تازه آخر هفته یه برنامه داریم بنام صندلی داغ
                            مهمونشم محسن نظریه
                            داش میخوایم یه حالی بهش بدیما
                            یه چنتا سوال خر جور کن بنویس تا قبلش که یه حالی ببره
                            من که تا اسم دوس دختراشم ازش میخوام بپرسم:d

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

X-(خاطرات عمر رفته در نظرگاهم نشسته
                              در سپهر لاجوردی آتش آهم نشسته
                              ای خدای بی نصیبان طاقتم ده،طاقتم ده
                              قبله گاه ما غریبان طاقتم ده،طاقتم ده

(ساغرم شکست ای ساقی رفته ام ز دست ای ساقی)2

در میان توفان
                              بر موج غم نشسته منم در زورق شکسته منم ای ناخدای عالم

تا نام من رقم زده شد یکباره مهر غم زده شد بر سرنوشت آدم

ساغرم شکست ای ساقی رفته ام ز دست ای ساقی

تو تشنه کامم کشتی در سراب ناکامیها ای بلای نافرجامیها
                              نبرده لب بر جامی میکشم به دوش از حسرت بار هستی و بد نامیها

(حکایت از که کنم؟
                              شکایت از چه کنم؟
                              که خود به دست خود آتش بر دل خون شده نگران زده ام)2

تو تشنه کامم کشتی در سراب ناکامیها ای بلای نافرجامیها
                              نبرده لب بر جامی میکشم به دوش از حسرت بار هستی و بد نامیها

.....تو این شرایط بازار نکنه انتظار دارید لامبادا براتون بزارم....=((x-(

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

....الان همین اهنگ مرضیه رو از اینترنت داونلود کردم 5 انگشتم رو برفرق سرم گذشتم با قیافه ای ایزون با یه چشم سهاممو نگاه میکنم با یه چشم متن اهنگ با دوگوش هم میشنوم....پوولل بدهه بابااا....=((

نظر

در حال کار...
                                X