حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

دکتر جون نبینم خدای نکرده نه شما عزیز ونه دیگر سروران گلم ناراحت باشند خدا لعنت کنه باسه بانیشو
    ولی ناراحت نباش انشالله سه شنبه باید لامبادا بزاری:x:D
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....الان همین اهنگ مرضیه رو از اینترنت داونلود کردم 5 انگشتم رو برفرق سرم گذشتم با قیافه ای ایزون با یه چشم سهاممو نگاه میکنم با یه چشم متن اهنگ با دوگوش هم میشنوم....پوولل بدهه بابااا....=((
      پول چیه بابا یکم ریلکس باشید و زندگی کنید
      عمر کاینات رو که یه لحظه بهش فکرمیکنی میبینی عمر انسان مثل یک پلک بر هم زدن هم نیست در مقابل اون. سی و هفت هشت سال عمر کردیم هیچ نفهمیدیم چطوری گذشت خیلی دیگه بخواهیم عمر کنیم سی سال دیگه هست این سی سال هم ارزشش برابر با 20 سالگی تا 30 سالگی هست بنابراین فقط 10 سال دیگه وقت زندگی داریم پس یکم بیخیال باشیم بهتره

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
        دکتر جون نبینم خدای نکرده نه شما عزیز ونه دیگر سروران گلم ناراحت باشند خدا لعنت کنه باسه بانیشو
        ولی ناراحت نباش انشالله سه شنبه باید لامبادا بزاری:x:D
        ....سلام ام اچ جان بابا 3 شنبه اومد باز ما مجبور شدیم دلکش بزاریم که...
        ..نه فدات شم چندان ملالی نیست میخوام با بچه های گیر کرده فروم همذات پنداری کنم احساس تنهایی بهشون دست نده....شما نور چشم منی عزیز دلی ....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

....الان همین اهنگ مرضیه رو از اینترنت داونلود کردم 5 انگشتم رو برفرق سرم گذشتم با قیافه ای ایزون با یه چشم سهاممو نگاه میکنم با یه چشم متن اهنگ با دوگوش هم میشنوم....پوولل بدهه بابااا....=((
          چرا آهنگ را نذاشتی تا ما هم بهره ببریم دکتر جان !
          البته حقته که قیافت آویزون بشه تا دیگه اون قیافه حزبملایی را به خودت نگیری!=))=))=))

نظر

• فری زبل
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 860

....سلام ام اچ جان بابا 3 شنبه اومد باز ما مجبور شدیم دلکش بزاریم که...
            ..نه فدات شم چندان ملالی نیست میخوام با بچه های گیر کرده فروم همذات پنداری کنم احساس تنهایی بهشون دست نده....شما نور چشم منی عزیز دلی ....
            این بازار فقط شماعی زاده میطلبه و بس بعد از بازارم که تموم شد شهرام بزار هی کله رو تکون بده سهما با هم هم بخورن بلکه یه ..نی ازش دربیاد
            /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
              پول چیه بابا یکم ریلکس باشید و زندگی کنید
              عمر کاینات رو که یه لحظه بهش فکرمیکنی میبینی عمر انسان مثل یک پلک بر هم زدن هم نیست در مقابل اون. سی و هفت هشت سال عمر کردیم هیچ نفهمیدیم چطوری گذشت خیلی دیگه بخواهیم عمر کنیم سی سال دیگه هست این سی سال هم ارزشش برابر با 20 سالگی تا 30 سالگی هست بنابراین فقط 10 سال دیگه وقت زندگی داریم پس یکم بیخیال باشیم بهتره
              ....به داش مهرداد گل اقا مخلصیم مشتاق دیدار عزم رفتن داشتی چی شد....مهرداد نمیتونم بیخیال باشم شب تا صبح رو ویبره ام الان دستام عرق کزده رگای پیشونیم زده بیرون نفسم بند اومده آب دهنمو نمیتونم قورت بدم بگو چیکار کنم خدایا دارمبه مرز سکته میرسم....:d;)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                چرا آهنگ را نذاشتی تا ما هم بهره ببریم دکتر جان !
                البته حقته که قیافت آویزون بشه تا دیگه اون قیافه حزبملایی را به خودت نگیری!=))=))=))
                ...احمد یه سایت پیدا کردم مال ادم حسابیاس از سخایی و بنان و دلکش و داریوش یغمایی داره منم هی اشک میریزم هی گوش میدم هی گوشه ناخنمو میخورم...:d
                ...نه حالا اونو دیگه فراموش نکن تریپ مجمع صدرا رو ببین چطور بریکینگ نیوز میشه....

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                  این بازار فقط شماعی زاده میطلبه و بس بعد از بازارم که تموم شد شهرام بزار هی کله رو تکون بده سهما با هم هم بخورن بلکه یه ..نی ازش دربیاد
                  ...فری کاری ندارم 20 دلار مارو پیچوندی نوش جونت از تو به ما خیلی رسیده ولی خیلی با مرامت حال میکنم خیلی حال کردم الان داشتم شماعی زاده رو با اهنگ گیتارش تجسم میکردم افتادم رو لپ تاپم(مایه داریه دیگه سونی سری اس )نشد محض رضای خدا یکی از سهامامو باز کنم ببینم یه دودرصد بالا قیمت خریدم رفته باشه این چه ستمیه که بر ما محنت زده ها روا میشه اون که هی کله رو تکون میده شهرام شب پره است بابام وقتی شو هاشو میدید میگفت این چرا خل بازی در میاره ....میگفتم بابا استیلش اینه...

نظر

• علیرضاباقری
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 116

فقط ما میخونیم میخدیم

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

...احمد یه سایت پیدا کردم مال ادم حسابیاس از سخایی و بنان و دلکش و داریوش یغمایی داره منم هی اشک میریزم هی گوش میدم هی گوشه ناخنمو میخورم...:d
                      ...نه حالا اونو دیگه فراموش نکن تریپ مجمع صدرا رو ببین چطور بریکینگ نیوز میشه....
                      خب آدرس بده بریم سراغش نکنه ما آدم حسابی نیستیم:-w

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

....من مطمینم اینجا یه پستی از شاهین محلوجی دیدم که همه مارو دعوت به گوش دادن اهنگی کرده بود...ولی الان میبینم نیست....نمیدونم ناظر حذف کرد یا خودش....شاهین جان پی ام کن...
                        ...جناب باقری....شادی و رضایت خاطر تک تک دوستانم در این فروم باعث خوشحالی و ارامش قلبی خود بنده است...شاد باشید....

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                          خب آدرس بده بریم سراغش نکنه ما آدم حسابی نیستیم:-w
                          ..نه بابا....20 تومن کارت به کارت کن...اوضاع خرابه..../:)

نظر

• فری زبل
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 860

...فری کاری ندارم 20 دلار مارو پیچوندی نوش جونت از تو به ما خیلی رسیده ولی خیلی با مرامت حال میکنم خیلی حال کردم الان داشتم شماعی زاده رو با اهنگ گیتارش تجسم میکردم افتادم رو لپ تاپم(مایه داریه دیگه سونی سری اس )نشد محض رضای خدا یکی از سهامامو باز کنم ببینم یه دودرصد بالا قیمت خریدم رفته باشه این چه ستمیه که بر ما محنت زده ها روا میشه اون که هی کله رو تکون میده شهرام شب پره است بابام وقتی شو هاشو میدید میگفت این چرا خل بازی در میاره ....میگفتم بابا استیلش اینه...
                            للهی دکتر کاری ندارم بینی بین الله هر چی مصیبت داری میکشی سر این سهمات سر همون 50 دلار ماست و بس حق بچه یتیم خوردن نداره داداش
                            وجدانی تا ظهر کارت به کارت کن اگه تا شنبه صدراهات بالای 240 باز نشد بیا هر چی دلت خواست به حمید بگو
                            لپ تاپ؟ مرد مومن من یه سیستم الان جلومه با شصت پام فقط این در کیسشو گرفتم فنش نخوره به میز کنده شه
                            سندیم گذاشتم یه پامم گیره دارم عذاب میکشم

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

....من مطمینم اینجا یه پستی از شاهین محلوجی دیدم که همه مارو دعوت به گوش دادن اهنگی کرده بود...ولی الان میبینم نیست....نمیدونم ناظر حذف کرد یا خودش....شاهین جان پی ام کن...
                              ...جناب باقری....شادی و رضایت خاطر تک تک دوستانم در این فروم باعث خوشحالی و ارامش قلبی خود بنده است...شاد باشید....
                              بفرما دکتر
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• فری زبل
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 860

این دگمه تشکررو که فشار میدم انگار 1 ساعت رفتم باشگاه بدنم دم میکنه به خودم میبالم
                                از 3 ساعت بازار 1ساعت و نیم فقط دارم تشکرا رو میشمورم

نظر

در حال کار...
                                X