حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارزو
    عضو عادی
    • May 2012
    • 272

در فیلم های ایرانی چه در سینما و چه در تلویزیون دیالوگهای ماندگاری به گوشمان خورده است که شاید حتی بعضی از انها انقدر برایمان جداب و زیبا و پرمحتوا بوده است که انها را حفظ کرده باشیم قابل ذکر است که دیالوگهای ماندگار و خاطرانگیزی زیادی در فیلمها اعم از سینما و تلویزیونوجود دارد از قدیم و تا به امروز اما در اینجا بر حسب سلیقه چندتایی را انتخاب کرده ایم تا شاید مروری باشد بر خاطرات خوبی که از این فیلمها داشته اید ...

دیالولگهای ماندگار...

خدا که فقط متعلق به آدم‌های خوب نیست،خدا ، خدای آدم‌های خلاف‌کار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی‌گذارد فی‌الواقع خداوند end لطافت endبخشش end بیخیال‌شدن و end چشم‌پوشی و end رفاقت است.رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت می‌گذارد. اگر آدم‌ها مرام داشته باشند هیچ‌وقت دزدی نمی‌کنند ولی متأسفانه بعضاً آدمها تک‌خوری می‌کنند و این بدِ روزگار است ... بایستی ما یک فکری به حال اهلی‌شدن آدم‌ها بکنیم اهلی‌کردن یعنی ایجاد علاقه‌کردن و این تنها راه رسیدن به خداست و خیلی هم مهم است ...

دکتر(رضا کیانیان):از قدیم گفتن مواظب باش چی آرزو می کنی، چون ممکنه برآورده شه
    خانه ای روی آب

شونزده سالم بود، بچه بودم. اومدم جبهه... دو روز بعد، آره فقط دو روز بعد... بازم شونزده سالم بود اما دیگه بچه نبودم...
    مهرداد صدیقیان-اتوبوس شب

پرواز اندازه ی آدمو بر ملا می کنه
    هر چی بالاتر می ری
    بالا و بالاتر می ری
    دنیا از دید تو بزرگتر می شه و
    تو از دید دنیا کوچکتر !
    شهاب حسيني-شوق پرواز

یه پایان تلخ…….بهتر از یه تلخیه بی پایانه…
    شهاب حسینی .درباره الی

پدر (همایون ارشادی):خوب هر چی ملا یادت داده رو ول کن فقط یک گناه وجود داره اونم دزدیه و السلام .هر گناه دیگه ای هم نوعی دزدیه . اگر مردی رو بکشی یک زندگی رو می دزدی حق زنش رو از داشتن شوهر می دزدی .وقتی دروغ می گویی حق کسی رو از دانستن حقیقت می دزدی وقتی تقلب می کنی حق رو از انصاف می دزدی. می فهمی؟
    بادبادك­باز

تو این دنیا از یه نفر که معذرت میخوای، بقیه وامیستن تو صف...
    سگ کشی

صبوحی(مهران مدیری): میدونی لمس کردن بدن شیر چه حسی داشت؟
    امیر (بهرام رادان): نه !!!
    صبوحی: فهمیدم که قدرت شیر توی عضلاتش نیست...توی وجودشه...
    وقتی میخواد چیزی رو بدست بیاره, با تمام وجود بلند میشه, با تمام وجود دنبالش میکنه , و با تمام وجود بدستش میاره...

پل چوبی

محض افزایش اطلاعات عمومیت باید بگم که خجالت 4 تا نقطه داره ولی من کلمه های بی نقطه رو بیشتر دوست دارم...مثل:وسوسه مث طمع راستی حال داداشت چطوره؟

آتیلا پسیانی.یه تیکه زمین

حالا نیست مااینجا هرسال کلاه بوقی میذاشتیم سرمون...تولد میخوام چیکار؟

حامد بهداد.سعادت آباد

هر وقت دیدی حریف داره برنـــده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه !
    مدار صفر درجه

پیـرمـرد :دل واسه ايـنه کــه بگـيره ديگه، اصلا دلی کـه نگيره که دل نيست...
    یک تکه نان

راوی (بهرام رادان) : بابا ! راس می‌گن که مادر از دست تو دق کرد و مرد؟
    پدر (عزت الله انتظامی) : نه . من از دست مادرت دق کردم .
    راوی : ولی وقتی که تو مردی مادرم زنده نبود .
    پدر : زنده نبود ، ولی من هر شب خوابشو می‌دیدم .
    راوی : منم هر شب خواب تو رو می‌بینم .
    پدر : پس بپا دق نکنی
    گاو خونی

محمد :معلمون میگه خدا شما نابیناها رو بیشتر دوست داره چون نمی بینید. ولی من گفتم خانم اگه مارو دوست داشت چرا ما رو نابینا کرد تا اون نبینیم. بعد گفت "خدا دیدنی نیست ولی همه جا هست. می تونید اون حس کنید. گفت شما با دستاتون میبینید." حالا من همه جارو می گردم تا یه روزی بالاخره دستم به خدا بخوره! اون وقت بهش میگم، هرچی تو دلم هست بهش میگم.
    رنگ خدا

سهیل ببخشید ک بابات شدم...آخه خدا یهویی تو رو به ما داد خوب...

مامان بابا خیلی خوبن سهیل....به خاک آقام قسم...

شهاب حسینی.حوض نقاشی

چيه برادر؟! جشن تولده. ممنوعه؟ زن بي‌حجاب نداريم.زن باحجابم نداريم.مردبي‌غيرت نداريم . مرد با غيرتم نداريم. نوار مبتذل نداريم. ماهواره نداريم. صور قبيحه نداريم.حشيش، گرس، ترياك، ذغال خوب و رفيق ناباب نداريم. رقص، آواز،خوشي،خنده، بشكن و بالابنداز نداريم. شرمنده ‌تونم هيچ چيز ممنوعه كلاً نداريم.. نداريم. مهمونيه ولي مهمون هم نداريم... جشن تولد يه بچه‌اس ولي بچه هم نداريم
    .(محمدرضا فروتن- شب يلدا)

صابر ابر:آخخخخخخخخخخ
    مهناز افشار:چی شد؟
    صابر ابر:هیچی چرا گفتم ول نکردین؟
    مهناز افشار:خوب من ول کردم...
    صابر ابر:باید بعدش گاز میدادین...

برف روی کاجها.سکانسی ک ماشین صابر ابر خراب شده

خدا دهن ودندون رو فقط برای خوردن وجویدن نداده...
    حرف هم باید مزه مزه کنی بعد بزنی....

رویا تیموریان.یه تیکه زمین

اگه مملکت دست بزرگها بود که عراقیا الان باید کنار رود لب کارون میخوندند!

دوئل
    پرویز پرستویی

آقا ما مریض نیستیم!دیوونه نیستیم
    معتاد هم نیستیم
    مافقط دوتا شاهد میخوایم
    دونفر بیان شهادت بدن که ما بدبختیم
    ماخواستیم ونشد...
    ما دیروز عاشق بودیم
    امروز باید جداشیم...
    نمیخوایم ولی مجبوریم...

"شاهرخ استخری.پس کوچه های شمرون"

نظر

• ارزو
      عضو عادی
      • May 2012
      • 272

ای خوش آن روز که در صفحه شطرنج غمت
      شاه عشق بودم و با کیش رخت مات شدم

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

خدا رو شاکریم از بارونی که امشب واسمون فرستاد ایشاله زیاده بر زیاده بشه ... امشبی چقد شارژ شدم .... هر وقت بارون میاد من میشم این

راستی شماها زیر بارون رقصیدین عایااااا ... رقص زیر بارون یکی از لذت بخش ترین تفریحات منه .....

جاتون خالی با این حلوای اهوازی رقصی داشتیم در حد تیم بکس ...

دانلود آهنگ

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

.....سلام من برگشتم....تا اینجا چه کردید.....اگر دتولید نشه 2700 من مندی و ممد شکوفو علی کرم رو میبندم به درخت اتیششون میزنم....
          ....دیروز پیش دوست خوبم حمید اعرابی بودم.....گروه اشکی ملودی بیا و تقریبا همه اوججوووریاای بازار از پالایشگاهها خارج شدن....فملی به دید 5 ماهه.....
          ...مفصل صحبت خواهیم کرد....مندی....شهیدییی...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط Burak Yılmaz پست شده است View Post
            [B]سلام بر دکتر مهربان مهربان و دیگر اعضای صاب خونه ... :x
            دکتر جان چند وقتی هست که حضورتون کمرنگ شده. فکر می کنم موج 4 (4 از 1) تاپیک هستیم. خدا کنه تو این موج, اصلاحی ما از نوع WXYXZ :(( نباشه.
            یادش بخیر موج 3, هر مقاومتی براحتی پودر میشد فقط کافی بود سهامداری کنی. :D (موج 3 تاپیک رو عرض می کنم).

دکتر چه خبر از دوستتون بیلی ... دلتون براش تنگ نشده؟ >:D

....سلام بوری چطوری....من فعلا دارم ریز موج 4 از موج 3 صعودیمو طی میکنم که فکر کنم اواخر دی تموم بشه....بعد با یه کندل پرقدرت از نوع کنده ای میریم که موج 3 رو تمو کنیم....خیلی استعاره قشنگی رو بکار بردی...کجایند یارانم...کجایند بدنهای پاره پاره و دریده شده از همه ممد و علی کرمی...امروز به من گفته از خواب بیدار شدی به من زنگ بزن ...اونوقت خودش گوشی رو خاموش کرده...فکر کنم سهمو اشتباه تحلیل کرده بود...کجاست خنده های معصومانه مندی در خط اول گردان خط شکن میثم....کجاست چنگال مهرداد بر فراز ارتفاعات ماووت....کجایند یارانم...کجاست علی کرمی...کجایند شیرمردان بیشه حرف وسخن و دری وری....
            ...کی بیلی رو میگی....رفت زیر تریلری سقط شد....

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

...موضوعی که برا من جالبه شباهت خیلی نزدیک حرکت دو سهم جم و تولید دارو هست...حالا توضیح میدم....

نظر

• Burak Yılmaz
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 32

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ....سلام بوری چطوری....من فعلا دارم ریز موج 4 از موج 3 صعودیمو طی میکنم که فکر کنم اواخر دی تموم بشه....بعد با یه کندل پرقدرت از نوع کنده ای میریم که موج 3 رو تمو کنیم....خیلی استعاره قشنگی رو بکار بردی...کجایند یارانم...کجایند بدنهای پاره پاره و دریده شده از همه ممد و علی کرمی...امروز به من گفته از خواب بیدار شدی به من زنگ بزن ...اونوقت خودش گوشی رو خاموش کرده...فکر کنم سهمو اشتباه تحلیل کرده بود...کجاست خنده های معصومانه مندی در خط اول گردان خط شکن میثم....کجاست چنگال مهرداد بر فراز ارتفاعات ماووت....کجایند یارانم...کجاست علی کرمی...کجایند شیرمردان بیشه حرف وسخن و دری وری....
                ...کی بیلی رو میگی....رفت زیر تریلری سقط شد....
                خوب موج 5 هم چون بیشتر اوقات قدرتمند و شارپ نیست پس نمیشه زیاد بهش دل بست ... بعد اونم میره به 4 اصلی.
                باید یه خبر فاندامنتالی قوی بیاد که 3 رو تموم کنه و بره تو امواج کارکشن. این خبر میتونه برای شما جور شدن اقامت و ادامه تحصیل در بلاد خارجه باشه یا اینکه نای نای نینای نای ... :D باشه یا ...

دکتر جان یه سوال فاندامنتالی بپرسم ازت؟
                این قرصای امگا-3 که توی بازار است. اینا رو میگن بعضیاشون اصل هستند. مال کانادا هستند.
                آیا واقعا همچین چیزی هست که مال خود کانادا باشه؟

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

.....از 2 حال خارج نیست....یا مجددا بنده با این سبد سهامم باید کمربندارو سفت کنم برای 31 روز در ماه کار طاقت فرسا....یا ....حالا یا بماند....
                  .....از وقتی که سهامدار تولید دارو شدم روزی 4 بار دندونامو با خمیر دندون نعنایی بد بو و بد مزه اش مسواک میزنم.....فکر میکنم که عنقریب ا زیر 2 تومن خداحافظی کنه و تا 2300 مهمون موجش باشیم....فعلا اونور هر چی استادو شبه استادو تحلیلگرو وبا و طاعونه روش ایتیفاق نظر دارند....
                  ....علی کرمی....دهنت سرویس....
                  ....بالاخره بعد از 4 ماه این غپاکو شکربن ماهم رفتن به صف خرید....تازگیا شگرد سهامدار عمده زرنگش شده جمع کردن تو 555 فروختن تو 680...ببینیم این بار این قاعده رو نقض میکنه...رو شکربن امیدوارترم.....
                  .....پارسیانو دارم....فعلا هم تعدیلش مونده هم افزایش سرمایه هم حمایت خوبی که ازش میشه....با تغییر تحولات مثبت گروه گروه خودرویی که میتونه یه چشمه اش باز پرداخت تسهیلات گرفته شده از این بانک باشه میشه دورنمای بهتری ازش در نظر داشت....400 فعلا کف...تا 520 جا داره....
                  ....اونهایی که به روح اعتقاد دارند امار بدن.....
                  ....بزودی کارمون رو باتاپیک یکی از تحلیلگرای معروف و بنام شروع میکنیم...این اپلوس تاپیک نداره.....
                  ...کبد چرب رو جدی بگیرید....درد سینه رو جدی بگیرید...جووناااا...مشکلات قلبی عروقی در سن زیر 45 بی داد میکنه.....چای سبز...چای ترش...گل راعی....سنبل الطیب.....4 گیاه مفید برا قلبای پاره پاره اتون....
                  ....اکنتور.....زیر خاکی من به شما....از غیب خبر رسیده....
                  ....همتون سوکسید....بلا استثنا..../:.yead.:/

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط Burak Yılmaz پست شده است View Post
                    خوب موج 5 هم چون بیشتر اوقات قدرتمند و شارپ نیست پس نمیشه زیاد بهش دل بست ... بعد اونم میره به 4 اصلی.
                    باید یه خبر فاندامنتالی قوی بیاد که 3 رو تموم کنه و بره تو امواج کارکشن. این خبر میتونه برای شما جور شدن اقامت و ادامه تحصیل در بلاد خارجه باشه یا اینکه نای نای نینای نای ... :D باشه یا ...

دکتر جان یه سوال فاندامنتالی بپرسم ازت؟
                    این قرصای امگا-3 که توی بازار است. اینا رو میگن بعضیاشون اصل هستند. مال کانادا هستند.
                    آیا واقعا همچین چیزی هست که مال خود کانادا باشه؟
                    ....من تکنیکالم مثل مغزم قرو قاطیه....بقول یه رفیقی داشتیم باسم رضا که همشهریمونم بود مغزم نیو الیوت میزنه....فقط یه نکته ای من باب اقامت خارجه اشاره کردی اینو دقیقا بگو از کجا دراوردی....ماهم دیگرو میشناسیم...؟؟/:.rolleyessmileyani
                    ....همه فکر میکنن امگا 3 صرف برای قلبو عروق خوبه...ولی یه مطالعه نشون داده مصرف یکماهه این قرص تحمل و صبرو ثبات ادم رو بالا میبره..
                    ..

نظر

• فرید
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 160

سلام بر دکتر سوکس شناس...
                      قربان به تخصصهای علیه و عالیه حشره شناسی هم که اضافه شده/:.grlim:./ خیر است if god want...
                      تو تاپیک دتولید دیدم خط و مط و سرشو بگیر تا ته برو و ووو اینا راه انداختین... یه کم بیشتر شفاف سازی می کنی؟
                      بابا یه سهم شارپ هم شما بگو حالشو این سوکسا ببرن/:.yead.:/
                      ارادت بی انتها ...

نظر

• اسمان
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 760

درود
                        دکتر مهربان عزیز خصوصی رو چک کن لطفا

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

استغفرالله ربی وا توب الیه
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            .....سلام من برگشتم....تا اینجا چه کردید.....اگر دتولید نشه 2700 من مندی و ممد شکوفو علی کرم رو میبندم به درخت اتیششون میزنم....

مندی....شهیدییی...

آخ جون آتیش
                            .... دمت گرم مهری تا بنزین و خالی کنی من آتیششو آماده کنم ..هوا هم سرد شده .... بی زحمت اول شوکوفه رو آتیش بزن ...چربی دور شیکمش زیاد هست آتیشش دیرتر خاموش میشه ....زود .. یخ کردیما:D

امروز بطور اتفاقی کفش بزرگی کردم مهری ..میخام فرق پرتاب ماهواره در ایران وخارج رو بهتون نشون بدم /:.yead.:/

در خارج .............

در ایران ......:D

این برادرمونم داشت طی یه عمیلات ژانگولری میرفت ماهواره همساده پایینی رو به اسمون پرتاب کنه که ایطوری شد ...کل ملت داشتن از خنده غش میرفتن تو کوچه ...دوتا از بچه ها رو از دل درد ناشی از خنده بردنشون اورژانس ...

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/12/10, 23:51.

نظر

• ile
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 94

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

آخ جون آتیش
                              .... دمت گرم مهری تا بنزین و خالی کنی من آتیششو آماده کنم ..هوا هم سرد شده .... بی زحمت اول شوکوفه رو آتیش بزن ...چربی دور شیکمش زیاد هست آتیشش دیرتر خاموش میشه ....زود .. یخ کردیما:D

امروز بطور اتفاقی کفش بزرگی کردم مهری ..میخام فرق پرتاب ماهواره در ایران وخارج رو بهتون نشون بدم /:.yead.:/

در خارج .............

در ایران ......:D

این برادرمونم داشت طی یه عمیلات ژانگولری میرفت ماهواره هماسده پایینی رو به اسمون پرتاب کنه که ایطوری شد ...کل ملت داشتن از خنده غش میرفتن تو کوچه ...دوتا از بچه ها رو از دل درد ناشی از خنده بردنشون اورژانس ...

مندی ، رو آب بخندی. اون پلیسه من بودم ، داشتم به وظایفم عمل میکردم.../:.grlim:./
                              [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
                              [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
                              [/COLOR][/SIZE]

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

در اصل توسط ile پست شده است View Post
                                مندی ، رو آب بخندی. اون پلیسه من بودم ، داشتم به وظایفم عمل میکردم.../:.grlim:./
                                ای دل غافل ...ینی ما تا الانی داشتیم مار تو سینه میپروروندیم ... :D

حالا اون برادر پایینی منظورت هست یا وسطی ناقلا ...

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                                استغفرالله ربی وا توب الیه
                                بع بع ..مهدی چاخان دیگه خودت شروع کردی عربی روها ...الانی بپر جلو یه نماز جماعت با بروبچ بزنیم تو رگ تا بعدش بریم سراغ دعای جوشن کبیر و سبدسهامت ..../:.happysmiley:./

کم پیدا شدی مدی ...

نظر

در حال کار...
                                X