حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    صبرم خوبه شکر خدا!:d

من از اول امسال وارد بورس شدم،بعد دیدم اطلاعاتم کمه گذاشتم کنار و رفتم دنبال مطالعه و یادگیری تکنیکال بیشتر و از مهر دوباره استارت زدم...

شکر خدا بد نبوده از مهر تا حالا...
    نمونه اش کگل( توی سبد ماهانه ام هم هست:d)
    یا بموتو یا کرماشا

اما دلم نمیاد از این غبشهر بگذرم(شایدم نمیتونم!:d)فعلا هم استراتژیم اینه که میانگین بیارم پایین تا ببینم خدا چی میخواد...بنیادی سهم اونقد خوب هست که تا برج 2 سال بعد صبر کنم...

یه مشورت:به نظرت سودحداقل 70-80 درصدی تا برج 2 سال دیگه ارزش صبر نداره؟! به هر حال با افزایش سرمایه ای که دادم همچنان درسدش توی سبدم همون 50 هستش...ترجیه میدم اگه هم خواستم اضافه کنم با افزایش سرمایه باشه... منتظرم ببینم روندش چطور میشه...
    جناب مرادی عزیز سلام
    ببخشین وارد بحث شدما...
    ببین با روند دوست باش. در روند صعود وارد شو... تا زمانی که نزولی نشده با سهم باش...با هیچ سهمی ازدواج نکن.... اونوقت ببین چه غوغایی می کنه این استراتژی...
    ...استراتژی پرریسک اینه... ببین مثلاً برو macd و استوکاستیک سغرب رو بکش... ببین چقدر قشنگ می گه کی بری توی سهم کی بری بیرون... هر سهمی رفتار خاص خودشو داره...چون بازیگر های خاص خودشو داره...
    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/14, 01:35.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• محمدرضا مرادی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
      جناب مرادی عزیز سلام
      ببخشین وارد بحث شدما...
      ببین با روند دوست باش. در روند صعود وارد شو... تا زمانی که نزولی نشده با سهم باش...با هیچ سهمی ازدواج نکن.... اونوقت ببین چه غوغایی می کنه این استراتژی...
      ...استراتژی پرریسک اینه... ببین مثلاً برو macd و استوکاستیک سغرب رو بکش... ببین چقدر قشنگ می گه کی بری توی سهم کی بری بیرون... هر سهمی رفتار خاص خودشو داره...چون بازیگر های خاص خودشو داره...
      از یاد آوری ممنون داداش،ولی ما تا این غبشهر بله نگه ول کن نیستیم!:d (شوخی)

حالا خارج از بحث یه نکته ای بگم یه کم بخندید!

ورود من به غبشهر هم داستانی هست واسه خودش!یه روز که خودم کلاس داشتم و نمیتونستم بیام پای سیستم به یکی از دوستان سپردم که سهامم رو برام بفروشه!فقط گفته بودم بفروشه...

ظهر اومدم خونه دیدم سهامم رو فروخته و رفته غبشهر1617 تومنی خریده برام!من اصلا هیچ بررسی نداشتم روی سهم و نگران شدم...بعد شروع کردم به خوندن گزارشاش و نظرات دوستان و از بنیاد سهم مطمئن شدم اما تکنیکال رو که نگاه کردم دیدم خرید تو محدوده ی بدی بوده!گفتم هر چی قسمت باشه و از طرفی چون به خاطر مشغله درسی زیاد نمیتونستم بیام پس منتظر نشستم ...

تا قیمت رسید به 1450 که به نظرم تکنیکالی اخرای اصلاحش بود پس یه پله اونجا اضافه کردم و واسه اینکه میانگین بیارم پایین مقدارش از پله اول بیشتر برداشتم...

اما در کمال ناباوری به ضرب و زور شفاف سازی و غیره و ذالک سهم بازم افت کرد و بعدم بست و ...

روز بازگشایی هم به دو علت دوباره خریدم...1)کم کردن میانگین 2) جذابیت فوق العاده با توجه به بنیاد سهم تو قیمت 1100

این بود قصه ی منو غبشهر...

حالا هم خارج از شوخی تا 900 هم با سهم خواهم بود اگه افت کنه و خرید خواهم کرد...هرچن خیلی بعیده...

الانم میانگین کلم حدود 1400 تومنه...

خداییش شما بودین چی کار میکردین؟!
      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

دیدی خدا دوستت داره... کهنه سوار نازنین هم اومد به کمکت... راستش خودم هم غبشهر تو سبدم دارم... موافقم صبر باید کرد و دید چه بازی پیش میاد... خودم هم فکر می کنم برمیگرده... خیلی مفت شده... ولی به حالت عمومی این که هر گزارشی تو کدال میاد رو به نغع خودمون تفسیر کنیم یه مقداریش گرفتاری اجتماعیه... ما مشکلی داریم به نام نگاه اویدنتال یا شهودی... به این معنا که اکثر مردم برای اتفاقات و حوادث اطرافشون تعریف و تحلیلی دارن مطابق نظر شخصی و علایقشون

برای تست این موضوع سالها پیش دو گروه جمعیت کثیر رو بردن تو دو تا سالن مجزا نشوندن و اسم 20 تا کشور رو به مردم دادن و از یک گروه خواستن شبیه ترین دو کشور رو اعلام کنند و گروه دیگر متضادترین دو کشور...
        لیست ها یکسان بود و هر دو شامل آلمان غربی و آلمان شرقی...
        جالبه که بدونی هر دو گروه انتخابشون آلمان شرقی و غربی بود...
        نکته ظریف اینه که گفتم از چه ژاویه ای بهش نگاه کنیم...

من غبشهر رو دوست دارم و دنبال دلیلی واسه خوبیش می گردم پس تو گزارش فقط نکات مثبت می بینم یا برعکس ... حالا تو اینطور نباش8-|

توصیه می کنم بیشتر توش غرق نشو.. سه پله توش وارد شده ای و حسابی میانگین پایین اومده... اما درصد سبدت بالاست و ریسک بالا رفته و اگه سود هم توش باشه کافیته...
        چون افت از الان رو تا ده درصد بیشتر از امروزش رو محاله ببینه... گرچه خوشبختانه انقد پایین باز شد که کل روند عوض میشه... منتظر صعودشم...گمانم نیاز به تعویض نیست... تصورم اینه که با مدتی تحمل اوضاعش عوض می شه...
        با سرمایه جدیدت هم برو تو کار سهام بنیاد قوی... بعد انتخابات اصلا معلوم نیست مملکت دست کی باشه... تو اون شرایط خیلی گمان ندارم تکنیکال تنها کمک بده...

مراقب باش...
        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/14, 02:07.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

مرادی عزیز، خودشکوفایی جان، حکایت من و غبشهر هم جالبه.
          سهام غبشرمو توی 1530 می خواستم بفروشم. از طرفی برای دوستم هم قرار بود سهام دیگه ای بخرم... متاسفانه با یک اشتباه در کلیک کردن، برای ایشون از صف فروش خریدم و برای خودمو نفروختم.
          سهم ایشون رو فردای اون روز توی 1580 فروختم و ایشون سود کرد(البته شبش استرس زیادی کشیدم).
          تا اومدم بجنبم سهم رو کشیدن پایین و شد صف فروش...نتونستم مال خودمو بالای 1530 بفروشم.30 درصد سبدم غبشهره...30 درصد هم غمارگ بود که در 380 فروختم...ترجیح دادم سهم دوستمو اول بفروشم و هنوز توی این سهمم... اونقدر تلاش می کنم تا بالاخره این 30 درصد سهم غبشهر بشه قسمت کوچکی از سهامم... با 60 درصد دیگه، چهار نعل خواهم تاخت... نباید اجازه بدم اون 30 درصد ، تمرکزمو به هم بزنه...
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

کهنه سوار جان شک ندارم با تسلطی که به بازار و دانش اقتصاد داری به راحتی ازین مشکل هم خواهی گذشت...

البته مقداری احساسی هم هستی و تو لحظه های داغ کنترل صددرصدت رو ازت می گیرن...الان جاش نیست اما یه وقتی میشینیم به اتفاق جراحی و آسیب شناسی می کنیم اتفاقات عجیبی رو که پیش آمد...
            به دل کوچولوی پاکت ایمان آورده ام اما به مدیریت بحرانت نه هنوز...

این یه مورد رو هم تکمیل بفرمایی میشی پرریسک 2...
            صبر می کنیم;)

این بار پول ویزیت رو هم از شما نمی گیریم تا مشتری بشی... اما شیتیل این آّبدارچیمون رو محاله بگذرم ازش... به جون جفتمون :D:*:d
            ;)
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/14, 02:38.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• lonelinesspains
              عضو جدید
              • Sep 2012
              • 2

دوستان سیمانی ها قضیه صف خرید روز چهار شنبه اشون چی بود همین روند صعود ادامه پیدا میکنه؟

نظر

• omid_amorous
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 56

دوستان در این هفته خودروییها رو چطور می بینید,بالا می کشن؟

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

در اصل توسط lonelinesspains پست شده است View Post
                  دوستان سیمانی ها قضیه صف خرید روز چهار شنبه اشون چی بود همین روند صعود ادامه پیدا میکنه؟

جالب ترین اتفاق زوز چهارشنبه تشکیل چندین صف خرید برای نمادهای صنعت مهجور سیمان بود. این صنعت این روزها نگران قطع جریان گاز طبیعی و قیمت بالا مازوت و پاکت سیمان است و در تلاش است وام های ارزی قابل توجه خود را با نرخی جز نرخ ارز مبادلاتی تسویه کند.

به هر حال این هم یه استراتژی هست که گروهی دنبال گروه های مشکل دار برند و با تحلیل و یا خبری رانتی از حل مشکلات سهم مورد علاقه شون پیش از دیگران خرید کنند.
                  اگه شما درباره دو مشکل بزرگ گروه به یقینی رسیدید خرید بفرمایید.
                  ضمن اینکه دوستان تکنیکال مدعی آمادگی شاخص سیمان برای صعود هستند... اما اینکه همین هفته باشه یا ماه دیگه خدا داند...

درباره ادامه روند صعود در طول هفته هم تردید دارم صف خرید بیش از دو روز دوام بیاره... خبر بنیادی بزرگی ازشون تو این هفته به گوشم نرسیده که موج سنگین خرید راه بندازه...
                  آخرین هفته آذر ماه و عرضه متداول حقوقی ها در آخر هر ماه رو هم به موارد بالا اضافه کنید.../:)
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/14, 14:07.
                  (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

در اصل توسط omid_amorous پست شده است View Post
                    دوستان در این هفته خودروییها رو چطور می بینید,بالا می کشن؟

به نظرم بازار روزهای اول هفته آینده تحت تاثیر برگزاری دور تازه مذاکرات هسته ای باشه و در صورتی که نتایج باب میل سهامداران نباشد، تداوم روند پرعرضه دور از ذهن نخواهد بود.

شخصا نشانه مستدلی از توافق نمی بینم و به نتایج گفتگوها هم اصلا خوشبین نیستم
                    در نتیجه در مورد گروه خودرو هم که ازین مساله تاثیرپذیره همین گمان رو دارم. ضمن این که گزارش درخشان در راه خودرو و خساپا رو عامل افت جدیدی می دونم;)
                    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

خب مهرداد جون بیا این تاپیک امانتت رو صحیح و سالم تحویلت می دم...
                      خودم هم حیرت کردم چرا نبستنش... اگه بسته شده بود کلی کلاسمون بالا می رفتا... :( از تاپیک شپارس و چی... چرا؟ مگه این تاپیک چیش کمتره که نباید بسته بشه... ای مصب همتتونو شکر... =(( عوضش غصه نخور مرد... جاش کاری می کنم گذرت به کهریزک بیفته دل همه آب شه...:D
                      صبح شنبه که بیای ببینی این همه شلوغ پلوغ کردیم تاپیکت رو و به جای صفحه دو تو صدر تاپیکایی چه حالی بکنی:d حالتو می خرم ;)
                      (نيچه)

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                        درود بر برادرم مهرداد...

بابا دستخوش... پس پنج سال لرستان بودی... عوضش من دو سال باشون هم خونه بودم.... تو زندگیم از سال 76 تا 87با حدود 80 نفر همخونه شدم...
                        تو این دو سال همخونگی با لرهای وروگرد... توصیفش نمیشه کرد...

آره تازه اومده ام تو فضاهای فروم و سایت ها و زیاد مسلط نیستم اما تو همین زمان کوتاه هم آره;)
                        اونی که باید بفهمم رو فمیده ام جیگر...

میازاکی انیماتور رو هم تا چند دقیقه دیگه دل و جیگرشو می ریزم بیرون

استاد هایائو میازاکی....

:x:x:x
                        ...سلام محمد عزیزم خوبی چه خبر ممنون از اینکه در دوران غیبت من چراغ این تاپیکو روشن نگه داشتی...سرای مهر و انس و الفت و خشم انسانها و جایی که بوی ازادی و شورو شیدایی میده....اینجا رو بزودی میعاد گاه عاشقان و دلسوختگان میکنیم هر کس که دوس تداره از شهوت همکلامی و هم افزایی متقابل لبریز شه اینجا قدمگاهش میشه....لا یوم کیومک یا ابا عبدالله....
                        .....یعنی تو این دوروز اخلافم اسلافمو دیدن و بالعکس....دیروز یه بابایی محل نشیمنگاهش یه فیستول بزرگ داده بود ابسه کرده بود میگفتم بابا باید بری جراحی منو سننه میگفت حالا تو تخلیه کن گفتم میمیری از دردا گفت بابا من ترک تحمل دارم....گفتم باشم...اومدم بی حس کنم دیدم با این سرنگای 2و5 سی سی بیحس بشو نیست 3-4 سی سی که رفت به طرف گفتم بی حس شده نگران نباش....اقا یه نعره هایی میزد...یه نعره هایی میزد....کاشک میشد با همون طنین فریادهارو اینجا بزارم....اقا این امکاناتشو بزارید....دددکککتتررررر ولللمممکن...ممگگهههه بیییححسس نکررددیییی...مو به تنم راست شد ...اگه میدونست که بی حس نکردم....:d
                        ....راستی....بعد از مدتها فهمیدم که محمد رحمتی و دوست خوبم جناب مختاری کجا مینویسن و از فرهیخته های این فروم هستند...خوشحال و سرافراز از اشناییشون....ممد ادم حسابین...
                        ...محمد عزیز...امروز رفتم و بخاطر تو یه بیوگرافی سینمایی مختصر از استاد میازاکی رو خوندم و کمی تحلیل از انیمشنهاش...ولی چیزی از انیمیشنهاش بخاطر ندارم...یعنی چیز که جلب توجه کرده باشه و دیده باشم خاطرم نیست...راز بگشاا...رفع الله رایت العباس...
                        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

چه قابلیم ما... خودت خوبی ... جناب مختاری که تحلیلاش رو رد نمی دم... هرچی هرجا بنویسه می خونم... حتی اگه فحش هم بده حتما توش یه موجی داره و در دراز مدت توش سوده:d ولی چه کنیم با این جیب خالی و مردم ناشکیبا... طرف طاقت دو تا منفی نداره.... اون وقت بیاد با سهم محسن مختاری 6 ماه صبر کنه... عمرا داداش... :-? و اما محمد رحمتی.... بام همشهری از آب دراومده.... تازه یه شمشیر داره قد کله فیل.... باید هواش رو بدارم....:">
                          اما تو و فیلم... عمرا فیلم هایی که بهت معرفی می کنم دست مردم و تو کوچه بازار پیدا کنی... فعلا نخواستم اذیت شی چند تا معروف رو پیشنهاد دادم... به وقتش دارم برات.... یه هارد 2 ترابایت بذار کنار... فیلماش طلبت از من.... واسه کل عمرت تغذیه سینماییت می کنم... البته از الان بگم صحنه محنه تو فیلم بود گردن خودت... حکایت دوست من تو دبیرستان نشه که رفته بود واسه یه مهمونی خانوادگی فیلم vhs امانت گرفته بود... تجسم کن وقتی تو جمعیت و بدون تست فیلم رو میذاره تو دستگاه.... و بله:d همون شد که شد....
                          بنده خدا تا مدتها از خونه فراری بود :)) خلاصه که احتیاط کن برادر خالص و مخلص و خلص....:->
                          (نيچه)

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

...من منتظرت هستم...يك روز در ظلمت چه مدته...ياهفته....حالا اتش خاموش و هوا بطرز خوفناكي سردست...
                            ...ما خواهيم مرد...غني از عشق و حقايق....انچه رو كه بلعيده ام ميچشم....بدنهايي رو كه وارد شده ايم و چون رود جاري...و ترسهايي كه در ان نهان شده ايم مثل اين غار متروك...ميخواهم بدنم نشاني از اين داشته باشد...كشورهاي واقعي ما هستيم...نه مرزهاي كشيده شده بر نقشه ها بااسامي مردان مقتدر...ميدانم كه ميايي تا مرا بهقصر بادها ببري...تنها چيزي است كه خواسته ام...قدم زدن در چنين مكاني...
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Fmoradi
                              كاربر فعال
                              • Nov 2011
                              • 279

مهرداد داري صوفي ميشي بابا اون پولا رو بده برات نگهدارم تا طي طريق ميكني
                              جون مهربان ديگه از فيستول ننويس بابا بجاش بالاي ناف عمل كن شرحش هم بدرازا

كارتمم سوخته نميتونم كارت به كارت كنم ديگه تا سه ماه ننويس جعبه ايستك هم بگير ميام دم خونه ميبرم شب يلدا نزديكه كارش داريم<:-p

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ...من منتظرت هستم...يك روز در ظلمت چه مدته...ياهفته....حالا اتش خاموش و هوا بطرز خوفناكي سردست...
                                ...ما خواهيم مرد...غني از عشق و حقايق....انچه رو كه بلعيده ام ميچشم....بدنهايي رو كه وارد شده ايم و چون رود جاري...و ترسهايي كه در ان نهان شده ايم مثل اين غار متروك...ميخواهم بدنم نشاني از اين داشته باشد...كشورهاي واقعي ما هستيم...نه مرزهاي كشيده شده بر نقشه ها بااسامي مردان مقتدر...ميدانم كه ميايي تا مرا بهقصر بادها ببري...تنها چيزي است كه خواسته ام...قدم زدن در چنين مكاني...
                                :((:(( فدای دل نازکت...
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X