حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    سلام عزیز دلم

خودت خوبی و باعشق ...
    بخش آزاد و افسانه ها را بی خیال ... الان تعویض آی دی مهم تره ...

اگر بنا به عملیات باشه شبح از همشون بهتره ...
    #-o
    ...نه جان رضا...99 بود..من نميدونم چرا همش فكر ميكردم 110 بود...اصلا من چرا همچين فكري ميكردم...كمان نشد ميزاريم فلاخن...چه غمه...من ميگم اسم اون تكخال آلماني جنگ جهاني اول رو بزار...بارون سياه...يا ببين رضا مسر اشميت هم بد نيست...هم هواپيماست هم اسم آدمه...تازه اولشم مسر داره به معني آقا كه خوب هستي...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
      این که مال اشتراک نت خودته نه سایت... خوبی جونم؟

مهرداد بیا سبدتو رو کن ببینم چند چندیم:-?

من این ها رو دارم:

فولاد فملی فایرا فراور فزرین
      شراز شاراک شفن شپارس
      غبشهر سغرب وساپا پکرمان کنور کسعدی

خدااییش از هر گروهی گشتم ..می ترینشو پیدا کردم...:D
      خیلی سخت بودا...
      تو چی داری پسرم؟
      ....ممد ...اون قديس و ابليس منو توايم...اين شوريدگي و شيدايي كه بين من و تو بوجود آمده ميدونم آخرش به ازدواج ختم ميشه...:O:O<:-p
      ...ممد جون تعداد سهامو بيخيال داداش پول خريد اينهمه سهمو از كجا آوردي...نامردد شرازم داري كه...جان مهرداد وزنش تو سبدت چقدره چند هزار تا داري...بگو تا بگم...نه نميخواد بگي خودم ميگم....وقتي با حميد عليه الرحمت واللعنه صحبت ميكردم عجيب ميگفت شتران شيراز ...البته الان كه سايمو با تير ميزنه....>:P...چي نگران من شدي...بچه شهرري ...نه بابا سينا روببرم خودشو كارگزاريشو باهم قورت ميده...شيشه ميزنه مياد سالن باه م وزنه ميزنيم...يه موجود خوفيه....
      ...اخه نوكرتم وساپا ديگه چه صيغه ايه نكن با اعصاب من بازي...ولي ناجور جاي يه معدني از 3 قلوها توش خاليه....كگل بعد از افزايش سرمايه روبگير...
      ...من فملي فولاد كگل شتران شاراك فايرا..فكر كنم يكي دوتا ديگه هم دارم خاطرم نيست....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
        خواب بیچاره تر کردن ملت از اینی که هست
        ...به جناب فللاح...قربان مشرف ما تو اين تاپيك تا سرگرد و سرهنگ 2 داشتيم ژنرال نداشتيم كه شما تشريف آورديد....ممد درتاپيكو ببند خفتش كنيم ستاره هاشو بكنيم...:D;):p:x

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....ممد ...اون قديس و ابليس منو توايم...اين شوريدگي و شيدايي كه بين من و تو بوجود آمده ميدونم آخرش به ازدواج ختم ميشه...:O:O<:-p
          ...ممد جون تعداد سهامو بيخيال داداش پول خريد اينهمه سهمو از كجا آوردي...نامردد شرازم داري كه...جان مهرداد وزنش تو سبدت چقدره چند هزار تا داري...بگو تا بگم...نه نميخواد بگي خودم ميگم....وقتي با حميد عليه الرحمت واللعنه صحبت ميكردم عجيب ميگفت شتران شيراز ...البته الان كه سايمو با تير ميزنه....>:P...چي نگران من شدي...بچه شهرري ...نه بابا سينا روببرم خودشو كارگزاريشو باهم قورت ميده...شيشه ميزنه مياد سالن باه م وزنه ميزنيم...يه موجود خوفيه....
          ...اخه نوكرتم وساپا ديگه چه صيغه ايه نكن با اعصاب من بازي...ولي ناجور جاي يه معدني از 3 قلوها توش خاليه....كگل بعد از افزايش سرمايه روبگير...
          ...من فملي فولاد كگل شتران شاراك فايرا..فكر كنم يكي دوتا ديگه هم دارم خاطرم نيست....
          وساپا رو یکی از رفقا کرد تو پاچه ام.. مال قبل افزایش سرمایه بود...به خدا روزی هزار بار دعاش می کنم...:-w
          سه قلو ندارم؟ پس کنور پشمه؟!!/:)
          تو سبدت حرف نداره... فقط فایرا رو نمی دونم چه گلی به سرمون بزنه..:-w
          باقیش خوبه..
          عقلمون نرسید قدر کاپیتان پر پرواز یه شبندر بخریم تک سهم بشیم... از 130 باهاش هست...:p
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

...به جناب فللاح...قربان مشرف ما تو اين تاپيك تا سرگرد و سرهنگ 2 داشتيم ژنرال نداشتيم كه شما تشريف آورديد....ممد درتاپيكو ببند خفتش كنيم ستاره هاشو بكنيم...:D;):p:x

می گما مهربان... من و تو با این همه نبوغ و استعداد ستاره چرا نباید داشته باشیم؟..:-/
            فکر کنم مسابقات یه ایرادی توش هست...
            حالا درسته تو هیچ وقت توش شرکت نمی کنی اما بیا و این هفته شرکت کن...:-B
            یه حالی ازین ملت بگیریم بفهمن تا بحال صرفا واسه ترحم گذاشتیم کسی ستاره گیرش بیاد....
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

ساسان خان تو این تصویر آواتارت شما کدوم یکی هستی تو این همه جمعیت؟:-?
              سلام
              ممد جان
              خوب سوالی مطرح کردی
              زمان 21 مردادماه 1389
              مکان بیت ا... الحرم
              برای یک باش خیلی خوبه
              بیشترش
              بماند برای مابقی
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 728

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                خواب بیچاره تر کردن ملت از اینی که هست
                سلام
                بر جناب فلاح عزیز
                الحمدا...
                فعلا بر خیر گذشت
                ولی وجدانا این نمایندگان را به هیچ حساب کرد رفت
                280 نفر همه 1.5 ساعت سرتا گوش بودن
                و بعد یک ماله کشید
                برفت

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

...ممد خيلي باحال بود...فكر كنم ساسان اون كوچولوي خوشگل باشن ماشالله خودشون با اين يالو كوپال بايد ايديشونو امير ارسلان نامدار ميزاشتن...ساسان جان خيلي خوش امدي از طرف بنده وممد عزيزبهت خوش امد ميگم...:*
                  ...ممد خدمت جناب مرادي خودم مفصلو مبسوط فردا ميرسم...:D....ممد امروز پشت بازو زدم يه نيگا بنداز ببين رو اومده...8-}
                  ..آقا اين سرعت سايت فجيع رو اعصابه 5 دقيقه طول ميكشه تا يه صفحه لود شه...
                  دکی جان سلام

اون کوچولو فاطمه دخترم
                  اشتباه کردیم یک روز دوربین با خودمون بردیم توی کعبه
                  600 تا عکس از زوایا مختلف از همه جا گرفت
                  شانس اوردیم گذاشت یک دونه عکس دو تایی ازش بگیریم
                  پدر صلواتی چه اخمی هم کرد

دکی جان امروز با صحبتهای پرزیدنت
                  خرید سهام معدنی و بل اخص بلوط را مناسب میبینی یا نه
                  فعلا کگل . کچاد کمی کنور توی منفی خریداری شد
                  منتظر فصل برداشت بلوط میمونیم;) :D

نظر

• alman
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 85

مرد ثروتمندی به کشیشی می گوید: نمی دانم چرا مردم مرا خسیس می پندارند.
                    کشیش گفت: بگذار حکایت کوتاهی از یک گاو و یک خوک برایت نقل کنم.
                    خوک روزی به گاو گفت: مردم از طبیعت آرام و چشمان حزن انگیز تو به نیکی سخن می گویند و تصور می کنند تو خیلی بخشنده هستی. زیرا هر روز خدا برایشان شیر و سرشیر می دهی.
                    اما در مورد من چی؟ من همه چیز خودم را به آنها می دهم ِ از گوشت ران گرفته تا سینه ام را. حتی از موی بدن من برس کفش و ماهوت پاک کن درست می کنند. با وجود این کسی از من خوشش نمی آید. علتش چیست؟
                    می دانی جواب گاو چه بود؟
                    جوابش این بود: شاید علتش این باشد که هر چه من می دهم در زمان حیاتم می دهم.

نظر

• satyr
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1229

آندریا : سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
                      ــــ گالیله: نه آندریا ، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد!

«نمایشنامه "زندگی گالیله"، اثر برتولت برشت»
                      ----------------------------------------------------
                      دقیقا وصف حال اینروزهای ایران عزیز

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

دوستان شبکه موزیک AAA داره تک نوازی گیتار جو ساترییانی نشون میده از دست ندید
                        مسیر هاتبرد
                        11642

نظر

• یزدان پناه
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 17

سلام ممد جان
                          یه پرس جو کن ببین عرضه اولیه شرکت بلوط چه زمانه مدتیه توبازار سود خوبی نداشتم میخوام با توجه به تعاریف گهر بار آقای ریس جمهور روی شرکت بلوط اگه بتونم تک سهم بشم فکر کنم بتونم یه 300 درصدی سود بگیرم:))=))

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

هادی جون دست به دلم نذار:(
                            ما تا اومدیم بجنبیم این رفق دهن لقمون تو مجلس همه چی رو لو داد و الان پونصدهزار نفر آدم حمله کردن دارن بلوط ها رو می برن..
                            به قول رفقا گیش هم واسه ما نموند:((
                            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

در اصل توسط یزدان پناه پست شده است View Post
                              سلام بر مملی (جناب اقای خود شکوفایی)
                              حالا که حرف فیلم شد به بهانه ای که امسال فیلم سرگیجه استاد هیچکاک به عنوان بهترین فیلم ده سال گذشته شده نقدی بر این فیلم زیبا برامون بنویسی البته اگه وقتشو داری;)
                              هادی جان نقد که نشد بنویسم اما یه متن کوچولو جهت انجام وظیفه آماده کردک که امشب تو تاپیک قرارش می دم.
                              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

راستی ممد رحمتی چند شب پیش خوابتو دیدم... حالا به من سهم خوبتو معرفی نمی کنی!؟ شهیدی!!!
                                رفقا یکی یادم بندازه که حال ممد رحمتی رو بگیرم!!
                                تو خواب چقد التماسش کردم این سهم شگفتی سازشو بهم بگه چیه....
                                لام تا کام حرف نزد...
                                X-(
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X