حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

لیست پیشنهادی فیلم های محبوب و برجسته گونه ورزشی

1961 the hustler بیلیاردباز

1976 Rocky راکی

1980 raging bull گاو خشمگین

2005 Cinderella man مرد سیندرلایی

2008 the wrestler کشتی گیر

2010 the fighter جنگنده

2011 warrior مدافع
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• anti arab
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 9

چرا یهود بد است؟؟

"از جبهه جنگ جهانی اول برای مرخصی به شهر بازگشتم و اتفاقی با یک یهودی رو به رو شدم و جا خوردم و با خودم گفتم که آیا می توان باور کرد که او یک آلمانی است؟؟؟"
      اکنون چه برداشتی از این عبارت می توان کرد؟اما صهیونیسم همواره تلاش می کند تا ادامه جمله برای همیشه از متن کتاب حذف شود و ادامه جمله این است:
      "چرا که وقتی چرخی در شهر می زنم می بینم که یهودیان با بنگاه های ربا خواری خود خون مردم را می مکند و زنی را دیدم که با شوهر و بچه هایش در یک خرابه زندگی می کرد و ضجه می زد و به آن یهودی التماس می کرد که غذای بچه هایم را در ازای ربا با خودت نبر...
      خیلی متاثر شدم و سعی کردم به خیابان بروم در آنجا دیدم که یک جوان آلمانی که می توانست با عظمت قدم بردارد برای یک گرم مواد مخدر به یک یهودی التماس می کرد و گریه می کرد...
      در یک کافه یهودی دیدم که یک دختر آلمانی را برای مشتری در جلوی در گذاشته اند خیلی عصبانی شدم...
      به دکه روزنامه فروشی رفتم تا یک روزنامه بخرم ولی دیدم که روزنامه یهودیان ما سربازان را که در جبهه ها برای دفاع از آنان جان خود را فدا می کنیم را جنایتکار می خواند و از دشمن طرفداری می کند حتی کارش به جایی رسیده است که به قیصر ویلهلم ناروا می نویسد!!!
      ناراحت شدم و تصمیم گرفتم که بقیه مرخصی ام را به جبهه بازگردم زیرا در آنجا احساس راحتی بیشتری می کنم و احساس می کنم سربازانی که در کنار من اند آلمانی اند چون به کشور خود از پشت خنجر نمی زنند"
      چند سطر آن طرف تر نوشته است"آیا این شان یک شهروند آلمانی است؟؟؟"

برگرفته از کتاب نبرد من

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

کاربر گرامی جناب anti arab
        مطلبی که از رهبر آلمان در جنگ جهانی دوم نقل فرمودید دارای اشکالات منطقی است که بنده رو به شک میندازه یا اصلا این مطالب از ایشان نباشه و یا اگر هست ایشون نکته های ساده ای رو مورد غفلت قرار داده اند.

۱. برام حیرت انگیزه عده زیادی صحبت از قوم یهود می کنند..انگار ما در ایران اهل مذهب تسنن رو قوم سنی بنامیم و موازی با قوم لر و کرد بهشون نگاه کنیم!!! یهودیت یک کیش و آیین هست و مانند اسلام و بودیسم و مسیحیت در همه اقوام جهان وجود دارند...

۲. نمی دانم چطور ممکنه یه انسان به خودش اجازه می ده غیر همفکر و همکیش خودش رو از نژاد و ملتش حذف کنه.. شوربختانه میوه های این تفکر سالیان ساله در دنیا به بار مینشیه و دل رو میسوزونه... در همین کشور عزیزمون ایران مسئولین محترم به عنوان معتقدین به فاشیسم اسلامی , چنین نگاهی رو در حق غیر شیعه روا داشتند و چنان گند کار بالا گرفت که اکنون قوم کرد و بلوچ و آذری خواهان جدایی از مام میهنند.. کردی که ایران رو در کنار شش قوم دیگه بنا نهاده جرا الان خودش رو ایرانی حاضر نیست بنامه... بنده عرض می کنم یکی از مهمترین دلایلش همین تندروی هاست...

۳. این که در امت یهود افرادی وجود داشتند که رفتارهای نابهنجاری چون رباخواری ازیشان صادر می شد یا گرداننده خانه های لذات جنسی بودند یا افرادی باشند که با ادامه جنگ مخالف باشند دلیل این هست که کل یک امت بد هستند؟؟؟
        اگر قرار باشه این حرف رو معیار قرار بدیم بنده پیشنهاد می دم پاشیم بریم شیراز رو از بین ببریم!!! چون من در این شهر چند نفر مشاهده کردم یکی از رفتارهای فوق ازشون سر زده بود..

۴. هموطن بزرگوار ... اگه در پیروان کیش کلیمی افراد بدکار پیدا شدند تکلیف ما با این همه دانشمند و پزشک و مهندس که کمک به رشد علم بشر کردند چه خواهد بود؟؟ یاهنرمندان و ادیبان فراوانی که مثل همه پیروان ادیان در این کیش هم وجود دارند؟؟

پ.ن.۱.
        از این که این تاپیک رو مکانی آزاد برای بیان و معرفی عقایدتون شناسایی کرده اید باید خوشحال بود...
        بنده شخصا معتقدم باید جان خودم رو فدا کنم تا شما سخنان مخالف نظر من رو بدون واهمه و نگرانی بیان کنید اما به یک شرط کوچک... به حریم خصوصی افراد تجاوز نفرمایید و رعایت عدالت و انصاف رو در نوشته هاتون بفرمایید... این که من از نام کسی خوشم بیاد یا خیر نمی تونه مجوزی باشه برای اینکه در زندگی خصوصی مردم سرک بکشم و نظر بدم!!! باز هم عین این رفتار ناپسند رو از مسئولان فاشیست کشورمون دیده ایم که حتی اعتقاد دارند برنامه های تفریحی و سالم زندگی مردم هم باید طبق سلیقه ایشان چیده شود.. گفتنی درین باره زیاد است

پ.ن.۲
        دوستی که ادعا کردند آلمان یا انگلیس یا دولت ایران, ملیونها ایرانی رو در طول جنگ جهانی به به راه اندختن قحطی کشته اند حقیقتا خیلی خوش بین و ساده به قضایا نگاه می کنند... وقتی دانشمندان علوم انسانی برای هر پدیده اجتماعی تا 80 دلیل پیدایش به راحتی شناسایی می کنند باید آموخت که قضایا رو ساده ندید....
        توجه شما رو به این دو موضوع جلب کنم
        اولا حتی در زمان معاصر هم آمار در ایران پدیده ای دلبخواهیه!!! ما هنوز هم دخالت احساسات و منافع گروهی رو در گزارشات آماری میبینیم.. چرا قبول نکنیم در 70سال پیش در روی پاشنه دیگری چرخیده؟؟؟مرگ ۵ ملیون ایرانی عدد و رقم کوچکی نیست که انقدر راحت به زبان بیاد!!!
        ثانیا بنده معتقدم ضعف دولت مرکزی در پیریزی چرخه قدرتمند کشاورزی, تجاوز نظامی دول متفق و از هم پاشیدن نظام نیمبند موجود, سستی و خمودگی تاریخی سده های اخیر و تغییرات نامطلوب آب و هوایی همه دست به دست هم دادند تا قحطی در ایران شکل بگیره..ولی این که بیاییم و بگیم اراده ای پشت اون قحطی بوده از اون حرف هاست!!!!
        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/24, 09:06.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• فرید
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 160

خودشکوفا جان سلام
          حق مطلب رو بیان کردید ضمن اینکه باید اضافه کرداصلا تو هر طرز تفکری افراط و مبالغه و خود بزرگ بینی میتونه آفت باشه. مثالی که راجب شیعه و سنی و کردو ... گفتی کاملا بیان وضع موجود بود. من میخوام یه پله بالاتر عرض کنم خدمتتون: من به خاطر شرایط کاری قبل از شلوغیهای سوریه مدت 1.5 سال تو این کشور بودم و اتفاقا تو شهر حمص (که شروع کننده اصلی درگیریها بود). باور کنید که دیدگاهی که ما نسبت به عربا داریم اصلا درست نیست. اشتباه نشه کاری به تاریخ ندارم که چنانچه بخواهیم بحث تاریخی داشته باشیم من هم یک آنتی عربم امااااااااااااااااااااا داریم راجب قرن معاصر و شرایط حاضر حرف میزنیم. کل ژست ملی گراییمون شده نام خلیج فارس و افتخار به کوروش و داریوش و ووو . بابا قبول گذشته خیلی پر عظمتی داشتیم اما الان چی؟ الان کجای دنیا هستیم؟ عربا کجان؟ همین یهودیها که دوستمون کمر به قتلشون بسته کجان؟ نه دیگه عزیزم اینجوری نمیشه !! به نطرم باید بشینیم و با خودمون رو راست باشیم ... گذشتمون برادر گذشت الان چیکاره ایم؟؟؟؟

صحبت تو این زمینه خیلی زیاده ولی خوب شاید تو حوصله این تاپیک نباشه .

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

فرید عزیز شما لطف دارین و اتفاقا بهترین جا برای این بحث ها همین تاپیک دکتر مهربان خودمونه;)
            بسیار خوشحالم که گفتگوهای این چنینی هم در کنار مباحث بورسی پا بگیره تا ما رشد چندجانبه ای رو در کنار هم تجربه کنیم و اینطور نباشه که یه استاد بورس و بی سواد تاریخ جغرافیا باشیم.. نکاتی که جناب anti arab طرح کرده اند حقیقتا ذهن و اندیشه رو به چالش می کشه و من حضورشون رو به فال نیک می گیرم و مقدمشون رو گرامی میدارم....;;)

نهایتا این که بنده معتقد به جهان وطنی هستم.. به امید روزی که دغدغه های بزرگتر از رنگ پوست و نژاد و زبان در سرهای ما جا بگیره...
            (نيچه)

نظر

• satyr
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1229

پیرو صحبتهای محمد شکوفای عزیز

تصور کن

تصور کن هيچ بهشتي وجود نداشت

آسان است اگر بخواهی

زير پایمان هيچ جهنمي نبود

و بالاي سرمان فقط آسمان بود

تصور کن تمام مردمان دنيا

فقط براي امروز زندگي مي کردند

تصور کن هيچ کشوري وجود نداشت

تصورش سخت نيست

چيزي براي کشتن و کشته شدن وجود نداشت

و هيچ ديني هم نبود

تصور کن تمام مردمان دنيا

در صلح زندگي مي کردند

شايد مرا خیال پرداز بخواني

ولي من به تنهايي اينطور فکر نمي کنم

در آرزوي روزي هستم که تو نيز به ما بپيوندي

و دنياي همه ما يکي شود

تصور کن هيچ مالکيتي وجود نداشت

بعيد مي دانم بتواني

حرص و طمع وجود نداشت و البته هيچ گرسنه اي

و انسان ها برادرگونه مي زيستند

تصور کن تمام مردمان دنيا

تمام دنيا را با هم قسمت مي کردند

شايد مرا روياپرداز بخواني

ولي من به تنهايي اينطور فکر نمي کنم

در آرزوي روزي هستم که تو نيز به ما بپيوندي

و دنياي همه ما يکي شود

جان لنون

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

باعث بانی رو که که بهش نه بگید و بگذارید به کنار همه اینها به خودی خود درست خواهند شد
                تو این هم شکی نیستکه که اینگلیس استعمار کبیر بوده وهست

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

خوب مندی جان منتظر 10 تا غسل واجب می مونیم( فکرما ا هم بکن یه جو.ری باشه 4-5 تا اول سروبعد طرف چپ وبعد راست بیشتر نخواد)

اما همین جورش هم با اون اواتارت کلی خاطرخواه پیداکردی :x
                  شنیدم 2-3 تا از پیروان خط.... می خواستند از طریق پیام خصوصی ارشادت بکنن اونم چه جور ارشاد کردنی بماند:D

والا چشم اتفاقا روز اول عید بیکاربودم به خاطر یکی از مومنات ( همون حوری ها بهشتی فکر کنم ترجمه اش می شه) مجبور شدیم بعد 4-5 سال بیم پابوس امام رضا

حالا بماند همون اول کار یکی از خدام افتخاری حرم ( اکثرا از قشر فرهنگی هستند ) به عیالات گیر سه پیچ داد که خانم 2 لاخ موت بیرونه بپوشونش که داره واویلا می شه عیالات رو بگی X-( ه نیگا به ما کرد

خلاصه اونجا دو رکعت نماز بدون وضو ومهر خواندیم برای رضای خودمان ......

حالا با این اوصاف تو دعا کن دوباره خدا از اونا که توبهشتش گفته نصیب کنه وقتی رفتم حرم بعد نماز حتما یه دعا هم برای شما می کنم
                  ================================================== ========
                  واما بعد

بعله عزیز من نباید سیاه وسفید نگاه کرد
                  ولی باید قبول کرد که متدینین به دین موسی دراکثر جوامع بیشترین میزان پول قرض دهی وبهره گرفتن ( همون بانک داری) را داشتند

به عبارت بهتر کار اکثشان چنین بوده است برادر
                  تو ایران خودمان هم ببینی عمله وبنا ونجارو دکتر ومهندس و...... کلیمی خیلی کمتر از بهره بگیر کلیمی بوده :D کلا شغل بدی نداشتند که هم خوب پولی توش بوده هم راحت
                  ===========================
                  وقتی دانشمندان علوم انسانی برای هر پدیده اجتماعی تا 80 دلیل پیدایش به راحتی شناسایی می کنند باید آموخت که قضایا رو ساده ندید.

این نوشته منو یاد اون فرمانده می اندازه که به افسرش گفت اخه گوساله تو برای چی با توپ جنگی به دشمن شلیک نکردی
                  افسر گفت به هزار ویک دلیل :D

دلیل اولش هم این بود که باروت نداشتم فرمانده هم گفت ولش کن باقی دلایل پ.ش.م

درجنگ جهانی دوم هم استالین و .... برای ما ایرانیها مشت اهنین بودند والا همه شون از خداشو.ن بود سگ پیشوای کبیر باشند

وتواون زمان چه قدر ازغلات و.... از مردمان ما گرفته شد وبه کام انها ریخته شد خدا داند فکر کنم جعفر شهی تو کتاب تاریخ طهرانش فاصله جمعیتی بین دو سرشماری که قبل وبعد از جنگ بودند ا 8 تا 10 میلیون عنوان کرده بود ( حالا دقیقش رو نمی دونم )
                  هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

سپه جان اون پابوس و این پیشوا به هم نمیاد یا اونو بچسب یا اینو
                    انتی عرب کجایی ؟ اهانت به پیشوا

نظر

• satyr
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                      لیست پیشنهادی فیلم های محبوب و برجسته گونه ورزشی

1961 the hustler بیلیاردباز

1976 Rocky راکی

1980 raging bull گاو خشمگین

2005 Cinderella man مرد سیندرلایی

2008 the wrestler کشتی گیر

2010 the fighter جنگنده

2011 warrior مدافع
                      سیلوستر نمیدونم چرا هیچوقت ازش خوشم نیومد یه جورایی هم حالم به هم میخوره ازش
                      کشتی گیر رو گفتی یادمه دوران دبیرستان یه فیلم دیدم از میکی رورک به اسم ارکیده وحشی به یاد ماندنی بود کلا بازیگر دیوانه ای بود ولی بهترین فیلمش انجل هارت بود

گاو خشمگین هم که دیگه جای بحث نداره حتما ببینید

واریور wariorهم که برنامه کودکه
                      اون یکی رو ندیدم

نظر

• ron
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 243

به نظر من قرار دادن گاو خشمگین و مرد سیندرلایی در کنار سایر فیلمهای معرفی شده چندان توازن نداشت هرچند ازنوع دسته بندی میشه فهمید فقط به جنبه ورزشی اونها توجه شده اما واقعا قابل مقایسه نیستن
                        هرچند که نگاه من به دنیرو و راسل کرو خیلی با تعصب هست می دونم اشتباه هست اما وقتی دستم برای انتخاب فیلمی میره اول بازیگرش جلوی چشمم میاد
                        حالا حساب کن یک آدمی مثل من دیوونه بازی دنیرو و راسل کرو براد پیت و آلپاچینو کوین کاستنر بخواد نظر بده اصلا نباید به نظرش گوش کرد همش تعصبه
                        راستی اگر جناب خود شکوفا یک بخشی ایجاد کنن در مقوله سینما هم کمی بحث بشه فکر کنم خالی از لطف نباشه
                        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

رفقای خوبم سخت نگیرید.. راستش هدف اصلیم معرفی فیلم هایی بود که گوشه چشمی به ورزش داشته باشند یا نگاهی به زندگی ورزشکاران.... با این نیت که فیلمهای خوب و صاحب ساختار در این ایام مشاهده شوند...

و از همه اینها که بگذریم کو سواد سینمایی؟؟؟؟:">

.. اما تاسیس تاپیک سینمایی پیشنهاد ارزنده ای هست که کمبود وقت مجالش رو نداده تا حالا....:-<

از اینها که بگذریم من عاشق جنگ ها و مجموعه های متنوعم... این که روزی از تاریخ بگیم و فرداش از سینما و شعر یا موسیقی, این تاپیک رو شبیه به کشکول شیخ بهایی می کنه که در نتیجه سلیقه های زیادی رو ارضا خواهد کرد..:x
                          (نيچه)

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

با سلام
                            یکی از بهترینها
                            مالانا با بازی خیره کننده و تحسین شده مونیکا بلوجی
                            و دیگری بی وفا
                            آخرین ویرایش توسط ساسان؛ 2013/03/24, 22:45.
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

به یاد آلمان عزیز .............

آدم بدون غذا زنده میمونه بدون آب و هوا هم زنده میمونه اما بدون عشق هرگـــــــــــــــــز
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

این مطلب مهم رو هدیه می کنم به مندی...;)

وپاسار

سود سال اینده شرکت 380 ریال اعلام شده است. P/E گروه هم اکنون 4.12 می باشد. با در نظر گرفتن اینکه شرگت حدود 63 درصد از سود سال 90 رو که مبلغ 36 تومان بود در مجمع پرداخت نمود انتظار دارم با توجه به روند باثبات شرکت همین رویه ادامه داشته باشه و امسال هم چیزی حدود 24 تومان سود تقسیمی آن باشه. حال داریم:
                                380*4.12+ 240 = 1805 ریال
                                با مقایسه با قیمت کنونی نماد که حدود 132 تومان می باشد حدود 30 درصد رشد تا شب مجمع رو براش انتظار دارم.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X