علی دیروز یه پست زده بودی توی تایپیک یکی از اساتید(خودت میدونی کی رو میگم) در مورد شبندر، چی شد پستت پاک شده، جوابی هم نداده!؟
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط کاویانی پست شده است View Postعلی دیروز یه پست زده بودی توی تایپیک یکی از اساتید(خودت میدونی کی رو میگم) در مورد شبندر، چی شد پستت پاک شده، جوابی هم نداده!؟
حقیقتش دیروز کلا بیکار بودم و سعی در نوشتن مطالبی داشتم به صورت سریالی که اولیش محاسبه سود سال بعد شپنا بود که دیدم محاسبش یکم سنگینه خودمم گیج شدم که دوستان چطوری میاند و قیمت یکسری از محصولات شرکت رو که مستقیم میده به پالایش و پخش محاشبه میکنند و سودش رو حساب میکنند.... شپنا مقدار کمی از محصولاتش رو تو بورس کالا عرضه میکنه که این تفاوت قیمت هم تاثیر آنچنانی نداره یعنی زیر 70 تومنه
برا اینکه رفع خستگی بشه یه گذری زدیم به مقایسه شپنا و شبندر که مقایسه خوبی هم بود خودمم باهاش حال کردم اونو زدم تو تاپیک بیلی
بعد دوباره رفتیم سراغ شپنا یکم کار کردیم خسته شدیم
برا رفع خستگی داستان بورسیمون رو زدیم تو تاپیک سرمایه بچه های بورسی زدم که دیگه از اون به بعد دست و دلم نرفت مطلب بزنم برنامه خوبی برا دیروز چیده بودم ولی فکر نمیکردم که یادآوری خاطرات گذشته اینقدر تاثیر داشته باشه
سود سال بعد شپدیس شرانل شپاس رو میخواستم محاسبه بکنم که نشد یه مطلب راجع به وساپا که این شرکت بابت فروش بانک پارسیان تمام پولش رو نگرفته بنابراین نمیش دل به سود 60 تومنیش بست و ....
یه مطلب راجع به اینکه در چند روز اول سال بازار هیجانی میره جلو و این رشد صرفا به منزله قدرت حفظ خریده و اینکه تو این بازار ها ارزندگی کشکه و سهمی که عرضه بیشتری داشته باشه زودتر پنچر میشه (چون تفکر حاکم بر خرید و فروش توی این بازار ارزندگی سهم نیست کما اینکه دیدی زاگرس زودتر از بقیه پتروها پنچر شد) و علاوه بر اون تو این مقطع که بازار در یک روز کاری فرصت ورود میده بهترین گزینه سویچ رو سهامی هست که عقب ترند یا بنیادشون مناسب تره و همچنین اینکه شبندر صفش شنبه یا یکشنبه میریزه و متعادل میشه چون شنبه میرسه به سودی معادل 12 درصد که برا یه عده خوبه و از اونجا که دید همه یکی نیست و این چند روز هم به کسی فرصت شناسایی سود تداده سهم یه دفعه از طرف یکسری حقیقی که تعدادشون هم معمولا زیاده عرضه میشه به مانند شپنا روز چهار شنبه که سهم علی رغم ارزندگیش عرضه شد و این صرفا بخاطر طرز تفکر یه نوع سهامدار خاصه که تو بورسه و اینکه اکثر پول خلیج میره سمت پالایشی ها ..... چند وقت قبل وقتی شپنا روی 1700 عرضه شد کل بازار خونی شد چون همه فروختند که شپنا بخرند و وقتی هم که شرانل 60 میل عرضه شد بازم بازار خونی شد که شرانل بخرند، اونموقع پولی وارد بورس نشده بود و بازار باید با همون ریزه نقدینگی که داشت قیمت سهما رو متعادل میکرد و شپنا رو میرسوند به 2000 ، به یه نسبت منطقی میرسوند ولی چهارشنبه وضعیتش فرق میکرد
اینا رو میخواستم با شرح و بسط و تفسیر کامل بنویسم تا یک مبنای مناسبی برا تصمیم گیری باشه که دیگه دستم نرفت که نرفت و چون مطالب به صورت سریالی بود درست نبود که این پستای ما ابتر بمونه بهمین خاطر از مدیران تقاضای حذف پستی که تو خونه بیلی زده بودم رو کردم
بعد بازم اومدیم سراغ شپنا که دیگه حس شیرازیم نزاشت کار کنم گفتم وللش موهبت آزادسازی قیمتا اینه که تمام شرکتا میتونند به حاشیه سود حداقل 20 درصد برسند به همین خاطر سود سال بعد شپنا رو بالای 1200 تومن محاسبه کردم ..... کلا گزارش یخورده گیج کننده است یه جا اومده سهم 26 درصد صندوق گرته با اینکه صادرات نداره یه جا میاد هزینه آلایندگی میچپونه تو صورت مالی قیمت فروش هم به جز یه چندتاش بقیه از شفافیت خاصی برخوردار نیست و سهامدارا فقط میتونند بگند سال بعد سود خوبی میسازه
ولی بینی بین ا... به نظرت برا سهامدارا اون چیزی که من نوشته بودم مهمه:-?بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
چرا مهم نباشه، من که شخصا با تحلیلات حال میکنم و ازشون استفاده میکنم. اون مطلب هم جالب بود میخواستم ببینم بیلی چی میگه. دمت گرم.[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
نظر
-
ممد بیا یه کوچولو کروی بردار تا آخر فرودین بزار گوشه ی سبدت. ;) فقط اگر ضرر کردی تقصیر مهربانه.
از تماشای معاملات شبندر دارم سرگیجه میگیرم. 35 میلیون سهم معامله شده، قیمت پایانی روی +1.8 هست. شاید آخر بازار به صف خرید هم برسه.[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
نظر
-
کاوی جان.. پسرم من سبدم فعلا بسته است... کگل کهمدا و پارسان .. هر سه منتظر تعدیل مثبتشون هستم... امروز هم نشون دادند مقاومند و مشکلی توشون نیست...
وانگهی اگه من کروی بخرم سبدم میشه کگل کهمدا کروی.... می بینی چی میشه؟؟؟ میشه سبد سه کاف... بعدش من با چه رویی تو صورت دکتر مهری نگاه کنم؟؟!!!!"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postکاوی جان.. پسرم من سبدم فعلا بسته است... کگل کهمدا و پارسان .. هر سه منتظر تعدیل مثبتشون هستم... امروز هم نشون دادند مقاومند و مشکلی توشون نیست...
وانگهی اگه من کروی بخرم سبدم میشه کگل کهمدا کروی.... می بینی چی میشه؟؟؟ میشه سبد سه کاف... بعدش من با چه رویی تو صورت دکتر مهری نگاه کنم؟؟!!!!
در استراتژی ای که استاد برای شاگرداش تدوین کرده و یک نسخه ی ناقص اون صفحه اول تاپیکه تو سطر اول بند 1 استراتژییش نوشته هیچ وقت سه کاف نشید:->
ممد کم کم داره آموزه های استاد به فراموشی سپرده میشه باید یه کاری کنیم وگرنه تمام سهامدارا دچار ضررهای هنگفتی میشند .... از سید جعفر پر ریسک و سعید درخشانی و محسن نظری و محسن مختاری گرفته تا بیل گیس و حمید اعرابی که با هم رفیق جون جونیند)
ممد یادت باشه که استاد در نبودش مسئولیت خطیر آموزش شاگرداش رو به تو سپرد
علاوه بر این تو شاگرد ویژش بودی
آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/03/30, 11:43.بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
حواریون مهری
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
۱. کاویانی جان لازمه ذکر کنم که در استراتژی ای که استاد برای شاگرداش تدوین کرده و یک نسخه ی ناقص اون صفحه اول تاپیکه تو سطر اول بند 1 استراتژییش نوشته هیچ وقت سه کاف نشید:->
۲. ممد کم کم داره آموزه های استاد به فراموشی سپرده میشه باید یه کاری کنیم وگرنه تمام سهامدارا دچار ضررهای هنگفتی میشند .... از سید جعفر پر ریسک و سعید درخشانی و محسن نظری و محسن مختاری گرفته تا
۳. بیل گیتس و حمید اعرابی که با هم رفیق جون جونیند)
۴. ممد یادت باشه که استاد در نبودش مسئولیت خطیر آموزش شاگرداش رو به تو سپرد
۵. علاوه بر این تو شاگرد ویژش بودی
۲. به هر حال دکتر شاگرد زیاد داشته ... این اسامی که گفتی قطره ای از دریا هم حساب نمی شن...:D
۳. حمید و بیلی نگو... بفرما لیلی و مجنون!!!!!:p
۴. استاد شب قبل از به صلیب کشیده شدن در شب شام آخر خیلی وصیت ها به من فرمود...چه خوب یادته پسر.. خدا این مراد نامرد یهودا رو لعنت کنه...X-(
۵. شاگرد ویژه, گویای همه چیز نیست.... نسبت من و مهربان برابر با نسبت یعقوب و یوسف هست/:)..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در شادي و نشاط همه روزگار تو
خوشتر ز عيد باد وز نوروز و مهرگان
جناب مهربان سال نو رو خدمت شما تبریک می گم
بهترین را برای شما آرزومنـــــــــدم...........@};-@};-
to continue, please follow me on my page
نظر
-
ممد اینو داشته باش از تو اتاق فری زبل پیداش کردم
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postساده انگاری بسیار بزرگیست اگر بگیم صدرا زیان کرده اتفاقا سوداورشده که این بازی ها را در می اورند برید پیشرفت فیزیکی و حجم قراردادهای صدرا را ببینید
ظاهرا یکی از اقایون گفته چرا ما زیر گرما کار کنیم سهامداران سودشو ببرند
500 میلیون سهم دست مردم هست باید مردم پس بدند به شرکت و از بورس خارج بشه تا سودهای کلان بین خودی ها تقسیم بشه سهامدار چکاره است که از را رسیده بخواهد در سود اینها شریک بشه
فردا میگن بیایید سهام را به ما بفروشید ما لطف میکنیم از شما میخریم و از بورس خارج می شویم چون شرکت صدرا به درد نمی خوره و زیانده است
شرکت در ایران نظیر و رقیب نداره و بزرگترین پروژه ها ملی و قرارداها را در دست داره و از بیشترین حمایت سیاسی اقتصادی برخوردار است
انوقت بیاد سودشو بده به مردم
خیر باید از بورس خارج بشه چون زیان میکنه!!بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
امروز یه واژه به فرهنگ لغاتم اضافه شد
تو مغازه نشسته بودم که یه نفر اومد گفت خایه دارید..:-&
یه کمی نگاش کردم .... گفتم چی ؟ گفت خایه مرغ ، تخم مرغ میخوام.... عجب گویشی دارند8-| خوب شد سریع رفع ابهام کرد وگرنه .......
حالا ما تو گویشمون تخم مرغ رو خاگ یا خاگ مرغ تلفظ می کنیم اینا خاگ ما رو خایه تلفظ می کنند .....
یه چیز دیگه هم بگم
یه پیرزن اومده بود برا نوه ش مای بیبی بخره وقتی خرید دوتا فحش به روزگار داد و گفت بچه های این دوره زمونه رو پول می شاشند ..... اینم در نوع خودش جالب بود 0:-)
تصور کنید یه کودک 5 تا 15 کیلو دارید میاید تو بورس یه نوسان میگیرید میگید خوب این نوسان میره برا مای بیبی این نوسان برا یه قالب پنیر این یکی برا پیرهن این یکی برا مای بیبی تقریبا هر دو سه تا نوسانی که میگیرید یکیش باید به نیت مای بیبی باشه /:)بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
دیروز فیلم salt را بطور تصادفی دیدم
با بازی درخشان آنجلینا جولی
توصیه میکنم ببینیدش
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
برای روزهای تعطیل باقیمانده دیدن فیلمهای زیر رو پیشنهاد میکنم :
1- Once محصول سال 2006 ایرلند . داستانی ظریف که بر پایه اجرای ترانه های بسیار زیبا بنا شده ! لهجه خاص ایرلندی و نوع اجراها یه جورایی آدمو یاد ترانه های دهه هفتاد آمریکا میندازه .
2- Twelve Monkeys ژانر علمی تخیلی برد پیت تو این فیلم استعداد فوق العاده خودشو بنمایش میذاره .
3- A.I-Artificial Intelligence یا همون هوش مصنوعی اثر اسپیلبرگ البته ظاهرا پروژه ناتمام استنلی کوبریک مرحوم بوده .
4- What Women Want کمدی زیبا با هنرنمایی مل گیبسون .
5 - Android محصول 1982 .باز هم علمی تخیلی ! باید بگم که این کلمه از ترکیب دو کلمه یونانی Andros بمعنای انسان و Oid بمعنای شبیه تشکیل شده .آخرین ویرایش توسط Amirhm؛ 2013/04/01, 15:47.
نظر
-
دوستانم چنان مطالبشون هست که گاهی دلم نمیاد کنار مطلبشون چیزی بنویسم.. حقیقتا لذت می برم...
خصوصا مطلب آخر مندسن یه طنز تصویری قدرتمند بود که خیلی پسندیدمش...
همینجا هم یاد و خاطره دکتر مهربان رو گرامی میدارم!!!! امیدوارم عمر نوادگان ما کفاف بده و این خاطره سرکاری دکتر رو زیارت کنند... از ما که گذشت,,,,"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر