حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

همینجا هم یاد و خاطره دکتر مهربان رو گرامی میدارم!!!! امیدوارم عمر نوادگان ما کفاف بده و این خاطره سرکاری دکتر رو زیارت کنند... از ما که گذشت,,,,
    ممد خاترات مهری سرکاری نیس ... این طبیب درباری رو من میشناسم وسواس زیادی داره تو تنظیم جملاتش ..اگه مثل مندی خوش فکر :D و پاک brain :)) بود تا حالا صد تا خاتره تعریف کرده بود ورپریده:p

ولی ایشاله حالم بهتر بشه خاطرات حاج اقا مندی عند المومنین رو شروع میکنم حالشو ببرید به شرطها وشروطها ;)
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

دوستان فیلم باز، صبح بخیر!
      الان از دیدن فیلم
      The Devil's Advocate

با بازیهای درخشان

Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron
      فارغ شدم.معرکه بود
      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

محمد رضا جان ماشالله خوش سلیقه هم هستی....

وکیل مدافع شیطان, فیلمی هست که بازی جناب پاچینو درش غوغا به پا کرده...

حیف که نمیشه قصه رو لو داد .. فقط انقدر بگم که نقش غافلگیرکننده ای هست..
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• فرید
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 160

محمد رضا جان ماشالله خوش سلیقه هم هستی....

وکیل مدافع شیطان, فیلمی هست که بازی جناب پاچینو درش غوغا به پا کرده...

حیف که نمیشه قصه رو لو داد .. فقط انقدر بگم که نقش غافلگیرکننده ای هست..

سلام
          شما به من بگو تو کدوم فیلم آل عزیز غوغا به پا نکرده...
          عاشقشم

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

ایشالله سیزده بدر به همه شما ناظرین ومدیران وبچه های این تاپیک خوش گذشته باشه هر چند میدونم دیشب تا دیروق فیلم میدید و تا لنگ ظهر خاب بودید;)

این عکس بزرگ ترین ساندویچ گوشتی جهان هست که با استفاده از ۴۱ نوع مختلف گوشت در انگلیس تهیه شده .. ایشالله خدا این غذا رو قسمت مندی هم بکنه .... واقعاً که .. با این افکار ضاله ای که شماها دارین من نمیدونم چطور کنار شماها تا حالا دووم آوردم من :D

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

رستش من ازش جایی بازی ضعیف ندیده ام...
              بازیش چون برون گرایانه است خیلی به چشم میاد... پدرخوانده ها, مخمصه, عطر خوش زن, سرپیکو, بیخوابی و ....همه فوق العاده اند...
              اما بزن تو کار فیلم های کمتر مشهورش که غافلگیری اساسی اونجاست...

فرید جان حالا یه باره یاد یه فیلمش افتادم به نام
              فرانکی و جانی

ازون جواهرات خوش تراش کوچولوست که اصلا از ذهنم پاک نشده..
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                درود حمید خان
                شما برای آغاز دانلود احتیاجی ندارید که برنامه ی میکروتورنت رو اول اجرا کنید، بروی لینک تورنتی که گذاشتم (مربوط به فیلم) کلیک کنید، وارد سایت ایزوهانت میشوید، در پیج باز شده اطلاعاتی در مورد این فایل که به اشتراک گذاشته شده میتوانید ببینید. برای آغار دانلود از طریق تورنت روی Download .torrent کلیک کنید و در صفحه ی دانلود مرورگر خود بجای save file گزینه ی run رو بزنید. اینطوری خودکار برنامه ی میکروتورنت که قبلا نصب کرده بودید اجرا شده و دانلود فیلم آغاز میشه.
                در مورد سرعت دانلود اوایل ممکن هست ببینید که سرعت خیلی کم هست ولی به مرور گذشت زمان و بواسطه ی اینکه با seed های بیشتری ارتباط برقرار میکنید، سرعت افزایش پیدا خواهد کرد.
                داریم وارد بحث های تخصصی میشیم که من دوست دارم ها.... و اما نکاتی پیرامون تورنت:

۱. شخصا به عنوان نرم افزار دانلود هم از bittorent و هم از Mtorrent استفاده کرده ام و از اینجا که محیط گرافیکی یکسانی دارند به دلیل بازدهی بهتر در طول زمان مشابه, بیت تورنت رو تایید می کنم... برای تست یه لینک رو به هردو دادم و دیدم سرعت موتورنت پایین تره

۲. اما برای پیدا کردن لینک ها فقط و فقط سایت بسیار مهم و مشهور piratebay.se رو پیشنهاد میدم... در این باره بیش از ده سایت رو چک کردم و بهتر از همین نمی شناسم... کشور میزبان سوئد هست و موتور جستجوی بسیار قوی داره ضمن اینکه محیط گرافیکیش به نحوی چیده شده که به شما امکان بررسی چند جانبه جهت بهتر شدن انتخاب هاتون بده

۳. برای دانلود فیلم قید فایل های زیر ۱گیگ رو زده ام...این نسخه های کم حجم رو به دیگران میدین اونها هم که فیلم رو توی صفحات نمایش عریض تلویزیون های خانگی می بینند مجموعه ای از تصاویر با کیفیت پایین خواهند دید و جز فحش چیزی برای هدیه نمی آورند.. من حجم بین ۱ تا ۲ گیگ رو پیشنهاد میدم ...هم زیاد بزرگ نیست و هم کیفیت راضی کننده است

۴. از فرمت MP4و MKV و غیره سعی کنید دوری کنید.... پیشنهاد اول و آخرم AVIهست.. همون فرمت استاندارد ویندوز که رو هر دستگاهی جواب میده

۵. قبل از دانلود در مشخصات دقت بفرمایید زبان فیلم چی هست... زیاد پیش اومده یه فیلم انگلیسی با دوبله ترکی رفته تو پاچه ام!!

۶. در مورد این که فیلم زیرنویس سخت hard subtitleنداشته باشه هم دقیق شوید... معمولا نسخه انگلیسی فیلم هایی که سوئدی ها به اشتراک بذارند این مشکل رو داره.. تو مشخصات فیلم این رو می نویسه...با این حال اگه دیدید همراه فبلم فایل با فرمت srt و غیره همراه فایل اصلی هست خیالتون راحت باشه... چون نسخه زیرنویس سخت اصلا فایل کمکی نداره

۷. حتما به تعداد seed های فیلم ها دقت داشته باشید... seed یعنی کسانی در سراسر دنیا که به تورنت متصلند و نسخه کامل رو در دست دارند.. از فیلمی که زیر ۲ باشه سیدهاش دوری کنید... شاید وسط کار دانلود شما طرف فیلم رو برداشت و رفت و دست شمارو گذاشت تو حنا!!!

سلام عزیزان
                تشکر با تاخیر من رو پذیرا باشید. خیلی مختصر و مفید و البته کامل بود.ممنون
                آخرین ویرایش توسط Hamid Broker؛ 2013/04/03, 02:07.
                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                  ایشالله سیزده بدر به همه شما ناظرین ومدیران وبچه های این تاپیک خوش گذشته باشه هر چند میدونم دیشب تا دیروق فیلم میدید و تا لنگ ظهر خاب بودید;)

این عکس بزرگ ترین ساندویچ گوشتی جهان هست که با استفاده از ۴۱ نوع مختلف گوشت در انگلیس تهیه شده .. ایشالله خدا این غذا رو قسمت مندی هم بکنه .... واقعاً که .. با این افکار ضاله ای که شماها دارین من نمیدونم چطور کنار شماها تا حالا دووم آوردم من :D

مندی جان از ته ته دلم دعا می کنم خدا این غذای چرب و نرم رو نصیبت کنه تا یه لقمه ی چپش کنی...:x
                  ما که بخیل نیستیم...;)
                  (نيچه)

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

مندی جان از ته ته دلم دعا می کنم خدا این غذای چرب و نرم رو نصیبت کنه تا یه لقمه ی چپش کنی...:x
                    ما که بخیل نیستیم...;)
                    آره اَروا خیکت ... مسدودم که کردین محدودمم کردین دست وبالمم که بستین ..من نمیدونم پَر خروسو باور کنم یا رون مرغو :D

نه رو پیشونی من چیزی نوشته شده نه راستشو بگو ... من برم این غذای انگلیسی رو سفارش بدم اونوق تو و علیو کاپیو کاویو مُخیو فریو سوریو ساتیو جوادیو امیریو از همه بدتر مهریو :D مثل شاخ شمشاد دست به سینه

بشینین بزارین راحت این غذا از گلوی ما پایین بره ... ینی واقعاً که ... درسته تو بورس سهم تو پاچمون زیاد میکنن ولی تو این مورد عمراً داداش

حالا مزنه پوند انگلیس به ریال چنده ..فکر کنم 500 تایی واسم اب بخوره این غذا ... نه ممد ... بزار به صفرش ده بر یک بگیرم میشه سه میلیون ..یا حضرت عباس ...ول کن بابا همون بستنیش خوشمزه تره :D

ولی خودمونیما این انگلیسیا هم عجب غذاهایی دارن با غذاهای ما ایرونیا تومنی ده هزار فرقشه ....:D

کاپیتان به جون مهری تصمیم دارم یه سر برم مطبش اون سیم سشوارشو به هم وصل کنم وقتی زد به برق مویی که نداره نفله ولی اون سه چارتا نخی که داره بشه عینهو جوجه تیغی ..بعدش برم شیراز با علی بریم غذاخوری

از اونجا به بوشهر نزدیکه یه سر برم پیش ممد با هم بریم قایق موتوری اونوق سرِ خَرو کج کنم بیام آبادان اولین کاری که میکنم لاستیکای هواپیماتو که پنچره جون حاجی بعدشم اون چتر نجاتتو برعکسش میکنم وقتی رو هوا باز

کردی سریعتر بیای زمین :D ... به جون فاتی اگه دروغ بگم ...

حال هی به ریش ما بخند تا به وقتش .... اون عینک علیرضا جمالی هم بهش بگو از الان شکسته بدونه:-B

نظر

• anti arab
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 9

هدف بزرگ حکومت رایش سوم(پایان بخشیدن به استعمار جهانی)

در17ژانویه سال 1936 (سه سال پیش از آغاز جنگ جهانی دوم) دکتر ژوزف گوبلز وزیر تبلیغات دولت هیتلر در اجتماع بیش از 18 هزار تن از اعضای حزب ناسیونال سوسیالیست کارگران آلمان (نازی) گفت که تنها هنر بعضی دولتها (اشاره به انگلستان و فرانسه) استثمار ملل دیگر و ارتزاق از این راه و آقایی کردن بر همان ملل و تحت انقیاد نگهداشتن آنها است. داد و ستد عادی با این ملل تحت سلطه هم باید با تصویب قبلی استعمار گران انجام شود. کارخانه های آلمان نیاز به مواد خام دارند، ولی خرید این مواد باید با تصویب قبلی «دولتهایی که ارباب و آقای آنها هستند» باشد و گرنه کشورهای دارنده این مواد خام جرات فروش مستقیم نخواهند داشت. اربابها (قدرتهای استعمارگر) دولتهای تحت سلطه خود را تو سری خور و در حالت ضعف نگه می دارند تا سرکش نشوند و حق خود را نخواهند. در کشورهای تحت سلطه، دولتها از مردمشان جدا هستند و سلطه گران هم ادامه این وضعیت را می خواهند و می کوشند که مردم این کشورها از آن چه که روی می دهد و حقایق پیرامون خود آگاه نشوند و حق خود را مطالبه نکنند و .... دولت آلمان این نظم را رد می کند و راهی ندارد جز این که به این استثمار و استضعاف پایان دهد. ما از لحاظ قدرت نظامی و ظرفیت صنعتی چیزی از این استثمار گران کم نداریم که نمی توانیم با پول خرید کنیم و آنها به مفت می برند و مانع از خرید ما می شوند . این وضعیت در این دوران قابل تحمل نیست و ما ادامه آن را نمی پذیریم و ....

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

خدمت مومنین ومومنات عزیز عارضیم که در خیابان های ضاله تهران در حال قدم زدن بودیم و به دنبال ازیزانی که احیاناً نیاز به هدایت خاصه داشتن میگشتیم که ییهو دیدیم یک از این مومنات صغیره دست به عبای ما شد و سوالی که در تصویر محترمه مشخصه رو از ما پرسید

ما که حقیقتاً یک ذره جا خوردیم وفک مبارکمان در کف خیابان پخش شد در اعماق وجودمان به فکر فرو رفتیم و در عالم معنا به خودمان دوسه عدد دعاهای خاصه نثار کردیم که خاک بر سرت حاجی مندی که یه صغیره ی شش ساله بدنبال جفت هست ولی توی دایناسور هنوز به رگ غیرتت بر نخورده وهنوز که هنوزه تو عالم هپروت سیر وسلوک میکنی اینطور نمیشه که خاک برسر

یدفه دیدیم عبای مبارک ما داره کشیده میشه و دیدیم بععله ان صغیره هی نیم ساعته داره میگه حاج اقا با شماما پس جواب ما چی شد وما که بخودمان آمده بودیم طبق عادت دیرینه در برخورد با مومنات محترمه یک عدد شکلات به ایشان اهدا نمودیم و دوزانو کنار دیوار تکیه دادیم وایشان رو به زور به خودمان نزدیکتر کردیم و دستی بر موهای محترمه کشیدیم وعرض کردیم ببین جان من عمر من شما هنوز دهه ی اول عمرتون سپری نشده که .. پس جای نگرانی نیس حیفه پوستت چروک میخوره

چرا که هم نوعانی از شما الانه که دهه های سوم و چهارم واحیاناً پنجم عمر خودشان را میگذرانند هنوز به این عنصر محبوب ودوست داشتنی وتاج سری به نام شوهر دست نیافتن:p ونیاز نیس شما اینطور در این سنین کم غم وغصه بخوری

حالا مگه حاجی مندی مرده که شما ناراحتی بیا این شماره موبایل حاجی رو در قلبت ثبت وضبط بفرما B-)وقتی دهه ی دوم عمر شما سپری شد کافیه که یه تک زنگ به ما بزنی :-c اونوقته که ما با کله پشت خط به شما جواب بله رو خاهیم گفت اینطوری نه سیخ میسوزه نه جیگر:D...ایشان هم یه جیغ بلندی سر داد ویک بوسه محکمی بر لپان مبارک ما زد که نزدیک بود کنار خیابان بیهوش بشیم8-}

قدم زدنم تمام والسلام علیکم ودرود خدا بر مومناتی که که در سنین کم به فکر زوجه هستن

.................................................. .................

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

محمد حسن... دوست خوبم.. برادر عزیزم.. تحمل کن.. انشالله در صورت بردباری روزی می رسه که دختر شایسته و مناسبی مثه خودت رو به همسری اختیار کنی.. این مهم شدنی است اگه اول خودت رو پیدا کنی.. قول می دم در آن صورت پس از مدت کوتاهی گمشده ی زندگیت رو خواهی یافت..

قربانت: محمد
                          (نيچه)

نظر

• javad60
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 154

محمد حسن... دوست خوبم.. برادر عزیزم.. تحمل کن.. انشالله در صورت بردباری روزی می رسه که دختر شایسته و مناسبی مثه خودت رو به همسری اختیار کنی.. این مهم شدنی است اگه اول خودت رو پیدا کنی.. قول می دم در آن صورت پس از مدت کوتاهی گمشده ی زندگیت رو خواهی یافت..

قربانت: محمد
                            جناب خودشکوفا، با این علاقه ای که مندی یا مندسن یا ممدسن به مومنات ( به ات التفات بیشتر بنما) داره، به نظرت کسی پیدا میشه که بیش از یک روز ایشون رو تحمل کنه؟؟!!
                            راستش من که نگرانشم
                            آخرین ویرایش توسط javad60؛ 2013/04/05, 09:40.

نظر

• trade secret
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 75

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                              دیروز فیلم salt را بطور تصادفی دیدم
                              با بازی درخشان آنجلینا جولی
                              توصیه میکنم ببینیدش

http://www.imdb.com/title/tt0944835/?ref_=fn_al_tt_1
                              با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
                              امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و کامیابی پیش رو داشته باشید و تعطیلات خوبی را گذرانده باشید
                              لینک دانلود فیلم رو نمیبینم. تعجب نکنید چون همیشه فیلم بهم میرسه و خودم تا حالا دانلود نکردم
                              ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنند
                              با تشکر

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

................................. جامع الجفنگیات مندی

ببوسم خاک پاک خاک سفید را ...................... تجلی خانه ی قلیان کشان را

ای دو سه تا کوچه زما دورتر ............................ خونه ی تو از همه پُر دودتر

کاش که همساده ی ما میشدید .................. پایه ی قلیان کش ما میشدید

کاش که این فاصله را کم کنید ....................... قلب مرا چون پر شلغم کنید

ای به فدای قل قل قلیانتان .......................... مانده ام در حسرت دیدارتان

توجه !!! آداب قلیان کشیدن :

1-با هر کسی شروع به قلیان کشیدن نکنید، قلیان حرمت بسیار خاصی دارد و باید با اهل خاصش بکشید.
                                2- هیچگاه با ذغال قلیان، سیگارتان را روشن نکنید. اینکار در بعضی جوامع، به مراتب بالاتر از یک فش ناموسی میباشد.
                                3-همراه با قلیان، یک چیز شیرین میل بفرمایید، البته که بستنیش خوشمزه تره

.................................................. .....................

نظر

در حال کار...
                                X