حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    عمو ساسان مندی معامله گر قابلیه

دیشب میخواستم بهش شدوص و خبهمن رو پیشنهاد بدم که به نطق اومد و اندکی در باب سبدش سخنسرایی کرد و فهمیدیم که نه خیلی چیزا حالیشه و باید دوتا کلاس خودشناسی در بورس رو باهاش پاس کنیم.../:)

هم شفنش خوب بود و هم وپترو :x:x

علی جان
    من امروز بخشی از شبندر را تبدیل به وپترو کردم
    ولی وپترو را در سایت همسایه برای کوتاه مدت 160 170 و برای میانمدت 400 تومن گراد میدن<:-p
    آخرین ویرایش توسط ساسان؛ 2013/04/15, 11:49.
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3066

باسلام وعرض ادب خدمت دکتر مهربان عزیز

آقا یه خورده صدرا بخر :D ........................... ارادت ........................قصدم فقط عرض ادب بود خدمت سرورم

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
        از دیشب تا الان لحظات بسیار سختی بر من گذشت..
        مندی پسرم هنوز شماره تلفن من رو داری؟؟؟
        چی شده ممد؟!:x
        تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
          مندی وپترو را داری :D
          ساسی شفنو داری:D

[QUOTE=علی کرمی;307847]عمو ساسان مندی معامله گر قابلیه

دیشب میخواستم بهش شدوص و خبهمن رو پیشنهاد بدم که به نطق اومد و اندکی در باب سبدش سخنسرایی کرد و فهمیدیم که نه خیلی چیزا حالیشه و باید دوتا کلاس خودشناسی در بورس رو باهاش پاس کنیم...

هم شفنش خوب بود و هم وپترو :QUOTE/]

علی داداش چی خیال کردی .. جون حاجی ما سهم زیر 1000 تومن اصن تو کتمون نمیره معامله کنیم ولی خوب شد امروز قندی نخریدم ..
          جون هر کی دوس دارین.. اونایی که چششون شوره مخصوصاً این مومناتو میگم .. جون مندی یه ماشاله بگین بعد از دویس سیسصد تا معامله ما تازه داریم تعم سود ومیچشیم... مهری جون کجایی بیا یه لاستیک واسم دود کن
          سبدگردانی میپذیریم... آموزش فشرده تکنیکال وبنیادی ورانتامنتال وفانتامنتال و.... میپذیرم... با بیشترین تخفیف ..فقط تا انتخابات فرصت دارین ...با مندی ،فندی بشین
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

آقا یعنی از خجالت آب شم رفتم زیر زمین!!!یادمه یه بار مادرم اومده بود درسم رو بپرسه ناظم مدرسه تو دفتر دیدش... نامرد از فرصت استفاده کرد و چنان زیرابی ازم زد که مادرم بنده خدا از غصه داشت سکته می کرد.. من هم از شرم گردنم تا ته تو یقه پیراهنم فرو رفته بود ...:-s

این مندی بلایی به سر تیم نظارت آورده که تا اسمش رو آوردم دو نفر درجا جیغ کشیدن و بیهوش شدند!!! بقیه هم گذاشتن دنبالم تا منو بکشند ....:-SS
            یعنی اینجور فهمیدم سایت ۹ نفر استخدام کرده تو ۳تا شیفت ۸ساعته کشیک می دن مندی ما پست بذاره تا بعد بیان ویرایش کنن #:-S!!!
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/15, 15:24.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

آقا یعنی از خجالت آب شم رفتم زیر زمین!!!یادمه یه بار مادرم اومده بود درسم رو بپرسه ناظم مدرسه تو دفتر دیدش... نامرد از فرصت استفاده کرد و چنان زیرابی ازم زد که مادرم بنده خدا از غصه داشت سکته می کرد.. من هم از شرم گردنم تا ته تو یقه پیراهنم فرو رفته بود ...:-s

این مندی بلایی به سر تیم نظارت آورده که تا اسمش رو آوردم دو نفر درجا جیغ کشیدن و بیهوش شدند!!! بقیه هم گذاشتن دنبالم تا منو بکشند ....:-SS
              یعنی اینجور فهمیدم سایت ۹ نفر استخدام کرده تو ۳تا شیفت ۸ساعته کشیک می دن مندی ما پست بذاره تا بعد بیان ویرایش کنن #:-S!!!
              ینی من امیدوارم بحق دل پرخون حاجی مندی :( به حق این شب تاریک ، پرونده ی تو و مهری و این تیم نظارتی خصوصاً علیرضاجمالی و ادمین وحید ومجید بره دادگاه لاهه ..دوتا قطعنامه ی شورای امنیت بچسبونن تنگ دلتون تا بفهمین لابی مندی چن من روغن داره ..
              حالا هی بریش من بخندین تا خنده دونتون پاره بشه ....

هنر نباشد که نشکستن را بشکنیم
              هنر آنست که شکسته را بشکنیم
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• moslemi
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 103

سرکار مندی:
                دیشب مطالب شما را مطالعه کردم بسیار زیبا و با کنایه و زیرکانه سهام ها و جهت بازار را بیان می کنی که همراه با نکات طنز و ... می باشد و می خواستم در تکمیل صحبت تون برای معرفی سهام به شیوه خودتون جواب بدم که چون دوره آموزشی را نگذراندم و در حد اکابر هستم نتونستم لیکن:
                مندجون به علی داداش بگو اگر خاست سود خوبی ببره یک چند صد هزاری لابسا و رمپنا توی قلک بریزه و درش رو ببنده تا زیاد بشه بعد بوقتش بشکنه مطمنو باشه باهاش تا سواحل زیبای جزایر مالدیو برای برنزه کردن میتونه بره.
                ببخشید مثل شما نتونستم نوشتن کنم

نظر

• satyr
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1229

لطفا گوسپند باش

ای کاش نمی دانستم! ای کاش نمی فهمیدم!

هیچ وقت نخواه که بدانی!هیچ گاه نخواه که بفهمی!

آن زمان که دانستی ویا فهمیدی،انگاه است که تلخ می شود همه هستی.

سعی کن مانند گوسپندان دگر باشی.

هیچ گاه نخواه که بفهمی چرا آن گوسپند فریاد می کشد تنها،در آن هنگام که قصاب آن را به زور می برد.

هر چه ندانی بهتر است.

ندانی که شاید فردا تو فریاد باید بکشی.

پس به دنبال فهمیدن چیزی نباش.

با دیگران بخند به دیگران بخند، حتی اگر ندانی برای چه می خندن،حتی زمانی که همه به یک نفر می خندن،ولی هرگز بدنبال دلیل خنده انان به هم نباش.

چون می فهمی زمانی فرا خواهد رسید که همه به تو می خندن.

بادیگران گریه کن حتی اگر ندانی برای چه وبرای چه کسی می گریند

پس چشمانت را روی حقیقت ببند و بع بع کن.

هر گز به این فکر نکن که چوپان مهربان چرا اینقدر اصرار دارد تو بیشتر بخوری.

هرگز به این فکر نکن این همه نگرانی چوپان مهربان از بهر چیست.

هرگز نخواه که بدانی آن چیزکه تو را یک عمر از آن ترساندن کابوسی بیش نبوده و زاییده خیال.

هرگز نخواه که بدانی آن چیز که تو را به آن امید می دادن سرابی بیش نبوده.

هرگز نخواه که انسان شوی یا مثل او زندگی کنی.

انگاه هست که بفهمی این همه زیبای آن چمن زار های زیبا آن کو ه های بلند و سر سبز آن اسمان ابی با آن تکه آبرهای بازی گوش،سرابی بیش نبوده است.

این همه مهر ورزی بی طمع نبوده .

هرگز نخواه که بدانی آن گوسپند که همیشه کنارت بود چرا بی دلیل به دنبال گوسپند دیگر رفت.

هر چه ندانی بهتر است.

همیشه سعی کن دروغ بگویی و کاری کنی که همه به تو دروغ بگویند.

چون حقیقت تلخ است.

احمق وساده لوح باش .هر چه را که نمی بینی و برایت می گویند باور کن وهر چه را می بینی انکار کن.

تو برده ای بیش نیستی تو تنهایی اگر بدانی!

همه جهان از آن تو هست. همه هستی بخاطر تو بوجود آورده شده.

هر زمان که بخواهی می خوری هر زمان که بخواهی می خوابی.

هر زمان که بخواهی عاشق می شوی و هر زمان که بخواهی فارق می شوی.

پس نخواه که بدانی این زندگی چیست وبردگی یعنی چه؟

بخور و بخواب با دیگران شاد و غمگین باش حتی بی آنکه بدانی چرا؟

فقط گوسپند باش

هر گز خطر نکن که بدانی.........

...

نظر

• کاویانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 71

درود بر دوستان، اینجا چرا سوت و کور شده.

دوستان دارم به صورت خیلی جدی به خروج موقت از بورس فکر میکنم تا بعد از انتخابات.

خب از چند روز دیگه که ثبت نام کاندیداها تموم بشه شرایط خیلی حساس میشه به نظر من. تمام کاندیداها یه طرف، گروه احمدینژاد و مشایی هم یک طرف. مشکل اینجاست که خیلی ها احمدینژاد رو دست کم میگیرند ولی به نظر من گروه احمدینژاد با تمام قدرت وارد عرصه انتخابات خواهد شد و به هیچ عنوان کوتاه نخواهد آمد.

اگر رحیم مشایی رد صلاحیت بشه که فکر نکنم سران کشور جرات این کار رو داشته باشند چون مطمئنن احمدینژاد بلایی سرشون خواهد آورد که اتفاقات سال 88 در برابر آن چیزی نخواهد بود.

حالا اگر مشایی تایید صلاحیت بشه باز هم ریسک بورس بالا خواهد بود چرا؟ چون تازه سفرهای تبلیغاتی و مناظره ها شروع میشه و هر طرف برای خارج کردن رقیب از میدان دست به هر کاری میزنه. این زمانی هست که اطلاعات محرمانه نظام توسط هر طرف در سخنرانی ها، مصاحبه ها و مناظره ها برای محکوم کردن طرف مقابل مطرح میشه. گروه احمدینژاد فعالیتهای سپاه و آقازاده ها رو افشا میکنه، طرفهای مقابل هم به عنوان مثال فساد اقتصادی دولت با وجود درآمد بسیار زیاد نفتی رو مطرح میکنه...

حالا فرض کنید در این جنگ و دعوا مثلا اسمی از یکی از شرکتهای نیمه دولتی که تو بورس هستند برده بشه که مثلا فلان مدیر در فلان مجتمع متهم به انقدر اختلاص هست. دیگه بقیه اش رو خودتون میدونید...

بعد باید بشینیم ببینیم بعد از انتخابات آیا کاندیداها نتیجه رو میپذیرند یا نه...

از نظر من چند روز قبل از اعلام اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده آخرین فرصت نقد شدن خواهد بود.

نظر شما چیه؟
                    آخرین ویرایش توسط کاویانی؛ 2013/04/15, 23:54.
                    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

..........سلام به همه دوستان بویژه خودم....امروز کارو با فروش فولاژو فولاد با ضرر و خرید مپنا شروع کردم....
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

سلام عرض می شه.. ما یه روز رفتیم مهمونی کسی نبود گرد این تاپیک رو بتکونه؟؟؟

دکتر توجهی به این نمادهای کوچک بازار داشته باش....

نیت دارم تا آخر هفته یه خوشگل واسه خرید پیدا کنم بذارم کنار...
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                          باسلام وعرض ادب خدمت دکتر مهربان عزیز

آقا یه خورده صدرا بخر :D ........................... ارادت ........................قصدم فقط عرض ادب بود خدمت سرورم
                          ...سلام بر طیب عزیز و بزرگوار...کیف حالک....یاخچیدی.....
                          ..جان خودمو خودت هرموقع میبینم که میری تو یه سهمو شروع به تعریف ازش میکنی 4 ستون بدنم میلرزه....حالا چه حکمتی داره خدا میدونه....اخیرا هم میبینم به سلامتی وارد مپنا شدید که من از حالا به کارگزارم گفتم خودشو برای فروش کدی 10000تا به قیمت 100 تومن اماده کنه.....
                          ...مشتاق دیدار مومن....از دعای خیر دریغ نفرمایید....
                          آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/04/16, 11:54.

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

سلام عرض می شه.. ما یه روز رفتیم مهمونی کسی نبود گرد این تاپیک رو بتکونه؟؟؟

دکتر توجهی به این نمادهای کوچک بازار داشته باش....

نیت دارم تا آخر هفته یه خوشگل واسه خرید پیدا کنم بذارم کنار...
                            .....ممد دیگه خودمم هستم غمت نباشه....
                            ....ممد فعلا که هردوتاشونو (فولادو فولازو )فروختم دادم مپنا خریدم.....
                            ....
                            رو کچینی و شدوصو پترو فعلا زوم کردم.....
                            ....4 تا سهمم بسته است لامصب....فایرا شتران و لاوان....:D

نظر

• نون و قلم
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 122

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ..........سلام به همه دوستان بویژه خودم....امروز کارو با فروش فولاژو فولاد با ضرر و خرید مپنا شروع کردم....
                              سلام دکتر
                              القضا امروز منم یه ناخونکی به مپنا زدم فکر کنم جای رشد خوبی داره تا قسمت چی باشه

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
                                سلام دکتر
                                القضا امروز منم یه ناخونکی به مپنا زدم فکر کنم جای رشد خوبی داره تا قسمت چی باشه
                                ...سلام نونی جان حالت خوبه.....بزار تو میان مدتت غمت نباشه.....فوقش با 20 درصد ضرر میای بیرون کارو بیشتر میکنی....

نظر

در حال کار...
                                X