حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    خوب حالا مندی این آواتارت کیه ؟ یه خورده آستینشو بده بالا که منکرات از راه میرسند و مجبور میشی برقه و چادر و ابا و عمامه سرش بزاری !

اینم جاش تو کابینه است یا جاش تو دل حاجی مندیه ؟ ....

یه جا هم برا من تو کابینه رزرو کن .... عشق خدمت به مردم داره از درون داغونم میکنه
    علی ...تا ممد نیومده من دربرم ....کابینه چیه مومن ... فقط همینو بدون تو دستیار فوق ویژه حاجی مندی هستی ....:D
    اون آواتورو بعداً میگم کی هست ...علی بدبختمون نکن ...علی شنبه چی بخرم
    الفرار...:D
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• beny_63
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 49

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      این قضیه که با هر تشکر صفحه رفرش میشه اگه درست کنید عالی میشه ...... چون سرعت اینترنت کمه و هربار که بخواد رفرش بشه کلی طول میکشه ..

یه بار از بالا تا پایین میخونیم بعد پست ها رو نشونه میریم و بدو بدو از بالا به پایین تشکرا رو قبل از اینکه صفحه بره برا رفرش میزنیم .... :D

@};-@};-

اضافه می شود این روش یک تکنیک فوق شیرازیست!

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
        علی ...تا ممد نیومده من دربرم ....کابینه چیه مومن ... فقط همینو بدون تو دستیار فوق ویژه حاجی مندی هستی ....:D
        اون آواتورو بعداً میگم کی هست ...علی بدبختمون نکن ...علی شنبه چی بخرم
        الفرار...:D

مندی به یقین رسیدم که تو فقط به خاطر مردم اومدی ..... اینو هر کسی میتونه از امضات بفهمه واقعا که جامعه امروز ما به کسایی مثل تو نیاز داره که دربند نباشند درکه باشند :D....... ایول داری مومن ایول دنیا همه هیچ ... دیروز بعد از اینکه رفتم کله کثیف .... اندیشه هام رو بارانداز میکردم و تو خیابون قدم میزدمم به خودم گفتم علی باید بری یه کاری برا مردم بکنی تو واقعا حیفی مردم هم حیفند یه لحظه به خودم اومدم دست چپم رو نگاه کردم بانک سپه سبز شده بود شیرجه زدم تو بانک کفشم رو برق انداختم دوتا لیوان آب زدم اومدم بیرون .... یه دو قدم دیگه راه رفتم نمیدونم یهو چم شد از فرط خستگی تو خیابون داشت خوابم میبرد .... به راستی که فکر مسئولیت های بزرگ آدم رو از پا درمیاره ..... یه لحظه جنتی اومد جلو چشم ....الگو قرار دادمش که زیر هیچ باری خم نشم .... استوار قدم برداشتم اومدم خوابگاه سه ساعت مشتی خوابیدم بعد بلند شدم یه ناهار زدم سه ساعت دیگه هم روش بعد یه سر رفتیم باغ ارم و دور و بر حوضش میچرخیدیم و بعد از اون بازار وکیل ....

ما به سفته بازا سهم پیشنهاد نمیدیم ..... قضیه خرید فسربت بدجور منو نسبت به تو شکاک کرده B-)..... سبد میخوای برو از سبدی که ماهیانه معرفی کردم یکی بردار .... اینم ادامش
        از خودرویی خبهمن ..... تنها مشکلش حقش بود مثل اینکه تموم شد و ممکنه بکشند زیر سهم جا برا رشد و درجا زدن داره ولی برا افت نداره
        دارویی قبلا گفتم یه سهم هست که شگفتی امسال هست هلدینگ پخش (وپخش) دوتا شرکت تو پرتفوی غیر بورسیش داره که تک پرند ..... عالیه
        پترو ... خارک هست به دید مجمع ... خراسان بعد از اون .... شیران رو احتیاط کن نه به جهت فاندش به جهت اینکه سهامداری بد عنق توشند ...از نوع خرد
        فولادی ..... فملی کفشو اسکی کرده و الگوهای نزولی رو تموم کرده صبا هم داره ازش حمایت میکنه .. صبا خانوم نه ها حقوقیشو میگم ... صبا خانم داره سوپ به بچه هاش میده .
        روی ..... فرزین .... بعد فاسمین که گویا بارقه هایی درش دیده میشه
        غذایی هم .... من قبلا ارادت خاصی به غپینو داشتم .... زمانی که 150 تومن بود اومد تو سبدمون و رو 300 رفت بیرون ... هم افزایش نرخ و هم افزایش تولید هم حمایت حقوقی و هم اصلاح مناسب رو داره یدک میکشه البته این سهم غذایی بهداشتیه بعد از اون وبشهر که از زمین و آسمون داره برا زیر مجموعه هاش تعدیل میاد .... این دوتا تحلیلشون مال 4 ماه پیشه
        معدنی هم فعلا نرو دکتر روشون خیمه زده ... چیزی برات نمیماسه ....خودشم میدونه به همین خاطر یقه سید یاسر رو گرفته میخواد بندازه بهشو در بره ..... ولی بلند مدت اول کگل با هزارتا دلیل قانع کننده بعدش امید

بازار حساب کتاب نداره تو این چند مدته فکر سود فضایی نباش ...... یا به کم هم قانع باش یا سهامداری روی سهمای با فاند قوی رو پیشه کن یعنی از نقد بودن بیا بیرون یا نوسانگیری کن یا سهامداری ....

میدونم گیج شدی ...... میدونمم نمیخری .... چون سبدت پر از قچار کردی ای سفته باز ....:p
        آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/05/24, 20:13.
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم،دوست دارم... :((
          تمام سال من بی تو...

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

مندی سری قبل وپترو را روی 112 تومن نگرفتی که بخواهی روی 190 خالی کنی
            فردا گزینه مناسبه ایه
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• داش مهدی
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 595

بعد از ترکیدن سهام فملی، ومعادن و کنور و .... به دستان پرتوان شخص دکتر مهربان

اکنون سوئد هم کمتر از دو هفته که دکتر قصد اقامت کرده، رسما ترکیده:

دکترجان، ای به قربان خم ابروی تو همه هستی من، نقاط دیدنی زیر جهت مسافرت یا اقامت به انضمام مقادیر متنابهی برنامه های شاد و مفرحی برات تدارک دیده ام:

1- قم بالا قم بالا
              2- سوریه
              3-چین
              4- روسیه

ببینم چه میکنی
              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

بدمصب عجب پاقدمی داره!!!!!!!!!!!!=))

یکی از رفقا خون گریه می کرد از پاقدم دکی در شاوان...:D

حالا فکر کن من بدبخت باش تو ومعادن همسنگرم:((
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

ممد جان
                  سلام
                  ینی شماها فکر میکنید عدم بازگشایی شاوان چیه:p
                  یحتمل که نه قطعا حضور یک سهامدار مشهور اونهم 10000 ناقابل
                  اصلا
                  دکی جان
                  وکالتی چند
                  خریدارم
                  منتظر پی ام جنابعالی هستم:)]
                  ممدی
                  به سلامتی بازار که هم سبزه>:D<
                  تا فردا که یحتمل هست
                  خدا کنه اس محموت به فکر حرکت انتحاری فعلا نباشهX-(
                  آخرین ویرایش توسط ساسان؛ 2013/05/25, 09:31.
                  تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                    دکی سلام
                    یعنی شما هنوز زوده :D
                    دکی سنت که نباید کم باشه:p
                    هی
                    هر چند شنیدنیها من حاکی از اینه که فقط چند سالی از شاهکار خلقت جناب جنتی موجود جاودانه عصر حاضر کوچکتری :">
                    ولی هنوز تجرد :*
                    ما را باش
                    ممدی که هنوز عموه
                    بابا نشده <:-p
                    مندی و علی که هیج=P~
                    مراد نامرد هم که مشخص مشخصه ;;)
                    پس بابایها این تایپک کیا هستن:-?
                    اره
                    اولش خودم اعلام وجود کنم>:D<
                    منتظر مابقی سروران هم جبهه هم میمونیم
                    رخصت[/SIZE][/COLOR]
                    .....سلام ساسان عزیز....کیف احوال...حالین یاخچیدی....ساقول....
                    ...نه جان خودت اختلاف سنیمون بیشتره دیگه باید حقایقو شفاف با مردم در میون گذاشت...
                    ...ببین عزیز....ما دوجور سن داریم...یکی سن تقویمی که خوب همه ازش برخوردارند و با یه نیگا به سجل همه چی روشن میشه....یکی دیگه سن بدن انسانه که به ساختار ژنتیک و عوامل طبیعی و پیرامونی تاثیر گذار در طی اون دوره بر بدن مشخص میشه....من خودم 36 سالمه ولی سن بدنم 19 ساله است....
                    ...مراد بدون تردید میخواد که یواش یواش خودشو از جمع یاران بیرون بکشه....ولی مراد....من که به اساتید بنام فرومهای بورسی رحم نکردم....تو که شهیدییی....سوالی که ازت پرسیدم 5 روزه داره خاک میخوره....
                    ....مندسن هیچ وقت ازدواج نخواهد کرد....
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

....سلام ممد....حال میکنی....حتی تو تلاطم بازار خیالتون راحته سهمتون بسته است....فکر میکنی 650 باز بشه....؟؟؟...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        .....سلام ساسان عزیز....کیف احوال...حالین یاخچیدی....ساقول....
                        ...نه جان خودت اختلاف سنیمون بیشتره دیگه باید حقایقو شفاف با مردم در میون گذاشت...
                        ...ببین عزیز....ما دوجور سن داریم...یکی سن تقویمی که خوب همه ازش برخوردارند و با یه نیگا به سجل همه چی روشن میشه....یکی دیگه سن بدن انسانه که به ساختار ژنتیک و عوامل طبیعی و پیرامونی تاثیر گذار در طی اون دوره بر بدن مشخص میشه....من خودم 36 سالمه ولی سن بدنم 19 ساله است....
                        ...مراد بدون تردید میخواد که یواش یواش خودشو از جمع یاران بیرون بکشه....ولی مراد....من که به اساتید بنام فرومهای بورسی رحم نکردم....تو که شهیدییی....سوالی که ازت پرسیدم 5 روزه داره خاک میخوره....
                        ....مندسن هیچ وقت ازدواج نخواهد کرد....
                        دکی جان من خیلی بیجا بکنم از جمع یاران خارج بشم!!!!چه سوالی پرسیدی؟!!!!:)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                          بعد از ترکیدن سهام فملی، ومعادن و کنور و .... به دستان پرتوان شخص دکتر مهربان

اکنون سوئد هم کمتر از دو هفته که دکتر قصد اقامت کرده، رسما ترکیده:

دکترجان، ای به قربان خم ابروی تو همه هستی من، نقاط دیدنی زیر جهت مسافرت یا اقامت به انضمام مقادیر متنابهی برنامه های شاد و مفرحی برات تدارک دیده ام:

1- قم بالا قم بالا
                          2- سوریه
                          3-چین
                          4- روسیه

ببینم چه میکنی
                          ....مخلص داش مهدی...داداش معلومه لوطی هستی و مرامت مرامه فردینه یه 2 تومن داری تا آخر این هفته کارت به کارت کنی....یه کیش بریم برگردیم به جونت دعاکنیم....؟؟؟...نه دیگه اطلاع رسانی غلط نکنیم اذهان عمومی مشوش میشه.....من رو کنور سود کردم سندش هم هست....
                          ...دارم با وزارت دفاع صحبت میکنم یه تور سیاحتی تحقیقاتی از ناوگان 5 امریکا در خاور میانه داشت هباشم ببینم با این پا قدمی که دارم میتونیم چرخشو پنچر کنیم یا نه....:D
                          ....اخ گفتی روسیه...:):):)

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            دکی جان من خیلی بیجا بکنم از جمع یاران خارج بشم!!!!چه سوالی پرسیدی؟!!!!:)
                            ....مراد دادمت سربازان گمنام امام زمان تورورصد کنند....مشکوک میزنی....اخیرا خارج از مرزها هم یه پایگاه باز کردی از عوامل فتنه مثل مندسن گوجه حمایت میکنی....تو اون تالار به اون گندگی سوال منو ندیدی؟؟؟اصلا به تاپیکت سر میزنی...:O

نظر

• has456
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 52

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                              سلام بر دکتر مهربان
                              من دنبال یک دکتر متخصص داخلی خوب که تشخیص هاش حرف نداشته باشه میگردم تو تهران . کسی و میشناسی بهم معرفی کنی . ترجیحا غرب تهران باشه بهتر.
                              با سپاس
                              سلام دکتر جان
                              عرض ارادت

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ....مراد دادمت سربازان گمنام امام زمان تورورصد کنند....مشکوک میزنی....اخیرا خارج از مرزها هم یه پایگاه باز کردی از عوامل فتنه مثل مندسن گوجه حمایت میکنی....تو اون تالار به اون گندگی سوال منو ندیدی؟؟؟اصلا به تاپیکت سر میزنی...:O
                                :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

خب ندیدم تاپیک بالا باشه،سرمم شلوغ بود سر نزدم...

الان میرم ببینم چه خبره... ;)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X