حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    آخه چلمنگ جون تو میخوای حاجیت رو رنگ کنی؟؟[-X
    تو که گفتی سرما خورده ای...b-(
    از صبح امار دارم 27 تا پست گذاشته ای... فقط روز شیفتت دستت چلاق شده بود نیومدی مطلب بنویسی؟؟>:/
    بزنم بکشمت؟؟ ریز میبینمت مراد!!! اصلا نمی بینمت'@-@

دکی نامرد تو الان طرف منی یا طرف این خیانتکار دودره باز... نذار با تطمیع اون حرص و آز سیری ناپذیرت سر یه نماد پشمکی خام بشی..یه همکاری کن بزنیم جفتشون رو با هم بترکونیم خلاص شیم...اگه دلش رو نداری هم گوشتو بچسب%-(
    ..ممد...برا هر تصفیه خونینی میتونی رو من حساب کنی....ولی اول بزار سهمشو مراد معرفی کنه....مندی نمودارشو بزاره....بعد نفله اشون کنیم....:D:D:D
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

آخه چلمنگ جون تو میخوای حاجیت رو رنگ کنی؟؟[-X
      تو که گفتی سرما خورده ای...b-(
      از صبح امار دارم 27 تا پست گذاشته ای... فقط روز شیفتت دستت چلاق شده بود نیومدی مطلب بنویسی؟؟>:/
      بزنم بکشمت؟؟ ریز میبینمت مراد!!! اصلا نمی بینمت'@-@

دکی نامرد تو الان طرف منی یا طرف این خیانتکار دودره باز... نذار با تطمیع اون حرص و آز سیری ناپذیرت سر یه نماد پشمکی خام بشی..یه همکاری کن بزنیم جفتشون رو با هم بترکونیم خلاص شیم...اگه دلش رو نداری هم گوشتو بچسب%-(
      ممد به خدا حالم خرابه،فقط ساعت معاملاتی بودم و پست میزدم،هم سرما خوردم هم دارم از دندون درد میمیرم،هم از هفته دیگه امتحانام شروع میشه!:-<

دکی همون که گفتم طرفش نرو،صورت مالی هاش رو نگاه کن،حالت رو سرجا میاره ;)
      به ازای هر سه سهمش یه سهم پاسارگاد داره+ نصف سهم صادرات+کلی خرت و پرت دیگه... :D
      لا مصب رو میخواستیم سکرت بمونه یه کم افت کنه بیشتر بخریم،حالا نمیدونم همه مثل ما فکر میکردن یا من احمق سوتی دادم که سهم ولو شد:D
      امیدوارم یه منفی دیگه بخوره حداقل ;)
      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

این که چن بار بهت گفتم بین ذهن من و تو تله پاتی برقرار هست (اووووووووع )... تو هی باور نکن ..:D

باورت نمیشه ..به حدی بهم ریختم سر این حرف سانی که نگو ..الانم داشتم تو نت میگشتم این ایمیلشو پیدا کنم هر چی دهنم درمیاد حوالش کنم بگم آخه نامسلمون تا وقتی من هستم اونم خاطرخاه شش دانگت ورداشتی به این حروم زاده ها پیشنهاد میدی... X-(X-(
        داشتم با خدا هم شاخ وشونه میکشیدم بدجور ... میگفتم اگه دست این آشغالای پست فطرت حروم زاده به سانی برسه اونجاس که حجت بر من تمومه ..دنیا و آخرتتو میبوسم میزارم کنار ..هر چه بادا باد ..کله خر تر از منم نیس
        حداقل هم اگه میرسه:(( خبرش به گوش من نرسه ...X-(
        من میگم این عمو ساسی هم باید یه حالی بهش بدیم ...نمیدونه من رو این موضوعات حساسم ورداشته اینو زده

چطور دلش اومد این حرفو بزنه و اینطور با قلب من بازی کنه:((

مندی امار این سانی کامل دستمه.. \m/
        ایشالله بعد اصلاح توی آفتابه باز و اون مرادکفترباز نوبت سانیه...:-"
        مهربان قراره واسه یه عملیات جهادی بره به جنگش:-bd
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

من میگم این عمو ساسی هم باید یه حالی بهش بدیم ...نمیدونه من رو این موضوعات حساسم ورداشته اینو زده

چطور دلش اومد این حرفو بزنه و اینطور با قلب من بازی کنه:(([/B]

[/QUOTE]
          ...مندی حالا جالب اسنجاست که ساسان که عکسو و شرح حالو گذاشت رفتم تو گوگل عکساشو سرچ کردم...لامصب ...سنگ تموم گذاشته بود...تازه کارگردانی هم میکرده....
          ...صد بار بهت گفتم مندی از بکار بردن جملات کفر الود و یا شبه کفر الود خودداری کن....شاخو شونه با خدا یعنی چی....همینه که شلوار کردی رو کشیدن پایین تو بیتفاوت بکارت ادامه دادی....اگه دلیلی برا شرمندگی بود خوب باتفاوت میشدی...:D:*;)

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            ممد به خدا حالم خرابه،فقط ساعت معاملاتی بودم و پست میزدم،هم سرما خوردم هم دارم از دندون درد میمیرم،هم از هفته دیگه امتحانام شروع میشه!:-<

به ازای هر سه سهمش یه سهم پاسارگاد داره+ نصف سهم صادرات+کلی خرت و پرت دیگه... :D
            لا مصب رو میخواستیم سکرت بمونه یه کم افت کنه بیشتر بخریم،حالا نمیدونم همه مثل ما فکر میکردن یا من احمق سوتی دادم که سهم ولو شد:D
            ....ممد...بزار یه 48 ساعت دیگه زنده بمونه تا امار خوارزمو برامون در بیاره...پسر حواس جمعو باهوشیه....منو تو دایناسور شدیم بزار از ذهن فعال اینجوونا ارتزاق کنیم...
            ...مراد ...برا دندونت...یدونه قرص مترونیدازول رو ردار بزار روش تا آب شه....یا اگر خیلی درد داشت...شیاف ایندومتاسین هم موثره.....فردا من فکر میکنم تا 152-3پایین بیاد بعد برگرده...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ....ممد...بزار یه 48 ساعت دیگه زنده بمونه تا امار خوارزمو برامون در بیاره...پسر حواس جمعو باهوشیه....منو تو دایناسور شدیم بزار از ذهن فعال اینجوونا ارتزاق کنیم...
              ...مراد ...برا دندونت...یدونه قرص مترونیدازول رو ردار بزار روش تا آب شه....یا اگر خیلی درد داشت...شیاف ایندومتاسین هم موثره.....فردا من فکر میکنم تا 152-3پایین بیاد بعد برگرده...
              ممنون:x
              تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

عزیزم اعترافت مثه اب رو آتیش آرومم کرد... :)
                خیلی نکته عمیقیه که یه کفترباز به حماقت خودش واقف باشه..:D
                آفرین.. :xبوووس... :*
                هوی...مندی آفتابه, یاد بگیر ازین قولوی گلت:->

پ.ن.1
                دکتر تو بقراط و جالینوس رو هم رد کرده ای ها... شیاف چکار داره به دندون؟؟#:-S#:-S
                پ.ن.2
                وخارزم امروز زیر نگاه تیزبینم بود اما به دلیلی از خریدش منصرف شدم.. وپارس برام هنوز جای امید گذاشته... پول فروش شراز رو هم ترجیح دادم بین شیران و کهمدا وارد شیران بشم...
                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/25, 22:09.
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

...مندی حالا جالب اسنجاست که ساسان که عکسو و شرح حالو گذاشت رفتم تو گوگل عکساشو سرچ کردم...لامصب ...سنگ تموم گذاشته بود...تازه کارگردانی هم میکرده....
                  ...صد بار بهت گفتم مندی از بکار بردن جملات کفر الود و یا شبه کفر الود خودداری کن....شاخو شونه با خدا یعنی چی....همینه که شلوار کردی رو کشیدن پایین تو بیتفاوت بکارت ادامه دادی....اگه دلیلی برا شرمندگی بود خوب باتفاوت میشدی...:D:*;)
                  دکتر یه دنیا ممنون..:))این همه آدم بیسواد مطلب رو خوندن و نکته رو نگرفتن.. :-Bخوشم اومد از تیزهوشیت...8-| اصلا حالا بهتر میشه ماجرای مندی و افتابه رو هم تفسیر کرد...8-}
                  (نيچه)

نظر

• blue_eb1982
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 66

[QUOTE=m.r_moradi;342101]چرا?!!!! :(

منو باش که میخواستم یه سهم آس برات رو کنم :(([/QUOT
                    نکنه این سهم آس وخارزم ؟ما را هم بی نصیب نذارید<:-p
                    زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

...صد بار بهت گفتم مندی از بکار بردن جملات کفر الود و یا شبه کفر الود خودداری کن....شاخو شونه با خدا یعنی چی....همینه که شلوار کردی رو کشیدن پایین تو بیتفاوت بکارت ادامه دادی....اگه دلیلی برا شرمندگی بود خوب باتفاوت میشدی...:D:*;)[/B]

اگه اون عکسایی از سانی که من دیدم شما هم دیده بودین ..از اونطر ف عکس این سلفی های حروم زاده رو هم میدیدن اونوقت میفهمیدین من چه حالی بهم دست داد .... اگه خون به مغزتون رسید

بازم خوبه ما یه دونه از اعترافای ساده و خیلی سبک وزنشو رو کردیم ..اگه سنگیناشو میگفتیم الان معلوم نبود چه بلایی سر ما آورده بودین :D
                      :D:*0:-)

در ضمن شما که عقل کلی بگو تو اون لحظه چی کار میکردی ... بزار دقیق صحنه رو واست بگم ...حدود شش تا هفتا ماشین پشت سرت باشن ...تو ماشینم همه جور سرنشین

بچه ..جوان ...میانسال ..پیرمرد .....مونث و مذکر ... وصد البته داف:x
                      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/25, 22:24.
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

عزیزم اعترافت مثه اب رو آتیش آرومم کرد... :)
                        خیلی نکته عمیقیه که یه کفترباز به حماقت خودش واقف باشه..:D
                        آفرین.. :xبوووس... :*
                        هوی...مندی آفتابه, یاد بگیر ازین قولوی گلت:->

پ.ن.1
                        دکتر تو بقراط و جالینوس رو هم رد کرده ای ها... شیاف چکار داره به دندون؟؟#:-S#:-S
                        پ.ن.2
                        وخارزم امروز زیر نگاه تیزبینم بود اما به دلیلی از خریدش منصرف شدم.. وپارس برام هنوز جای امید گذاشته... پول فروش شراز رو هم ترجیح دادم بین شیران و کهمدا وارد شیران بشم...
                        ..ممد جان..تو سطل اب یخ میزاشتی به همون اندازه ارامش بخش بود...
                        ....من فدات شم...تو دانشگاه به من میگفتن دکتر بارنارد...خوب اگه قرار بود تو ارتباطشو بدونی که باید این مهر دست تو میبود نه من...این مهر مثل افسر پادشاهیه...حکم ناموسو داره...
                        ...بامید خدا...فردا...من باب قولی که به اسمان عزیز داده بودم و البته میدونم که همتون هم مایل بدونستنش هستید در باب آندروپویز یا همون یایسگی مردونه با هم گپی مبسوط میزنیم....:D;)....و البته ارایه راهکارهای عملی برای کم کردن تبعات مشکل...برید حالشو ببرید بگید مهربان دکتر علفیه.....

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

اگه اون عکسایی از سانی که من دیدم شما هم دیده بودین ..از اونطر ف عکس این سلفی های حروم زاده رو هم میدیدن اونوقت میفهمیدین من چه حالی بهم دست داد .... اگه خون به مغزتون رسید

بازم خوبه ما یه دونه از اعترافای ساده و خیلی سبک وزنشو رو کردیم ..اگه سنگیناشو میگفتیم الان معلوم نبود چه بلایی سر ما آورده بودین :D
                          :D:*0:-)
                          ...عزیزم..پسرم..گل گلابم...اگه من داستان یکشب اقامتم تو هتل بروجردو که تو فرابورس نوشته بودم و تا یکسال بعدش همه خواستار تجدیدچاپش بودن اینجا بگم دیگه کسی طرف این تاپیک پیداش نمیشه....
                          ....مندی جان....ما پیر خراباتیم...اون سنگین خودتو بگو من سبکمو میزارم این ور ترازو...

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

.
                            ....مندی جان....ما پیر خراباتیم...اون سنگین خودتو بگو من سبکمو میزارم این ور ترازو...
                            قضییه ی مندی قضییه سگ اصحاب کهف هست ...:DB-)0:-)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

دکتر چیزی بهش نگو... :)]
                              --------------------------------------------------ویرایش شد-------------------
                              تنها فایده این روایت مندی سرکار رفتن نیمی از تحلیلگرای درجه یک بورس بود.. ندیدی امروز چقدر ملت و کاگزاریا ضرر کردن؟؟!!!:-q
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/25, 23:13.
                              (نيچه)

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

دکتر چیزی بهش نگو... :)]
                                یکی از بزرگان بورس ایران ........:-q
                                ------------------:D:*:x0:-)
                                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/25, 23:10.

نظر

در حال کار...
                                X