حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    دکتر جان تنها ریسک سیستماتیک لاوان اینه که شما هم در این سهم هستید :D(شوخی) :D :D :D
    ...سلام آتا جان....من مثل نفرین سیاه میمونم...به هر سهمی که بچسبم روزگارش واژگون میشه.....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

.....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....با توجه به خرید خودم دوستان.....احتیاط پیشه کنید...فاندا و تکنیکال بکارتون نمیاد...ختم 40 لعن و جوشن صغیر....

نظر

• sinashavandi
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 364

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
          .................................................. .........

اگر احیاناً دوستان عزیزم این آهنگ خارجی که انتهای کلیپ هست وسولماز نازنین با اون رقصیده رو داره به من هدیه کنه ممنون میشم:*
          مندی جون i love u very big muchhhhhhhhh اهنگش اگه اشتباه نکنم از inna هستش اسم اهنگشم hot البته باید ریمکسشو دانلود کنی تونستم لینکشو میذارم
          جالبه تو کلیپش اشاره ایی به جدایی دکی و ممد از هم کرده که اون وسط مندی میمونه و دکی ولی آخرش دوباره به هم میرسن!!!
          آخرین ویرایش توسط sinashavandi؛ 2013/07/25, 18:49.

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
            مندی جون i love u very big muchhhhhhhhh اهنگش اگه اشتباه نکنم از inna هستش اسم اهنگشم hot البته باید ریمکسشو دانلود کنی تونستم لینکشو میذارم
            جالبه تو کلیپش اشاره ایی به جدایی دکی و ممد از هم کرده که اون وسط مندی میمونه و دکی ولی آخرش دوباره به هم میرسن!!!
            مرصی سینا جان ..عزیزی شما واسه ما ...:*:*:*

دانلود آهنگ @};-@};-@};-

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

مهری جون شنیدم رفتی تو کار کگل

این نمودارشه ...اگه بخاد صعود داشته باشه باید بالای خط چنگال صورتی رنگ خودشو تثبیت کنه ینی بالای 1000 تومن ..ولی این هفته جم عرضه میشه اگه اشتباه نکنم که بنظر میرسه شاید بخاد تا خط چین آبی پایین بیاد ینی 930 تومن اینا
              در هر صورت هر سهمی که تو توش نظر داری معلوم نیس چی میشه .. میگم بجا این امضات ، سبدتو بزار ..ملت بدونن چه خاکی باید تو سرشون بریزن:D

اون سایتی که عکسه رو گذاشته بودم که دلت آشوب شده بود از دیدنش ..میدونی چی شد ...سایتش رفته رو هوا ..پوکیده:((;)

نظر

• داش مهدی
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 595

مندی جون، احیانا متن و ترجمه آهنگا کار خودته یا اگه از جایی میذاری میشه آدرسشو بذاری؟
                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

داش مهدی فکر کردی ما از عهد بوق هستیم که هستیم خدایی.. آدرس میخای چیکار ... میخای بری بهشون فحش بدی :D مشکل اخراجت حل شد ..خاک تو سر اونایی کنن که تو رو اخراج کردن..حالا من بودم یه چیزی:D

نه داش مهدی عزیز...من آهنگ رو تو گوگل سرچو میزنم ...هر کدوم از ترجمه ها بهتر بود ازش استفاده میکنم ...من فارصی هم بلد نیستم چه برسه به انگلیشی:D

کلن بنظر من ..علم افسردگی میاره;;) ..خوشا آنان که کره اسب آمدن و اسب رفتن:D

سهم چی داری مهدی؟ ...نبینم دپرس باشی ...فقط دنس داش مهدی ... جات خالی دیشب داشتم با بچه های اونوری تو سر و کله هم میزدیم ..باورت نمیشه داش مهدی من ماه میومد که از 30 روز 28 روزش شنگول بودم و تو اوج .. یه روزش خودمو میزدم به گیجی برا اینکه چش نخورم یه روز فقط بی حال بودم نه غم گین تازه...بعضی ها فکر میکردن من مواد مصرف میکنم ..نمیدونستن اثر دنس و ماساژ هست
                  فوق العاده هست ...دنس و ماساژ بهترین نعمت هست:D;)

هوس کردم با این آهنگه یذره برقصم ...

اسم آهنگه همونطور که سینا جون گفت hot هست از دخمل ناز inna:*
                  آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/07/26, 10:16.

نظر

• داش مهدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 595

کلن یه درصد هم احتمال نمیدادم که کار خودت باشه:D ، ولی گفتم بازم برات کلاس بذارم بپرسم ازت.
                    دنبال یه سایت هستم که مطمئن باشم مترجمهاش اینکاره باشن، نه مثل ترجمه بالا که همون خط اول رو شخمی یه چیزی نوشته.
                    اونور هم که همیشه بحوثشون ثقیل و بالای دیپلمه و کلا به درد ما نمیخوره، حیف تو هم هست خودتو اونور حروم کنی، توباید به همون رسالت اصلیت که همانا دنس و ماساژ و چنگال هست بپردازی.
                    اخراجیم در کار نبود، 3شنبه عرضه تاپیکو فحش و فحشکاری شد گفتم دیگه نمیام. 4 شنبه هم نرفتم. عصرش زنگ زدن خرم کردن دوباره از شنبه بدبختی شروع شد :(

خیلی بده که یهو به خودت میای میبینی 50% سبدت شده خودرویی، بعد نمیتونی چی جاشون بفروشی؟ 50 درصد دیگه که پردیس و حقش هستن که باید تو آسمونا بفروشم، یه 50 درصد هم که وبملته که بستس، یه 50% هم پاکسان دی و ذوب هست، داشت یادم میرفت پاسارگاد هم که داریم و ببینیم زور دکتر بیشتره یا بی جی:D ، کلن سهم زیاده و داداشتون هم جوگیر

این علم افسردگی میاره هم باید طلا بگیرن و بزنن سردر هر دانشگاه و مدرسه ای، توش هم یه طویله پرورش اسب بزنن. بازدهش بیشتره از طویله پروش ادم:D

نظر

• ALEN
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 746

فنوال (نورد آلومینیوم) با فاند ضعیف تر از فایرا با وضعیت جالبی روبروست :
                      سود سال 1392 : 429 ریال
                      واقعی 3 ماهه : 113 ریال
                      قیمت : 7542 ریال با صف خرید
                      پی به ای 17.58
                      حداقل قیمت فایرا در این مقطع 15000 ریال می باشد.
                      زیر این قیمت فروش سهم توجیهی ندارد !!!

دکتر حالشو ببر
                      ;;)
                      قیمت در زمان بسته شدن فایرا 1391/12/23: 2359 ریال درصد رشد : 220 %
                      آخرین ویرایش توسط ALEN؛ 2013/07/26, 11:58.

نظر

• ALEN
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 746

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                        کلن یه درصد هم احتمال نمیدادم که کار خودت باشه:D ، ولی گفتم بازم برات کلاس بذارم بپرسم ازت.
                        دنبال یه سایت هستم که مطمئن باشم مترجمهاش اینکاره باشن، نه مثل ترجمه بالا که همون خط اول رو شخمی یه چیزی نوشته.
                        اونور هم که همیشه بحوثشون ثقیل و بالای دیپلمه و کلا به درد ما نمیخوره، حیف تو هم هست خودتو اونور حروم کنی، توباید به همون رسالت اصلیت که همانا دنس و ماساژ و چنگال هست بپردازی.
                        اخراجیم در کار نبود، 3شنبه عرضه تاپیکو فحش و فحشکاری شد گفتم دیگه نمیام. 4 شنبه هم نرفتم. عصرش زنگ زدن خرم کردن دوباره از شنبه بدبختی شروع شد :(

خیلی بده که یهو به خودت میای میبینی 50% سبدت شده خودرویی، بعد نمیتونی چی جاشون بفروشی؟ 50 درصد دیگه که پردیس و حقش هستن که باید تو آسمونا بفروشم، یه 50 درصد هم که وبملته که بستس، یه 50% هم پاکسان دی و ذوب هست، داشت یادم میرفت پاسارگاد هم که داریم و ببینیم زور دکتر بیشتره یا بی جی:D ، کلن سهم زیاده و داداشتون هم جوگیر

این علم افسردگی میاره هم باید طلا بگیرن و بزنن سردر هر دانشگاه و مدرسه ای، توش هم یه طویله پرورش اسب بزنن. بازدهش بیشتره از طویله پروش ادم:D
                        داش مهدی به جای سهم یه راهی به منم نشون بده بتونم سبدمو مثل شما بالای 100% نگه دارم
                        بابا این که شد بالای 200% سبد :)
                        ;;)

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                          داش مهدی به جای سهم یه راهی به منم نشون بده بتونم سبدمو مثل شما بالای 100% نگه دارم
                          بابا این که شد بالای 200% سبد :)
                          ;;)
                          تازه 50% های تو ضررو ننوشتم، یه 50% درصد قنیشا 758 تومنی دارم که مشتری گردن نگرفت و مجبورشدم بزنم به کد خودم
                          یه 25%درصد وساخت 290 تومنی دارم که یه 25% دیگه هم 238 خریدم ببینم چی میشه
                          یه 50% هم ساختمانی (ثعرب، ثتران، ثشرق) دارم که القصه همشون تو ضررم

نظر

• javad60
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 154

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....سلام...جواد...مرگه....کاشک بمیری ولی بی آرزو و امید زندگی نکنی....اول وارد فاز رکود روانی میشی....بعد خیلی آرومتر دچار افسردگی مینور میشی...و اهسته تر از اون چراغ دلت خاموش میشه و هیچ چیزی از دنیای اطرافت درک نمیکنی....این سردرگمی تو زندگی روز مره در جامعه الان ما خیلی هم غریب نیست.... یه کمپلکس مولتی فکتوریاله که درمانش چند بعدی و اغلب هم ناکاراست.....برای مردمی که نقطه روشن زندگیشون فردا کردن امروز و صبح روز بعد ...تو غبار خاکستری یه صبح کسل و بیرمق زنده مانی رو فریاد میزنن یا طرف باید ساتورن دوران روم باستان باشه یا موجودی به پیچیدگی فروید تا بتونه خودشو نجات بده....
                            ....بستگی به زمان داشتن داره...اگر 70 تومن خریده باشه که خوب با قیمت الانش رستگار شده...ولی اگر بالای 270 داشته باوده زمانی و رو 100 تومن فروخته باشه و 4 روز افقی تو رختخواب سقفو نگاه کرده باشه حکایت دیگه ای است....
                            آقا همون یه ذره امیدی هم که بود زدی پوکوندی
                            آخه به تو هم میگن دکتر! نه انصافا به تو هم میگن دکتر؟! :D
                            صدرا رو فک کنم از ۲ سال پیش دارمش, میانگینو رسوندم به ۱۳۰ دیگه به بودن کنار هم عادت کردیم

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

این سگ و گربه هم عجب دنیای باحالی دارن:D ...جالبه تو دنیای ما آدما هم هست :D

نظر

• BETA
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 447

سلام مندی شیرین تر از جان... :x
                                عشق و علاقه من طراحیه ..مخصوصا طراحی لباسه ... جالبه کارم نفت و روغن و گریس و شیر وشیرفلکست...فعلا که سینه سوخته ایم و جبر زمانه نذاشته بریم سی عشقم..سال ۸۸ داشت جور میشد برم ایتالیا ..اما نشد...اما شعله اش روشنه تو دلم...
                                گاهی گمان نمی کنی، ولی می شود
                                گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
                                گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست
                                گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
                                گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست
                                گاهی تمام شهر گدای تو می شود...

خوب این عکسا این لینک و نگاه کن بعد
                                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

در حال کار...
                                X