اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
    درموردخودم بگم فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم ولی به شغل آزاد اشتغال دارم. نه پارتی داشتم و نه وابسته به جایی هستم. حتی یک روز هم عضو بسیج یا جایی نبودم. تنها پول یا تسهیلاتی که از این نظام گرفتم یارانه بوده. سود بانکی رو حرام میدونم و سهام بانکی
    معامله نمیکنم. بنابراین این مطلب شما که هر کس از حکومت دفاع کرد لقمه حرام خورده رو درک نمیکنم.
    از خیلی از اعمال حکومت انتقاد جدی دارم و شاید از خیلیهای دیگه
    رنج بیشتری میکشم. ولی در مورد دفاع از حکومت دلایل خودم رو دارم.
    درمورد سوال شما حکومت دقیقا چی رو وا داده؟
    آخه عزیز جان چه اهمیتی داره که شما به طور خاص چه کردید یا چه می‌کنید؟
    وقتی ما داریم در مورد یک جماعتی صحبت می‌کنیمِ، منظور قاطبه‌ی افراد از اون جنس هست و روالی که مشاهده میشه و منطقی که ما رو به این نتیجه میرسونه
    وگرنه مگه من تک‌تک افراد رو مورد بررسی قرار دادم!

شما میگی در مورد دفاع از حکومت دلایل خودت رو داری
    خب باشه ... ولی باید حق بدی که بقیه مثل شما نباشند
    وقتی این همه فساد و کثافت کاری و ظلم و نابودی کشور و اسلام و و و میبینن، خب منطقیه که نمیتونن تحمل کنن
    وقتی این همه آدم آشغال و بی‌شرف رو میبینن که دارن از این نظام ارتزاق میکنن، خب معلومه که به هرکسی که از این نظام دفاع کنه بدبین هستن

تازه شما که هیچ، حتی به من هم که از اسلام دفاع میکنم نه از حکومت، بدبین هستند و حق دارند که بدبین باشند

و اما اینکه حکومت چی رو وا داده؟
    همون اول گفتم
    در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    من نمیدونم شما کجا زندگی می‌کنید
    ولی وقتی از خونه بیرون میرید، به طور مشخص زن زندگی آزادی نمیخوره تو صورتتون؟
    دیگه بیشتر از این وا بده ... همه‌ی زورش رو زد ولی هیچ غلطی نتونست بکنه ... چرا؟ ... چون این حکومت پشتوانه‌ی مردمی نداره

نظر

• مرغ سحر
      عضو عادی
      • May 2022
      • 62

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      آخه عزیز جان چه اهمیتی داره که شما به طور خاص چه کردید یا چه می‌کنید؟
      وقتی ما داریم در مورد یک جماعتی صحبت می‌کنیمِ، منظور قاطبه‌ی افراد از اون جنس هست و روالی که مشاهده میشه و منطقی که ما رو به این نتیجه میرسونه
      وگرنه مگه من تک‌تک افراد رو مورد بررسی قرار دادم!

شما میگی در مورد دفاع از حکومت دلایل خودت رو داری
      خب باشه ... ولی باید حق بدی که بقیه مثل شما نباشند
      وقتی این همه فساد و کثافت کاری و ظلم و نابودی کشور و اسلام و و و میبینن، خب منطقیه که نمیتونن تحمل کنن
      وقتی این همه آدم آشغال و بی‌شرف رو میبینن که دارن از این نظام ارتزاق میکنن، خب معلومه که به هرکسی که از این نظام دفاع کنه بدبین هستن

تازه شما که هیچ، حتی به من هم که از اسلام دفاع میکنم نه از حکومت، بدبین هستند و حق دارند که بدبین باشند

و اما اینکه حکومت چی رو وا داده؟
      همون اول گفتم

دیگه بیشتر از این وا بده ... همه‌ی زورش رو زد ولی هیچ غلطی نتونست بکنه ... چرا؟ ... چون این حکومت پشتوانه‌ی مردمی نداره
      شما واقعا فکر میکنین این همه دختر وپسر که الان این پوشش و رفتار رو دارن بخاطر لج حکومته؟ خوشگذرونی و مسایل جنسی جزو ذات انسانه و چرا دین این همه می خواد جلوش مانع بزاره چون میل خیلی قوی هست.
      در ثانی از کجا معلوم که بعضیها نخوان جوونها به همین کارها سرگرم باشن و حق طلبی نکنن. و فقط یک عده ای که واقعا درد دین دارن
      و هیچ منفعتی هم ندارن خودشون رو دارن سپر بلا می کنن؟

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1626

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        یاد تاریخ جنگ جهانی دوم افتادم...تحرکاتی که میشد در داخل خاک آلمان و ژنرال های آلمانی برای نابود هیتلر
        مثلا اون ژنرالشون بود که ازین چشم بندای دزدای دریایی داشت...

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1626

فیلم طالع نحس رو اگه دیده باشین...یه پسره بود که روسرش نوشته بود666...دوسه سال قبل از اینکه پوتین به اکراین حمله کنه...معترضهای روس...روی پلاکارتهاشون...عکس پوتین را درحالی که روی سرش همون عدد نوشته شده بود ...زده بودن...
          یه پیش بینی آخرالزمانی

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            فیلم طالع نحس رو اگه دیده باشین...یه پسره بود که روسرش نوشته بود666...دوسه سال قبل از اینکه پوتین به اکراین حمله کنه...معترضهای روس...روی پلاکارتهاشون...عکس پوتین را درحالی که روی سرش همون عدد نوشته شده بود ...زده بودن...
            یه پیش بینی آخرالزمانی
            اره فیلمش دیدیم با بازی وینترا بازیگر فرانسوی ایتالیایی اصل
            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

شما واقعا فکر میکنین این همه دختر وپسر که الان این پوشش و رفتار رو دارن بخاطر لج حکومته؟ خوشگذرونی و مسایل جنسی جزو ذات انسانه و چرا دین این همه می خواد جلوش مانع بزاره چون میل خیلی قوی هست.
              در ثانی از کجا معلوم که بعضیها نخوان جوونها به همین کارها سرگرم باشن و حق طلبی نکنن. و فقط یک عده ای که واقعا درد دین دارن
              و هیچ منفعتی هم ندارن خودشون رو دارن سپر بلا می کنن؟
              من میگم این حکومت رو هر چی دست گذاشت گندش رو درآورد
              بی‌کفایتی و ناشایستگی از سر و روی این حکومت میباره
              اگر فرض کنیم پوشش چیز خوبی باشه، عملکرد حکومت در این زمینه هم افتضاح و فاجعه بار بوده

خوشگذرونی و امیال جنسی خیلی قوی هست ... درسته ... و برای اینکه این امیال به سمت درستی هدایت بشه، نیاز به آدم‌هایی هست که فهم و توان و تخصص در این زمینه داشته باشن
              شاید حق با شما باشه و بعضی‌ها بخواهند که جوونها سرگرم باشن ... ولی اینکه چنین افرادی موفق می‌شوند ... دلیلش بی‌کفایتی و بی‌لیاقتی حکومته

حالا دلیل این موضوعات چیه؟ ... چرا حکومت فقط گند میزنه و همه جا فقط از خودش نابودی و کثافت به جا گذاشته ... چون سرش جای دیگه‌ای گرمه ... وقتی تمام فکر و ذکرش مشغول چاپیدن بیشتر مردم باشه ... وقتی افرادی بر مسند کار باشند که هیچ توانایی و تخصصی جز دزدی و رذالت ندارند ... معلومه که نتیجه کار هم باید همین باشه

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

طبق فهم من از دین و دستور قرآن یک فرد مومن فقط وظیفه تذکر
                زبانی به فرد هنجار شکن داره اونهم با احترام و نرمی.
                درمورد وظیفه حکومت میتونه زنانی رو که دیگه خیلی وادادند
                رو جلب کنه که تو کشورهای آزاد هم حد و حریمی هست.
                درمورد پوشش زن به هرحال یک جایی باید حریم باشه و تو کشورهای اسلامی از غربیها به هرحال محدودتره.
                ازنظر خودم و خیلی از مراجع و روحانیون که دیدم اولویت اول امر به معروف و نهی از منکر بازخواست از حاکمان و مسوولان هست.
                سعید طوسی رو 3 باره فاکتور گرفتین که !!!!
                عجب ! گویا وظیفه حکومت و غیره اینه که امثال طوسی رو فاکتور بگیره زیر سیبیلی رد کنه /:.yead.:/

نظر

• مرغ سحر
                  عضو عادی
                  • May 2022
                  • 62

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  سعید طوسی رو دوباره فاکتور گرفتین که !!!!
                  عجب ! گویا وظیفه حکومت و غیره اینه که امثال طوسی رو فاکتور بگیره زیر سیبیلی رد کنه /:.yead.:/
                  چند پست قبلتر نوشتم در صورت اثبات اعدام

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1626

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                    اره فیلمش دیدیم با بازی وینترا بازیگر فرانسوی ایتالیایی اصل
                    البته فیلمی که گفتم...اثرریچارد دانر هست با بازی گریگوری پک ...ولی رمیک...

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

چند پست قبلتر نوشتم در صورت اثبات اعدام
                      شما یه نون خشک خالی بده ما سق بزنیم
                      چلوکباب سلطانی نخواستیم
                      دوباره برگشتیم به همون تعارف شابدوالعظیمی
                      یه نهی از منکر خشک و خالی کنید اعدام نخواستیم

این همه دیدار های رنگ و وارنگ دارند با دانشجویان و غیر دانشجویان ارزشی
                      دانشجویان و غیر دانشجویان ارزشی یه بار نهی ازمنکر کنند
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/24, 18:51.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5633

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

البته فیلمی که گفتم...اثرریچارد دانر هست با بازی گریگوری پک ...ولی رمیک...

اه......

اره فیلم نگاه شیطانی محصول 1978 بوده بازی ونتورا ( طالع نحس به ان می گویند)

که با فیلم شما اشتباه گرفتم پیشنهاد می کنم نگاه اش کنید زیبا است

اما ان فیلمی که شما منظور تان بوده

ان هم را دیده بودم که اخر سر می خواهند بچه را بکشند ولی منصرف می شوند

اما بازیگرهاشون را اشتباه گرفته بودم

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1626

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                            اه......

اره فیلم نگاه شیطانی محصول 1978 بوده بازی ونتورا ( طالع نحس به ان می گویند)

که با فیلم شما اشتباه گرفتم پیشنهاد می کنم نگاه اش کنید زیبا است

اما ان فیلمی که شما منظور تان بوده

ان هم را دیده بودم که اخر سر می خواهند بچه را بکشند ولی منصرف می شوند

اما بازیگرهاشون را اشتباه گرفته بودم
                            جناب اوراسیا...اولین فیلمی که توسینما دیدم ...همین بوده...عموم...از زاهدان اومده بود اصفهان...خونه ما...
                            مادرم خونه نبود....عمو بدون اجازه ازپدرو مادر...منوبرده بود سینما...همین نگاه شیطان...من 3یا 4ساله بودم....دقیقا...لحضاتی که چشماشو تکون میداد وگلدونا میوفتادن...یا..همه جا ویران شد رو یادمه...که چقدر توسینما میترسیدم...ولی از خانم دکتره خوشم اومده بود/.:biggrinsmiley.:/
                            عمو به این فکر نکرده بوده که این فیلم برای سن من مناسب نبوده...
                            بعداز برگشتنم از سینما....دیدم مادرم گریه میکنه...وهی با من دعوا میکرد....هم ترسیده بودم....هم جوری دعوام میکرد که...به عمو بفهمونه چیکار کرده....بیچاره من/:.negaran.:/
                            آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2023/06/24, 19:30.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

جناب اوراسیا...اولین فیلمی که توسینما دیدم ...همین بوده...عموم...از زاهدان اومده بود اصفهان...خونه ما...
                              مادرم خونه نبود....عمو بدون اجازه ازپدرو مادر...منوبرده بود سینما...همین نگاه شیطان...من 3یا 4ساله بودم....دقیقا...لحضاتی که چشماشو تکون میداد وگلدونا میوفتادن...یا..همه جا ویران شد رو یادمه...که چقدر توسینما میترسیدم...ولی از خانم دکتره خوشم اومده بود/.:biggrinsmiley.:/
                              بعداز برگشتنم از سینما....دیدم مادرم گریه میکنه...وهی با من دعوا میکرد....هم ترسیده بود....جوری دعوام میکرد که...به عمو بفهمونه چیکار کرده....بیچاره من/:.negaran.:/
                              عجب فیلم مناسبی رو انتخاب کرده بودند برای یه بچه 4 ساله /:.rolleyessmileyani
                              خرس گنده بودم دیدم ، به معنای واقعی کلمه داشتم قبض روح می شدم /.:biggrinsmiley.:/

اها یه چیزی یادم افتاد
                              من تو تلویزیون دیدم
                              سینما که دیگه واویلاست اون فیلم :.thumbsupsmileyanimپ

نقش اول گریگوری پک !!
                              این نامرد ،فیلم دیگه ش موبیدیک هم ترسناک بود/.:biggrinsmiley.:/ البته نه اندازه طالع نحس
                              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/24, 19:28.

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

بعداز برگشتنم از سینما....دیدم مادرم گریه میکنه...وهی با من دعوا میکرد....هم ترسیده بود....هم جوری دعوام میکرد که...به عمو بفهمونه چیکار کرده....بیچاره من/:.negaran.:/
                                ماشالله

پس از همون 4 سالگی در بعد مثبت

یک جور با سینما و فیلم اشنا و علاقه مند شدید

خیلی خوب و عالی

نظر

در حال کار...
                                X