اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    ...اما اینکه در باب ملازمه ایران دوستی و شاهدوستی و چپ گرایی و انقلابی گری و ملی گرایی از نوع پنجاه و هفتی ...گفتید...شما برید شعارهای انقلابیون از هرطیف که دلتون میخواد رو برید مرور کنید شما کوچکترین نام و نشانی از ایران دوستی ..وطن پرستی ..در نام و نشان این انقلاب و انقلابیون دیدید؟که الان دارید بقیه رو بازخواست می کنید ...به هرحال سابقه مطالب هست و این کاربری هم که آمد وخودش را میان بحث انداخت ..خصومتش با نمادهای فرهنگی و ملی و تاریخی ایران عیان و ارادتش به جریان هایی که در صدد محو و نابودی ایران تاریخی و فرهنگی هستند ..عیان هست ..
    مطلب را اشتباه گرفتید
    کاری به شعارهای انقلابیون ندارم

نظرم اینه که ایران دوستی با شاه دوستی و خواهان حکومت پادشاهی بودن ، لزوما با یکدیگر یکی نیستند و دیگه اگه بخوام بیشتر حرف بزنم تکراری میشه
    شعارهای انقلابی ها اصلا مدذ نظرم نبود
    تقاضا داشتم بحث کنیم که ایران دوست به کی میگن ؟ میهن دوستی چیه و ایا بین این موارد ارتباط مشخصی وجود دارد با گرایش سیاسی خاص ؟

منظورم اینه که این روزها زیاد دیده و شنیده میشه که ایران دوستی را مصادره به مطلوب بین پادشاهای خواهان می بینیم ایا این درسته که میگن ؟ ایا اونا میهن دوست و بقیه فلان و بهمان هستند ؟

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

من با بخشش و عفو که دوستان می گویند

یک نکته را بگویم

خودم من هم تا 10 سال پیش همین فکر را می کردم

می گفتم به قول مهرداد مشایحی جامعه شناس سیاسی نازنین که 10 سال پیش فوت کردند

می گفت چرخه خشونت و انتقام و کینه را باید از بین برد

و بخشید

اما بعد دیدم اینطور نیست

بالاخره ظلم از یک حد گذشت اوضاع متفاوت میشه و ربطی قدیمی فکر کردن ندارد

البته هرکسی از نظر شخصی می تونه ببخشه یا نبخشه

همین الان در المان هر کدام از سران نازی را پیدا کنند مجازات می کنند

تازه انها یعنی نازی ها وطن دوست بودند و ظلم شان بیشتر متوجه یک عده ایی خاص مثل یهودیان بوده

نه مردم غالب المان

اما در مورد جمهوری و پادشاهی

این دیگه دعوا نداره

بلوغ جامعه بالا رفته و در صورت حذف اخوندها در یک رفراندوم به پادشاهی ( پادشاهی پارلمانی) یا جمهوری ( ریاستی یا پارلمانی) رای می دهیم

در مورد پهلوی ها هم به خاطر کارهای خوب شان مورد احترام هستند

چرا که قاجارها هم پادشاهی بودند و نالایق و دشمن مردم یعنی لزوما به پادشاهی بودن پهلوی ربطی نداره
      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        بله متوجه شدم جناب بیفور
        .......
        ولی یه مطلبی که خیلی حیرت انگیزه اینه که خود رضا پهلوی بارها بصورت صریح و بقول معروف لری گفته من ترجیحم جمهوری هست
        ولی برخی سلطنت طلبها و صد البته اکثرجمهوریخواه ها !!!!بهش میگن تو غلط کردی ! تو الا و لله باید شاه بشی ولی گرمی حالیت نیست /.:biggrinsmiley.:/
        نظر سلطنت طلبا رو میشه به تعصب شون ربط داد و توجیه و سرهم بندی شمرد ولی نظر جمهوریخواه رو چطور توجیه کنیم که میگن تو اومدی شاه بشی!!!
        همون سلطنت طلب ها درسته و برخی هم نیست بیشترشون . پای جمهوری خواهان را لطفا وسط نکشید . جمهوری خواهان اعتماد ندارند به این حرفها و تا حد زیادی حق هم دارند
        حتی از خانواده خودش . مادر و همسرش خیلی اتیششون داغه و ایشون بیشتر تحت تاثیر اطرافیان هستند و کمتر استقلال رای دارند کاملا واضح است

خودش شاید براش جمهوری هم مد نظر باشه البته نه در حدی که نشون میده ، ولی این حرفها بیشتر برای ایجاد همگرائی است که هیچ وقت هم رخ نداده و یکی از اصلی ترین دلایل شکست خودش است
        اگر بنا به گفتن باشه که داره القا میکنه فراجناحی هستم . کدام فراجناحی ؟ یه جهموری خواه اطراف ایشون نیست . چطور میشه به این حرفها اعتماد کرد ؟

به پرویز ثابتی مدیر داخلی ساواک میگه عالیجناب ثابتی . این کدوم جمهوری خواهی را میتونه راضی کنه که مثل خودش است و اعتماد سازی کنه

بالا بره پائین بیاد ایشون نماد سلطنت است و به کمتر از این بخش بزرگی از طرفداراش هرگز رضایت نمیدن . حتی خیلی هاشون به مشروطه هم راضی نیستند . نظرشون مطلقه است
        هیچ وقت هم موضع روشنی نسبت به این تیپ فکری نشون نداده

اخه در این تاپیک هم شاید لزومی نداشته باشه بخواهیم زیاد روی این موضوع و شخصی کردنش مانور بدیم وگرنه گفتنی ها زیاد هستند

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

در اصل توسط vion پست شده است View Post
          جناب دالاهو عزیز.فیلم مصاحبه مرحوم مجیدی در یوتیوب موجود هست..نمیتونم اینجا بارگذاری کنم.
          بخش های اندکی از آن در آپارات موجوده
          ارادت
          لینکش رو بذارید فکر میکنم کفایت میکنه

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            لینکش رو بذارید فکر میکنم کفایت میکنه

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

با فیلتر شکن باز میشه

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2076

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  نباید قضاوت یکجانبه کرد !

من دفاع نمیکنم ، دنبال واقعیت هستم
                  به همه وعده دادند ولی همه وعده ها مالی نبود
                  وعده آزادی ( البته به یک بیشعوری که از اول هم آزاد بود
                  وعده عدالت اجتماعی و...

من بعداً چند مورد از مصاحباتم رو که برای خودم خیلی عجیب بود رو اینجا میذارم شما قضاوت کنید
                  مثلاً یکی از دلایل عجیب حضور در تظاهرات 57
                  مورد بوده توی روستا خشکسالی بدی شده،
                  برای کار به تهران اومده بودند
                  اونجا لباس محلی و زبان مادری رو مسخره میکردند
                  میگفتند باید لباس کار فرم بپوشید و فارسی حرف بزنید
                  این براشون عقده شده بود !
                  موقع انقلاب ، وعده های مالی برای این قشر خیلی تاثیرگذار بود ولی همه چیز نبود
                  به اینها گفتند بعد از انقلاب ، دیگه همه آزاد هستند هر کاری دلشون میخواد بکنند (شهر هِرت)
                  دیگه کسی ، کسی رو مجبور نمیکنه خلاف میل و خواسته اش کاری کنه....

(احتمالاً با خودش گفته خمینی آخونده ، مثل شاه نیست که دیسیپلین براش مهم باشه...! )

اصولاً اینها هیچ ربطی به حکومت نداره ،
                  با قضیه کلاه پهلوی و کشف حجاب اصلاً قابل مقایسه نیست
                  ظاهراً از شرایط اجتماعی ناراضی بودند ، میگفت برا ما عقده شده بود،
                  البته نمیشه گفت تحقیر شده بودند
                  (ظاهراً از اینها بوده که خیلی تعصبات نژاد و زبان و و قومیت دارند
                  وگرنه خیلی از روستاییها دوست دارند بروند شهر با کلاس بشوند )
                  بعد بهشون وعده آزادی عمل و انتخاب و اختیار دادند
                  وعده دهنده هم مشخص نیست کی بوده
                  ولی مطمئناً براش مهم بوده که مردم بیشتری به خیابون بیایند
                  یعنی صرفاً دنبال تعداد بالا بوده
                  خلاصه که هرکس هر نقطه ضعفی داشته ،
                  دست گذاشتند روی زخم کهنه مردم ،
                  آدمیزاده دیگه...

روستاییهایی که به شهر مهاجرت می‌کردند
                  از رفاه و آسایش زندگی شهری راضی بودند
                  ولی عموماً مشکل فرهنگی داشتند
                  ولی در حدی نبود که منجر به انقلاب بشه
                  لاکن اون اراده خارجی که گفتم ،
                  به هر بهونه ای مردم رو به خیابونها میکشیدند

ناصرخان اینو باید چکارش کرد ؟ آیا باید کُشتش ؟

کسی که 57 زیر 20 سال بوده ، بچه بوده
                  تظاهرات براشون هیجان و تفریح بود .
                  ولی 20 سال به بالا ، الان 65 ساله به بالا هستند
                  اکثرشون مُرده اند ، الباقی پشیمان هستند
                  خیلیها حضورشون رو در تظاهرات انکار میکنند !
                  ترس ما از نسل بعد انقلاب هست که انقلابی هستند
                  به جای کشتن پیرمردها ، بهتره یه فکری برا اونها بکنی
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3746

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    درود
                    کابوس کجا برادر جان ؟ کابوس را طرفداران پهلوی دارند که نیک دانند دیگه بازگشت به استبداد عملی نیست و چشم و گوشها باز شده . به قول جناب احسانی زبل خانی دیگه برای عده ای معدود نیست
                    کدام عقل سلیمی می پذیره اسپرم یه نفر را که 45 سال است خارج از کشور بوده و زندگیشو کرده بدون کمترین هزینه ای و حتی 1 روز به عمرش کار نکرده ( تا هیمن حد کافیست بیشتر از اینم مطلب هست برای گفتن ) برداری بیاری بکنیش داخل قصر و ارباب ملت باشد ... مرغ پخته به خنده می افته
                    ایران فعلی ، افغانستان 22 سال پیش نیست که حامد کرزاری و یونس قانونی و ... را به روش چلبی سازی اوردند از بیرون کشور . افغانستان اون موقع با حاکمیت طالبان ، قحطی ادم بود و شاید حق داشتند . ایران قحطیش نیومده

ده ها نظر سنجی تا به حال داخل و خارج کشور ، جهموری خواهی بیشترین رای با اختلاف داشته . حتی خارج از کشور . به این تاپیک نگاه نکن که اکثرتون سطنت طلبید . البته نگارش کنندگان را میگم . وگرنه تماشاچی ها اماری نیست

من که در کامنتی دیگر گفتم اقلیتی که فکر میکنند اکثریت هستند . همون حرف مرتضی خان را تائید کردم . و گفتم اگر هوادار بود نیاز به دادار دودور نبود
                    پس نقدی اگر در مورد بازگشت به شاه بازی صورت میگیره توهم شماست که انرا به گونه ای که گفتید می پندارید
                    حرف حرف میاره وگرنه بحث کردن برای بازگشت به ارباب رعیتی بخاطر کابوس فلانی !!!! توهمی بیش نیست

اتفاقا داعیه دارانش دل به همین موضوع بستند و در همین تاپیک از خود جنابعالی تا چندین نفر دیگر کاملا عیان است وگرنه خشم و بغض هاتون را میتونستید کنترل کنید ، البته امیدواری از جنسی که نوعی ناامیدی در اون موج میزنه ، دیگه ماست را سیاه نکنید ماست سفید است
                    تموم شده دیگه برادر و 45 سال گذشته . چقدر دلیل بیاریم ؟ حالا از روی بغض و اعصاب خردی و البته برخیش امیخته به منافع شخصی ، فحاشی و ارزوی مرگ کردن و ای کاش درازشون میکرد و خون میریخت و این دست ادبیات حیرت اور قرن 15 میلیادی به قبل سودی نداره

بازم برای چندمین بار میگم هرگز قصد دفاع از انقلابی ها نیست . بحث میکنیم فقط و سعی بر اینه که یک جانبه نباشد و همه نقاط ضعف و قوت دیده شود
                    کسی که ارزوی مرگ انقلابی ها را داره دیر زمانی چند سال قبل در تالار بورس ارزوی مرگ مرا هم داشت و با فونت درشت برای من ارزوی مرگ کرد در چندین کامنت به حدی که اروز داشت همان شب را صبح نکنم . کی خاطرش است ؟ هر چند اون اروزی مرگ برای من بر مسائل فعلی و بحث هایئی از این قبیل نبود . بحث سیاسی اصلا نبود . بیشتر شخصی بود ، ظاهرا ایشون کلا دست به ارزوشون برای مرگ دیگران خوبه ولی من از صمیم قلب به شرفم قسم ارزوی سلامتی و توفیق و بهروزی ایشون را دارم

با چند نفر دلخوری داشت و در این تاپیک اسمشون را اورد و به گونه ای دلجوئی کرد ولی نامی از من نبرد شاید هنوزم ارزوی مرگ مرا دارد ولی خب هنوز نفسی می اید
                    به هر حال با این تیپ های فکری در قشر سلطنت طلب زیاد سر و کار داریم . تا حدی با درجه ای تخفیف جنابعالی هم نشون دادید . اینها نه اتهام است نه گمانه زنی و نه هیچی . عیان است و بحث این تاپیک هم نیست . عمیق تر از اینهاست

دقیقا با همین حد بغض و همین حد کینه و نفرت و خوی انتقام جویانه و .... و جالبه که با این تیپ فکری و ارزوی مرگ ... در مورد روشن فکری هم تومار مینویسند !!!
                    در حالی که بنده در همین تاپیک ایشون را چندین بار بصورت غیر مستقیم مطالبش را یاد کردم و بعنوان دوستی که فلان را گفت خطاب کردم

بهتر است برای سلامتی یکدیگر نگران باشیم تا ارزوی مرگ
                    یادتون است حدود یک سال نو نیم قبل بخاطر منفی ها و زیان ها دچار شوک های استرسی و عصبی شده بودید ؟ شاید تنها کسی که نگران شما بود و نقل قول کرد کامننتون را من بود . کینه و بغض و الودگی روان را بکاهید
                    اگر بحث بغض از روی ناملایملات روزگار بر اثر مسائل سیاسی باشد و زندگی روزمره مان ، زندگی من به مراتب و بسیار بیشتر از شما اکنده از درد است . گوشه گوشه دلم زخمی است و زندگی بر وفق مراد نیست . وضعیت مالیم به مراتب از جناب عالی پائین تر است . فرزندی اماده رفتن به کانادا هم ندارم

ولی ... خالی کردم خودمو از بغض و کینه ها . اروزی سلامتی و زندگی کنیم به جای خون و مرگ

و اما بخش اخر ....
                    د مساله همینه
                    این بار قرار نیست روش قبلی تکرار شود و نهایت تلاش اینه که فاجعه دومی نباشد
                    ..سلام...قربان شکل ماهت برم خودت میدونی که چقدر بهت ارادت دارم ...این همه جوالدوز و درفش حواله ما کردی یه سوزن هم به خودت بزن !!اخه چرا تا کسی از انقلاب انتقادی می کنه و احیانا یکی دوتا تعریف که نه واقعیت در مورد ممدرضا شاه می نویسه فوری انگشت می کنی تو چش طرف که الا و بلا و شما سلطنت طلبی !!!و میخوای سلطنت به ایران برگرده !!حالا تا قبل ازین ما کی اصلا صحبت ازبازگشت سلطنت به ایران کرده باشیم ما که یادمان نمیاد !!اصلا کی قراره سلطنت را به ایران برگردانه ؟؟؟شدنی هست یا نه ؟؟خوب هست یا نه ؟؟اصلا محل بحث نبوده ..من هم یادم نمیاد از نهاد پادشاهی له یا علیه اش حمایتی کرده باشم .تا قبل ازین بحث حتی بهش فکر هم نمی کردم و تا امروز روزش هم مگر خبری را گذرا ‌زیرنویس یا تیتری در مورد فعالیت های خانواده پهلوی دیده باشم .‌ابدا پیگیر اخبارش نبودم....حالا شاید هرکسی از اون نظام انتقاد کند مخالف نظام پادشاهی با هردلیلی باشد ولی اینکه هرکسی از ان نظام نکته مثبتی گفت یا مقایسه ای ترتیب داد لزوما و حتما که نمیشودگفت سلطنت طلب هست حتی اگر باشه گناهی مرتکب نشده که این طوری بهش حمله کنید اصلا گیرم فردای روز باز هم این خانواده هوس استقرار نطام پادشاهی کرد دیگه زمان ان گذشته با شمشیر و کودتا بیاد اعلان سلطنت کنه هر نقشی که داشته باشه دیگه مردم باید انتخاب کنن اگر مردم بر فرض محال انتخاب کردن اینا دوباره برگردن چیکار میشه کرد ؟؟همون اول بازی زد زیر میز؟؟اصلا برگردن آب رفته به جوی باز میگرده؟ اون قضیه تملم شده و رفته .ولی یه بخش مساله اینه روز به روز تردید ها و سوالا در مورد عملکرد پهلوی بیشتر میشه و حقانیت و درستی این انقلاب بیشتر میره زیر سوال اون هم به برکت عملکرد این نظام و تاریخچه و سوابق نیروهای موثر در انقلاب حالا از مجاهدین و چپ های فسیل شده بگیر تا انواع اقسام جریان های مذهبی بیشترین تبلیغ غیرمستقیم رو هنینا برای پهلوی دارند انجام میدن حالا هی بیان فحش به سلطنت و سلطنت طلب ها بدن .!!امیدوارم این نکته رو بهش دقت کنید ..کل بحث و خلاصه اش مقایسه عملکرد این دو نظام بود..ولی شما طوری از نظام پادشاهی کینه به دل داری حالا نگیم دلبسته این انقلابید که به نظرم در این بحث گاها از دایره انصاف خارج شدید!!دیگه وقتی شمارو به انصاف و منطقی بودن در این سایت می شناسند .‌اینجوری برخورد می کنید خوب طرف مقابل هم رفتارش عوض میشه ...به هرحال انقلابی شده ..و نتایجی هم داشته ..زندگی چندین نسل تباه شده همان اندک رفاه و آزادی قبل انقلاب را هم دبگر نداریم !وکلی بدبختی دیگر!حق نداریم بپرسیم؟؟ حق نداریم انتقاد کنیم ؟؟حق نداریم بازخواست کنیم ؟؟من و شما که انقلاب نکردیم که الان پاسوزش شدیم ...من که بحث را شخصی نکردم ..این دوست دیگرمان به جای هر چیز و به سابقه مشکلی که با نظام سابق داشت جهت بحث را عوض کرد ...به هرحال مسولیت انچه رخ داد شاید با تک تک انقلابیون نباشد ولی متوجه همه شان هست !!یه سوال رو که من مکررا پرسیدم و لابه لای بحث ها گم شد ..این بود که در جواب انتقاد به نتیجه و پیامد های انقلاب گفته میشود این انقلاب چیزی نشد که ما میخواستیم !!!وقرار نبود این طور بشود !!خوب ..حالا این پرسش به میان میاد که اصلا قرار بود چطور بشود ؟چرا انتظار دیگری ازین انقلاب داشتید؟ایران مجددا تبدیل به سوییس بشود ؟؟با هدایت و رهبری کی ؟؟خمینی و چپ ها مذهبی ها یا ملیونی که به خاطر یه دستمال قیصریه رو اتش زدن ..با چه ایدولوژی ؟؟#کل خواست و شعارهای انقلابیون خول محور تخریب و سرنگونی نظام وقت و شخص شاه بود هیچ رفتند ببینند امثال خمینی و رجوی و این چپ های رنگارنگ و شریعتی اصلا چی میگن ؟؟اگر رفتند و ازبین صحبت های اینا بدون توجه به سابقه ماهیت و طرز تفکرشون نتیجه گرفتند که بله قراره ایران به سوییس تبدیل بشه که در بهترین حالت اشتباه کردن !!حالا نگیم اصلا متوجه نشدند !!اگر هم همین طوری دیمی کلنگ رو برداشتن و هیجان زده و هیستریک زدن هرچه بود رو به فنا دادن که میشه عذر بدتر از گناه !!!به نظر شما بازخواست اخلاقی و تاریخی ازشون نادرسته ؟؟جنایته ؟؟گیرم بهترین نیات و ارزوها رو داشتن برای اینده وبرای نسل های اینده ...این شکل رفتارشون با معیارهای امروز که هیچ با معیارهای اون روز هم نادرست بود!!دیگه وقتی به هر نحو ممکن از وضعیت فعلی و روشی که برا تغییر و اصلاح استفاده کردند همون انقلاب و شورش و تخریب منظورمه ...در جواب انتقاد و سوال شروع می کنند توهین و انگ سلطنت طلبی و بیسوادی چسباندن .‌دیگه جایی برای صحبت می مونه ؟؟دیگه واضحه که مسیر به سمت خشونت کلامی و مرگ بر این و ان منحرف میشه ...اصلا نظام پهلوی بد ..شاه صددرجه بدتر ازینی میگید بود فاسدتر نالایق تر بیسواد تر هر چی اتقلابی ها در موردش میگن صددرجه بدتر بود !!مگه نظامی که جایگزین کردید صددرجه بدتر ازاون نیست ؟؟مگه جای تاج رو عمامه نگرفته ؟؟مگر جای ساواک رو چندتا ساواک دیگه نگرفته ؟؟شماها (منظورم شما نیست ها !)هم نایی که انقلاب کردید و برای توجیهش و. دفاع ازش روزی صدبار انواع مطالب و صحبت در باب فساد و وابستگی و...‌تمیدونم چه و چه اون نظام می نویسید بفرمایید درستش کنید زدید چشمش رو هم که کور کردید !!ابرو که بماند !!!.دیگه چرا دسته گلی که به اب دادید رو گردن نمی گیرید ؟؟درست یا نادرست ..خوب یا بد ..‌نسل ما ..نسل جوان ما ..این ها رو مسوول میشناسه شاید اونقدری که با اون نسل انقلابی مشکل دارند با حاکمیت مشکلی ندارند..اون قدری که ازون نسل انقلابی نه صرفا به خاطر انقلاب ..به خاطر توجیه ها و ماستمالی ها وسادگی که به خرج دادند شاکی هستن ..دیگه خسته شدن و بریدن ..اینا شاید شانس چه میدونم فرار و مهاجرت رو داشته باشند یا حتی بخت این رو داشته باشند به نحوی چرخ روزگار بگرده وبعدها تو یه نظام دیگه زندگی بهتری داشته باشند ...ولی جوانی نکرده ...عمر برباد رفته و همه فرصت هایی که ازمان دریغ شد دیگه برنمیگرده..من که مسببینش رو حلال نمی کنم نمیتوانم ببخشم به خصوص وقتی با اصرار و تکرار بر انقلابی که شد وتکذیب و نپذیرفتن اینکه یا کوتاهی کردند یا در بهترین حالتش فریب خوردن ..مدام نمک بر این زخم ناسور می پاشند....

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

نمونه‌ای از رفاه و آسایش مردم!! در سال‌های انقلاب:
                      گنجینه; کوره پز خانه | مستند

نمونه‌ای از عدم خشونت!! حکومت در زمان انقلاب:
                      گنجینه; جستجو | مستند

این هم یک فیلم داستانی (زنده باد - ۱۳۵۸) که یه مقدار دیدگاه مردم رو در سال انقلاب نشون میده:
                      دانلود فیلم زنده باد ۱۳۵۸ - بند موویز - مرجع دانلود رایگان فیلم و سریال قدیمی

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2076

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                        جناب vhon باتوجه با ارتباط شما باخانواده آقای مجیدی، ممکنه از شما خوهش کنم که مصاحبه های ایشان با VOA در حدود 10 سال پیش در مورد افزایش قیمت نفت بعد از جنگ رمضان ( حنگ سال 1353 بین مصر و اسراییل با رهبری سادات که بعد از دو جنگ مصر اسراییل را شکست داد) و خرج کردنهای بیهوده این پولهای باد آورده توسط شاه که کوچکترین درکی از مسایل اقتصادی نداشت، چرا که وقتی آقای مجیدی بایشان میگوید این پولها را نیاید همینجوری وارد جامعه بکنیم چون باعث تورم میشود و اکثریت مردم را به مضیقه می اندازد، ولی او مغرور از این پولهای باد آورده و عدم درک حداقلی از مسایل بوجود آمده بقول آقای مجیدی، میگوید چه اشکال دارد، بگذار مردم خوش باشند!!!!! که اقای مجیدی میگوید تورم افسار گسیخته باعث خوشحالی مردم میشود!؟ و خدا حافظی میکند و میرود. آقای مجیدی میگوید من مشاوری داشتم که دکترا از هاروارد گرفته بود و من ازش خواسته بودم که بیاید ایران و بمن کمک بکند و گویا با هم فامیل بوده اند، آقای مجیدی در مصاحبه بعدی اضافه میکند که آن جوان تحصیل کرده هاروارد بعد از یک هفته بمن گفت اگر موافقی دوباره تشریف ببرید پیش شاه و اگر باز در مورد سیاست غلط و غیر علمی و خانه خراب کنش اصرارکرد، از قول من بهش بگو که شما با ادامه این روش اقتصادی و دخالت در سیاستهای ما و .......به آخر سال نکشیده سرنگون میشوی!!!!!! و ضمنآ آقای مجیدی اضافه میکند که من بهش گفتم من و خانواده ام تصمیم گرفته ایم که از ایران برویم، چرا که نمیخواهم توسط آخوندها اعدام شوم. و مطمئنم که شما هم چند ما بعد از من از ایران خواهی رفت و حرفهای دیگری در مورد تشکیل جلسه در هتل رامسر و کل کل آن جوان مشاور آقای مجیدی با شاه و حمایت همه کارشناسان آمریکایی و انگلیسی و ایرانیای مستقل از آن جوان و عصبانیت شاه و تغیر به آقای مجیدی بفرمایش خودش، و پایان آن جلسه هتل رامسر با دلخوری شاه و بعد رفتن آن جوان و آقای مجیدی به آمریکا و بعد فرار عجولانه و مفتضحانه شاه بی بصیرت و سرگردان، چون کسی جز سادات در این دنیای بزرگ حاضر به پذیزش او نبود. چرا که متاسفانه از درک حداقلها عاجز بوده و گرفتار شدن مردم ایران بدست کسانی که اصلآ خواب چنین روزی را نمیدیدند واین نمیشد، مگر با نادانی مطلق شاه از الف بای مسایل اقتصادی و اصولآ هر گونه علمی، مثل پسرش........اینها را من خودم حدود 10 سال پیش از صدای آمریکا شنیدم، آیا شما هم اینرا شنیده ایی؟ آیا شما از این مصاحبه خبر دارید؟ و آیا بآن دست رسی دارید؟ اگر دارید، آیا ممکنه برای هرچه روشن تر شدن اذهان افرادیکه خواهان شنیدن مطالب درست و واقعی از تاریخ ایزان هستند آنرا اینجا بگدارید؟ با تشکر و سپاس
                        آقا این تورم که میگی ، مگه چند درصد بوده ؟!!!
                        که مردم چنان در مضیقه افتادند که
                        به آخر سال نکشیده شاه سرنگون شد و
                        و عجولانه و مفتضحانه فرار کرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!

بعید میدونم تورم در ایران باعث سرنگونی هیچ نظامی بشه !

مثلاً از اول انقلاب تورم بر اساس نرخ دلار
                        از 7 تومن رسیده 49,000 تومن
                        7000 برابر یعنی 700,000 درصد
                        درکشون از مسائل اقتصادی در این حده که " اقتصاد مال خر است ! "
                        مضیقه مردم هم رسیده به گورخوابی و تن فروشی و فروش سایر اعضای بدن
                        حتی مدتی سازمان برنامه و بودجه رو منحل کرده بودند
                        آب از آب تکون نخورد !
                        رهبر هم خیالش راحتِ راحته که تا آخر عمرش رهبر باقی میمونه !

من احتمال میدم بیشتر به خاطر اون جمله آبی بوده
                        گذاشتن مردم خوش باشند ، شاید زیادی خوش شدند !
                        خوشی زده بود زیر دلشون !
                        /:.yead.:/

.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Auschwitz
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 443

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                          بحث از ادب و بی ادبی گذشته

بهترین دوران زندگی نسل ما را سوزاندید

بهترین ارزو برای نسل شما ها

از خامنه ایی

گرفته

......

مردن به مرگ طبیعی است

بهترین آرزو برای جنایتکاران و کمترین جبران برای ستمدیدگان
                          من برایشان طول عمر همراه با خفت ذلت خواری و با بیماری آرزو میکنم
                          والبته برای تموم نسل نحسشان

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4093

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            ..سلام...قربان شکل ماهت برم خودت میدونی که چقدر بهت ارادت دارم ...این همه جوالدوز و درفش حواله ما کردی یه سوزن هم به خودت بزن !!اخه چرا تا کسی از انقلاب انتقادی می کنه و احیانا یکی دوتا تعریف که نه واقعیت در مورد ممدرضا شاه می نویسه فوری انگشت می کنی تو چش طرف که الا و بلا و شما سلطنت طلبی !!!و میخوای سلطنت به ایران برگرده !!حالا تا قبل ازین ما کی اصلا صحبت ازبازگشت سلطنت به ایران کرده باشیم ما که یادمان نمیاد !!اصلا کی قراره سلطنت را به ایران برگردانه ؟؟؟شدنی هست یا نه ؟؟خوب هست یا نه ؟؟اصلا محل بحث نبوده ..من هم یادم نمیاد از نهاد پادشاهی له یا علیه اش حمایتی کرده باشم .تا قبل ازین بحث حتی بهش فکر هم نمی کردم و تا امروز روزش هم مگر خبری را گذرا ‌زیرنویس یا تیتری در مورد فعالیت های خانواده پهلوی دیده باشم .‌ابدا پیگیر اخبارش نبودم....حالا شاید هرکسی از اون نظام انتقاد کند مخالف نظام پادشاهی با هردلیلی باشد ولی اینکه هرکسی از ان نظام نکته مثبتی گفت یا مقایسه ای ترتیب داد لزوما و حتما که نمیشودگفت سلطنت طلب هست حتی اگر باشه گناهی مرتکب نشده که این طوری بهش حمله کنید اصلا گیرم فردای روز باز هم این خانواده هوس استقرار نطام پادشاهی کرد دیگه زمان ان گذشته با شمشیر و کودتا بیاد اعلان سلطنت کنه هر نقشی که داشته باشه دیگه مردم باید انتخاب کنن اگر مردم بر فرض محال انتخاب کردن اینا دوباره برگردن چیکار میشه کرد ؟؟همون اول بازی زد زیر میز؟؟اصلا برگردن آب رفته به جوی باز میگرده؟ اون قضیه تملم شده و رفته .ولی یه بخش مساله اینه روز به روز تردید ها و سوالا در مورد عملکرد پهلوی بیشتر میشه و حقانیت و درستی این انقلاب بیشتر میره زیر سوال اون هم به برکت عملکرد این نظام و تاریخچه و سوابق نیروهای موثر در انقلاب حالا از مجاهدین و چپ های فسیل شده بگیر تا انواع اقسام جریان های مذهبی بیشترین تبلیغ غیرمستقیم رو هنینا برای پهلوی دارند انجام میدن حالا هی بیان فحش به سلطنت و سلطنت طلب ها بدن .!!امیدوارم این نکته رو بهش دقت کنید ..کل بحث و خلاصه اش مقایسه عملکرد این دو نظام بود..ولی شما طوری از نظام پادشاهی کینه به دل داری حالا نگیم دلبسته این انقلابید که به نظرم در این بحث گاها از دایره انصاف خارج شدید!!دیگه وقتی شمارو به انصاف و منطقی بودن در این سایت می شناسند .‌اینجوری برخورد می کنید خوب طرف مقابل هم رفتارش عوض میشه ...به هرحال انقلابی شده ..و نتایجی هم داشته ..زندگی چندین نسل تباه شده همان اندک رفاه و آزادی قبل انقلاب را هم دبگر نداریم !وکلی بدبختی دیگر!حق نداریم بپرسیم؟؟ حق نداریم انتقاد کنیم ؟؟حق نداریم بازخواست کنیم ؟؟من و شما که انقلاب نکردیم که الان پاسوزش شدیم ...من که بحث را شخصی نکردم ..این دوست دیگرمان به جای هر چیز و به سابقه مشکلی که با نظام سابق داشت جهت بحث را عوض کرد ...به هرحال مسولیت انچه رخ داد شاید با تک تک انقلابیون نباشد ولی متوجه همه شان هست !!یه سوال رو که من مکررا پرسیدم و لابه لای بحث ها گم شد ..این بود که در جواب انتقاد به نتیجه و پیامد های انقلاب گفته میشود این انقلاب چیزی نشد که ما میخواستیم !!!وقرار نبود این طور بشود !!خوب ..حالا این پرسش به میان میاد که اصلا قرار بود چطور بشود ؟چرا انتظار دیگری ازین انقلاب داشتید؟ایران مجددا تبدیل به سوییس بشود ؟؟با هدایت و رهبری کی ؟؟خمینی و چپ ها مذهبی ها یا ملیونی که به خاطر یه دستمال قیصریه رو اتش زدن ..با چه ایدولوژی ؟؟#کل خواست و شعارهای انقلابیون خول محور تخریب و سرنگونی نظام وقت و شخص شاه بود هیچ رفتند ببینند امثال خمینی و رجوی و این چپ های رنگارنگ و شریعتی اصلا چی میگن ؟؟اگر رفتند و ازبین صحبت های اینا بدون توجه به سابقه ماهیت و طرز تفکرشون نتیجه گرفتند که بله قراره ایران به سوییس تبدیل بشه که در بهترین حالت اشتباه کردن !!حالا نگیم اصلا متوجه نشدند !!اگر هم همین طوری دیمی کلنگ رو برداشتن و هیجان زده و هیستریک زدن هرچه بود رو به فنا دادن که میشه عذر بدتر از گناه !!!به نظر شما بازخواست اخلاقی و تاریخی ازشون نادرسته ؟؟جنایته ؟؟گیرم بهترین نیات و ارزوها رو داشتن برای اینده وبرای نسل های اینده ...این شکل رفتارشون با معیارهای امروز که هیچ با معیارهای اون روز هم نادرست بود!!دیگه وقتی به هر نحو ممکن از وضعیت فعلی و روشی که برا تغییر و اصلاح استفاده کردند همون انقلاب و شورش و تخریب منظورمه ...در جواب انتقاد و سوال شروع می کنند توهین و انگ سلطنت طلبی و بیسوادی چسباندن .‌دیگه جایی برای صحبت می مونه ؟؟دیگه واضحه که مسیر به سمت خشونت کلامی و مرگ بر این و ان منحرف میشه ...اصلا نظام پهلوی بد ..شاه صددرجه بدتر ازینی میگید بود فاسدتر نالایق تر بیسواد تر هر چی اتقلابی ها در موردش میگن صددرجه بدتر بود !!مگه نظامی که جایگزین کردید صددرجه بدتر ازاون نیست ؟؟مگه جای تاج رو عمامه نگرفته ؟؟مگر جای ساواک رو چندتا ساواک دیگه نگرفته ؟؟شماها (منظورم شما نیست ها !)هم نایی که انقلاب کردید و برای توجیهش و. دفاع ازش روزی صدبار انواع مطالب و صحبت در باب فساد و وابستگی و...‌تمیدونم چه و چه اون نظام می نویسید بفرمایید درستش کنید زدید چشمش رو هم که کور کردید !!ابرو که بماند !!!.دیگه چرا دسته گلی که به اب دادید رو گردن نمی گیرید ؟؟درست یا نادرست ..خوب یا بد ..‌نسل ما ..نسل جوان ما ..این ها رو مسوول میشناسه شاید اونقدری که با اون نسل انقلابی مشکل دارند با حاکمیت مشکلی ندارند..اون قدری که ازون نسل انقلابی نه صرفا به خاطر انقلاب ..به خاطر توجیه ها و ماستمالی ها وسادگی که به خرج دادند شاکی هستن ..دیگه خسته شدن و بریدن ..اینا شاید شانس چه میدونم فرار و مهاجرت رو داشته باشند یا حتی بخت این رو داشته باشند به نحوی چرخ روزگار بگرده وبعدها تو یه نظام دیگه زندگی بهتری داشته باشند ...ولی جوانی نکرده ...عمر برباد رفته و همه فرصت هایی که ازمان دریغ شد دیگه برنمیگرده..من که مسببینش رو حلال نمی کنم نمیتوانم ببخشم به خصوص وقتی با اصرار و تکرار بر انقلابی که شد وتکذیب و نپذیرفتن اینکه یا کوتاهی کردند یا در بهترین حالتش فریب خوردن ..مدام نمک بر این زخم ناسور می پاشند....
                            درود
                            یعنی یه ساعت به باغچه بیل میزدم راحت تر بود برام تا این متن را به این شکل نگارش بخونم /:.yead.:/ 60 بار سطرها را گم کردم . چرا اینطور روزنامه ای مینویسید ؟ کمی فاصله بدید لطفا
                            الان هم از بخشی از مطالب عنوان شده و چیزی که برداشت کردم جواب میدم چون باید سطر سطر بازم بیام جلو و جواب بدم که کار سختی است . یه جواب کلی میدم

مشروطه و گرایش به ان هم واقعیتی است و انکار نمیکنم . رای مردم در اینده ای مبهم و نا مشخص هم قابل درک و احترام است . با این موضوع مشکلی نیست . ضمن اینکه سیستم فعلی بخواهیم یا نخواهیم در کشور سر جایش گرم و نرم نشسته و هیچ چشم اندازی هم نیست برای تاریخ انقضایش . دعوایی که این بخش از سیاسیون راه انداخته اند نمیدونم بر سر لحاف ملاست یا قبر خالی یا توهم ... بر سر چیه ؟ کسب قدرت که حرف اول را میزنه ولی اخه برای اونم باید یه چشم اندازی باشه یا نه ؟

بی احترامی ها دو طرفه است رد نمیکنم ( کلی میگم . کل فضای مجازی و حقیقی ) ولی هرکی انصاف کمی به خرج بده ، نیک و اشکار متوجه میشه بی احترامی ها بخش بزرگش از چه سمتی است . اقتدار گرائی مطلق و خود شیفتگی ها و سایر مسائل که گفتنش تکراری میشه بر هر کسی پوشیده بود دیگه الان عیان شده

من مباحث زیادی بین مخالفان را در تلویزیون های خارج کشور دیدم . باور کنید سلطنت طلبی یا مشروطه خواهی ندیدم حتی در حد اساتید دانشگاهیش و اون نرم تر ها و ملایم ترها که اون طرف میز بشینه و حتی طرز نگاهش خود شیفته نباشد چه برسد به کلام . یک نگاه از بالا به پائین و عاقل اندر سفیه به دیگران

ملی و ایران دوست خطاب کردن و دانستن خود و انگ های بی شمار به دیگران ، به محض رسیدن به 57 دقیقا همه شون شروع میکنند به بد و بیراه گفتن در همین حد و همین تاپیک منتها جلوی دوربین دیگه روشون نمیشه فحاشی کنند
                            اوج هنرشون فقط لفاظی است در حالی که منفعل ترین بخش و بی عمل ترین بخش در عرصه کنشگری اتفاقا همین بخش همیشه طلبکار و خودشیفته هستند . فقط لب و دهن . باور کنید به این نتیجه رسیدم که میگم وگرنه منم تا سال پیش همین موقع با همین قشر تا حد زیادی همراه فکری بودم ولی به اشتباهم پی بردم

خودشیفتگی و خود برتر بینی که از این قشر دارم می بینم ، مرا به این نتیجه رسونده که اگر پادشاهی خواهی اینه و همین فرمون هم 45 سال قبل بوده باید به انقلابی ها حق داد . حالا جناب عالی میگید طرفدار سلطنت نبوده و نیستید ولی اونائی که بوده و هستند بصورت واقعی ف با کمتر کسی از اونا میشه اصلا بحث کرد . من که سنم قد نمیده ولی ایا گذشته هم همین روند بوده ؟

چند سال قبل اقائی میگفت زمان قبل با قاضی دادگاه اصلا نمیشد حرف زد و مثال شخصی زد . میگفت یه تشر میرفت بهت عذر میخوام میریدی به خودت ، با چیزی که بعد 45 سال دارم می بینم شاید باید پذیرفت که چنین فضائی واقعا بوده کم یا زیاد . باز مقایسه با الان نکنید و بگید خب الان فلان . مقایسه را بگذارید کنار

بگذریم
                            ...
                            خدایا مرا ببخش ... اعصابم خرد میشه بهش فکر مکینم و یادم میاد ، حتی در زمان قید حیات پدرم هر از گاهی با او هم بحث جزئی میکردم چرا انقلابی بودی . پدرم وقتی دلش میشکست تو خودش میریخت و به رو نمی اورد . ایا دلش را شکستم ؟ /:.nono.://:.sadsmiley.:/ بغضم گرفت

مشکل از رفتار و گفتار است . ادبیات خشونت امیز و بی احترامی هاست که همه مرزها را از سوی این قشر مورد نقد درنوردیده . هیچ خط قرمزی برایش نیست . یک جانبه گرائی هاست . تمام عقده و هم و غم و مشکلات و همه و همه را زیر سر انقلابی ها دیدن است
                            همین چیزی که از قبل بوده و در چند ماه اخیر هم به وفور بیش از پیش در حال شهود است

بغض ها به حدی است که صادقانه گفتم پدرم انقلابی بوده البته از طریق محل کارش ، شاید اگر به حرمت من نبود و ایدی من شناخته شده نبود حتی به مرحوم پدرم هم رحم نمیشد . دادا بحث زیاد است
                            مقایسه قبل و الان را مطلقا بگذارید کنار . همین مقایسه است که خشم را بیشتر میکند

کمتر سرزمینی از دنیا را میشه با وضعیت فعلی مقایسه کرد دیگه نظام قبل که مشخصه مقایسه کنی 10 سر و گردن بالا میزنه منم قبول دارم
                            خودم از رشد اقتصادی در سیستم قبلی مگه نگفتم ؟ مگه در جواب جناب طیب چندی قبل نگفتم اگر ادامه داشت الان یکی از قطب های صتعتی اقتصادی منطقه بودیم ؟

من با تند روی ها و اهانت های بی شمار و همه را با یک چوب روندن و اهانت مشکل دارم
                            من هر استدلالی بیارم بازم شما همون حرف خودتون را میزنید و جوابی هم براش ندارید .

مثال خوردن همبرگر زدیم مثال سفر به منطقه ای دیگر و بد در اومدن نتجیه زدیم ... خیر هیچ فایده ای نداره بازم برمیگردید همون حرفهای قبلی را تحویل میدید . به این که نمیشه گفت بحث !!!
                            سوء تفاهم نشه منظورم این نیست که حرف من درست است یا حرف مرا قبول کنید هرگز اینطور نیست . منظورم به بحث متقابل است و پیش رفتن اون . شاید اقای داور فکر میکنند من قصد دارم حرف مرا تائید کنید یا من الزامم به درستی حرفم است

بر این اساس که گفتند : حضرت استاد قرار نیست که شما همیشه عقل کل باشید و همه نظراتتون در هر موردی درست باشه و دیگران هم تمکین کنن!
                            من کی هستم که کسی از من تمکین کند یا عقل کل باشم . غلط میکنم شکر زیادی هم میخورم چنین باشم یا چنین هدفی باشد

در کوتاه اومدن و نرمش فکر نمیکنم زیاد بد عمل کرده باشم کارنامه ام بد نیست
                            منظورم بحث کردن با اصول خودش است

بازم تکراری میشه ... چرا در نظر نمیگیرد اگر بجای سیستم مذهبی ، یه چیزی در حد ترکیه بودیم حتی ممکن بود تشکر از انقلابی ها هم بکنید ؟ چرا گفتمان شما کلهم اجمعین بر اساس نتیجه فعلی است ؟؟؟
                            ولش کن اصلا سرم درد گرفت
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/23, 11:47.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3746

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              درود
                              یعنی یه ساعت به باغچه بیل میزدم راحت تر بود برام تا این متن را به این شکل نگارش بخونم /:.yead.:/ 60 بار سطرها را گم کردم . چرا اینطور روزنامه ای مینویسید ؟ کمی فاصله بدید لطفا
                              الان هم از بخشی از مطالب عنوان شده و چیزی که برداشت کردم جواب میدم چون باید سطر سطر بازم بیام جلو و جواب بدم که کار سختی است . یه جواب کلی میدم

مشروطه و گرایش به ان هم واقعیتی است و انکار نمیکنم . رای مردم در اینده ای مبهم و نا مشخص هم قابل درک و احترام است . با این موضوع مشکلی نیست . ضمن اینکه سیستم فعلی بخواهیم یا نخواهیم در کشور سر جایش گرم و نرم نشسته و هیچ چشم اندازی هم نیست برای تاریخ انقضایش . دعوایی که این بخش از سیاسیون راه انداخته اند نمیدونم بر سر لحاف ملاست یا قبر خالی یا توهم ... بر سر چیه ؟ کسب قدرت که حرف اول را میزنه ولی اخه برای اونم باید یه چشم اندازی باشه یا نه ؟

بی احترامی ها دو طرفه است رد نمیکنم ( کلی میگم . کل فضای مجازی و حقیقی ) ولی هرکی انصاف کمی به خرج بده ، نیک و اشکار متوجه میشه بی احترامی ها بخش بزرگش از چه سمتی است . اقتدار گرائی مطلق و خود شیفتگی ها و سایر مسائل که گفتنش تکراری میشه بر هر کسی پوشیده بود دیگه الان عیان شده

من مباحث زیادی بین مخالفان را در تلویزیون های خارج کشور دیدم . باور کنید سلطنت طلبی یا مشروطه خواهی ندیدم حتی در حد اساتید دانشگاهیش و اون نرم تر ها و ملایم ترها که اون طرف میز بشینه و حتی طرز نگاهش خود شیفته نباشد چه برسد به کلام . یک نگاه از بالا به پائین و عاقل اندر سفیه به دیگران
                              ملی و ایران دوست خطاب کردن و دانستن خود و انگ های بی شمار به دیگران ، به محض رسیدن به 57 دقیقا همه شون شروع میکنند به بد و بیراه گفتن در همین حد و همین تاپیک منتها جلوی دوربین دیگه روشون نمیشه فحاشی کنند
                              اوج هنرشون فقط لفاظی است در حالی که منفعل ترین بخش و بی عمل ترین بخش در عرصه کنشگری اتفاقا همین بخش همیشه طلبکار و خودشیفته هستند . فقط لب و دهن . باور کنید به این نتیجه رسیدم که میگم وگرنه منم تا سال پیش همین موقع با همین قشر تا حد زیادی همراه فکری بودم ولی به اشتباهم پی بردم

خدایا مرا ببخش ... اعصابم خرد میشه بهش فکر مکینم و یادم میاد ، حتی در زمان قید حیات پدرم هر از گاهی با او هم بحث جزئی میکردم چرا انقلابی بودی . پدرم وقتی دلش میشکست تو خودش میریخت و به رو نمی اورد . ایا دلش را شکستم ؟ /:.nono.://:.sadsmiley.:/ بغضم گرفت

مشکل از رفتار و گفتار است . ادبیات خشونت امیز و بی احترامی هاست که همه مرزها را از سوی این قشر مورد نقد درنوردیده . هیچ خط قرمزی برایش نیست . یک جانبه گرائی هاست . تمام عقده و هم و غم و مشکلات و همه و همه را زیر سر انقلابی ها دیدن است
                              همین چیزی که از قبل بوده و در چند ماه اخیر هم به وفور بیش از پیش در حال شهود است

بغض ها به حدی است که صادقانه گفتم پدرم انقلابی بوده البته از طریق محل کارش ، شاید اگر به حرمت من نبود و ایدی من شناخته شده نبود حتی به مرحوم پدرم هم رحم نمیشد . دادا بحث زیاد است
                              مقایسه قبل و الان را مطلقا بگذارید کنار . همین مقایسه است که خشم را بیشتر میکند

کمتر سرزمینی از دنیا را میشه با وضعیت فعلی مقایسه کرد دیگه نظام قبل که مشخصه مقایسه کنی 10 سر و گردن بالا میزنه منم قبول دارم
                              خودم از رشد اقتصادی در سیستم قبلی مگه نگفتم ؟ مگه در جواب جناب طیب چندی قبل نگفتم اگر ادامه داشت الان یکی از قطب های صتعتی اقتصادی منطقه بودیم ؟

من با تند روی ها و اهانت های بی شمار و همه را با یک چوب روندن و اهانت مشکل دارم
                              من هر استدلالی بیارم بازم شما همون حرف خودتون را میزنید و جوابی هم براش ندارید . مثال خوردن همبرگر زدیم مثال سفر به منطقه ای دیگر و بد در اومدن نتجیه زدیم ... خیر هیچ فایده ای نداره بازم برمیگردید همون حرفهای قبلی را تحویل میدید . به این که نمیشه گفت بحث !!!
                              بازم تکراری میشه ... چرا در نظر نمیگیرد اگر بجای سیستم مذهبی ، یه چیزی در حد ترکیه بودیم حتی ممکن بود تشکر از انقلابی ها هم بکنید ؟ چرا گفتمان شما کلهم اجمعین بر اساس نتیجه فعلی است ؟؟؟
                              ...روزتون بخیر ....همه دعوا سر اون پاراگراف اخر هست !!ما که همبرگر نخوردیم ..شاید اصلا همبرگر دوست نداشتیم!!از شوخی گذشته ...اخه مثال و تشبیهاتتون هم به نظرم صحیح نیست ...حالا اون بحث به کنار ...
                              میدونید دعوای ما سر چیه ...شما نظرتون اینه این انقلاب به اعتبار ایدولوگ‌ها و گفتمانش میشد چیز خیلی بهتری ازش دربیاد...
                              اما مثلا من میگم این انقلاب همون موقع هم اگر بررسی میشد شعارهاش ..گفتمانش ...سابقه و تفکر رهبرانش و جوی که به راه انداخته بود ..بعید بود چیزی بهتر از وضعیت فعلی رو به ارمغان بیاره .
                              ما با این انقلاب صرفا به خاطر نتیجه و پیامدش نیست که مشکل داریم با استدلال همون انقلابی ها هست که مشکل داریم
                              حالا اینارو که اگه ما بگیم لطف و ارزشی شاید نداشته باشه ..مگه همینارو همون موقع بختیار پیش بینی نکرد ..مگه اینارو پشت تریبون نگفت؟؟
                              این همه به اصطلاح تحصیکرده ها رفتن دنبال جزوه و کتاب برای مشروع و ضروری بودن انقلاب از زبان چینی تا المانی ترجمه کردن
                              یکیشون چر نرفت این همه منابع و مطالعه و کتاب که درباب جامعه شناسی انقلاب ها سیر تکوین و سرانجامشون ..دیگه همین کتاب جامعه باز و دشمنانش که بود چرا یکیشون نرفت اون موقع ترجمه کنه ا؟؟؟
                              من نمیدونم چرا این نکته رو بهش دقت نمی کنید؟؟شما می گید این انقلاب قرار نبود این طوری بشه و میشد خیلی بهتر بشه ...ما هم نظرمونه بهتر ازین نمیشد!! چرا شما انتظار داشتید با اون نیروهای انقلابی و اون گفتمانشون نتیجه مثلا بشه جمهوری ترکیه و ایران دوباره سوییس بشه ؟؟؟.همه دعوا و بگو مگوها سر این یه تیکه بحثه ...که تا به اینجا میرسه علم سلطنت طلبی رو می کوبی رو سر مخاطب !!!ودوباره نقطه از سر خط ..

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1626

فعلا پیش بینی ای که میشه کرد اینه ...تاارتحال دوم اتفاق خاصی نخواهد افتاد....بعداز ارتحال ...تغییراتی رخ خواهد داد....به قول گنجشک...هرکس به قدرت...نزدیک...باشه...صاحب میشه....نفربعدی(شک دارم که نفرات بعدی باشند)...کارسختی داره....برعکس انچیزی که به نظر میرسه...اسپرم مقدس(حاجی مجتبی)...حتی بین خودشون هم...مشروعیت کافی رو نداره.....نفر بعدی ...هم باید...خشن تراز قبلیها باشه....هم باهوشتر....این ویژگیها...دراسپرم مقدس...وجود نداره....مثلا یه نفر در حد کیم جونگ اون...رهبر کره شمالی....
                                آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2023/06/23, 12:44.

نظر

در حال کار...
                                X