سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهروز1365
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 177

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    شاخص گروه خودرویی:

سایپا:

سلام
    پانی خانم میشه موج 1 سایپا رو تا 380 فرض کردو موج 2 رو تا 160 دونست؟؟؟؟اونوقت موج 3 بزرگی خواهد داشت؟؟؟؟من به این خط 78.6 اصلاح خیلی امید وار هستم......

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
      سلام
      پانی خانم میشه موج 1 سایپا رو تا 380 فرض کردو موج 2 رو تا 160 دونست؟؟؟؟اونوقت موج 3 بزرگی خواهد داشت؟؟؟؟من به این خط 78.6 اصلاح خیلی امید وار هستم......

با سلام. منم 5 موجی سایپا تا 390 رو موج یک بزرگ در نظر میگیرم .

یک سوال:

آیا بلحاظ بنیادی سهم فاکتورهای لازم برای شروع موج 3 را دارد؟!

بنظر من فعلا خیر.به عقیده من سایپا همینک در موج 2 بزرگ خود به سهم میبرد و انتظار یک اصلاح مرکب و زمانبر رو در موج 2 بزرگ از سهم دارم .یعنی پس از مسجل شدن پایان اصلاح اول که بنظر من بین دو محدوده 160-165 و یا 140-145 میتونه باشه سهم صعود خوبی در موج x و در راستای یک اصلاح مرکب خواهد داشت.

نظر

• alireza64
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 156

سلام
        دوستان تحليلي از سهام فن اوا و تمحركه ميخواستم،با تشكر.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

بکام

احتمال اینکه با دو قلوی کف حرکتشو شروع کنه زیاده...ببینیم جو بازار این اجازه رو میده که به 148-150 برسه؟!

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

بکام

احتمال اینکه با دو قلوی کف حرکتشو شروع کنه زیاده...ببینیم جو بازار این اجازه رو میده که به 148-150 برسه؟!

يه نكته اي رو بايد در مورد بكام بگم.....بازار به گزارش بكام خيلي مشكوكه و به نظر من سمتو سوي حركتشو فقط گزارش 12 ماهه تعيين ميكنه....به نوسانات تكنيكيش كار ندارم اما به نظر من حركت اصلي با گزارش 12 ماهه و پيشبيني سال آينده كليد ميخوره.......اگه گزارش فعلي شركتو مد نظر قرار بديم شركت قطعا تو گزارش 12 ماهه با تعديل منفي سنگيني روبرو ميشه......اينا رو از اين جهت عرض كردم كه خيلي رو شركت كار كردم و خودم گزارش فعليشو قبول ندارم ولي گزارشش بدجوري كفه تعديل به سمت منفي رو سنگين كرده
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Amo Hoseian
              عضو عادی
              • Oct 2010
              • 212

خانم محمدی
              نظرتون در مورد این موج شماری برای بکام چیه؟

[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                خانم محمدی
                نظرتون در مورد این موج شماری برای بکام چیه؟

سلام.

5 موج ایمپالسیو سهم بر اساس شمارش 7 ماه پیش استاد هالی هست در لینک زیر(و در واقع من صرفا امواج کارکشن رو شمارش کردم):

http://forums.boursy.com/showthread....9%85-***/page4

و اما در مورد شمارشی که انجام دادید , موج 2 و 4 اصلیتون از یک درجه نیستند (این موردیه که خودم نیز گاهی اونو رعایت نمیکنم)

نظر

• amirreza6790
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 328

خانم محمدی از یک جنس نیستن یعنی چی؟ یه توضیح میدید؟:-?

خوب تا وقتی که جواب سوالم رو بدید من یه نیمچه تحلیلی رو شفن بزنم:

خوب از لحاظ الگو های هارمونیک اگه بخوایم سهم رو ببینیم:

همانطور که بر رو چارت مشخصه سهم پس از طی کردن 2 تا الگوی ولف ویو و رسیدن به کلاستر قیمتی خود الگویی به مانند الگوی کارب(خرچنگ) ایجاد کرده که روی شکل واضح هستش وبا دو مثلث نشونشون دادم کلاستر قیمتیه این الگو رو میتونیم حوالیه 1280 تومن بدونیم:

خوب اگه چارت رو از لحاظ امواج الیوت بخوایم بررسی کنیم شاید بتونیم به شکل زیر برسیم!با توجه به اینکه در هفته های پیش چند تحلیل از شفن زده شد اگه موج شماری رو براساس چارت زیر بدونیم میتونیم اطمینان داشته باشیم سهم تو موج 5 بزرگه خودشه و در حال تشکیل این موج است.

در وضعیته فعلی سهم باید در ریز موج 3 از 5 بزرگه خودش باشه..و کلاستر قیمتی برای این موج رو میشه حوالیه 1040 و 1280 دونست..با توجه به اینکه قیمت بالاتر از کلاستر اول بود ولی امروز نتونست قاطع از این کلاستر دل بکنه و با جو بازار پتروشیمی ها سهم مقداری افت کرد... که احتمال داره موجه 3 از 3 از 5 بزرگ تموم شده باشه.. وبعد از کمی اصلاح یا در جا زدن حرکتشو به سمت کلاستر بالایی ادامه بده که با توجه به جوی که روی این سهم هستش این خواسته نمیتونه دور از انتظار باشه( خوب دیگه خیلی رفتیم تو ریزه کاری!!)..ضمنا مقاومت 1080 برای سهم خیلی مهم و تاریخی هستش در صورته رد کرد باید بتونه قیمت های بالاتر از این هارو ببینه

هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post

خوب تا وقتی که جواب سوالم رو بدید من یه نیمچه تحلیلی رو شفن بزنم:

خوب از لحاظ الگو های هارمونیک اگه بخوایم سهم رو ببینیم:

همانطور که بر رو چارت مشخصه سهم پس از طی کردن 2 تا الگوی ولف ویو و رسیدن به کلاستر قیمتی خود الگویی به مانند الگوی کارب(خرچنگ) ایجاد کرده که روی شکل واضح هستش وبا دو مثلث نشونشون دادم کلاستر قیمتیه این الگو رو میتونیم حوالیه 1280 تومن بدونیم:

خوب اگه چارت رو از لحاظ امواج الیوت بخوایم بررسی کنیم شاید بتونیم به شکل زیر برسیم!با توجه به اینکه در هفته های پیش چند تحلیل از شفن زده شد اگه موج شماری رو براساس چارت زیر بدونیم میتونیم اطمینان داشته باشیم سهم تو موج 5 بزرگه خودشه و در حال تشکیل این موج است.

در وضعیته فعلی سهم باید در ریز موج 3 از 5 بزرگه خودش باشه..و کلاستر قیمتی برای این موج رو میشه حوالیه 1040 و 1280 دونست..با توجه به اینکه قیمت بالاتر از کلاستر اول بود ولی امروز نتونست قاطع از این کلاستر دل بکنه و با جو بازار پتروشیمی ها سهم مقداری افت کرد... که احتمال داره موجه 3 از 3 از 5 بزرگ تموم شده باشه.. وبعد از کمی اصلاح یا در جا زدن حرکتشو به سمت کلاستر بالایی ادامه بده که با توجه به جوی که روی این سهم هستش این خواسته نمیتونه دور از انتظار باشه( خوب دیگه خیلی رفتیم تو ریزه کاری!!)..ضمنا مقاومت 1080 برای سهم خیلی مهم و تاریخی هستش در صورته رد کرد باید بتونه قیمت های بالاتر از این هارو ببینه

با سلام یک سوال به نظر شما باما در زمان حال در چه موجی می باشد و بعد از افزایش سرمایه می تواند موج شماری دقیقی داشت با تشکر از جواب شما
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amirreza6790
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 328

سلام به دوست عزیز اقای اکبری...عرضم به خدمته شما موج شماری باما یک مقداری برای بنده پیچیدست من قبل از اینکه سهم از کاناله خودش خارج شه احساس میکردم موج 3 بزرگ تموم شده که در اشتباه بودم چون موج بعدش اگه موج 4 بزرگ میبود باید وارد موج 2 بزرگ نمیشد که متاسفانه این اتفاق افتاد وتحلیله من فیلد شد..

ولی خانم محمدی تحلیل زیبایی در پست 2611 انجام دادن که بنده هم پاینده همین تحلیل بودم و هستم و منتظر قیمته کفه کانال بودم که با توجه به قیمتای جهانی و جو گروه و سهم قیمت خیالی به اومدن سمته 2150 نداره همانطورکه پانی خانوم فرمودن موج b هستیم احتمالا بعد از افزایش سرمایه بشه گفت موج c نزولی تموم میشه یا در انتهاش میافته که باز باید صعودی بشه..چیزی که مهمه الان قیمته سهمه که به کدوم سمت حرکت میکنه..

موفق باشید
                      آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/28, 19:24.
                      هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

سلام به دوست عزیز اقای اکبری...عرضم به خدمته شما موج شماری باما یک مقداری برای بنده پیچیدست من قبل از اینکه سهم از کاناله خودش خارج شه احساس میکردم موج 3 بزرگ تموم شده که در اشتباه بودم چون موج بعدش اگه موج 4 بزرگ میبود باید وارد موج 2 بزرگ نمیشد که متاسفانه این اتفاق افتاد وتحلیله من فیلد شد.. ولی خانم محمدی تحلیل زیبایی در پست 2611 انجام دادن که بنده هم پاینده همین تحلیل بودم و هستم و منتظر قیمته کفه کانال بودم که با توجه به قیمتای جهانی و جو گروه و سهم قیمت خیالی به اومدن سمته 2150 نداره همانطورکه پانی خانوم فرمودن موج b هستیم احتمالا بعد از افزایش سرمایه بشه گفت موج c نزولی تموم میشه یا در انتهاش میافته که باز باید صعودی بشه..چیزی که مهمه الان قیمته سهمه که به کدوم سمت حرکت میکنه..

موفق باشید
                        با تشکر از تحلیل شما آن چیزی که در زمان حال معلوم است در باما تا مجمع شیب صعودی دارد و احتمالا در قیمتهای 2500و کمی بالا برود مجمع چون آخر این هفته بسته می شود با تشکر ;)
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• bourse
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1346

نظر

• amirreza6790
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 328

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                            میشه یکم توضیحش بدید؟ فکر کنم الگوی هارمونیک کوسه یا 0-5 باشه!

پیشاپیش ممنون
                            آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/28, 20:22.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

................
                              و اما در مورد شمارشی که انجام دادید , موج 2 و 4 اصلیتون از یک درجه نیستند .....

.................
                              با سلام .

مفهوم درجه امواج WAVR DEGREE

بر اساس قانون الیوت امواج به 9 درجه مختلف از grand super cycle تا sub minuettes طبقه بندی میشوند.

که امواج با درجات کوچک درون امواج با درجات بزرگتر تقسیم میشوند که اگه بخوام ساده توضیح بدم ریز موجها امواجی از درجات کوچکتر هستند که سازنده امواج با درجات بزرگترند.

شناسایی دقیق درجه امواج گاها کار دشواری است و درجه هر موج بواسطه اندازه بواسطه اندازه و موقعیت نسبی اجزای ان و امواج مجاور قابل شناسایی اند.

و اما در امواج پیشرو بین موج 2 و 4 باید قانون تناوب رعایت شود یعنی وقتی امواج مجاور از یک درجه باشند باید بلحاظ مختلفی مشخص باشند و اما طبق قانون تناوب بین موج 2 و 4 از یک درجه باید قوانین زیر برقرار باشد:

1-قیمت 2- زمان 3- serverity (میزان بازگشت هر موج از موج قبلی برای موج 2 و 4)

4- پیچیدگی (تعداد زیر واحدهای موجود در یک الگو)

5- ساختار(نوع اصلاح برای موج 2 و 4 مثل مسطح زیگزاگ و ....)

و اما در مورد موج شماری دوستمون که گفتم موج 2 و 4 شون از یک درجه نیستند این دو موج در هیچیک از 5 عامل بالا با هم متاسب نیستند بنابراین مشخصا از یک درجه نیستند و در واقع در موج شماری ایشون موج 2 در درجه بالاتری نسبت به موج 4 شون قرار داره و جاییکه موج 4 درنظر گرفتند در واقع ریزموج موجی است که با موج 2 ایشون هم درجه است.

موفق باشید.

نظر

• amirreza6790
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 328

با سلام .

مفهوم درجه امواج wavr degree

بر اساس قانون الیوت امواج به 9 درجه مختلف از grand super cycle تا sub minuettes طبقه بندی میشوند.

که امواج با درجات کوچک درون امواج با درجات بزرگتر تقسیم میشوند که اگه بخوام ساده توضیح بدم ریز موجها امواجی از درجات کوچکتر هستند که سازنده امواج با درجات بزرگترند.

شناسایی دقیق درجه امواج گاها کار دشواری است و درجه هر موج بواسطه اندازه بواسطه اندازه و موقعیت نسبی اجزای ان و امواج مجاور قابل شناسایی اند.

و اما در امواج پیشرو بین موج 2 و 4 باید قانون تناوب رعایت شود یعنی وقتی امواج مجاور از یک درجه باشند باید بلحاظ مختلفی مشخص باشند و اما طبق قانون تناوب بین موج 2 و 4 از یک درجه باید قوانین زیر برقرار باشد:

1-قیمت 2- زمان 3- serverity (میزان بازگشت هر موج از موج قبلی برای موج 2 و 4)

4- پیچیدگی (تعداد زیر واحدهای موجود در یک الگو)

5- ساختار(نوع اصلاح برای موج 2 و 4 مثل مسطح زیگزاگ و ....)

و اما در مورد موج شماری دوستمون که گفتم موج 2 و 4 شون از یک درجه نیستند این دو موج در هیچیک از 5 عامل بالا با هم متاسب نیستند بنابراین مشخصا از یک درجه نیستند و در واقع در موج شماری ایشون موج 2 در درجه بالاتری نسبت به موج 4 شون قرار داره و جاییکه موج 4 درنظر گرفتند در واقع ریزموج موجی است که با موج 2 ایشون هم درجه است.

موفق باشید.
                                ممنون پانی خانم ولی من خیلی چارت دیدم که اموج 2 و 4 با هم دیگه از لحاظ قیمتی و زمانی هم درجه نیستن...با توجه به فرمایشاته شما یک موج باید تمامیه این شرایطی که شما فرمودیو دارا باشه تا بگیم هم درجن؟
                                مورد 3 هم درست متوجه نشدم!!#:-s

نظر

در حال کار...
                                X