سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirreza6790
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 328

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
    سلام بر تمامي دوستان مخصوصا پاني خانم=;

يه چند روزي حال و حوصله بورس نداشتم اومدم ديدم ذوب آهن مثله اينكه داره ميتركه! ابجي من حس ميكنم ميخواد سرو شونه سقف بزنه شايد تا 200 بياد و بعد سقوط آزاد تا 7 خرداد كه بلوكيش!

نظرتون چيه؟
    :-/:-/
    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
      :-/:-/
      سلام.
      والا چی بگم؟
      اگه بتونه بالای 194-195 تثبیت بشه یه مقدار وضعیت فرق خواهد کرد والا با این وضعیت که مهمترین حمایتش 190-194 بود و اون رو از دست داد تا 175 وحتی 160 افت خواهد کرد.
      ذوب همپای بازار در حال اصلاحه
      انتظار یه نوسان مثبت رو از شاخص کل در سطح 26650-26800 دارم و سپس اصلاح بیشتر که ذوب هم از این قاعده مستثنی نیست.

نظر

• سهراب
        عضو جدید
        • Aug 2011
        • 14

سلام خانم سایه
        همیشه از تحلیل های شما تو وبلاگ شخصیتون استفاده می کردم
        چند روزه تاپیکتون رو پیدا کردم و خوشحال شدم که اینجا سؤال و گفتگو در مورد نمودارها امکان پذیره

درصورت امکان یه نگاهی به نمودار وتوشه بندازید و یه تحلیل ازش بذارید

نظر

• varenbuft
          عضو جدید
          • May 2012
          • 16

pani خانوم سلام من از خواننده هاي وبلاگتون هستم مي شه نظرتون رو در مورد سهام قندي بدونم!

نظر

• rad
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 557

سلام پانی جان
            این تایدواتر همه رو یه جورایی درحالت سردرگمی نگه داشته.
            اگه وقت کردیدومیل داشتید یک تحلیل تکنیکی از تایدواتر ارایه دهید.علت پرسش اینه که سایت کلاسورهوشمند میگه روند سهم افزایشی میباشد.
            یادآورمیشوداین سایت درباره سهم وپترو میگه این سهم روندش نزولیه وسفته بازی دراین سهم هست و...
            حالاماهم به همه احترام میگذاریم.هرکسی حق داره نظربده.شخصا هدفم اینه که نظر شما وبقیه دوستان وتحلیل گران درسایت های گوناگون (که واقعامحبت می کنند)رابدانم وازاین تحلیل ها استفاده کنم.
            یه پرسش دیگه اینکه آیا سهم کربن رومی شود تحلیل تکنیکی کنید؟یعنی شما شخصا روند کربن رو چگونه می بینید.
            بی نهایت سپاسگذارم.
            برای همه آرزوی تندرستی و پیروزی دارم.

نظر

• m.nouri
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 61

خانم pani ضمن خسته نباشید لطفا نظر و تحلیلی از شاخص کل ارائه دهید . بسیار ممنون می شوم

نظر

• سهراب
                عضو جدید
                • Aug 2011
                • 14

در اصل توسط سهراب پست شده است View Post
                سلام خانم سایه
                همیشه از تحلیل های شما تو وبلاگ شخصیتون استفاده می کردم
                چند روزه تاپیکتون رو پیدا کردم و خوشحال شدم که اینجا سؤال و گفتگو در مورد نمودارها امکان پذیره

درصورت امکان یه نگاهی به نمودار وتوشه بندازید و یه تحلیل ازش بذارید
                وتوشه:
                به نظر شما موج 3 از 5 بزرگ شروع شده؟
                آخرین ویرایش توسط سهراب؛ 2012/05/08, 09:41.

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

در اصل توسط farhad.fathi پست شده است
                  وملت اصلاح تا 45 تومن قطعیه
                  البته یه نوسان رو 506 ریال میده

خوب یه پیگیری از وملت
                  راهی 45 تومن

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• farhad.fathi
                    کاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 278

وملت اصلاح تا 45 تومن قطعیه
                    البته یه نوسان رو 506 ریال میده

خوب یه پیگیری از وملت
                    راهی 45 تومن

دلیل صف خرید شدن وملت
                    این سهم باید 45 رو ببینه اگه خودش رو هم بکشه
                    باید بیاد رو 45 تا من بخرم

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

به به چقدر سوالها زیاد هستند:

ممنون آقای فتحی.وملت رو قبل از اینکه شانه راست تکمیل بشه(تکمیل سر الگو) اخطارشو تو تاپیکم داده بودم.

جناب سهراب تبریک میگم ورودتون رو به بورسی.اگه قصد خرید دارید بعد از break out یعنی بعد از 210 وارد بشید و نظر شما هم امکان داره.از وضعیت بنیادیش خبری ندارم.

جناب وارن بافت (به حروف لاتین) عرض تبریک بابت ورودتون به بورسی.در مورد سهام قندی هنوز بررسیهام تمام نشده .حتما تحلیل جامعی از این گروه ارائه خواهم داد.

حتاید 345-348 رو رد کنه میره تا 370 و اگه 317-325 رو بشکنه اصلاحی خسته کننده خواهد داشت.بین این دو سطح همچنان نوسانیست.

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post

با سلام.با توجه به همه جمع بندی هایی که تابه حال از وپترو داشتم .داریم:

1- با توجه به قوانین اولیه الیوت هم شمارش بر مبنای موج 4 صحیحه و هم پایان 5 موج
                        2- با توجه به قوانین ثانویه موج شماری که یکی هم درجه نبودن 2 و 4 در صورت شمارش بر مبنای اتمام 5 موج و یکی رعایت نشدن قاعده زمانی در موج 4 بر مبنای شمارش اتمام 5 موج , موج شماری بر مبنای اتمام 5 موج مردوده و باید اصلاح فعلی موج 4 باشد.
                        3- قوانین ثانویه گاهی میتونن نقض بشن (که خیلی کم پیش میاد)

حال با جمع بندی همه عرایضم من تحلیلم موج 4 بود که با این تحلیل وپترو موج 5 رو داره و با توجه به بند سه میتونه این تحلیل هم فیل بشه

..............................

و اما سوال شما که فرمودید موج 4 تمام شده یا نه؟باید مجددا بررسی بشه .فعلا ببینیم میتونه از سد 91 رد بشه یا نه؟اگه رد بشه تا 98-100 رو بنظر من میره
                        <:-p

اگه 100 رو رد کنه میشه به اون موج پنجمش هم فکر کرد و گرنه ....

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5095

<:-p

اگه 100 رو رد کنه میشه به اون موج پنجمش هم فکر کرد و گرنه ....
                          من که خیلی امیدوارم. معاملات امروز را که رصد میکردم خیلی امیدوارکننده بود ، هیجانی و احساسی نبود ، با برنامه خرید میشد. <:-p
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ميثم ميثم
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 71

اطلاعية صدور مجوز افزايش سرمايه
                            در اجراي قانون بازار اوراق بهادار جمهوري اسلامي ايران (مصوب آذرماه 1384 )، تقاضاي افزايش سرمايه و
                            انتشار سهام جديد شركت روز دارو (سهامي عام)، در اين سازمان مورد بررسي قرار گرفت . بر اساس
                            رسيدگي انجام شده، مواردي حاكي از مغايرت با قوانين و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگرديده و
                            افزايش سرمايه با مشخصات زير و با رعايت قوانين و مقررات مربوطه، از نظر اين سازمان بلامانع م يباشد.
                            تعداد سهام قابل انتشار: 155,520,000 سهم،
                            ارزش اسمي هر سهم: 1,000 ريال،
                            مبلغ افزايش سرمايه: 155,520 ميليون ريال، (200 درصد)منبع تأمين افزايش سرمايه: از محل اندوختة طرح و توسعه ( 73,000 ميليون ريال)، سود انباشته ( 28,000
                            ميليون ريال) و مطالبات حال شدة سهامداران و آوردة نقدي ( 54,520 ميليون ريال)،
                            موضوع افزايش سرمايه: اجراي طرح توسعة خط توليد انواع سفالوسپوري نهاي نسل جديد شامل ويا لهاي
                            تزريقي، سوسپانسيون، قرص و كپسول سفالوسپورين،
                            خاطر نشان مي سازد، شروع پذيره نويسي حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكان پذير خواهد بود .
                            عدم انجام افزايش سرمايه در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد
                            از اين سازمان خواهد بود.
                            اطلاعات تكميلي مربوط به افزايش سرماية شركت در سايت اينترنتي سازمان بورس و اوراق بهادار به
                            در بخش بازار اوليه در دسترس مي باشد. www.seo.ir نشاني
                            غلامرضا ابوترابي

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

آلترناتیو پیشنهادی من:
                              طبق تحلیل قبلی طلا برای تکمیل نقطه d مثلث و نقطه e کنج به احتمال قوی تا حوالی 1580-1590 دلار ریزش خواهد کرد و سپس برای تکمیل اخرین نقطه مثلث e صعود خوبی خواهد داشت(فعلا قیمت نمیدم چون نقطه E هم میتونه کوتاه بشه هم روی ضلع و حتی قدری بالاتر از ضلع مثلث تشکیل بشه) و
                              ریزش نهایی طلا در موج سی با شکست مثلث از پایین با هدف حوالی 1350 دلار خواهد بود.

موج شماری فوق با ریزش فعلی طلا بیش از 1580 دلار فیل خواهد شد.

احتمال تشکیل d مثلث در موج بی و نقطه d الگوی باترفلای در محدوده 1585-1595 دلار:

آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/05/08, 17:32.

نظر

• استیو جابز
                                عضو جدید
                                • May 2011
                                • 18

سلام و درود بر جناب طیب بزرگوار..@};-
                                به توپ بستید به سلامتی :d

سکه 550 ؟ :((
                                غدیر رو یادتونه از دور و بر 440 گفتم میاد پایین.پارسان باز شد خیلیا گفتن کسانیکه غدیر رو نزولی میبینن تحلیلشون فیل میشه و ... پیش بینی من از 400-405 یک نوسان مثبت و سپس ادامه افت..
                                وملت رو خیلی وقت پیش تو همین تاپیک گفتم سرو شونه سقفه مواظب باشید .هدفش 44-45 هست و بعد یه صعود خوب داره(احتمالا)
                                سایپا؟!چی بگم والا!شمارش من فرق میکنه
                                دلار نمیاد زیر 1500بنظر من
                                بکام هم اگه بیاد زیر 170-172 دیگه الفاتحه..
                                پانی خانم سلام
                                من هم تا زمانی که غدیر از 440 پایینتر نیامده بود به عنوان یک آلترناتیو اکستند شدن ریز موج 5 را با گزارش پارسیان در نظر داشتم
                                به همین خاطر یه پله در 450 فروش داشتم و مابقی را در 439
                                اما دیروز دوباره خرید انجام دادم طبق موج شماری من از 405 یک ایمپالس جدید باید شروع بشود ولی ظاهرا نظر شما متفاوت است
                                البته تا آنجایی که خاطرم هست شما هم به اصلاح تریپل در موج 4 اعتقاد داشتید اگر موج شماریتان متفاوت با شکل زیر هست بفرمایید

نظر

در حال کار...
                                X