سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط majid46 پست شده است View Post
    با عرض سلام
    پانی خانم ؛ با تشکر از تاپیک خوبتون در مورد رسم فیبو دو تا سئوال داشتم
    اولا آیا میتونیم فیبو را در نمودار لگاریتمی رسم کنیم یا فقط در نمودار حسابی میتونیم فیبوها رو رسم کنیم؟
    و ثانیا در صورتی که بشه در نمودار لگاریتمی فیبو رسم کرد ، چطور میتونیم اینکار رو تو امی بروکر انجام بدیم؟ به عنوان مثال تو شکل زیر وقتی فیبو pro رو رسم میکنیم میبینیم که آمی بروکر بر اساس نمودار حسابی محاسبه میکنه و تراز 100 درصد درست نیست ( 2 تا فلش قرمز باید هم اندازه باشند که نیستن )

لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام.بنظر من تفاوتی نداره تو نمودار لگاریتمی این یه جور خطای دیده .شما دارید صدرا رو بررسی میکنید اگه محاسبه کنید فاصله فلش اول از 420 تا 200 برابر فاصله 316 تا 96تومان یعنی فلش دوم است. در نمودار لگاریتمی هر چه قیمت بیشتر میشود فاصله بین اعداد کوتاهتر میشود و همین مورد یه جور خطای دید رو بوجود میاره یعنی بنظر این دو فلش هم اندازه نیستند.

در ضمن رو همین نمودار خودتون از صدرا تیک فیبوی 6/78 را فعال کنید میبینید 144 تومان بدست میاد که همان نهایت افت سهم میباشد.

نظر

• بابای دارا
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 768

در اصل توسط majid46 پست شده است View Post
      با عرض سلام
      پانی خانم ؛ با تشکر از تاپیک خوبتون در مورد رسم فیبو دو تا سئوال داشتم
      اولا آیا میتونیم فیبو را در نمودار لگاریتمی رسم کنیم یا فقط در نمودار حسابی میتونیم فیبوها رو رسم کنیم؟
      و ثانیا در صورتی که بشه در نمودار لگاریتمی فیبو رسم کرد ، چطور میتونیم اینکار رو تو امی بروکر انجام بدیم؟ به عنوان مثال تو شکل زیر وقتی فیبو pro رو رسم میکنیم میبینیم که آمی بروکر بر اساس نمودار حسابی محاسبه میکنه و تراز 100 درصد درست نیست ( 2 تا فلش قرمز باید هم اندازه باشند که نیستن )

لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام
      با اجازه از پانی خانوم

مجید جان جسارت نباشه کی گفته خطوط تصحیح فیبوناچی رو باید روی نمودار حسابی زد که حالا شما پرسیدید می شه روی لگاریتمی هم زد یا نه؟
      از باب روشن شدن بحث می پرسم خطوط فیبوناچی با چه فرمولی می آد اعداد طلایی رو به ما نشون می ده ؟ درصد تغییرات یا مقدار تغییرات ؟
      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

شاخص کل را من اینجوری میبینم
        پانی جان و همینطور دیگر دوستان نظر بدند

لینک تصویر
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• Backstreet Boy
          عضو جدید
          • Jun 2011
          • 12

پانی خانوم ازجوابتون ممنونم @};-

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jul 2025
            • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            سلام زهره عزیزم.کلا نظرت رو افت بیشتره یا صعود؟
            سلام پانی جان
            به نظرم تا 1.2500 ریزش داره

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post

لینک تصویر
              اسی جان
              تنها نکته نگران کننده شاخص واگرایی منفیشه که تو اکثر سهم ها دیده می شه
              البته طبق تجربه ممکنه از لحظه ایجاد واگرایی تا ریزش خیلی زمان ببره و یا مثل صدرا که یک واگرایی منفی داشت و با یک ریزش کم تبدیل شد به واگرایی مخفی مثبت شاخص هم مدتی به رشد خودش ادامه بده

نظر

• Backstreet Boy
                عضو جدید
                • Jun 2011
                • 12

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                سلام
                با اجازه از پانی خانوم

مجید جان جسارت نباشه کی گفته خطوط تصحیح فیبوناچی رو باید روی نمودار حسابی زد که حالا شما پرسیدید می شه روی لگاریتمی هم زد یا نه؟
                از باب روشن شدن بحث می پرسم خطوط فیبوناچی با چه فرمولی می آد اعداد طلایی رو به ما نشون می ده ؟ درصد تغییرات یا مقدار تغییرات ؟
                بابای دارای عزیز
                دیروز تو آمی بروکر داشتم با فیبوها کار میکردم که دیدم آمی بروکر تو نمودارهای لگاریتمی هم بر اساس نمودار حسابی محاسبه میکنه و از اونجایی که آمی بروکر نرم افزار تخصصی میباشد شک کردم که آیا میتوان در نمودار لگاریتمی هم از فیبو استفاده کرد یا نه ؟ و چرا محاسبه آمی بروکر براساس نمودار حسابیه و امکان استفاده فیبو در نمودار لگاریتمی رو نداره
                بنابر این دیدم بهترین راه اینه که مزاحم اساتید سایت بشم
                البته باز هم دقیق نمیدونم که آمی بروکر این امکان رو داره یا نه :-/ ولی اگه نداشته باشه یه مقدار کار برای الگوهای هارمونیک سخت میشه ( اصلا همه چی از الگوی AB=CD و کتاب الگوهای هارمونیک درست شد :p )

@};- باز هم از پانی خانوم و از شما بابت جوابتون ممنونم @};-
                آخرین ویرایش توسط Backstreet Boy؛ 2011/09/25, 07:32.

نظر

• آذرپاد
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 23

سلام به خانم مدیر مهربان و ازاد بورسی
                  ممنون از محبتت امن جان
                  انشالله شما هم همیشه سلامت و شاد کام باشید
                  خانم مدیر من از دیروز می خوام بیام تو سایت نمی تونم
                  دیروز تولد ازیتا جان بود ( اذرپاد ) و هر کاری کردم تولدشو تبریک بگم نشد متاسفانه
                  امروز هم شاید دیر نباشه
                  ازیتا جان تولدت مبارک و امیدوارم سالهای خوب و پر باری همراه با سلامتی در پیش داشته باشی
                  >:d<[/b][/QUOTE]

زهره عزیزم از اینکه به یاد من بودی بسیار متشکرم . متاسفانه یه چند روزی در گیر بودم تازه مطلبت رو دیدم امیدوارم همیشه خوب و شاد باشی .

در ضمن من هم تولد پانی عزیز رو تبریک می گم . این شعر حافظ تقدیم شما دو دوست ارجمند
                  زلف آشفته و خوی کرده و خندان لب و مست ////// پیرهن چاک و غزلخوان و صراحی در دست
                  نرگسش عربده جوی و لبش افسون کنان ////// نیم شب دوش ببالین من آمد بنشست
                  سر فرا گوش من آوردو به آواز حزین ////گفت ای عاشق دیرینه من خوابت هست
                  عاشقی را که چنین باده شبگیر دهند //////کافر عشق بود گر نشود باده پرست
                  به ایرانم ، به ایران گرامیم ، به ایران جاودانیم

نظر

• ناهید
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 1419

آزيتا جان بنده هم تولد شما رو تبريك ميگم آرزوي بهترينها برايتان دارم
                    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post

لینک تصویر
                      در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                      اسی جان
                      تنها نکته نگران کننده شاخص واگرایی منفیشه که تو اکثر سهم ها دیده می شه
                      البته طبق تجربه ممکنه از لحظه ایجاد واگرایی تا ریزش خیلی زمان ببره و یا مثل صدرا که یک واگرایی منفی داشت و با یک ریزش کم تبدیل شد به واگرایی مخفی مثبت شاخص هم مدتی به رشد خودش ادامه بده

با توجه به تحلیل اقای محمدی و زهره جان احتمال اصلاح شاخص تا 26500-26600 و 26200 دور از انتظار نمیباشد.

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

بنظر من بزودی سهام شرکتهایی که از تغیرات قیمتهای جهانی تاثیر خاصی نمیپذیرند راهشون از بقیه جدا خواهد شد و امروز هم تحت تاثیر جو کلی بازار معاملات جالبی ندارند.

نظر

• نایب
                          عضو جدید
                          • Jun 2011
                          • 11

پانی خانوم تمحرکه چرا پایین میاد این که مصرف کننده مواد اولیست
                          بازار همیشه در اشتباهه
                          حد ضررتون چنده؟

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط نایب پست شده است View Post
                            پانی خانوم تمحرکه چرا پایین میاد این که مصرف کننده مواد اولیست
                            بازار همیشه در اشتباهه
                            حد ضررتون چنده؟
                            من با میانگین 150-148 سهمو خریدم و نیمی از خریدها رو بین 157-160 خالی کردم. من نهایت افت سهمو محدوده 140 تومان میدونم و بقیه رو میان مدت نگهداری میکنم.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              سلام پانی جان
                              به نظرم تا 1.2500 ریزش داره
                              زهره جان تا 1/1 هم جا داره؟(یه کم بلند مدتر) :-s

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                                بنظر من بزودی سهام شرکتهایی که از تغیرات قیمتهای جهانی تاثیر خاصی نمیپذیرند راهشون از بقیه جدا خواهد شد و امروز هم تحت تاثیر جو کلی بازار معاملات جالبی ندارند.
                                غدیر چرا اینجوری شد ؟ :((:((
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X