کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظرم امروز بهتر است روی یکی از سیمانیها متمرکز بشیم با ایا افزایش 14 درصدی چند مدتی روند مناسبی رو طی میکنند
نظر من روی درود وشاهرود است که میتوان هم خرید.
بنظرم امروز بهتر است روی یکی از سیمانیها متمرکز بشیم با ایا افزایش 14 درصدی چند مدتی روند مناسبی رو طی میکنند
نظر من روی درود وشاهرود است که میتوان هم خرید.
البته هنوز این 14 درصد قطعی نشده اگه بشه به قول محسن جان نورالانور میشه
یکی از دوستان به من 3 هفته پیش گفت به نظرت بهترین سهم سیمانی واسه خرید چیه؟؟
الآن میدونم جوابی که بهش دادم باعث میشه دوستان گیر بدن اما گفتم سیمان هرمزگان فک کنم یه 10 هزار تایی خرید خودم میخواستم وارد شم واقعا کوتاهی کردم...رو 765 راحت میداد...
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
همه اینجا استادن ولی یه چیزو قید کنم:
سال88 شرکت 313ريال زیان خودشو به 361ريال سود رسیده
گفتنی است که این روند سودآوری 3سالی میشه که شروع شده
سود عملیاتی 274% رشد داشته
بهترین عملکرد شرکت در کاهش هزینه ها عملیاتی و غیر عملیاتی بوده که باعث شناسایی سود شده.
مشکل شرکت،منفی بودن حقوق صاحبان سهامه که بدلیل عملکرد ضعیف شرکت در چندسال اخیر بوده اما 3سالی هست که سیاستهای شرکت بهبود پیداکرده.
بچه ها نظر بدین ببینیم میشه روش حساب کرد یا نه...
چه غرشی کرد کهرام!!!>:d<
حیف نداشتم ازش...تا اومدیم شناسایی کنیم بسته شد.الانم که رو این قیمت بازشده.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
باعرض سلام خدمت تمامی دوستان
شماها ماشاالله به کمک هم امدید تعداد زیادشد
اول اینکه من سهمو هنگامیکه اطلاعیه داده بود خریدم 740تومن ..بعداز اینکه اطلاعیه اشوخوندم
دوم اینکه یکی ازدوستان در یکی ازسایتهازیادیازاین سهم تعریف وتمجید کرده بود فکرکردم مهران خان همان شخص باشند که اگر چنین نباشد من معذرت میخواهم سوم اینکه افراد انگشت شماری هستند که فقط منافع خودرادر نظر میگیرند که درهمه جا پیدا میشوند ولی درایجا شخصیتهای والایی هستند که هدفشان کمک صادقانه به یکدیگر میباشد که من از همه شان سپاسگذارومتشکرم
اول اینکه من سهمو هنگامیکه اطلاعیه داده بود خریدم 740تومن ..بعداز اینکه اطلاعیه اشوخوندم
دوم اینکه یکی ازدوستان در یکی ازسایتهازیادیازاین سهم تعریف وتمجید کرده بود فکرکردم مهران خان همان شخص باشند که اگر چنین نباشد من معذرت میخواهم سوم اینکه افراد انگشت شماری هستند که فقط منافع خودرادر نظر میگیرند که درهمه جا پیدا میشوند ولی درایجا شخصیتهای والایی هستند که هدفشان کمک صادقانه به یکدیگر میباشد که من از همه شان سپاسگذارومتشکرم
دوست عزیز سلام
کارنامه اشخاص تو تاپیک ها و مرور زمان مشخصه
اعتماد از صداقت میاد
من اگر ضریب اشتباهم بالا بره دیگه کسی تره هم ......
حالا هم برای شما اگر سهامتان را نفروخته اید توصیه به خرید دارم اما قیمت را بعدا عرض میکنم
من دست دوستی تک تک شما عزیزان را می فشارم
عکسی که مهران خان زده اند همیشه برای نسلی ازایرانیها سنبل جوانمردی ومردانگی بوده است وامیدوارم ماهم بتوانییم اندکی از این عکس الهام گرفته باشیم
بقول معروف...گربه دولت برسی مست نگردی مردی..گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...مردی نبود فتاده را پایزدن...گردست فتاده رابگیری مردی
موفق وپرسود باشید
نظر