سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohseni1353
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1010

باربد جان این تاپیک شما و آقا مهران کجا شد من صبح دیدم الان نیست !!!!

نظر

• farhad61
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 512

سلام
      آقا من موندم چرا بد موقع سهم میخرم
      وقتی موقع خریده من نقد ندارم و قتی من نقد میشم سهم بعد از خرید من میاد پایین
      نمونش همین آخری باما کارگزار محترم همون لحضه اول سفارش ما رو وارئ کرده و در قیمت 2732 خریده :((
      باربد جان مهران جان یه نظری بدین و یه خانواده رو از نگرانی نجات بدین
      فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
      قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• حامد
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1490

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        من عاشق لپ لپم
        مخصوصا اگر از توش bmw x6 در بیاد:D
        برو خدا را شکر کن حقها رو بهت ندادند
        وگرنه شاید همون پایین فروخته بودی
        الان 5 برابر قیمت میتونی بفروشی:d
        در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
        مهران جان منگنز هم خوب بود ممنون
        امروز طی یک حرکت دسته جمعی و میشه گفت مشترک (هم بچه های این سایت و هم بورس 24) باما خریداری شد
        بنظرم با ساختار مالی مناسب و اخبار و حواشی مثبتی که داره بشه این سهمرو یک زیرخاکی خوب و پرپتانسیل محسوبش کرد
        طی تماسی که دوستان با شرکت داشتند عنوان شده که بزودی افزایش سرمایه 400 درصدی به بازار منعکس میشه
        و میشه گفت به محض اینکه این خبر به بازار اعلام بشه قطعا روندی همچون روند کبافق نصیبش میشه
        حامدجان اگه ممكنه تفاوتهاي موجودبين كبافق وبامارو بيان فرماييد تااونجاييكه من اطلاع دارم كاماعلاارغم اينكه معدن ازخودش داره مبادرت به خريدخاك پرعيار ازتركيه روادامه ميده ولي ازكبافق اطلاعي ندارم درموردميزان انباشته /حمايت عمده /وتهيه خاك كبافق اطلاعي داريد؟
        ره
        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• hamed1
          عضو عادی
          • May 2011
          • 75

دوستان منگنز الان صف خرید داره
          دیروز یکی از لیدرها کمی به صف داد
          از دوستان می خوام اگر صلاح دونستند هر کجا دوست داشتند سهم خود را به صورت پله ای سبک کنند
          دوستان اینجا ما داریم کمک میکنیم همه سود کنند
          سبد گردونی نمیکنیم
          که دقیق بگیم کی بخرید چه زمانی خارج بشید

اما یک نکته را هم بگم
          اگر 3 تا لیدر این گروه صف را را عرضه کنند شاید دیگه خریداری روی مثبت کامل برای شما نباشه
          گلگی پیش نیاد
          من گاها برخی فروش هامو اعلام نمیکنم
          چون جو ایجاد میکنه
          اما الان 50000 کمنگنز دارم
          یکی دیگه از لیدرها 70000 تا
          یکی دیگه 60000 تا
          و مهران جان هم که ......;)

تارگتهای اعلامی را شکسته
          مثل خیلی دیگه از زیر خاکی ها
          باربد جان دست شما و گروهتون درد نكنه سهم خيلي خوبي رو معرفي كرديد و تا حد زيادي ضررهاي تجهيزاتي منو پوشش داد از شما و گروهتون ممنون و منتظر اعلام هاي بعدي هستيم

نظر

• احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

آخرین ویرایش توسط احمدخان؛ 2011/09/01, 00:19.

نظر

• احمدخان
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2032

نظر

• احمدخان
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2032

http://www.iranpetrotech.com/compani...-لردگان

نظر

• احمدخان
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2032

نظر

• حمید 70
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 115

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
                    احمد خان ادامه بده , ما تا صبح هستیم. :d
                    [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• حمید 70
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 115

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
                      جناب باربد و مهران و سایر اساتید عزیز میشه با توجه به لینکهایی که دوستمون احمد خان داده , یه توضیح بدید که چطوری میشه از این سایت(به عنوان مثال) مطالب مفیدی(که بتونم یه تحلیل کوچیکی از پتروشیمی داشته باشم) به دست بیارم؟
                      [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

سلام حمید جان و با تشکر از احمد خان ....اتفاقا احمد خان سایت شرکت بازرگانی پتروشیمی رو که گذاشتن بسیار مفید و مرجع میتونه باشه چون آمار چندین طرح پتروشیمی رو یک جا آورده و حداقل ظرفیت تولیدی و موقعیت جغرافیاییشون میتونه بسیار مفید باشه و از همه مهم تر زمان به تولید رسیدنشون..

مثلا در مورد همین پتروشیمی لردگان که معاملاتش انجام شد اول یه سوال کسی به واسطه کارش یا آشناهاش رفته و یه سری به اون منطقه زده و این مجتمع رو از نزدیک دیده؟؟ اگه جوابتون بله باشه قطعا از قیمت 160 و 170 تومانیه سهامش تعجب خوهید کرد.....

سوال بعدی: کسی دلیل ایجاد یک مجتمع پتروشیمی یا بهتر بگم این همه مجتمع پتروشیمی که اکثرشون تولید اوره و آمونیاک میکنند رو در مناطق مختلف به خصوص مناطق محروم میدونه ؟؟

سوال بعدی: کسی میدونه مصوبه ایجاد یک مجتمع پتروشیمی در منطقه لردگان چگونه و پس از چند وقت بررسی در دولت تصویب شد؟

و خیلی سوالات دیگه مثلا اینکه آیا پتروشیمی لردگان در سال <طبق برنامه و نوشته شده در سایت معرفی شده>92 به بهره برداری خواهد رسید<اینم یه نکته باحال سال 92 ...12 تا ماه داره حالا ماه هیچی دیگه 4 تا فصل که داره حالا فصل هیچی دیگه نیمه اول و نیمه دوم که داره....>

و یک سوال از همه مهم تر ...چرا پیمانکار این طرح یک شرکت چینی است؟؟

این سوالات رو یکی یکی و با هم جواب میدیم تا متوجه بشیم هیچ مطلبی نمیتونه بی استفاده باشه و نکات بسیار جالبی به ما میده.......

نظر

• farhad61
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 512

این نوشته توسط حامد 89 عزیز مرقوم شده در قسمت آیا میدانید
                          خودم خیلی لذت بردم گفتم شما هم بخونید کمی بخندید :d

قابل توجه مهران و مصطفی عزیز

ایا میدانستید کمنگنز با مثبت چهار فردا 30 درصد سود در دو هفته خواهد شد؟
                          ایا میدانستید بعضی از دوستان صادقانه به ما در این فروم کمک میکنند؟
                          ایا میدانستید خانم امن با وام خبرنگاری که گرفته دیگه به بورس و سود فکر نمیکنه و در خط خبری کار میکنه؟
                          ایا میدانستید تعداد خانم های تکنیکالیست این سایت کمتر از اقایون نیست؟
                          ایا میدانستید اقای نظری فقط ... سن دارد(بدون اجازه نگفتم)
                          ایا میدانستید بابی فادغ التحصیل کامپیوتر دانشگاه تهران است؟
                          ایا میدانستید صدرا دهن همه ما رو اسفالت کرد؟
                          ایا میدانستید تعداد گروه بالا رفته و هزینه پیامک ها نیز برای اعلام به گروه بالا رفته و اقا باربد چیزی نمیگه؟؟؟
                          ایا میدانستید قسمتی به نام مباحث ازاد هم داریم ولی خیلیا شرکت نمیکنند؟
                          ایا میدانستید اقا مسلم عاشق برو بچ شرق اسیاست؟
                          ایا میدانستید پسر اقا مهران خوردنیه؟
                          ایا میدانستید اقای حجت نقش پلیس رو در سایت داره؟
                          ایا میدانستید عده ای در صددند که بین دوستان این سایت اختلاف بیندازند؟
                          ایا میدانستید اقای پناهی قصد داشتند در مسابقات قوی ترین مردان ایران شرکت کنند؟(خود ایشون هم نمیدونستند ولی پتانسیلش رو دارند)
                          ایا میدانستید یکی از خانم های این سایت که در بهار در جمع ما بودند دیگه نیستند؟(البته دلیل و ... رو من نمیدونم)
                          ایا میدانستید اقا مهران و مصطفی از بچه های اصفهان هستند ولی کسی رو دعوت نمیکنند بریم تا سی و سه پل رو ببینه؟
                          ایا میدانستید اقای امپراطور از جد اندر جد ما سرمایه دار تر است؟
                          ایا میدانستید بنده شوخ طبع هستم؟و کلا هیچ وقت منظور خاصی در صحبت هایم وجود ندارد؟
                          فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                          قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

خیلی نوشته باحالی بود. لذت بردم.البته خیلی چیزهای دیگه هم هست که نمی دونید!
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بابای دارا
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 768

دوستان با توجه به خبر زير اگه سيگنالي تو شركت هاي پيمانكاري مي بينن اعلام كنن نمودارش با ما

مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• حمید 70
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 115

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                                سلام حمید جان و با تشکر از احمد خان ....اتفاقا احمد خان سایت شرکت بازرگانی پتروشیمی رو که گذاشتن بسیار مفید و مرجع میتونه باشه چون آمار چندین طرح پتروشیمی رو یک جا آورده و حداقل ظرفیت تولیدی و موقعیت جغرافیاییشون میتونه بسیار مفید باشه و از همه مهم تر زمان به تولید رسیدنشون..

مثلا در مورد همین پتروشیمی لردگان که معاملاتش انجام شد اول یه سوال کسی به واسطه کارش یا آشناهاش رفته و یه سری به اون منطقه زده و این مجتمع رو از نزدیک دیده؟؟ اگه جوابتون بله باشه قطعا از قیمت 160 و 170 تومانیه سهامش تعجب خوهید کرد.....

سوال بعدی: کسی دلیل ایجاد یک مجتمع پتروشیمی یا بهتر بگم این همه مجتمع پتروشیمی که اکثرشون تولید اوره و آمونیاک میکنند رو در مناطق مختلف به خصوص مناطق محروم میدونه ؟؟

سوال بعدی: کسی میدونه مصوبه ایجاد یک مجتمع پتروشیمی در منطقه لردگان چگونه و پس از چند وقت بررسی در دولت تصویب شد؟

و خیلی سوالات دیگه مثلا اینکه آیا پتروشیمی لردگان در سال <طبق برنامه و نوشته شده در سایت معرفی شده>92 به بهره برداری خواهد رسید<اینم یه نکته باحال سال 92 ...12 تا ماه داره حالا ماه هیچی دیگه 4 تا فصل که داره حالا فصل هیچی دیگه نیمه اول و نیمه دوم که داره....>

و یک سوال از همه مهم تر ...چرا پیمانکار این طرح یک شرکت چینی است؟؟

این سوالات رو یکی یکی و با هم جواب میدیم تا متوجه بشیم هیچ مطلبی نمیتونه بی استفاده باشه و نکات بسیار جالبی به ما میده.......
                                آقا مهران بابت راهنماییتون واقعا ممنون.خوب حالا جواب سوالا:من که تاحالا به اینجور مناطق سر نزدم 3 تا سوال دیگه رو هم خیلی دوست دارم جوابشو بدونم. (راستی آقا مهران و آقا باربد و اساتید محترم اگه بشه همین سایت رو(پترزشیمی)(یا هر سایت دیگه که شما صلاح میدونید) رو یخورده برای من و امثال من (که وقتی سایت یه شرکت رو میبینن ولی چیزی سر در نمیارن) رو یخورده از اون اولش توضیح بدید(که مثلا از صادرات و معرفی شرکت و اهداف شرکت چه چیزهایی رو میشه کشف کرد که بتونه تو بورس کمکمون کنه) (ببخشید اگه پر رو ام) کمک بزرگی به اعضای تازه وارد کردید. بازهم تشکر فراوان.

نظر

در حال کار...
                                X